Full-length, Independent
November 1st, 2007
Genre: Melodic Black / Death Metal (zice m-a

)
1. Reborn with Wings 05:13
2. Ikon der Einsamkeit 06:16
3. One Will Alone 04:24
4. Temptatio de fide 01:49
5. Bringer of Disquiet 04:36
6. Escaping Life 05:33
7. WiduhudaR 06:23
8. De desesperatione 01:19
9. Where Blood Runs Cold 05:16
10. Hjaðningavíg 06:24
11. The Fifth Star 08:46
12. Ars moriendi 04:00
Total playing time 59:59
Astept acest material de ceva vreme, pentru ca elvetienii m-au impresionat in trecut, cand am ascultat precedentele lor albume (free pe site-ul oficial ambele), Supra Absurdum si The First Born si pot spune ca nu sunt dezamagit de asteptare.
Discutia cu privire la gen, nu stiu cat de relevanta este, cert este ca exista un melanj de black cu death, cu ceva thrash, chiar umpic de doom, intr-o doza echilibrata, care duce la un excelent material, in forta, tehnic,, rapid, intens pe alocuri, cu o pala de melodic, cat sa condimenteze piesele. O imagine de furtuna de toamna pe lacurile alpine din shvitzeria... cam asa vizualizez muzica.
Instrumental, avem parte de pasaje de mare viteza, in care iese in evidenta toba rapida si tehnica, sustinuta de 2 chitari excelent completandu-se una pe alta, dar si pasaje mid-paced, cu aceleasi chitari prestand destul de tehnic si cu tuse progresive; vocea e bine integrata in toata polologhia muzicala.
Una peste alta, am de-a face cu unul dintre cele mai izbutite albume ale anului, pentru mine.
Pentru albumele precedente:
http://www.tribesofcain.ch/index.php?nNavID=4&nLang=0Pentru acesta: pm me.
9.5/10