Author Topic: Nexus 6-A Strange Habitat  (Read 988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ardeica

• Nija Assasin of Kicking ass at Suicidal Angels
  • General
  • *
  • Middle Finger Expert
Nexus 6-A Strange Habitat
« on: April 22, 2008, 05:10:35 pm »

Formed in:1994
Full-length, Xtreem Music
April 2007
genre:Technical Black Metal
Current line-up:Rhülk (Raúl Gómez) - Vocals (The Heretic)
Nexus 6 (Javier Fernández) - All Instruments, Lyrics & Production (The Heretic)
myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=165110649

01- The Agitator
02- A Strange Habitat
03- Bullets For The Masses
04- Phantom City
05- The Welfare State
06- The Thief Of Children
07- High Tide

"Nexus 6"reprezinta(dupa cum am citit pe myspaceul trupei)un alter-ego a lui Javier Fernández(muzician spaniol,bassist,keyboard player si compozitor al trupei spaniole de metal extrem"The Heretic")mai multe informatii despre cariera/colaborari proiectele sale le puteti gasi pe myspaceul trupei
Cum intentia mea nu e sa fac scurt istoric al trupei,trec mai departe la prezentare sau mai bine zis o tentativa de prezentarea a unui album care m-a lasat  :o :o :o :o :o pe ziua de azi
As numi albumul de fata"o bomba de album"(in sens pozitiv) bomba,care mi-a explodat accidental in Winamp urmand sa-mi explodeze apoi si mintile, pe parcursul auditiei(care auditie,ca au fost mai multe).
Un black tehnic, progresiv,plin de forta si vitalitate se imbina in mod fericit cu pasaje de death metal ,intr-o atmosfera nimicitoare.Riffuri agresive,furioase,solouri delirante,un ritm rapid si o voce ce se pliaza bine pe piese, se contopesc intr-un tot unitar intitulatat " A Strange Habitat"
Albumul este bine structurat,melodic si agresiv in accelasi timp,cu un sound curat,nu prea ai ce sa-i reprosezi ,dar cum publicul este carcotas si rau las loc comentariilor
Nu dau nota albumului,nu mi-a placut niciodata sa fac lucrul acesta,pot spune ca mi-a placut mult,la nebunie.atata tot,asa ca ma reintorc la auditiile mele,pana cand ma voi satura.
Deci nu ma deranjati,ca am treba si va multumesc pentru timpul acordat cititnd acest gandulet!
TEXTUL DE FATA REPREZINTA O OPINIE PERSONALA SI TREBUIE INTERPERETAT CA ATARE.
« Last Edit: April 22, 2008, 05:15:14 pm by ardeica »

METALHEAD Forum

« on: »