Author Topic: Keep Of Kalessin - Armada (2006)  (Read 1604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Keep Of Kalessin - Armada (2006)
« on: May 02, 2006, 12:26:21 pm »
Official release date:
Norway: April 3rd
Europe: April 24th
US: May 16th

1.   Surface   01:09   
2.   Crown of the Kings   07:11   
3.   The Black Uncharted   06:52   
4.   Vengeange rising   05:01   
5.   Many are We   04:52   
6.   Winged Watcher   03:53   
7.   Into the Fire   04:10   
8.   Deluge   02:43   
9.   The Wealth of Darkness   06:26   
10.   Armada   07:32   
Total playing time   50:32

Origin: Norway  (Trondheim)
Current line-up
Obsidian C. (A.O Gronbech) - Guitars, Synth (Satyricon)
Thebon - Vocals
Wizziac - Bass
Vyl (Vegard Larsen) - Drums (Subliritum, Chton, Aptorian Demon)

Current label: Tabu Recordings

O trupa de black-metal nu foarte notorie, insa cu o conceptie muzicala destul de interesanta si complexa, avand parte in mod constant de elogii din partea criticilor de specialitate. Pentru acest album, am avut surpriza sa citesc niste review-uri care il considera unul dintre cele mai bune produse black-metal (altii zic extreme epic metal) din ultima perioada. Desi il consider reusit, fie ca nu m-am obisnuit inca cu el si sunt inca sub impresia foarte buna a albumelor anterioare (Through Times Of War, Agnen: A Journey Through The Dark, Reclaim - pe acesta din urma, alaturi de Obsidian au cantat si mai celebrii Attila Csihar vocal [Aborym, Mayhem] si Kjetil Haraldstad (Frost)  drums [1349, Gorgoroth, Satyricon]), fie ma asteptam la altele....
Ca o concluzie, il recomand calduros!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Keep Of Kalessin - Armada (2006)
« Reply #1 on: September 11, 2006, 02:55:07 pm »
Desi il consider bine inchegat si rupator, cu un Vyl care rupe tobele in bucatele, raman la prima mea concluzie anume ca sunt mult mai grele si dense si bine construite Through Times Of War si Agnen: A Journey Through The Dark, cu un plus pentru primul...

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: September 11, 2006, 02:55:07 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #2 on: September 20, 2007, 10:29:00 pm »
Daca tot am muncit sa le mut, hai sa mai zic si doo-3 vorbe despre cele pe care le-am ascultat cu  intarziere.
Armada e un album bun spre foarte bun. Sunt de acord ca ii lipseste ceva din ce aveau precedentele. Este poate ceva mai tehnic, dar si ceva mai sec. Un pic mai repeptitiv, mai "degeaba" in unele momente. Mai putin preocupat de constructia melodiilor, de structura...

METALHEAD Forum

« on: »