Author Topic: TOP ALBUME 2007  (Read 16355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ShitGrinder

• Obositu dreacu!
  • General de Brigada
  • *
  • Sick in the head Metalhead!
TOP ALBUME 2007
« on: January 21, 2007, 10:19:56 pm »
Hai cu topurile. Incep eu pana una alta:

Cam asa:

PYREXIA - Age Of The Wicked
ABORTED - Slaughter & Apparatus-A Methodical Overture
AGHORA - Formless
DESTRUCTION - Thrash Anthems
LEGION OF THE DAMNED - Sons Of The Jackal
THERION - Gothic Kabbalah
NOVEMBERS DOOM - The Novella Reservoir
ROTTING CHRIST - Theogonia
TRAIL OF TEARS - Existentia
CHIMAIRA - Resurrection
DARK MOOR - Tarot

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
Re: TOP ALBUME 2007
« Reply #1 on: January 21, 2007, 10:32:20 pm »
n-am ascultat decat aghora-u deocamdata, si imi place, dar io stiam ca e din '06 ???

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: January 21, 2007, 10:32:20 pm »

Offline ShitGrinder

• Obositu dreacu!
  • General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: January 21, 2007, 11:23:05 pm »
Pai unele surse sustin ca ar fi din 2006, altele, din 2007.
Daca e din 2006, atunci my bad. :)

Offline MissSwan

• Maior
  • *
  • I'm a lady, not a rock bitch
    • http://www.myspace.com/miss_swan_
« Reply #3 on: January 21, 2007, 11:49:26 pm »
Therion - Gothic Kabbalah

si atat deocamdata :P
Without you the poetry within me is dead...

Tidesson, I'm your follower until Heaven's gate...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: January 22, 2007, 11:05:18 am »
Cam devreme pentru un top pe 2007. Cel putin in opinia mea. E drept, am apucat sa ascult unele chestii. Dar nu cat sa aprofundez si sa clasific. Momentan, dau ok-ul pentru Novembers Doom, Swallow The Sun, Rotting Christ, Onslaught si Naglfar. Mai am in proiect Masterplan si Trail of Tears. Restul, tacere...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline belbo

• Colonel
  • *
  • ex caelis oblatus
« Reply #5 on: January 22, 2007, 12:27:48 pm »
un offtopic: de unde descarc si eu therion - gothic kabbalah?

I like dolphins the music of Guţa and the number 8. If i can pick a word it would be sternocleidomastoid (Trajan Pro, All Caps, 14 points font size, Kerning 15/1000 em, Pantone 871 C)

Offline DK

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #6 on: January 22, 2007, 05:12:22 pm »

Eu dau un mare okey pt Rotting Christ si Trail of Tears. Pe ultimii nici nu aveam de gind sa-i ascult dar am avut un imbold si nu-mi pare rau, Existentia e o compozitie foarte misto.
« Last Edit: February 23, 2007, 06:09:20 am by neiobede »
DK, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Darkthrone

• Sergent
  • *
  • The only thing that matters now,is the Apocalipse.
« Reply #7 on: January 23, 2007, 04:03:06 pm »
Eu ink astept sa vad ce mai scoate si Dimmu in mai park nu ?? Sa vad cum isi spala umilinta din 2005 cand au fost nevoiti sa reinregistreze albumu din 96 Stormblast , si sa zicem k Sorgens Kammer 2 e o melodie buna dar videoclipu o km strica ...  Dimmu e una din trupele mele preferate si sper sa faca treaba buna cu noul album , voi ce parere aveti ... ? :-\
Darkthrone, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: January 23, 2007, 04:10:19 pm »
Noi zicem asa: exista doua topicuri, unul la stiri despre noul album si unul la trupe straine, despre DB. Parerea ne-o dam acolo. Aici pastram ordinea si disciplina topului, cu albume deja aparute si ascultate.  ;)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #9 on: January 23, 2007, 04:14:47 pm »
si fara recomandari de huburi, torente, ..., nu? ;)

Offline Darkthrone

• Sergent
  • *
  • The only thing that matters now,is the Apocalipse.
« Reply #10 on: January 23, 2007, 04:31:19 pm »
A sigur k nu fac aici recomandari ,si scz de entuziasmul meu de DB :D >:D< !

Offline ShitGrinder

• Obositu dreacu!
  • General de Brigada
  • *
« Reply #11 on: January 23, 2007, 08:20:10 pm »
Si totusi let's stick to the subject, pls!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: January 24, 2007, 03:31:14 am »
Absolut!
Apropo, dupa cum discutam la o bere cu un distins user, Onslaught a facut tot ceea ce nu a desavarsit Slayer in 2006!
Adica, rupe acest album (pe care il gasim, parasind lenea mioritica, la albume noi)!!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #13 on: January 24, 2007, 04:35:34 pm »
Masterplan reprezinta prima deceptie. Ba nu, deceptii au fost si Tristania sau Sirenia, ca sunt din 2007.
Deci, Masterplan - MK II mi s-a parut o chestiune diluata, fara nici macar o chestie care sa imi atraga atentia sau sa imi aduca aminte de Masterplan (albumul). Cand se mai aduna, fac topic separat cu esecurile si esuarile anului curent.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #14 on: February 01, 2007, 03:43:49 pm »
Iata, tocmai ce am terminat prima auditie a albumului Existentia -  Trail of Tears.... Ce pot sa spun... daca nu am facut un topic special, se cheama ca nu mi-a cazut falca de surpriza. Dar nici nu mi-au dat vreo secunda senzatia ca are trebui sa deschid un topic pentru dezamagiri.
La obiect: este un album aproape deloc diferit de precedentele, chestie care in opinia mea este mai mult decat ok, in zona asta a gothic-metal-ului, fiind pentru mine, poate cea mai constant buna trupa (alaturi de Within Temptations).
Ce caut io p'aci? A, vroiam sa spun ca acest album intra pana acum in top 2007, desigur nu la coronitze si medalii, dar acolo cat sa dea cu tifla conationalelor sale rusinoase Tristania si Sirenia....  ;D

Offline xanfromhell

• Colonel
  • *
  • Targoviste
« Reply #15 on: February 04, 2007, 08:42:15 pm »
Primul album al anului 2007 ascultat este al celor de la Threshold - "Dead Reckoning"

Nota 10.

rock breeeeeee  ;D
"Where ignorance is our master, there is no possibility of real peace"

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #16 on: February 05, 2007, 03:53:26 pm »
Da, tocmai vroiam sa il amintesc ca pe un album excelent al anului si sa va marturisesc ca, atata timp liber cat am, mi-e pur si simplu lene sa fac un topic distinct. Ceea ce nu impiedica vreun amator voluntar s-o faca!
Un alt produs remarcabil al inceputului de an si pe care il voi avea in vedere la sfarsit, pentru top, este One Man Army And The Undead Quartet - Error In Evolution. Ma rog, putin spus remarcabil, e excelent. La fel, cine doreste topic distinct, e invitatul meu sa-l conceapa.
Mai am in proiect ascultarea cat de curand a urmatoarelor albume: Dew Scented - Incinerate, Alabama Thunderpussy - Open Fire, Arcana Coelestia - Ubi Secreta Colunt, Machine Head - The Blackening, Demiurg - Breath Of The Demiurg, Fortid (Iceland) - Völuspá Part II-The Arrival of  Fenris.

Offline SUFFOCATED

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #17 on: February 05, 2007, 04:23:52 pm »
for now
clutch - from beale street to oblivion
lunar aurora - andacht
beneath the massacre - mechanics of dysfunction
dying fetus - war of attrition

o sa editez postul cand apar albumele ANGELCORPSE, IMMOLATION, MAYHEM, NILE, BEHEMOTH!!!
SUFFOCATED, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline belphegor

• Colonel
  • *
  • hai pa!
« Reply #18 on: February 05, 2007, 08:54:36 pm »
rotting christ- theogonia  merita 10, din partea mea. e un album superb.
totusi, therion m-au dezamagit cu gothic kabbalah. nu stiu de ce, dar nu mi-a placut. (btw, in ultimul timp, majoritatea trupelor au inceput sa cam scartzaie, parerea mea)
belphegor, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: February 05, 2007, 08:56:45 pm »
Cu paranteza ta nu sunt deloc de acord. Daca vrei si argumentez....  ;)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #20 on: February 07, 2007, 04:32:13 pm »
Pana acum nu-mi plac decat 2 albume: Rotting Christ - Theogonia si Scent of Flesh - Deform in Torture.
Am mai ascultat, si, din diverse motive, nu m-au convins, albumele celor de la The End, Nahemah, Beneath the Massacre, Aborted, Novembers Doom, Psyopus, Daath, Dying Fetus, Tombthroat, Abscess, Threshold, Dew-Scented.
2 din 14 e o situatie normala, pentru mine :P

Offline belphegor

• Colonel
  • *
  • hai pa!
« Reply #21 on: February 07, 2007, 05:57:47 pm »
Cu paranteza ta nu sunt deloc de acord. Daca vrei si argumentez....  ;)

bine, m-am exprimat eu gresit, nu majoritatea, insa multe ;D

Offline Grim Factor

• Sergent
  • *
« Reply #22 on: February 08, 2007, 01:39:50 pm »
Primul Post. :)

Albumele tari din 2007 (IMO) sunt:

Dew-Scented - Incinerate
One Man Army And The Undead Quartet - Error In Evolution
Naglfar - Harvest
Fear My Thoughts - Vulcanus
Onslaught - Killing Peace
Dying Fetus - War Of Attrition
Aborted - Slaughter & Apparatus
Destruction - Thrash Anthems
Pain Confessor - Purgatory Of The Second Sun
Chimaira - Resurrection

Cred k mai sunt cateva dar deja "am obosit"

Nu am trecut Machine Head - kr e de kko. Noile Matollica si Megadeth nu cred k or sa rupa gura targului asa k astea sunt in mare. Deocamdata.
Slayer > Jesus

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #23 on: February 12, 2007, 03:43:50 pm »
"The Inner Sanctum" al celor de la Saxon, reprezinta modelul ideal de album plictisitor si repetitiv. Rar mi s-a intamplat sa tin albumul cu forta in winamp, ca sa ajung la final sa pot sa-mi formez o opinie intemeiata. Dupa vreo 3 piese, deja ma gandeam ca mare neinspiratie m-a bantuit atunci cand am cedat curiozitatii... La final, am considerat ca sunt un erou, o zeitate a pacientei...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #24 on: February 13, 2007, 01:49:06 pm »
Hai, pana apare noul Wintersun, sa ii fac un loc discret si noului Enisferum - Victory Songs. Daca noul Wintersun va fi cel putin la fel de rupere ca albumul omonim din 2005, nu prea vad la ce sa mai tin Enisferum-ul aici....  ::)

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #25 on: February 19, 2007, 08:59:25 pm »
in sfarsit am reusit sa ascult si eu Existentia. DA! imi place f mult albumul, imi place linia constanta pe care o au oamenii astia. un album care sincer mi se pare f original, pt ca in cazul Trail of Tears, constanta nu inseamna o muzica liniara. au evoluat, au mai diversificat muzica abordata, albumul nu mi se mai pare asa ermetic cum imi parea Disclosure in Red (totusi, nu il intrece pe acesta. Disclosure ramane top in cazul lor). imi place ca albumul e foarte legat, melodiile urmeaza firesc una dupa alta... imi pare totusi putin rau ca s-au indepartat de sound-ul gothic, iar vocea masculina imi suna cam power asa (acuma am vazut ca si la cronica scrie acelasi lucru. nu am citit cronica pana ce nu mi-am format eu parerea, nu vroiam sa fiu influentata), iar unele melodii (venom inside my veins) imi cam amintesc de therion'u de anu asta (pe alocuri.. nu stiu de ce, vocea probabil cat si unele aspecte instrumentale). intradevar, prima melodie mi se pare f accesibila, si e destul de ok sa incepi asa albumul. cel mai mult insa imi plac Empty Room si Shades of Yesterdays. oricum, niste ore petrecute cu folos ascultand si reascultand albumul.

acum am prins cateva melodii de pe viitorul album Within Temptation - The Heart of Everythin (merci de piese  :-* stie el cine). nu ma bag in discutii legate de trupa asta, spun doar ca albumul promite! si promite multe, si-mi pare bine ca Within se mentin pe o axa ascendenta si nu se complac in ceva comercial.
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #26 on: February 19, 2007, 09:14:27 pm »
Au iesit deja piese noi WT??  :o

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #27 on: February 20, 2007, 01:15:37 pm »
Am reusit si eu sa ascult piesele si nu sunt foarte entuziast. Adica, e WT fara dubii, dar nu vad traiectul ascendent. Mai ascult...  ::)

Offline DarkRaven

• Capitan
  • *
  • ...wanna rock...
« Reply #28 on: February 21, 2007, 09:17:01 am »
Eu ink astept sa vad ce mai scoate si Dimmu in mai park nu ?? Sa vad cum isi spala umilinta din 2005 cand au fost nevoiti sa reinregistreze albumu din 96 Stormblast , si sa zicem k Sorgens Kammer 2 e o melodie buna dar videoclipu o km strica ...  Dimmu e una din trupele mele preferate si sper sa faca treaba buna cu noul album , voi ce parere aveti ... ? :-\

Au fost umiliti cand au scos Stormblast 2005 ;D?Nu cred.Btw,abia astept sa scoata noul album.
DarkRaven, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Keyboardist

• General de Brigada
  • *
  • ..all for none and none for all..
« Reply #29 on: February 21, 2007, 09:20:06 am »
Primul album al anului 2007 ascultat este al celor de la Threshold - "Dead Reckoning"

Nota 10.

rock breeeeeee  ;D

NOTA 10 +  8) Albumul este prea tare.  8)
Keyboardist, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #30 on: March 01, 2007, 04:29:08 pm »
Nu ma grabesc inca sa fac un topic separat, pana nu imi dau seama ce e cu ultimul Disbelief - Navigator. Mai concret, mi-e si lene. Dar ce e clar, isi are locul in top!

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #31 on: March 07, 2007, 10:47:29 pm »
De vreo 2-3 zile sunt placut impresionata de un debut album. E vorba de Alone beside her, al celor de la Shroud of bereavement. Niste americani cu un sound tare atipic pt state. Doom, mainly, cu influente de death melodic (mai ales pe partea de vocea lui), cu celebrele mele preferate instrumente neconventionale (vioara suna f misto, discret dar perfect incadrata in melodii, clapele exceleaza), si cu o voce feminina f misto, clara, simpla, expresiva (nu e soprana). Albumul te cam sperie asa la prima vedere, pentru ca melodiile sunt f contrastante: 6 mel, 3 peste 10 minute, 2 foarte scurte de vreo 2 minute, una normala. Dar cele lungi nu sunt deloc plictisitoare sau prea lungi. Dimpotriva, foarte complexe, cu treceri bruste insa firesti de la parti de doom  apasator, la instrumentale interesante, un contrast foarte placut intre cele doua voci. De remarcat melodiile: A rose for a dying muse si Alone beside her.

Merge f bine si la revelatii muzicale :)

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #32 on: March 23, 2007, 10:48:31 pm »
Un alt album doom care m-a surprins in 2007 e Veronica Decides to Die al celor de la Saturnus. Titlul ma speriase asa putin, tinand cont de sursa lui. Insa nu e de loc coelhian albumul, dimpotriva. Nu prea am ce comenta la el, pur si simplu mi se pare f reusit. L-as asculta in continuu si slabe sanse sa ma plictisesc de el prea curand. Un album deschis, cel putin pt mine, la nesfarsite interpretari... iti trebuie doar starea doom-ish :)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #33 on: March 26, 2007, 12:31:22 pm »
Arana, imi pare rau, dar albumul este din 2006. In rest, da.... un album foarte reusit, pe care nu-l pot asculta totusi oricand.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #34 on: March 26, 2007, 07:19:01 pm »
mea culpa...  :-[

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #35 on: March 27, 2007, 12:14:32 pm »
Oricum, citind cu atentie mai sus, tind sa acord atenuante  :D
Un alt album doom care m-a surprins in 2007 e [...]

adica, l-ai ascultat abia in 2007  ;)

Offline DK

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #36 on: April 05, 2007, 01:29:28 am »
Mai am un candidat la albumul anului si anume Saxon - The Inner sanctum  ;D

Offline Harry Haller

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #37 on: April 05, 2007, 12:23:04 pm »
1. Virgin Black - Requiem: Mezzo Forte
2. Pain Of Salvation - Scarsick
3. Therion - Gothic Kabbalah
4. Sirenia - Nine Destinies And A Downfall
5. Mnemic - Passenger
6. Dimmu Borgir - In Sorte Diaboli
WWW.METALHEAD.RO

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #38 on: April 05, 2007, 04:08:37 pm »
Daaaaa. Tocmai ce a venit si Systematic Chaos al celor de la Dream Theater. De ce nu am facut topic special (sa prind eu pe altul ca face...  >:()?? Pai simplu, am o varianta a albumului exclusiv instrumentala. Asa ca, fair-play astept sa apara si varianta cu LaBrie. Pana atunci, ca o prima impresie: este un album excelent!!! Intra sus de tot in topul meu, chiar fara voce.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #39 on: April 05, 2007, 09:34:04 pm »
L-am ascultat intensiv astazi pe Systematic Chaos. In forma asta instrumentala, suna a Liquid Tension Experiment  ;D
Glumesc, suna foarte bine si am incercat sa-mi inchipui pe unde si-ar avea partitura LaBrie. Si intre timp m-am lamurit despre ce e vorba cu acest album 'negativ'. Anume ca si la ultimele doua albume au procedat la fel. Inca la Octavarium am patit o faza si mai haioasa: am gasit peste tot pe net albumul, cu titlurile originale Octavarium, dar cand am dat play, sa cad de pe scaun: in spatele fiecarei piese erau piesele de pe Elements of Persuasion albumul solo a lui LaBrie, iesit cu cateva luni bune inainte, pe piata. Am inteles ca nu a fost tocmai o greseala, ci a fost deliberat.  :D
In orice caz, sper sa apara curand (albumul este lansat oficial pe 4 iunie) forma finala.

Offline blackdeath

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #40 on: April 10, 2007, 01:26:02 pm »
1.Dying Fetus - War Of Attrition - excelent album
2.Vital Remains - Icons Of Evil

e prea devreme pt top albume 2007 totusi
You're rotting this way,
You're destined to die!
Rot in hell religious one

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
« Reply #41 on: April 13, 2007, 12:59:15 pm »
imi place destul de mult Vintersorg-ul nou desi l-am ascultat doar in varianta de promo , adica fara linia de bass trasa . oricum mare branza nu face bass-ul in melodiile vintersorg . Solens Rötter urmeaza aceeasi linie de progressive/folk metal cu un sound asemanator cu ceea ce Vintersorg a mai facut , iar daca seamana la sound cu ceea ce s-a mai facut asta nu inseamna ca si plictiseste .

V - Halmstad - Shining e un album mai ciudatel , ideea de black metal e mai putin pregnanta , productie buna , auzi fiecare instrument individual , vocea parca e mai clara , insa tenta de depressive/suicidal ramane . album facut intr-un mare fel .

Nae'Blis cu ultimul album reprezinta varful de lance a tot ceea ce Nae'Blis o facut pana acum , piese lungi  decat cele de pana acum , insa lungite cu bun simt muzical .

Hypothermia - Rakbladsvalsen este albumul anului ... a dat jos darkestrah de pe primul loc .  poate doar albumul Forgotten Woods care urmeaza sa fie lansat sa-i mai ameninte pozitia in top . nota 10 bravos

Offline SLAYER

• Реальный Пацан
  • Maior
  • *
  • Metalhead din Chisinau
    • http://www.metal.md
« Reply #42 on: April 16, 2007, 09:40:57 pm »
1. Sirenia - Nine Destinies And A Downfall
2. Within Temptation - The Heart Of Everything
3. Dark Tranquillity - Fiction
4. Finntroll - Ur Jordens Djup
5. Krypteria - Bloodangels Cry

Republica Moldova

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #43 on: April 17, 2007, 05:09:08 pm »
A trecut mai mult de o treime din an, am ascultat mai mult de 30 de albume noi, dar vreo 25 dintre ele si-au trait si ultima ascultare odata cu prima.
Topul arata asa, deocamdata:

1. Kronos - The Hellenic Terror
2. Fatal - Barbarism
3. Scent of Flesh - Deform in Torture
4. Rotting Christ - Theogonia
5. Demiurg - Breath of the Demiurg
6. Marduk - Rom 5:12
7. Monstrosity - Spiritual Apocalypse (totusi...)

Fatal-ul nu l-am ascultat decat de doua ori azi, deci probabil isi va schimba locul cu timpul, asa cum nici pozitiile celorlalte nu sunt batute in cuie. Asteptam mai mult de la anul asta. De fapt, inca astept...
« Last Edit: April 17, 2007, 07:18:39 pm by Phaedrus »

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #44 on: May 06, 2007, 01:34:19 pm »
Paradise Lost - In Requiem

Rotting Christ - Theogonia

ma mai gandesc
« Last Edit: May 06, 2007, 01:36:04 pm by Drowned-Soul »
But only death is the one who can tell ...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #45 on: May 14, 2007, 04:37:08 pm »
Se noteaza si Sauron - The Channeling Void in vederea topului, sectiunea bm rece, crud si agresiv.  ;)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #46 on: May 16, 2007, 07:38:33 pm »
un nou top provizoriu (behe-ul e doar dupa a doua ascultare) ar arata cam asa:

1. Kronos - The Hellenic Terror
2. Behemoth - The Apostasy (dap, paradoxal voi spune si la "dezamagiri" de el)
3. Fatal - Barbarism
4. Scent of Flesh - Deform in Torture
5. Rotting Christ - Theogonia
6. Demiurg - Breath of the Demiurg

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #47 on: May 20, 2007, 09:36:17 pm »
Asa ca un top de actualitate :

1 Ozzy osbourne - Black Rain
2 Behemoth - The Apostasy
3 CADAVERIA - In your Blood
4 Candlemass - King Of the Grey Islands
                     ...to be continued...(sper)

Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline Andy Vasilescu

• Micutul Porc
  • General de Brigada
  • *
  • Toti oamenii mor, dar nu toti traiesc cu adevarat.
    • Andy Vasilescu
« Reply #48 on: May 20, 2007, 10:19:01 pm »
1. Gotthard - Domino Effect
2. Kamelot - Ghost Opera
3. Powerwolf - Lupus Dei
4. Silent Force - Walk the Earth

cam atat momentan .. Gotthardu' rulz

Offline Zarec

• Sergent
  • *
    • Progressive Forum