Author Topic: Legion of the Damned - Cult of the Dead (2008)  (Read 4634 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: Legion of the Damned - Cult of the Dead (2008)
« Reply #50 on: January 11, 2009, 01:50:18 pm »
putin sifonat si plin de sangele lu LK pe trico, nu? ok asa... ;D
de fapt, crecatz inteleg pozitia: pui sablonu deathrash pe LK si pe LOTD si ce iese tunzi. la LK ramane mai mult.
treaba e ca nu tin neaparat sa vaz care e mai deathrash decat allalt. de fapt, ce urmaresc e care e mai agresiv si mai salbatic. ca LOTD nu e chiar atat de olscul ca LK, iar nu ma sprge. LK suna ca trupele alea de nu le bagam ( prea tare ) in seama in 90...  :P
oricum ca o mica analiza, io consider deathrashu ultimal, the crown, nu demolition hammer, adica sa fie death metal dar total dependent de thrash, nu thrash cu influente DM, daca ma intelegi. ;)
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: January 11, 2009, 02:02:14 pm »
clar inteleg si sunt sigur ca ascultam amindoi cam aceleasi genuri. dar:

mie mi se pare ca la violenta si agresivitate, nu numai LK, dar si celelalte albume stau cel putin la fel de bine ca si LOTD. nici eu nu ma cantonez foarte tare in sabloane, cer doar ceva in plus la fiecare album nou. or aici LOTD nu mi-a dat decit cu pipeta.

la faza cu demolition hammer, clar nu sunt de acord cu tine. ma mai uit pe colo-colo, mai ascult sau citesc o critica sau alta. in ultima vreme, se pare ca numai datorita DH, a aparut o noua sintagma (cu care nu sunt chiar de acord, dar subliniaza ceva): brutal thrash metal. DH sunt pionierii deathrash, fara doar si poate. TC sunt de nota 10, nimic de zis, dar au un minus capital: sunt melodici! si asta nu numai pe un album, chiar in toata discografia...daca ar fi sa discutam despre subgenuri in deathrash (desi cred ca e destul de devreme) TC este un pol, iar mostenirea DH (hyades, LK, hatesphere, etc.) sunt la capatul celalalt.

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: January 11, 2009, 02:02:14 pm »

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #52 on: January 11, 2009, 02:09:36 pm »
nu's TOCMAI pionieri, a se vedea Sarcofago, care'au venit muzical, ca atunci cand nu dadeau blakk/thrash, bagau dm/tm si care'au inventat si ....numele.... ( pe INRI 1987, cand dh nu scosesera nimic).
more a hard core metal night start
let me torture you with my growls
making you burst your head on the stage
playing the symphony of atomic war

if you are a false don't entry
because you'll be burned and died
the nuclear drums will crush your brain
slaughtering all with intensive pain

the blood of your heads
spread in our faces
violence and death
are with we desire
not that's enough
we want more blood
come up on stage
drag out your heads
deathrash

get out here and destroy all
killing all falses, bastards
because is this wich we want
this is our message..

}{ }{ }{ }{ }{

(btw, mi'e c'o sa mut asta la trupe de thrash sau ceva de genu')

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #53 on: January 11, 2009, 02:21:12 pm »
absolut de acord. dar sarcofago primeste credite mai mult pentru inventarea numelui (piesa de pe INRI), luindu-se in calcul factorul cronologic, nu neaparat pentru stil. pe INRI nu se hotarisera inca foarte bine ce voiau sa faca, sa fie black, death, thrash sau un amalgam intre ele. DH a explodat de la primul riff. intr-adevar, au scos album mai tirziu, insa (pentru mine cel putin) au o bila alba in plus fata de sarcofago.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #54 on: January 11, 2009, 02:27:13 pm »
clar inteleg si sunt sigur ca ascultam amindoi cam aceleasi genuri. dar:

mie mi se pare ca la violenta si agresivitate, nu numai LK, dar si celelalte albume stau cel putin la fel de bine ca si LOTD. nici eu nu ma cantonez foarte tare in sabloane, cer doar ceva in plus la fiecare album nou. or aici LOTD nu mi-a dat decit cu pipeta.

nu inteleg. diferenta dintre son of the jackal si malevolent rapture e infima fata de diferenta intre cult si son. si mai mult, chiar consider ca cu ultimul, trag mult mai tare catre deathrash ca pana acum. mai precis, de unde influentele thrash la lotd erau pana acum doar sub forma de riffuri asamblate intrun schelet death , pe CotD avem chiar constructii thrash. si nus de acord nici cu suprainaltarea lu necrosophic pe scara deathrash in detrimentul altora, cum ar fi , de ex. ,solar overlord . am mai auzit ideea asta nastrusnica undeva... la cineva.  ;D

la faza cu demolition hammer, clar nu sunt de acord cu tine. ma mai uit pe colo-colo, mai ascult sau citesc o critica sau alta. in ultima vreme, se pare ca numai datorita DH, a aparut o noua sintagma (cu care nu sunt chiar de acord, dar subliniaza ceva): brutal thrash metal. DH sunt pionierii deathrash, fara doar si poate. TC sunt de nota 10, nimic de zis, dar au un minus capital: sunt melodici! si asta nu numai pe un album, chiar in toata discografia...daca ar fi sa discutam despre subgenuri in deathrash (desi cred ca e destul de devreme) TC este un pol, iar mostenirea DH (hyades, LK, hatesphere, etc.) sunt la capatul celalalt.

acu, unora si departajarea deathrashului ca stil li se pare mult. daca il mai segmentam si pasta, si mai bagam si brutal thrashu, ne pierdem de tot. io zic ca DH pot fi considerati clar pionieri ai deathrashului, alaturi de sarcofago, ultimii avand doar avantajul ca au inventat sintagma. pot sa mai bag si exhorder aici dar cam fortat, obliveon si chiar sepultura.

si daca mai zici de TC ca sunt prea melodici, te sparg!  :D jokin'. de acord, sunt melodici dar nici tot thrashu nu e atonal. de la megadeth, testament, overkill si pana la sepultura, melodia e la ea acasa. si daca se face death melodic pe schelete de thrash melodic , fara sa aive fro legatura cu ceea ce , in ultimu timp, sa instituit ca death melodic generic ( unii il asociaza cu sweedishu ) e foarte bine. pacat de trupa asta.  :-[

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #55 on: January 11, 2009, 02:32:56 pm »
pai nu se hotarasera prea bine ce sa faca pentru ca astea (bm && dm) nu fusesera inventate.

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #56 on: January 11, 2009, 03:08:15 pm »
@ hell9

pai poate chiar de-aici li se trage relativul step-back (dupa mine). dupa cum spuneam, io chiar sunt super incintat de primele lor albume (occult) care e super-grele (chiar shi fara vokillsu' actual). diferentzele se vad, nu zic nu, insa la ultimu' ma ashteptam la mult mai mult. asta-i baiu' cu trupele astea super-grele, scot numa' greutatzi, shi dup'aia te ashteptzi doar la asha ceva...

p.s. n-am zis ca e prea melodici. shi vezi ca shtiu karate... :P

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #57 on: January 11, 2009, 03:13:32 pm »
@ hell9

pai poate chiar de-aici li se trage relativul step-back (dupa mine). dupa cum spuneam, io chiar sunt super incintat de primele lor albume (occult) care e super-grele (chiar shi fara vokillsu' actual). diferentzele se vad, nu zic nu, insa la ultimu' ma ashteptam la mult mai mult. asta-i baiu' cu trupele astea super-grele, scot numa' greutatzi, shi dup'aia te ashteptzi doar la asha ceva...

p.s. n-am zis ca e prea melodici. shi vezi ca shtiu karate... :P

exact. scot numa greutatz si dupaia te asteptz doar la asa ceva. si, surpriza, ei le scot!  :D
si io stiu karate. uite: 14k, 18k, 24k. mai vrei?!  >:(
si pe langa astea stiu mosh si chainfighting. shis thrasher. yourdeathrasher, ca sa zic asa... >:(

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: January 11, 2009, 03:17:26 pm »
mosh, 'ai?

ok, videm noi la concertu' ala ND ce shi cum...

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #59 on: January 11, 2009, 03:20:07 pm »
nu videtz, ca deja are coaste rupte.

da'n schimb vad eo cat de ontopic sunteti. asa, ca prin ceata.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #60 on: January 11, 2009, 03:21:55 pm »
vezi bre metaaaleee, cine are nevoie de o palma dupe ceafa? asta micu, sai revie vederea aia incetosata... ;D

uite, ontopic: n.p.: legion of the damned - pray and suffer!

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #61 on: January 11, 2009, 03:24:28 pm »
OT shi de la mine

np: LOTD  - lucifer saviour

Offline wishmaster77

• Locotenent
  • *
Re: Legion Of The Damned
« Reply #62 on: February 18, 2009, 02:56:02 pm »
Hop si eu cu ceva intarziere, dar am pus mana acu' o saptamana pe "Cult Of The Dead"
si, avand in vedere ca de-atunci si pana azi imi tot bubuie in urechi zilnic, nu am putut
sa ma abtin sa nu-i aduc elogiile cuvenite:)

Suna rau, da' rau de tot in sensul bun; brutal dar inchegat si compact, o colectie incredibila
de riffuri reusite si legate intre ele intr-o maniera mai mult decat inspirata;

E greu de ales o piesa preferata, dar stiu ca am ascultat "Solar Overlord" de mi-au sarit capacele,
ma ales inceputul e absolut demential, cum poate sa sune chitara aia, iti vine sa tu urci pe pereti nu alta.

As mai mentiona piesa ce da numele albumului, "Pray&Suffer" si "The Final Godsend" dar e un album ce-l ascult cap coada
fara nici un skip, demult n-am mai ascultat un album care sa aiba atata consistenta in ceea ce priveste
riffurile furibunde legate atat de bine intre ele...
wishmaster77, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
Re: Legion Of The Damned
« Reply #63 on: February 18, 2009, 03:00:42 pm »
Dacats zic vreo doo acu' ... iar sari cu muelile de rigoare ... plm de stiinta si tehnologie si search pe forum. Scrie in pastele masii la albume noi !!!

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

METALHEAD Forum

« on: »