iacata ca am tacut 3 zile, desi pe nedrept, pentru ca faceam, din comoditate, trimitere la parerea mea despre Debauchery, postata la adresa respectiva. Iat-o:
"Cel mai deranjant la Debauchery nu este faptul că sună la fel ca alte sute de trupe de death metal, fie ele germane sau de aiurea, că au o obsesie pentru anumite cuvinte, evidentă nu numai īn texte, ci chiar şi īn titlurile pieselor, sau că exagerează cu vopseaua roşie īn fotografiile de promoţie, ci că bat pasul pe loc de şapte ani şi patru albume. Cīnd ai ceva de spus şi o faci bine, lipsa schimbărilor se numeşte consecvenţă, dar cīnd tot rostogoleşti formule stilistice şterpelite de la alţii, nu faci altceva decīt să copiezi şabloane. Trupa asta mă face să mă gīndesc dacă se dau şi pe-afară şpăgi, pentru că altfel nu īnţeleg cum a ajuns la AFM Records, casă de discuri mai mult decīt onorabilă. Īnţeleg īn schimb de ce au deschis īn 2005 pentru Six Feet Under: seamănă atīt de mult cu americanii, īncīt nu văd de ce s-ar teme Barnes că i-ar putea lua pīinea unii care-l copiază. Acum sincer vorbind, comentariile astea, fără pretenţii cronicarde, sīnt absolut subiective: pur şi simplu nu-mi plac tipii ăştia. Nici măcar titlul albumului nu-mi place. Mă duce cu gīndul la formule cunoscute, dar nu m-am hotărīt īncă dacă să mă gīndesc la Back in Black sau la Reign in Blood."