Author Topic: Blood of Kingu - De Occulta Philosophia  (Read 1535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
Blood of Kingu - De Occulta Philosophia
« on: December 15, 2007, 01:53:10 pm »

1.Incoarika Incognita                                                        01:10   
2.Your Blood, Nubia! Your Power, Egypt!                            04:28   
3.Mummu Tiamat                                                                04:00   
4.Stronghold of Megaliths, Thorns and Human Bones   04:35   
5.Slaughter of Shudras                                                      00:44   
6.Lair of Night Abzu                                                          05:27   
7.Black Spectral Wings of Shaman                                04:45   
8.Vajtarani                                                                       00:14   
9.Chambers of Inpu-sub   03:03   
Total playing time                                                            28:16

Blood of Kingu , formatie nascuta prin disparitia unei alteia ce-mi place mie foarte mult , Hate Forest , compusa dintr-un singur membru , Roman Saenko , omul care se afla si in spatele Drudkh . Stilul albumului se afla undeva la mijloc , mai apropiat de stilul Hate Forest totusi . Pe albumul asta Roman arata ce poate , si cam ce poate ma rog ? Pai poate sa scoata tobele mult in fata sa le bata cum ne obisnuise la Hate Forest , poate sa nu ma plictiseasca cu riffurile de chitarilor (se aud cam 3 ) , poate sa foloseasca o clapa care ajuta mai mult construirea unei atmosfere , fiind foarte rar prezenta si cand e , e foarte in spate lasata si mai  poate sa-si foloseasca si vocea , dar la fel de rar ca si clapa pentru ca este un album mai mult instrumental , iar in final poate sa-i asigure un sunet bun dar nu grozav . Eu pot sa-i dau un 9,50 din 10 posibil .
Piesa preferata e Mummu Tiamat , deci da ... mumu Tiamat .

Horns up!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Blood of Kingu - De Occulta Philosophia
« Reply #1 on: January 14, 2008, 04:01:15 pm »
Chiar ma mir cum de am trecut pe langa acest album, pe care abia azi l-am ascultat.
Album de nota mare, cum spunea si unealta si care m-a cam trimis la locul de gandire... Intr-adevar, e mult mai apropiat de Hate Forest, atat cat am ascultat eu (vreo 2 sau 3 albume), ca instrumentatie dar si ca sound. Tobele, cum s-a spus, rupte de Roman in fel si chip. Dar senzatia primara legata de acest album este intensitatea.
Excelent!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: January 14, 2008, 04:01:15 pm »

Offline suffoflesh

• Colonel
  • *
  • dark recollections
« Reply #2 on: January 15, 2008, 11:07:36 am »
Extraordinar album, l-am ascultat si io de curand si cu siguranta e mai reusit decat majoritatea materialelor Hate Forest, chiar daca seamana la stil.
someone said...
Dor de Duh - show frumos, atmosferic, nu s-au potrivit cu line-upul deloc, unii dadeau din cap cand nici macar nu bagau distors, aiurea, meritau si ei o seara pe masura puterilor lor

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #3 on: April 03, 2008, 02:27:05 pm »
M-am delectat si eu azi cu minunatia asta. Sunt la a patra ascultare deja si presimt ca mai urmeaza cateva. Un album excelent. A da, foarte interesanta vocea, care nu e una de black normal, ci mai mult o incantatie sau ceva de genul.

METALHEAD Forum

« on: »