OMG!!! Eu de ce n-am mai postat aici??? Am ascultat albumu la sfarsitu anului trecut si m-a dat peste cap. A ramas fara indoiala albumul cel mai bun pe 2006, plus o prezenta constanta in winampul meu. Anul asta i-am vazut deja pe MDB live si totusi... cum naiba n-am revenit pe topicul asta??
E tarziu sa recreez ce am simtit cand l-am ascultat prima data... ca si Like Gods of the Sun sau The Dreadful Hours albumul s-a lipit de mine si m-a lasat inmarmurita. Atata tristete, atata durere si feeling, o atmosfera incredibila. Stiu ca par sa exagerez cu epitetele, dar de prima data cand am pus urechea pe MDB senzatia mea a fost de coplesire. Iar dupa concert, mi-e imposibila sa fiu macar relativ obiectiva in orice apreciere pe care le-o aduc. Revenind a ALOFK, stiu si acum ca m-a impresionat, in prima faza, The Blood... - incheie apoteotic albumul, iar inceputul melodiei e efectiv halucinant. Aaron si a sa voce sunt incredibili. To Remain Tombless, L'amour Detrouit si Deeper Down sunt in egala masura creatii superbe. In rest, e prea tarziu sa mai zic ceva nou. Imo, un album ce nu trebuie ratat (iar faptul ca de ziua mea am primit originalul m-a lasat speechless - iar asta a fost acuma jumate de an)