Full-length, StormVox Records
September 15th, 2007
Genre: Industrial Melodic Death Metal
1. Annihilation of All That Is Holy 09:12
2. Crawling Through the Infinite Fields of Carnage 08:29
3. Serenades of Rotten Flesh 08:05
4. For Our Name Is Chaos Eternal 09:22
5. Tear Down the Walls of Heaven 08:04
6. And Damnation Is Forced Upon the Weak 09:58
7. The Innocence of the Three-Faced Saviour 12:00
Total playing time 01:05:10
Mie personal mi-a placut aceasta gasca. Mai exact, mi-a placut (si inca imi place) deoarece experimenteaza mult, in diferite directii. Si pentru motivul componentei. Adica, un Jorgen Sandstrom trecut pe la cateva trupe ca Grave sau Entombed (bass acolo, voce la TPH), Lord K (Kenth) Philipson fost pe la Dark Funeral sau God Among Insects. Mai nou, pe acest album apare un tobar, pana acum trupa avand drum-programming. Si tobarul nu e altul decat tobarul din Runemagick, fost si pe la Lord Belial, Daniel `Mojjo` Moilanen.
In discografia lor mi-a placut mult de tot Hate, Dominate, Congregate, Eliminate si apoi Cyber Sonic Super Christ. Prezentul album l-as cam situa pe undeva printre astea doua.
Un amestec, cum spuneam, de diferite genuri, dar in asa fel incat sa nu devina sufocant/enervant. Partile industrial, sa le zicem asa, nu ajung sa plictiseasca, sa enerveze, cel putin in cazul meu. Nu spun ca sunt putine astfel de pasaje. La fel si partiturile vocale clean, tip gothic metal ale Jonnaei Enckell, apar cat sa nu se transforme intr-o lalaiala. Ce nu ma entuziasmeaza, este sound-ul chitarilor, mai inmuiate decat pe Hate, Dominate... plus ca nu dau pe dinafara cu imaginatia. In continuare, Sandstrom merge ceas pe voce.
Din nou, un album care nu mi se pare iscusit balansat, in care forta si inspiratia par ingramadite catre primele 3-4 piese, catre final cam diluandu-se lucrarea...
Una peste alta, fara sa fiu neaparat un fan al acestei zone, doar placandu-mi cateva albume, as nota acest album la un sec
8.0/10