Author Topic: Sulphur-Cursed madness(2007)  (Read 1648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mad_dream

• Robbed of my innocence, had no more time to play/I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames
  • General de Brigada
  • *
  • mistress of pain
Sulphur-Cursed madness(2007)
« on: September 13, 2007, 01:17:34 am »

Sulphur este o trupa de black metal din Bergen,Norvegia.Stilul lor imbina si elemente death metal cat si elemente atmosferice.

Au 2 demo-uri "A relic for the damned"(2000)si "An outburst for desecration"(2005).(nu le-am ascultat)

"Cursed madness"este albumul lor de debut.

Albumul are 9 piese:

1.The summoning
2.Realms of darkness
3.Two thousand years of plague
4.The descent
5.Spilt blood&Brente Knoker
6.Cursed madness
7.A relic for the damned
8.Great shadow rising
9.Master of storms

Albumul este unul foarte bun,un veritabil debut din punctul meu de vedere(debut vorbiind strict Sulphur ptr ca membrii trupei au ceva experienta muzicala si anume st membri ex-Enslaved si ex-Gorgoroth  ;D)
Riffuri brutale,baterie puternica,combinat cu clape si pian pe alocuri(de exemplu instrumentala The descent)un album ft foarte bine inchegat.
Piesele care imi plac st "Cursed madness"(merita titlul albumului  ;D),"The summoning",
"Spilt blood&Brente Knoker","A relic for the damned",Master of storms"(care aduce a Immortal )

http://www.myspace.com/sulphur666

mad_dream, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Sulphur-Cursed madness(2007)
« Reply #1 on: September 20, 2007, 12:42:26 pm »
L-am ascultat si eu in sfarsit.
Nu e deloc rau.
Plusuri: instrumentatie si agresivitate.
Minusuri: mi s-au parut cam previzibile piesele, deci cam slabut pe partea de originalitate.

In total, as merge pe un 8.

LE: To the Descent m-a dus cu gandul, spre exemplu, ca tot ziceam de originalitate, la Morgul...  ::)
« Last Edit: September 20, 2007, 12:44:54 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: September 20, 2007, 12:42:26 pm »

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #2 on: May 27, 2008, 04:25:14 pm »
Hmm, o surpriza placuta pentru mine, unul din putinele albume care imbina blackul cu deathul si care imi place. Cica se mai apropie unul de la baietii astia, asteptam.

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #3 on: May 28, 2008, 10:51:20 pm »
ontopic: ma abtin profund :))
offtopic: "black cu death" daca vrei incearca gotmoor- Pain Provider (avataru meu:D )
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: May 29, 2008, 12:20:53 pm »
Nu te abtine, da' argumentat, te rog  :D :D

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #5 on: May 29, 2008, 05:44:46 pm »
astia au luat ceva Emperor, ceva Slayer (si nu numai, dar mi a ramas in cap in special bucata aia cand o secventa rupta de pe prometheus dar evident mai saraca, ajunge sa evolueze FIX in Reign in Blood :)) ), ceva estetica "demonica" a la Gorgoroth (asta mai nou cam dupa Destroyer incoa) si au inceput sa dea cu pumnii: eu cred ca daca e ceva valabil in black metal (second wave) care nu poate fi ignorat e viziunea estetica generala care NU permite shmekerii, faze care sa scoata ochii ( sunt unele piese , nu mai stiu, a 2 a parca, de ex, care finalizeaza in "suturi" COOL, stiti de care)- ideea era de atingere a expresivitatii intr o maniera total anti-tehnica, lustruita etc

Carevasazica Sulphur astia, dupa parerea userului Matraguna, vin cu reflexe de pantera (vezi bucatile care te fac sa BOUNCE baby BOUNCE :)),  la o lada cu unelte cioplite de cu totul alt fel de personagii (trupele de black de mai sus): departe de mine sa fiu vocea "traditiei" (Sunt cu totul in favoarea celor care au curaju de a sparge clisee si viziuni, dar asta implica riscuri: muuuuulte albume proaste dar "diferite" (vezi DSO de ex).....si dupa ce trece timp, hop ceva mumos...pana atunci..... liniste si pace. )dar pur si simplu e posibil (si foarte probabil, ca in cazul de fata) ca melanjurile stilistice in gen sa fie alogene si sa se pseudo articuleze in ansambluri schiloade (desi cu aspect amenintator).

METALHEAD Forum

« on: »