Full-length, Embrace My Funeral Records
2008
1. Possessed By Evil Hell 03:43
2. Blessed By The Beast 04:18
3. Satanic Propaganda 03:07
4. Biological Terroristic Warfare 02:31
5. In The Name Of Satan 02:19
6. Evil Forces Of War 03:52
7. Suffering Death 03:27
8. Victim Of Sacrifice 02:16
9. Chalice Of Blasphemy 03:36
10. Commander Of Evil 03:28
11. Visions Of The Beast 02:36
12. Death Thrasher 03:12
Total playing time 38:25
Genre: Blackened Thrash Metal (fuck yeaaah, asa e!)
Lyrical themes: Satanism, Warfare, and Evil.
Origin: United States of America (El Paso, Texas)
Current line-upFred ''Freddy Terrorizer'' Cumplido - Bass and Vocals
Daniel ''Desecrator'' Lemus - Guitar
Cesar ''Thrashing Hammers'' Palacios - Drums
Former/past member:Adrian Torres - Lead Guitar (Apocalyptic Reign)
In timp ce altii se ocupa cu frumuseti si gingashii, eu va mai arunc in fata o spurcaciune texana, cu iz hispanic: Terrorist! Am inceput sa devorez cu placere si savoare sonoritati d-astea minimaliste de rup castile in bucati si consider ca as fi un egoist daca nu v-as da si voua.
Uitati si voi:
Influences Bathory, Possessed, Rigor Mortis, Kreator(endless pain), Slayer (Show no mercy-Haunting the chapels), Metallica (Kill em all), (early) Sodom, Venom, Sarcofago, Hell Hammer, Exodus, Exciter, Anthrax, Overkill, Discharge, G.I.S.M.,AMEBIX, Mercyful Fate, Mutilator, Parabellum.
Sounds Like SKULL-KRUSHING BESTIAL THRASH METAL!!!!
Un pic cam curat fata de sonoritati d-astea de inceput de thrash, murdarit cu niste black pe la ochi si colturile gurii. De fapt, ce e pe myspace e mai mizer decat pe album, n-aveti decat sa va convingeti.
12 piese os! zumzaiala si riffaneala cruda si bruta pe chitara, sustinuta de un bass infundat corespunzator, pe alocuri cu solo-uri sifilitice si tobe care ruleaza foarte corect. Iar vocea? Brrrrr.... exodus pa la inceput si cu niste possessed, ca tot vazui mai sus. Una peste alta, foarte indigest, dar foarte gustos.
http://www.myspace.com/terroristthrash
P.S. si o coperta ce-i va insufla lui hell9 o pofta nebuna de viata

P.P.S. imi aduce aminte de Exciter, la anumite faze, daca ii stiti pe canadieni