Author Topic: Dezamagirile anului 2006, in opinie personala  (Read 7413 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Dezamagirile anului, in opinie personala
« Reply #50 on: January 15, 2007, 11:51:38 pm »
Ia-te de el. Pe mine nu m-a dezamagit. Daca imi zici ca amorphis si pos te-au dezamagit, in privinta asta semanam. Deci incearca MDB  :)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Bugsy

• Maior
  • *
« Reply #51 on: January 16, 2007, 10:43:34 am »
Cam multe dezamagiri si putine albume chair reusite hai sa mai adaug cateva pe care nu le-am vazut mentionate pana acum:
Iron Maiden - A matter of live and dead...slab..comparand cu soundul maiden dp albumele glorioase de acum multi ani...dar ei amcar au scuza ca au imbatranit
O precizare la Hammerfall...nu-i consider nishte distrusi prin definitie...parere personala fiindca au si albume bune...
Manowar- Gods of war...nu l-am ascultat tot dar ce am ascultat din el dezamagitor un instrumental care seamana mult cu stilul rhapsody(rhapsody of fire mai nou), o voce ciudata pe pasaje recitative=un joey de maio cam strans de gat...
Presupun ca helloween si-au alnsat keeper of the seven keys the legacy in 2005 dar considerand ca al lor concert aici a fost in ian 2006 ii bag in oala albumelor slabe din 2006...so jos palaria pentru melodiile vechi dar acest ultim album cu exceptia mel king for 1000 years e o mare porcarie(parere personala)
"What a piese of work is man so noble in feeling so infinite in faculty and, yet, to me, what is this quintessence of dust..?"

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: January 16, 2007, 10:43:34 am »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: January 16, 2007, 10:49:41 am »
Manowar- Gods of war... este un album 2007
Cred ca e prematur sa se discute despre productiile anului 2007, dupa 16 zile.

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #53 on: January 16, 2007, 01:44:42 pm »
O precizare la Hammerfall...nu-i consider nishte distrusi prin definitie...parere personala fiindca au si albume bune...

WWW.REZISTOR.GO.RO

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Dezamagirile anului 2006, in opinie personala
« Reply #54 on: January 16, 2007, 05:48:56 pm »
OK, am calcat in an nou, deja sunt pe 'piata' albume de anul asta, ca sa nu mai existe confuzie, am modificat titlul.
Vom face si pentru 2007 si pentru 2008 si tot asa. Pana la urma, un nostalgic al anului 2011, poate sa isi scrie opinia despre dezgustatoarele albume ale lui 2006, nu?
So, aici ramane tot ce a fost scos in 2006.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #55 on: January 20, 2007, 09:00:50 pm »
tristania si sirenia -  o varza mare pt ambele formatii pt ce au realizat in anul ce s-a scurs... astept mai mult pe viitor de la respectivele formatii.

intr-un fel si therion, desi aici e ceva mai subiectiv. poate e putin prea diferit. nu sunt strict dezamagita, dar nici asa incantata precum de mdb de exemplu.

mai multe detalii am dat la topicurile aferente.
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline belphegor

• Colonel
  • *
  • hai pa!
« Reply #56 on: February 05, 2007, 08:56:51 pm »
de unde sa incep.. cradle. therion, tristania, sepultura si slayer. nu imi place deloc sa critic, dar puteau face ceva mai bun. nu neaparat nou, doar bun.  :-\
belphegor, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Metalskull

• General de Brigada
  • *
« Reply #57 on: February 12, 2007, 07:06:09 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Kroe9i6adv4

Am ras de m-am spart! Si nici macar nu am sunt la pc-ul unde am vizualizat clipul!
metalheart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »