Author Topic: Kalmah - For the revolution(2008)  (Read 896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline voceadinumbra

• Metal.
  • Maior
  • *
  • Do not listen to your brain.
Kalmah - For the revolution(2008)
« on: April 08, 2008, 10:26:13 am »

Gen: Melodic Death/Speed/Thrash Metal
Tara. Finlanda
Lansat: 21 de aprilie

01. For The Revolution ( 5:06)
02. Dead Man?s Shadow ( 5:01)
03. Holy Symphony Of War ( 4:44)
04. Wings Of Blackening ( 5:00)
05. Ready For Salvation ( 4:26)
06. Towards The Sky ( 5:09)
07. Outremer ( 4:39)
08. Coward ( 5:07)
09. Like A Slave ( 4:41)

Current line-up

Pekka Kokko - Guitar, Vocals
Antti Kokko - Lead Guitar (ex-Eternal Tears of Sorrow, ex-Remains)
Janne Kusmin - Drums (ex-Catamenia, ex-Dope Tribe Devils, Mental Voice, ex-Soulhammer, Wrathage)
Timo Lehtinen - Bass (ex-Catamenia, End of You, ex-Impish, ex-Mythos)
Marco Sneck - Keyboard (Afterworld, Mental Voice, Poisonblack, Reflexion, Slippery When Wet, Stargazery)

Former/past member(s)

Altti Veteläinen - Bass (2000) (Eternal Tears of Sorrow, For My Pain..., ex-National Napalm Syndicate, Scyron)
Antti-Matti Talala - Keyboard (1999-2000) (ex-Eternal Tears of Sorrow, Fleshtone, To/Die/For)
Pasi Hiltula - Keyboard (2000-03) (ex-Eternal Tears of Sorrow)
Petri Sankala - Drums (Eternal Tears of Sorrow, For My Pain..., Scyron)

The album was recorded at Tico Tico studio in Kemi, Finland with producer Ahti
Kortelainen and was mastered at the Cutting Room in Sweden.

A fost destul de greu sa ascult albumul deoarece e diferit de cele de pana acuma. Acelasi sound caracteristic dar cu influente ce imi aduc aminte printre altele de Cob sau Amon Amarth. Combina solo-uri de heavy/power cu partile de melodic death si nu mai folosesc atat de mult clapele, lucru bun de altfel. Mi-au placut in mod deosebit Ready For Salvation si Towards The Sky. Nota 8.5/10.

www.myspace.com/kalmah
http://www.metal-archives.com/band.php?id=702
http://www.kalmah.com/
happy new year !

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Kalmah - For the revolution(2008)
« Reply #1 on: April 08, 2008, 11:15:53 am »
I-am ascultat pe lorjii mlastinilor cu acest album, care sincer, m-a dezamagit total. Nu-s un mare degustator de melodic death, insa imi placusera primele trei (Swamplord, They Will Return si Swampsong, pentru nu stie despre ce vorbesc), in timp ce The Black Waltz nu mi-a displacut, dar nici nu mi-a creat vreo emotie. Dar pe asta abia l-am suportat pana la capat. Nu era un secret ca mirosea binisor a CoB pana acum, dar nu m-a deranjat ( :o)... Asta, in schimb, parca l-au prins pe Laika si l-au imbatat ca sa-i fure negativele  :D
Oricum, daca e sa fac o comparatie tampita, FtR este peste mizeria CoB de anul asta cu multe clase. Intamplator sau nu, singura pesa retinuta de pe FtR este Ready For Salvation.  ::)
Totusi, nu ii pot da mai mult de 6.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: April 08, 2008, 11:15:53 am »

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #2 on: January 22, 2009, 11:28:23 am »
L-am ascultat si io p'asta si chiar mi-o placut, mult mai mult decat alte prostii, mai mult sau mai putin incadrate la melodeath, ascultate in ultima vreme, gen Mercenary sau Into Eternity. Si mie tot Ready For Salvation mi-o placut mai mult. :D

METALHEAD Forum

« on: »