Author Topic: Judas Priest - Nostradamus  (Read 5367 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline TheGrimReaper

• Capitan
  • *
Re: Judas Priest - Nostradamus
« Reply #50 on: July 13, 2008, 08:54:22 pm »
Albumul mi se pare super tare pentru ceea ce vrea sa fie, un album concept, nu am ce reprosa baietilor, decat niste versuri cam simple la CATEVA din melodii. Cat despre faptul ca pe 11 nu au cantat decat 3 piese de pe album, este normal, ei oricum au zis ca la anu' vor face un turneu mondial cu ocazia a 40 de ani de activitate in care spera sa poata canta intreg albumul Nostradamus live in concert, un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

Cat despre album comparat cu Painkiller, nu are sens, nu vad rostul in al compara cu ORICARE dintre albume, fiindca dupa cum au si zis baietii, ei au experimentat cu treaba asta, nu este un album definitoriu pentru JP de acum incolo, si nici pentru JP in trecut, acum albumul este dupa parerea mea f. reusit, dar nu il vad ca o directie pe care sa o adopte de acum incolo, sunt sigur ca urmatorul va fi si mai si, si poate vom vedea un Painkiller Resurected ?  ;D

Anyway, nu dati cu pietre ca nu e bicicleta mea  ;D eu cu parerea, ascult JP de ceva ani buni, sper ca am nimerit-o cu criticile mele puerile  ;D .
You see me now, a veteran of a thousand psychic wars...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: July 13, 2008, 09:08:38 pm »
+1 de la mine

Painkiller e altceva, e din alta dimensiune, nu raportezi la el, ca n-ai voie! Clar? ;D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: July 13, 2008, 09:08:38 pm »

Offline TheGrimReaper

• Capitan
  • *
« Reply #52 on: July 14, 2008, 09:52:36 am »
+1 de la mine

Painkiller e altceva, e din alta dimensiune, nu raportezi la el, ca n-ai voie! Clar? ;D

Da' sa traiti !  ;D

Offline Ratonu

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #53 on: July 14, 2008, 12:19:00 pm »
Si eu sunt de parere ca albumul e excelent pentru ceea ce vrea sa fie, cu mentiunea ca versurile mi se par de-a dreptul tampite in unele momente. Ce-i drept, in general pot trece peste ele, pentru ca restul suna beton, dar trebuie sa recunosc ca nu prea imi place povestea; pentru mine, in locul lui Nostradamus putea la fel de bine sa fie Bill Gates sau Mirel Radoi. Nu e cel mai fericit subiect.
Ratonu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline angeldog

• Sergent
  • *
« Reply #54 on: July 14, 2008, 01:07:28 pm »

Nostradamus e un nume mai melodios decat Bill gates sau Mirel Radoi. Si cine ar fi cumparat un album JP cu fata lu Billy pe el? :P
     Oricum albumul isi merita banii chiar daca e altceva decat Judas Priest clasic, suna necontemporan de bine!

angeldog, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #55 on: May 12, 2009, 09:45:28 am »
"Nostradamus" mi se pare un album reusit,chiar daca nu e chiar ce asteptam eu de la Judas. Aspectele care umbresc albumul zic eu ca ar fi calitatea scazuta a versurilor la unele piese si unele melodii scurte sau lente care nu transmit un mesaj consistent. In rest,cum spuneam,un album-concept destul de bine lucrat,care inglobeaza mai multe elemente pasnice si linistite ce completeaza un album inspirat.
Ca nota nu prea ma pot hotari ce sa-i dau,dar ca un calificativ as zice ca "Nostradamus" e un album bun spre foarte bun. :P

METALHEAD Forum

« on: »