Author Topic: Darkthrone - F.O.A.D [2007]  (Read 4960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
Darkthrone - F.O.A.D [2007]
« on: September 24, 2007, 04:36:15 pm »

Artist: Darkthrone

Album: F.O.A.D

An: 2007

Apare oficial:  1 Octombrie

Tracklist:

1.   These Shores Are Damned   05:04   
2.   Canadian Metal   04:44   
3.   The Church of Real Metal   04:37   
4.   The Banners of Old   04:40   
5.   Fuck Off and Die   03:52   
6.   Splitkein Fever   04:45   
7.   Raised on Rock   03:27   
8.   Pervertor of the 7 Gates   04:25   
9.   Wisdom of the Dead   04:43

Un album destul de slab din partea celor de la Darkthrone! Prima piesa mi-a placut si ultimele doua! in rest mi-a atras atentia de foarte putine ori! Ma asteptam la mai mult din partea lor ! nota 6,5 ! ::)
But only death is the one who can tell ...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Darkthrone - F.O.A.D [2007]
« Reply #1 on: September 24, 2007, 05:50:42 pm »
Ma gandeam ce nota sa-i dau, cand l-am ascultat intaia oara. Am zis ca rabdarea e mama virtutilor. Deci am fost virtuos si l-am mai ascultat inca o data. Acum, ma intreb, sa-l mai ascult inca o data? Bai, as face-o, dar nu-l mai am. Pai cum de ce? L-am sters. Pflapp! Are you sure you want send "Darkthrone - F.O.A.D" to the Recycle Bin? Da prietene, nu ca sunt sigur, sunt extrem de convins. Si uite asa, am ratat ocazia de a-i da si eu nota 6,5. Din suma notelor date pe fiecare ascultare.
Si oameni buni, luati cover-art-ul si puneti-l cu incredere mai jos, la "Cele mai penale poze din metal !". Imi creeaza senzatia unui desen facut din plictiseala, in timpul unui curs de nush-ce la care zici ca vrei sa-ti impresionezi colega de langa matale de ce mare metalist esti... Bine, cursurile sa nu fie la vreo scoala/facultate cu cea mai mica legatura cu arta plastica, sa ne-ntelegem...
Gata, am scuipat...
Ce spuneati?  A scos Darkthrone album? Pe ce va bazati?  ::)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: September 24, 2007, 05:50:42 pm »

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #2 on: September 24, 2007, 06:14:45 pm »
Coperta e intr-adevar aiurea! creasta aia din capul mortului ne da de inteles ca darkthrone e pe moarte ! adica nu mai au idei ! nu zic ca pana acum ar fi scos niste albume cu cine stie ce capodopere de desene dar ... nici chiar asa!

Offline mad_dream

• Robbed of my innocence, had no more time to play/I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames
  • General de Brigada
  • *
  • mistress of pain
« Reply #3 on: September 24, 2007, 11:40:31 pm »
era de asteptat ca albumul sa fie "altceva"(nu l-am ascultat inca)

din interviul luat de Metalhead si din ceea ce afirma Fenriz:

In acest an Darkthrone aniverseaza 20 de ani de existenta. Cum te simti dupa 20 de ani de black metal?

Am inceput sa cantam thrascore, un mix intre Cryptic Slaughter si Celtic Frost. Dupa aceea, am evoluat la epic thrash, apoi la death metal, tehnical death, iar ulterior am evoluat catre black metal. Acum, avem mai mult punk in muzica noastra, asa ca ne-am intors la diverse combinatii de stiluri. Nu simt ca am in spate 20 de ani de black metal, doar 20 de ani de underground. Si acest stil de viata va continua.

nu cred ce trebuia sa asteptam prea mult ,zic.

chestia pe care am bolduit-o ma duce cu gandul la un singur cuvant BANI
mad_dream, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #4 on: September 24, 2007, 11:55:51 pm »
bani? de ce, bre?
darkthrone e un brand de blakk. foarte putini non-blakkeri or sa asculte albumu'.
facand asta, chiar trag ceva suturi in bani.

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #5 on: September 25, 2007, 12:36:21 am »
N-au avut bani pentru un cover-art mai acceptabil...  ::)
Cat priveste folosirea vebului 'a evolua' in contextul acestui interviu, am doua probleme: ori traducerea e proasta, ori n-am priceput nimic din traiectoria muzicala a acestui reputat band...  :-X

Offline mad_dream

• Robbed of my innocence, had no more time to play/I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames
  • General de Brigada
  • *
  • mistress of pain
« Reply #6 on: September 25, 2007, 01:30:10 am »
am ascultat si eu,nu-mi place deloc  :-X chiar ma enerveaza

si privind "diversele combinatii de stiluri"nu stiu daca e neaparat o evolutie muzicala  ::)

si poate vor sa atraga si alt target de ascultatori decat cei de pana acum,la asta ma refeream cu "banii"  ::)

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #7 on: September 25, 2007, 02:43:12 pm »
intr-un cuvant acest album e VARZA! i-am dat 6 doar pentru prima piesa si ultimele 2 ca in rest e pur si simplu p porcarie! si incep sa regret si acea nota !

Offline danywhy

• General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: September 25, 2007, 02:51:13 pm »
cred ca am gresit albumu'....aiureala totala , cred ca erau foarte beti cand l-au inregistrat

ati fost atenti la versuri ?

sex with satan the loudest song
sound like a hammer from hell!
pyrokinesis and take this torch
sounds that fill me with no remorse... auch!

CANADIAN METAL!!!

PS: conte acu' pot sa trec la urmatoru' nivel : HIM s-apoi legendarii TH :D ;D ;D
dany_bm, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #9 on: September 25, 2007, 02:56:58 pm »
bre traducerea ii ok..ca vorba aia stiu ce a scris ala in interviu...stati sa vedeti, ca avea o tona de greseli de punctuatie si exprimare :D
« Last Edit: September 25, 2007, 03:10:38 pm by Fane »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: September 25, 2007, 03:01:01 pm »
De versuri nu m-am luat niciodata, caci as descalifica peste 90% din albumele care-mi plac. Ar fi o lupta incorecta, asa ca ne limitam la muzica si cel mult tematica.
dany_bm: fireste!!  :D

LE: apropo de ce spune Fane, am gasit mai demult niste albume la care am citit versurile (nu Darkthrone, in genere) de m-am udat pe mine de ras... 'demonii vine-n trombe' 'apusul e mai bine decat ieri' samd. Am sa le caut...  :P

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #11 on: September 25, 2007, 10:54:09 pm »
Quote from: Fane
stati sa vedeti, ca avea o tona de greseli de punctuatie si exprimare

Fenriz e postas de meserie ... asa ca lasa-l mai usor  ;D ;D ;D ;D
« Last Edit: September 25, 2007, 10:54:49 pm by Drowned-Soul »

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #12 on: November 05, 2007, 06:29:01 pm »
Coperta e intr-adevar aiurea! creasta aia din capul mortului ne da de inteles ca darkthrone e pe moarte ! adica nu mai au idei ! nu zic ca pana acum ar fi scos niste albume cu cine stie ce capodopere de desene dar ... nici chiar asa!

I m evil so : Darkthrone is not a graphic artist ..>:) ...they play music. LOL
intr adevar iti trebuie muuuulta rabdare sa asculti piesele alea cu atatea riffuri baaaaanaaaaaaleeeeee... e totusi o chestie la mijloc sa te intorci in halu asta la inceputuri (trv). oricum e doar o curiozitate, o femeie cu mustata ceva.... poate e o utopie dar eu inca mai sper ca din aventurile astea in heavy, punk bla bla o sa iasa un album klumea. si  asta o zice cineva care uraste iron maiden.
pana una alta albumu e un cac*t.

a si referitor la versuri cred ca sunt singurul lucru bun :))))) o bascalie reusita. parca am mai zis undeva : la canadian metal strofa cu Sex with Satan etc e formata din titluri de piese de la trupe canadiene ... ma rog....

« Last Edit: November 05, 2007, 06:29:54 pm by Matraguna »
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #13 on: November 05, 2007, 11:32:08 pm »
Pentru mine acest album incepe si se termina cu piesa These Shores are Damned punct!

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #14 on: November 07, 2007, 12:50:23 am »
da ... aia e cat de cat ok!  ::)

Offline Ioan

• Locotenent
  • *
« Reply #15 on: November 07, 2007, 03:17:28 pm »
Nu cred ca e vorba de bani, nici n-a fost vreodata la Darkthrone. Daca nu ma insel cei doi si-au pastrat intotdeauna meseriile pentru a nu fi nevoiti sa traiasca din muzica si asta sa ii impinga intr-o zona comerciala si s-au laudat ca ei vor continua sa faca 'paine' chiar daca colegii lor simfonici produc 'cozonac'. Ca sa imi dau cu parerea, probabil s-au plictisit. Versurile de la Too Old, Too Cold vorbesc de la sine

Nothing to prove
Just a hellish rock'n roll freak
You call your metal black
It's just spastic lame and weak

We're too old
Too cold
Too old
And too cold

Deci sunt prea batrani si 'reci', pasiunea s-a stins. Ce-i mai rau e ca dupa atatia ani de black metal ii batjocoresc pe cei ramasi 'trv' "Nothing to prove/ Just a hellish rock'n roll freak" :)

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #16 on: November 07, 2007, 09:46:41 pm »
...se refera la imitatori si nu la "cult" in sine ... nu ataca pe cei "trv" ci pe cei ce se dau asa. Si sunt milioane ( u copy my style ;-) ). too old to cold inseamna trv, nu ca sunt ei mosi basinosi. De fapt ei fac ce au facut cam de l ainceput si s au oprit imediat dupa panzerfaust/total death - regreseaza.

Partea cu batjocoritul e ... parerea trv-istului model. Nu batjocoresc nimic. Temele alea abordate pe the cult is alive s in black mai inainte decat trvismele : nordu inghetat, norvegia, sange pur etc

Offline Ioan

• Locotenent
  • *
« Reply #17 on: November 08, 2007, 01:10:40 pm »
E cam off-topic, dar e mai bine sa raspund ca nu m-am facut inteles. Ascultand materialele lor, stilul abordat, nu pot sa dau decat o alta interpretare versurilor. La fel mi s-a parut si mie prima data, ca este o alta manifestare rebelo-punkista (stil Nargaroth, Satyricon) care insulta partea non-trv a scenei, apoi mi s-a parut ca versurile se intorc impotriva lor. Doar ca stilul acestor materiale e departe de black metal si nici nu mi se pare ca intentia artistilor a fost sa se apropie de el. Dupa atatia ani, chiar asa nu mai stiu ei ce e si cum e. De-asta am ajuns la concluzia de mai sus :-P

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #18 on: November 09, 2007, 12:47:41 am »
de la vine FOAD? De la Fucking Of A Down? Muhahahaha!  ;D :D ;D :D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #19 on: November 09, 2007, 07:24:19 am »
fukk off and die

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #20 on: November 09, 2007, 11:33:49 am »
E cam off-topic, dar e mai bine sa raspund ca nu m-am facut inteles. Ascultand materialele lor, stilul abordat, nu pot sa dau decat o alta interpretare versurilor. La fel mi s-a parut si mie prima data, ca este o alta manifestare rebelo-punkista (stil Nargaroth, Satyricon) care insulta partea non-trv a scenei, apoi mi s-a parut ca versurile se intorc impotriva lor. Doar ca stilul acestor materiale e departe de black metal si nici nu mi se pare ca intentia artistilor a fost sa se apropie de el. Dupa atatia ani, chiar asa nu mai stiu ei ce e si cum e. De-asta am ajuns la concluzia de mai sus :-P

Am inteles ce crezi, doar ca nu cred ca e corect.
"nu mai stiu ei ce si cum"... :)) ... vb despre trupa care a predat black metal la aproape toata planeta, sa fim seriosi, stiu foarte bine ce si cum, stiu mai mult decat foarte multi.
"nici nu mi se pare ca intentia artistilor a fost sa se apropie de el"Pe cat de black metal e king diamond, pe atat de black is ultimele doua albume darkthrone.

Se da propozitia simpla: Metalul extrem are mijloace putine de exprimare.  -  adica nu poti freca menta de cate ori vrei. Darkthrone au facut transilvanian Hunger, poate cel mai reusit album de metal extrem in "cheie"  minimalista. Pe aceiasi idee mai departe nu se poate merge. Au frecat o cu jumatati de masura de atunci: "old school Celtic Frost Bathory": de la Panzerfaust pana la Sardonic.
bun.  Acum fac ce le place fara fixatii "truiste" - si o fac fiind mai "tru" decat enorma majoritate. Desigur, asta nu garanteaza calitatea albumelor :)) ... se si vede.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #21 on: November 23, 2007, 07:39:18 pm »
S-au nasparlit si astia (Adevaru fiind ca nici The Cult is Alive nu e cine-stie-ce opera, dar e MULT peste asta.)
Nu e de bani ... Sardonic Wrath era pus la download la EI pe site (moca gen)
Pur si simplu s-au nasparlit! ... Cum au patit si Satyricon incepand cu Volcano... Parerea mea este ca ambele trupe au terminat ce aveau de zis acum 10 ani.

O sa deviez putin de la subiect si o sa spun ca se pare ca black-metal-ul CHIAR E pe moarte. Tot ce iese anii astia si suna binisor e clar copiat dupa ol'school darkthrone, immortal, satyricon, emperor. Efectiv... tot ce era de zis s-a zis in the '90s. Inca mai am sperante poate de la Immortal (Sons e bun) si de la Deathspell Omega.

Sowy 4 tha' off.

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #22 on: November 23, 2007, 07:41:59 pm »
Immortal nu stiu daca e cazul sa-i mai astepti.
Cu aia cu blecul decedand, am ragusit sa spui ca e fals.

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #23 on: November 24, 2007, 05:42:23 am »
Immortal nu stiu daca e cazul sa-i mai astepti.
Cu aia cu blecul decedand, am ragusit sa spui ca e fals.

adevarat graiesti!

bre, tot vad comentarii cum ca ultimele darkthrone nu ar fi black. eh, asta nou nu imi place dar too old too cold e black toata ziua. are soundul ala rece? au texte misantropice? au, asa ca e black, chit ca e nitel mai twist acest pepsi (a se citi punk in loc de twist).

cat despre stilu' mort, eu nu-l ingrop inca si nu spun asta pentru ca am trupa de black, ci pentru ca au aparut albume f tari noi. nu ma arunc in mare ci dau un simplu exemplu: armada.

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #24 on: November 25, 2007, 01:12:03 am »
au si astia niste idei de te doare mintea! e adevarat ... nu prea a aparut nimic nou in scena black dar albume bune si foarte bune sunt destule! nu cred ca black metal-ul e pe moarte! si sincer ... se pot inspira din sute de alte domenii decat sa cante despre cat de vechi e black metal-ul sau mai stiu eu ce! un singur lucru e cert: darkthrone chiar E pe moarte! poate se trezesc la realitate si nu mai scot albume precum F.O.A.D ...  ::)

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #25 on: November 25, 2007, 01:24:29 am »
darkthrone s'au inspirat o singura data "nou" si "actual": undeva intre soulside journey si a blaze in the northern sky.
si stai tu calm ca, daca pana si aici, la noi, unde se schimba putine pareri despre albume scoase recent, topicul despre foad este devansat ca numar de afisari doar de comertzuri ca nw, db sau manson, nu se poate spune ca darkthrone mor (am loat in considerare doar prima pagina). pur si simplu starnesc mai multe controverse in acest mod decat ar fi starnit cu 15 goatlorduri sau satanic wrathuri.

(multa lume a zis si despre mayhem c'ar fi cam pe moarte dupa grand declaration of war)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #26 on: April 08, 2008, 12:56:12 am »
Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

mue!

io zic ca albumu e cu dedicatzie. vedeti versurile.. ;)
  si nu ma mir ca unii dupaci care cred ca blaku e alive'n'kikin' au parerea asta.. ;D

p.s.: iar faptu ca DT pregateste un album la mai putin de un an o confirma..  ;)
« Last Edit: April 08, 2008, 12:58:35 am by hell9level »
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #27 on: April 08, 2008, 01:07:24 am »
pur si simplu starnesc mai multe controverse in acest mod decat ar fi starnit cu 15 goatlorduri sau satanic wrathuri.

acu vaz si asta
goatlordu, infect cum e, are mai multa muzica decat 15 foaduri si cum il cheama pe nextu la un loc
ma pis pe numaru de controverse, ca daca ar conta as asculta cildran of bodom si credal of filthhhhhhhhh

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #28 on: April 08, 2008, 01:19:16 am »
nu chiar, mosule, cof si cob nu surprind cu nimic.

np: Salem - Hourglass

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #29 on: April 08, 2008, 01:30:20 am »
goatlordu, infect cum e, are mai multa muzica decat 15 foaduri si cum il cheama pe nextu la un loc

indubitabil. la fel si malmsteen. si aia doi de zici tu de ei.. cu specificatzia ca astia de la urma nu au nimic din darkthrone prin operele lor, ca restu blackerilor. creca se pierde esenta din vedere paci pa uneva..

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #30 on: April 08, 2008, 08:49:58 am »
io ce sa fac daca nu-mi place pancu? ::)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #31 on: April 08, 2008, 10:17:29 am »
de gustibus non disputandum..
si daci in continuare, nu vad de unde interesu... ::)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #32 on: April 08, 2008, 11:17:29 am »
S-a resuscitat cadavrul. Looool.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #33 on: April 08, 2008, 11:41:59 am »
S-a resuscitat cadavrul. Looool.

cadavru e asta: http://www.metalhead.ro/forum/index.php/topic,4606.0.html

mai stiti ceva de el?  ::)

sau multe altele cu 2-7 raspunsuri pe topic. toate gen: maret, profund, de retinut si colosal.. ::)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #34 on: April 08, 2008, 11:44:00 am »
Ovticosu, ovticosu....  :D :D

Sure that!  ;)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #35 on: April 08, 2008, 12:38:34 pm »
Ovticosu, ovticosu....  :D :D

mon, daca tu crezi ca io ma oftic pentru toate efemeridele, pai atunci creca ai impresia ca sa bagat net la sanatoriu.. ;D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #36 on: April 08, 2008, 07:22:45 pm »
Cadavrul

asa ca va rog frumos.

np: Pungent Stench - Diary Of A Nurse

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: April 09, 2008, 12:47:51 am »
Cadavrul

asa ca va rog frumos.

haidi bre, ie penibil sa sar din mandrete de topic cu controverse si injurii intrunu plin de: cand cantatz, maine, a plecat carcalac, poimaine, salut lume noi suntem cadavrul si  de doo zile hertzu nu mai bate la noi fiind inlocuit de : 1,2,3,4,5,6,7,8,9..
foad

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #38 on: April 09, 2008, 01:00:19 am »
Cine e FOAD si ce treaba ar avea cu noi. Astia de nu suntem pancari?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #39 on: April 09, 2008, 01:05:58 am »
Cine e FOAD si ce treaba ar avea cu noi. Astia de nu suntem pancari?

nenea ala care te trage de coltu gurii cand te vede ca arati cu deshtiu creste diverse.. :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #40 on: April 09, 2008, 01:17:34 am »
Urati nenei, zic... :D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: April 09, 2008, 01:20:12 am »
Urati nenei, zic... :D

aia cu creste? daaaaaaaaaa! da aia de canta despre ei, buni bajetz! buni tare si adanc inhiptz in metal. unu negru indeosebi.. ::)

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #42 on: April 09, 2008, 01:21:26 am »
haidi bre, ie penibil sa sar din mandrete de topic cu controverse si injurii intrunu plin de: cand cantatz, maine, a plecat carcalac, poimaine, salut lume noi suntem cadavrul si  de doo zile hertzu nu mai bate la noi fiind inlocuit de : 1,2,3,4,5,6,7,8,9..
foad

mon, daca vaz controverse la && cu  muzici, crede'ma ca's primu' cu erectie cardiaca, da' p'aici ultimele posturi is gargara si treaba ma'ntrixteaza la culme.

np: Heavy Winged - ...... track 1....... :))

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #43 on: April 09, 2008, 01:25:49 am »
Aia zic ca e o discutie pe langa... te mai las pana la proximu album de zic ei, pa cuvant de pioner, ca si-au bagat restul de minti in cap...
Uber ma obliga, da' ma forteaza, il vedeti, sa folosesc cuvinte porno despre acest album... nu ca n-as face-o, dar despre nimicuri, discutam nimic. Deci nu exista. De fapt, si acest album este o iluzie amuzanto-penala.  :-X Parca discutam despre albume care ne plac...  ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: April 09, 2008, 01:31:14 am »
mon, daca vaz controverse la && cu  muzici, crede'ma ca's primu' cu erectie cardiaca, da' p'aici ultimele posturi is gargara si treaba ma'ntrixteaza la culme.

mon, ai putea sa nu mai dai quote din poxturile mele? ca nu ios ala cu gargara.. thanks
jokin :D :D
dar totush.. plm, daca nici astea nus ontopic creca mam ticnit io

Aia zic ca e o discutie pe langa... te mai las pana la proximu album de zic ei, pa cuvant de pioner, ca si-au bagat restul de minti in cap...
Uber ma obliga, da' ma forteaza, il vedeti, sa folosesc cuvinte porno despre acest album... nu ca n-as face-o, dar despre nimicuri, discutam nimic. Deci nu exista. De fapt, si acest album este o iluzie amuzanto-penala.  :-X Parca discutam despre albume care ne plac...  ;D

mon, restu de minti, la darkthrone( hail!hail!hail!) ie sa mai reinventeze blacu INCA ODATA. ce nu opserfa lumea ie ca albumele astora sunt de genu catavencu pa cand alelalte , prin frecventa si fulminanta sunt ceva comparabil cu l*bertatea. cu tot cu pag de la fata 5. parca asa , nu?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #45 on: April 09, 2008, 01:51:12 am »
Un prea-frumos album cu o prea-frumoasa coperta

P.S. am alcool in mine, ca daca as avea lemn, ar rasari nasul ala prelung si cu toate belelele.... de fapt, nici baietzel nu vreau sa devin...  ;D ;D ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #46 on: April 09, 2008, 02:45:11 am »
de fapt, nici baietzel nu vreau sa devin...  ;D ;D ;D

well, ramai... :-X

:D :D :D
on topic:
DT still kiks black asses

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #47 on: April 09, 2008, 02:48:36 am »
Dejeaba citezi.... e un album cutremurator. Si mai ales alungator. Imi alunga lacrimile de pe cur pe picioare...

P.S. dar da, raman in lumea mea.... palpabila

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #48 on: April 09, 2008, 03:05:35 am »
Darkthrone

l.e.: F.O.A.D. !

:D
« Last Edit: April 09, 2008, 03:07:32 am by hell9level »

METALHEAD Forum