Author Topic: Walknut - Graveforests And Their Shadows (2007)  (Read 1471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Peccatum

• Sergent
  • *
  • metalhead member
    • Metal site for metal people
Walknut - Graveforests And Their Shadows (2007)
« on: June 05, 2007, 08:26:13 am »
Walknut Grave Forests And Their Shadows
Label Self Produced
Release Date 3 May

Tracklist:
•  Hrimfaxi
•  Motherland Ostenvegr
•  Come Dreadful Ygg
•  The Midnightforest Of The Runes
•  Grim Woods
•  Skinfaxi

Un black bine facut pentru iubitorii de muzici pentru stari speciale, mai multe detalii aici
« Last Edit: June 05, 2007, 08:28:19 am by Metalskull »
Just metal for metal fans
www.metalact.com

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Walknut - Graveforests And Their Shadows (2007)
« Reply #1 on: April 15, 2008, 03:47:12 pm »
Acum il ascult pe indelete, cred ca a doua sau a treia oara. Si ma intreb cum de mi-a scapat bijuteria asta, anul ce trecu? Desi, am eu senzatia ca a fost unul dintre cele 4-6 albume pe care le-am remarcat, ascultate pe sarite (din varii motive) si ulterior nu le-am mai gasit si acum fac pe Columb.  Atmospheric black metal de factura consacrata ruso-ucraineana (evident, influenta din nordul european, cat cuprinde), sustinut de doi muzicieni ce apar des in prestatiile live Temnozor*, care au partituri excelente, cu o baterie pe care nu ai cum sa n-o remarci, tehnica, rapida, continund cu tremolo-uri care definesc atmosfera si cu vocea care se integreaza in tot, aproape izbutit (au fost cateva pasaje care m-au iritat vag), acest album de debut promite mult in perspectiva. Repetitiv si hipnotic, dar nu intr-o maniera deranjata, albumul se-nscrie in as putea spune chiar un depressive bm, daca consider ca exista o atmosfera ce aminteste chiar si de Wolves in The Thorne Room meets Drudkh.
Pesa remarcata, mai ales prin prisma prestatiei tobelor: Motherland Ostenvegr pe care o gasiti si aici

_____
* de fapt, fac parte din Blazebirth Hall (BlazeBirth Hall formations are the oldest radical NSBM hordes in whole Russia. They've started their activity since 1994 and continue the struggle till the present moment as the embodiment as the Past Glory of the Russian BM and it's yet brighter Future...)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: April 15, 2008, 03:47:12 pm »

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #2 on: August 06, 2008, 04:51:08 pm »
Sprea deosebire de alte albume de anul trecut reascultate zilele astea asta chiar tin minte ca mi-a placut. Buna treaba fac ruznacii. Black metal atmospheric si repetitiv de mare care m-a prins. Sper sa nu se apuce oamenii de prostii cu Blazebirth Hall-ul ala lor ca sa intre pe la racoare ca sa mai auzim si de alte materiale.

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
« Reply #3 on: August 06, 2008, 07:10:07 pm »
da , bun album insa tot in sanul Hate Forest imi pare ca a fost creat . Astazi l-am reascultat si eu si am remarcat ca folosesc drum machine , sau poate e o inchipuire a mea .

ps. referitor la Hate Forest ia uitati ce am gasit ,

, prietenii stiu de ce .

le. piesa de la Hate Forest se cheama The Immortal Ones .
« Last Edit: August 06, 2008, 09:15:50 pm by unealta »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: August 07, 2008, 02:11:01 am »
El vroia a spune ca bassimea rupem, dar am uita clapa vitesse

METALHEAD Forum

« on: »