Author Topic: Melechesh - Emissaries (2006)  (Read 1322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Melechesh - Emissaries (2006)
« on: December 17, 2006, 12:36:02 pm »
Pentru mine, anul asta a fost o mare surpriza descoperirea trupei de evrei ce canta mesopotamian metal  :o si, d-abia ce ma obisnuisem cu As Jerusalem Burns... sau Djinn  :P, ca a venit anul asta si albumul asta, Emissaries. L-am ascultat destul in ultima vreme, ca sa pot afirma ca e unul dintre albumele anului 2006, chestie reflectata si in topul meu. Deocamdata, ma rezum la infos:

Full-length, Osmose Productions
October 30th, 2006

1.   Rebirth of the Nemesis                               06:38   
2.   Ladders to Sumeria                                04:02   
3.   Deluge of Delusional Dreams                   06:25   
4.   Touching the Spheres of Sephiroth       03:10   
5.   Gyroscope (The Tea Party Cover)               02:58   
6.   Double Helixed Sceptre                              05:56   
7.   The Scribes of Kur                                  06:35   
8.   Leper Jerusalem                                         03:49   
9.   Sand Grain Universe                               05:16   
10.   Emissaries and the Mysterium Magnum   07:20   
(11. "Extemporized Ophtalmic Release" bonus track)
Total playing time   55:35

Preferatele mele: Rebirth of... si Emissaries and...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
Re: Melechesh - Emissaries (2006)
« Reply #1 on: December 17, 2006, 04:09:28 pm »
Nu-s evrei.

A fost greu la inceput sa activati ca trupa de black metal in Israel, stiu ca ai avut probleme cu autoritatile deoarece orice chestiune legata de religie reprezinta un aspect delicat in acea zona. Avand in vedere aceste aspecte in acea perioada se putea vorbi de o scena de metal puternica in Israel?

Am avut partea noastra de dificultati dar nu pentru ca eram black metal ci pentru ca un ziar a publicat pe prima pagina un material cu noi sustinand ca suntem parte a unui cult satanic, ceea ce era evident o minciuna. In Israel nu este o problema sa fii o trupa de metal dar un cult satanic in Ierusalim nu este permis. La momentul cand noi am inceput cu trupa nu exista o scena de black metal in Ierusalim, acum insa e imensa. Dar pentru a preciza inca de la inceput noi nu suntem israeliti. Este o greseala pe care o face toata lumea.

Stiu ca nu sunteti .Nici unul din voi nu are si nu a avut cetatenie israeliana.

Asa este, nu am avut niciodata, eu aveam un soi de permis de rezidenta si atata tot. Ierusalimul este foarte cosmopolit, tot soiul de minoritati si culturi convietuiesc acolo. Dar si in ziua de azi vedem in presa Melechesh din Israel(noi facem pffff cand citim). Este adevarat insa ca am repetat langa Mormantul Sfant si ca sunt mandru ca sunt nascut in Ierusalim. Traim in Olanda din 1998 , de aici am realizat trei albume si chiar presa olandeza ne prezinta ca Melechesh din Israel. Cred ca suna exotic, black metal din Israel.

Complet aici
It will have blood, they say. Blood will have blood!

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 17, 2006, 04:09:28 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: December 17, 2006, 05:52:20 pm »
Multam Oana pentru erata. Dupa ce am postat, mi-am adus aminte ca sunt rezidenti olandezi, dar nu am mai facut corectia de rigoare.  ;) Asa cum stiam ca e destul de controversata apartanenta; daca nu canti despre "Birth Of The Three (the Unification)" sau despre "Find Yourself, Discover God", nu prea ai viata ca trupa de metal extrem in Israel.  ;D

METALHEAD Forum

« on: »