Author Topic: Profanatica-Profanatitas De Domonatia  (Read 1507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matraguna

• General
  • *
Profanatica-Profanatitas De Domonatia
« on: September 14, 2007, 02:14:12 am »

1.   Master of Man Absolute   
2.   Unto Us He Is Born   
3.   Mocked, Scourged and Spit Upon   
4.   Scourging and Crowning      
5.   God Dethroned in Heaven      
6.   Cursed Nazarene Whore      
7.   Palid Savior      
8.   Profanation of the Gods   
9.   Them That Dwell in Heaven      
10.   Betrayal of the Lamb   

Full-length, Hells Headbangers Records
April 30th, 2007

Inca un comeback, nici el cu surle si trambite in ceea ce priveste noutatea ideilor, dar interesant pentru mine cel putin prin  modul in  care soundul "profi" transforma o trupa care parea dependenta de inregistrarile dubioase. Da, asprimea extrema a inregistrarilor din trecut nu e prezenta dar compozitiile sunt in acelasi stil percutant, insistent, primitiv, cu forta de penetrare catre instincte...jegoase, cu "blasfemice intentii" de a le tulbura , de a le intarata de a rascoli...rahatul ...pai da.
:)))
Rahat, scuipat, cristi urinati etc ... o coperta nice and shiny - de fapt e frumoasa...:)) un black excelent produs in asa fel incat compozitiile nu si pierd forta, "ci si-o transforma" .
lol

Fuck Christ.

bah e fain, serios.

« Last Edit: September 14, 2007, 02:25:21 am by Matraguna »
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Profanatica-Profanatitas De Domonatia
« Reply #1 on: September 28, 2007, 05:38:29 pm »
Mda, tocmai am terminat de ascultat si io albumul si is cam pus pe ganduri... Prima oara cand ascult Profanatica si nu am un reper fata de cum au fost pe materialele mai vechi.
Asta, in cauza, desi mi se pare legat si rau, da' asa cum zicea si Matraguna, rau percutant, rau jegos, nu mi-a prea miscat vreun muschi pe fata si mai ales in spatele ei. Genul de album pe care il ascult acum si peste o ora nu prea mai am vreo nota in cap, cu raportare la el...

P.S. nu mi-a rupt gura cu productia, in consecinta nu cred ca vreau sa stiu cum suna 'inregistrarile dubioase'  :D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: September 28, 2007, 05:38:29 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #2 on: August 11, 2008, 03:28:49 pm »
Urat dom'le, urat album. Cum sa nu-mi placa? :D

METALHEAD Forum