Author Topic: Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Chaining the Katechon EP  (Read 1147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Chaining the Katechon EP
« on: December 09, 2008, 01:04:34 pm »

EP, Norma Evengelium Diaboli
November 27th, 2008    

NED 021 (?)
1.   Chaining the Katechon   22:12   
Total playing time   22:12

Genre: Black Metal
Lyrical themes: Satanism, theology, philosophy
Origin: France

Current line-up
Hasjarl - Guitar (Hirilorn)
Mikko Aspa - Vocals (Clandestine Blaze, Fleshpress, Morbid Savouring, Stabat Mater, A.M., D.O.M. (Fin), Creamface, Noise Waste, Grunt, Clinic of Torture, Alchemy of the 20th Century, Nicole 12, Nihilist Commando, Pain Nail)
Khaos - Bass (Barbatos (Jpn))
Former/past members:
Shaxul - Vocals, drums (1998-2002) (Hirilorn, Annthennath, Arphaxat, Barbatos (Jpn), Sabbat (Jpn), Surrender of Divinity)
Yohann - (session?) Drums on Demo (Mutilhate, Hirilorn, WalnutGrove, GiftOfFury)

EP (de asemenea parte a split-ului realizat cu S.V.E.S.T.) care vine intr-o continuare logica a Fas - Ite, Maledicti... privind muzical si conceptual. Aceleasi revarsari furioase si distonice, alternate cu pasaje cvasi-ambientale, intr-o maniera progresiva si aparent cacofonica. Dupa cele doua complilatii din acest an, pe care apar piesele scoase de-a lungul vremii pe split-uri cu o serie de trupe (de ex. Mütiilation) sau aparute pe culegeri VA, ori pur si simplu neaparute pe undeva, DsO revin in atentie cu acest EP ciudat. Ciudat atat pentru alegerea facuta de a concentra mai multe franturi (caci am identificat vreo 2-3 parti relativ distincte) intr-o singura piesa, cat si pentru optiunea ca piesa sa apara 10 zile mai tarziu pe un split.
In orice caz, cui ii place DsO, nu va fi dezamagit deloc de acest material, doldora de dementele blasfemice cu care au obisnuit auditoriul.

Informatii suplimentare nu prea exista si nici vreo nota pe vreun myspace facut de fani, asa ca daca va imboldeste curiozitatea, call me ;D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
Re: Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Chaining the Katechon EP
« Reply #1 on: December 21, 2008, 10:24:46 pm »
stau cu splitu'n fata acu', e al drek'* de bun.
hai cu puzzle'u, hai cu labirintu', hai cu disonaaaaaantaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

*au versuri crestinesti, futu'i in gura, deci is ontopic aici.
« Last Edit: December 21, 2008, 10:32:20 pm by Uberschwein »

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

METALHEAD Forum

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Chaining the Katechon EP
« Reply #2 on: December 22, 2008, 01:16:15 am »
*au versuri crestinesti, futu'i in gura, deci is ontopic aici.

De cand citesti pe sarite?  ::)  Unde-s alea de care spui tu? De ce derutezi multii useri care tocmai vroiau sa asculte EP-ul?  ???

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #3 on: December 22, 2008, 01:30:09 am »
bre, daca zici teistic de satan, se cheama ca esti crestin, chiar daca esti mai d'a'ndoaselea, asa.

e ca faza aia din south park cu cartman care schimba versurile baladelor pop, bagand jesus in loc de baby. astia pun satan in loc de jesus... ;D

na.
plm
Quote from: DeathSpell Omega - Chaining the Katechon
We went to the through, Lord.
We went bend and convulsed.
We saw blood, Lord. It was glittering.
You dispensed it and we drank it.
We saw your image.
The gap of our eyes and mouths is void.
We went bent and convulsed.
It broke us and dissolved us.

(ca sa nu mai zic de FUKKING TITLU)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: December 22, 2008, 01:39:21 am »
Is prea oropsit de munca sa facem impreuna analizde literoase. Da' de ce judeci ca varg in versusul sau religios cu euronymus? In care il facea pe victim bou ca e, orice ar face. Ca daca accepta Satanu, accepta si bullshiturile iudeocrestinesti, huo! la oase! ;D ;D
ZI MAI BINE, CAT DE MISTO E LUCRAREA, ca se sperie trv-istii si nu stiu ce pierd...

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #5 on: December 22, 2008, 01:41:47 am »
pai E misto! intra'n top 08 bm la mine, dupa leviathan, krallice si luror, da' asta nu'nseamna ca nu arunc unde tre'.

plm, se termina'n
Quote from: Deathspell Omega - Chaining The Katechon
Ho-
sanna

Ho-
san-
na

Ho-
san-
n-
a

p.s. am zis de TITLU?!?!?!?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: December 22, 2008, 01:50:34 am »
Pai vezi? Ce-nseamna Hosanna? Latinizarea comandorului Hoisan? Hai ca glumesc, ca cine stie ce mai cred si confuzatii :D

Da, e Hosanna, da' adresata in directie opusa... :P

Da, Luror e piesa!

Da, titlul l-ai mentionat.

METALHEAD Forum

« on: »