Full-length, Metal Blade Records
May 19th, 2008
Track 10 Insanity Commands is a bonus track.
Album is a free-form concept about German - Soviet war (1941 - 1945), so called
German operation Barbarossa and reciprocal Soviet offensive after Stalingrad.
1. Before the Storm (Barbarossa) 02:00
2. Ordered Eastward 04:42
3. The Lake Ladoga Massacre 04:45
4. General Winter 05:52
5. Advancing Once More 05:07
6. Red Wolves of Stalin 05:06
7. Nachthexen 04:25
8. The Crucial Offensive (19-11-1942, 7.30 AM) 04:21
9. Stalingrad 05:03
10. Insanity Commands 04:41
11. Inferno at the Carpathian Mountains 04:58
12. Berlin 06:31
Prima data cand am auzit de Hail Of Bullets a fost acum vreo 2 ani(pe atunci inca n'aveau nume)cand se vehicula ideea formarii unui super-grup de
old-school death metal de catre Martin Van Drunen (ex-Pestilence,Asphyx,Bolt Thrower,Comecon) Ed Warby (Gorefest,Ayreon,After Forever)
Theo Van Eekelen (Houwitser) si Paul Baayens-Stephan Gebedi (ambii din Thanatos)
si recunosc ca asteptam cu oarecare curiozitate debutul olandezilor -mai ales ca mi'era dor de ceva Van Drunen....
Dupa un demo anul trecut care a avut rolul de tease bineinteles,vine si debutul sper ,incarnat in acest concept legat de al doilea razboi mondial...
Albumul este trasat intr'adevar in cel mai pur spirit old school death metal cu influente clare de Asphyx si Bolt Thrower dar si ceva Massacre si
Death timpuriu.Un album perfect pentru nostalgici si care functioneaza mai bine in reinvierea atmosferei death din trecut decat
o fac cei de la Bloodbath de exemplu.
Chitarile uruie si zumzaie ca un convoi de soldati trecuti prin zeci de batalii ,basul si tobele se fac auzite ca niste grenade
ce explodeaza la fiecare pas ,peste care vine vocea neschimbata a lui Van Drunen ca scrasnetul senilelor peste o gramada de cadavre si
arme abandonate....
Una peste alta un album cum rar se mai aude in zilele noastre normal fiindca musteste de "1991 era"!
Nu dau nota...pentru ca deja are 10 de la mine numai pentru faptul ca mi'a trezit dulci amintiri de tinerete....
aaaaaaaa....si scuze....
pentru o idee asupra lor...
http://www.hailofbullets.com/http://www.myspace.com/hailoffuckenbullets Editat eu, datorat postarii duble...Atentia fie cu Voi !