Author Topic: Angantyr - Hævn  (Read 1741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
Angantyr - Hævn
« on: October 19, 2007, 10:24:10 pm »

Playlistul
1.Et Varsel Om Død   
2.Thulens Ord   
3.Baghold   
4.Tågefolket   
5.Danemordet   
6.Fødslen Og Byttet
7.Blod For Blod, Liv For Liv

mai inainte de toate Angantyr pentru mine reprezinta prima trupa de black care a rupt lantul trupelor arhicunoscute de "black" de pana atunci , se poate spune ca ar fi fost prima trupa trv ascultata , se intampla acum ceva vreme , nu foarte multa dar e ceva .
Inca de la inceput se gasesc similitudini cu albumul Serj din 2004 in sensul ca sound-ul nu este mult schimbat insa imbunatatit , se regasesc pe ambele piese de inceput instrumente neconventionale pentru black , viori ( En Falden Kriger respectiv Et Varsel Om Død ) ; dar ce m-a surprins pe mine cel mai mult la ultimul album , e faptul ca vioara din intro-ul piesei de inceput e continuata cu toata orchestratia specifica black-ului insa respecatnd linia melodica descirsa de vioara . . Totul este executat perfect , nu se exagereaza nici cu pasajele classical nici cu distoarsele nici cu vocea . Totul este bine cumpanit .
Daca ma intrebati pe mine , cam asa ar trebui sa sune black-ul ...
9,5/10

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Angantyr - Hævn
« Reply #1 on: October 19, 2007, 10:53:29 pm »
Excelent album si in opinia mea. Si ma intrebam de ce nu l-am prezentat pana acum. Nu are importanta, esential e ca i s-a facut in sfarsit un topic. Si oricum, daca nu ma-nseala memoria, de la tine am luat contact cu Angantyr prima oara, acum ceva vreme. Si-ti raman recunoscator.
Inapoi la album, multe nu prea mai am sa spun in plus, caci a spus unealta mai sus. Exact cu senzatia aceasta am ramas si eu, ca este un album bine realizat si inchegat, avand o forta intrinseca deosebita, cu grija pentru un material de calitate. Io i-as da cam un 9.7, asa...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: October 19, 2007, 10:53:29 pm »

Offline Ioan

• Locotenent
  • *
« Reply #2 on: October 23, 2007, 01:29:33 am »
Bun album intr-adevar, mai ies si albume bune pe 2007 :D este si primul album de la Agantyr pe care am pus mana si m-am rusinat de treaba asta dupa ce l-am ascultat  :P

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: October 23, 2007, 11:20:45 am »
Nu sunt diferente radicale intre celelalte, asa ca nu e pierdut timpul sa le iei la ascultat.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #4 on: February 20, 2008, 06:38:26 pm »
Fain ce face nenea pe albumul asta.
Unealta, ai dreptate, asa ar trebui sa sune blackul, sau ma rog, asta e blackul care imi place mie.

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #5 on: May 28, 2008, 10:49:46 pm »
da.... frate, asta a inventat marmelada si eu nu stiam. Am zis la alt topic ca gagiu are un simt al melodiei ok, dar ramane un mic (uneori f inspirat) baietzel: bunicii lui l au invatat si el a tinut minte: ce atata entuziasm nu inteleg.
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »