Author Topic: Solitude Aeturnus - Alone (2006)  (Read 983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Solitude Aeturnus - Alone (2006)
« on: December 06, 2006, 07:36:54 pm »
Nu stiu cati de pe aici sunt incantati de doom, cu atat mai mult de Solitude Aeturnus. Texanii vin cu acest material nou, dupa o pauza de 8 ani, de la ultimul album al lor (dupa opinia mea, oricum destul de neconvingator acel Adagio) si o fac absolut excelent. In sfarsit, am reusit si eu sa-l ascult cap-coada, drept pentru care pot afirma linistit ca e unul dintre cele mai bune albume ale lor, in egala masura, unul dintre cele mai bune ale anului in curs. Din punct de vedere componistic, reuseste sa induca o stare inchisa, sufocanta, obsedanta; cumva in nota titlului, strasnic ales. Instrumentatia (mai cu seama chitarile grele ale lui Perez si Moseley fac legea) mi s-a parut fara de cusur, iar Robert Lowe ramane acelasi vocal meserias. Am reusit deja sa remarc piesele: Blessed Be the Dead, Is There si Tomorrows Dead, insa nu pot spune ca celelalte sunt inferioare. Il recomand cu caldura  8)

1. Scent Of Death
   2. Waiting For The Light
   3. Blessed Be The Dead
   4. Sightless
   5. Upon Within
   6. Burning
   7. Is There
   8. Tomorrows Dead
   9. Essence Of Black

Line-up: Robert Lowe      vocals
              John Perez    guitars
              Steve Moseley    guitars
              James Martin    bass
              Steve Nichols    drums

Massacre Records
Release on November 10th
The album was recorded at Nomad Studios (Mercyful Fate/King Diamond, Absu, Usurper) in Carrolton Texas with both Sterling Winfield (Pantera) and J.T. Longoria (King Diamond) sharing engineering duties. Artwork for Alone was done by Travis Smith.
« Last Edit: December 06, 2006, 07:59:14 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« on: »