Author Topic: The Ugly - Slaves To The Decay (2008)  (Read 1055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
The Ugly - Slaves To The Decay (2008)
« on: November 26, 2008, 02:18:21 pm »

Full-length, Dental Records
Release Date: 14 nov

Genre: Black Metal
From: Sweden

1. Seven Heads,Ten Horns 05:32
2. Divide Et Impera 03:27
3. Crooked Serpent Salvation 05:42
4. Diggin' Graves 04:14
5. Throne of Grief 04:58
6. Hierarchy of the Undead 05:10
7. Disease 05:02
8. Death Beyond Flag or Uniform 04:58
9. Black Metal Punks 02:31
10. Necrosis 01:44
11. Dressed in Death 06:27

Total: 49:41

Line Up
Ingemar Gustafson - Vocals (Bloodshed (Swe))
Johan Eriksson - Guitars
Per Rinaldo - Guitars, Backing Vocals
Peter Jonsson - Bass
Henrik Östensson - Drums (ex-Genocrush Ferox, ex-Hell Patrol (Swe))

Cea mai nimerita si la-ndemana comparatie ce mi-a venit in cap e Nemesis Divina a celor de la Satyricon, dupa ce am ascultat prima oara acest album. Apoi, m-am dus cu gandul la marduk-eala la un mod foarte serios, incepand cu a doua, a treia, etc. Primul full-lenght al suedezilor care promit din toate celulele pe viitor. O sectie ritmica impecabila si suficient de rapid-agresiva cat sa bubuie inima-n tine, daca asculti ca mine la maxim in casti, chitarile cu riffane de taie rasuflari si vocalize d-alea specifice. Cum ce-i aia 'd-alea'? ;D Album care ie mama-mama pentru 2008, in dulcele stil devastator made in svedia si care zguduie topul meu propriu, personal si din dotare. Geana aci, ce spun pa Myspace: Influences - Luxuria, gula, avaritia, acedia, ira, invidia, superbia... Ai trece indiferent pe langa asa ceva? :P Nu!

http://www.myspace.com/theuglysweden
http://www.the-ugly.com/
metal-archives azi nu, ca au lasat cafeaua pa foc si s-a prajit instalatia ;)

P.S. hell, yeaaaaah!!!!!

« Last Edit: November 26, 2008, 05:18:18 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: The Ugly - Slaves To The Decay (2008)
« Reply #1 on: December 03, 2008, 04:37:40 pm »
ceam ascultat io ( in sfarshat.. :-[ ) pe myspace e mancatzash-beton-belea-zad!
si ce logo bengos! nu craniul ma, fontu... ;)
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 03, 2008, 04:37:40 pm »

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #2 on: December 04, 2008, 07:27:54 pm »
aoleu!ce se aude pe maispeiz e otravitor rau!nu prea il vad pe surse de'alea stiti voi...
e o cascada de riffuri o-tra-vi-te pe "disease" de cade varu de pe pereti!

thx c.r.
si da helliule...mereu cand vedeam G'uri in propozitie sau mai stiu eu pe unde ma gandeam ca'mi amintesc de ceva...
acu' m'or luminat "uratii"... :P

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: December 04, 2008, 07:42:58 pm »
bah foarte simpatice pesele baetilor,sunt pe treaba lor,nu se hazardeaza in tehnici si curente de speta inferioara :D :D ...ceva ca pe vremuri ;D
the future is fucked, more chaos for you!

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: December 05, 2008, 03:55:13 pm »
cica
1. Seven Heads,Ten Horns 05:32

;D

asa, tot legat de font, mai avem: Seven Heads They Slumber si Ten Horns Arise, pe undeva... ;D

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #5 on: December 05, 2008, 06:25:30 pm »

:-* :-* :-* :-X :-X :-X :-* :-* :-*

asadar am asc. alb. si e zdruncinator. dupa prima ascultare l'am bagat din nou in secunda imediat precedenta...
numa la moto-rizer,hades-rizer si ultima serie din "legiunile blestematilor" m'a pus dracu'  ;D sa fac asa ceva....

la influente/asemanari/asocieri/comparatii (ca trupe) afara de ce a remarcat c.r., as mai pune acolo si un immortal.
si pe langa alea doo de pe maispeis mai zic de un "divide et impera", "death beyoond flag or uniform",  "dressed in death" si chiar si un "black metal punks...

nota=unuzero
« Last Edit: December 05, 2008, 11:31:59 pm by deadskinmask »

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #6 on: December 06, 2008, 12:36:48 am »
pana la throne of grief  ("immortal"), e balaceala, nicio directie, stai pe loc, e ca o calatorie in cerc, pe loc, revii nu dupa ce ai fost purtat prin departari sau mai stiu eu pa unde, ci dupa ce te ai intors cu fata si cu spatele in jurul propriei axe :)),  dar piesa asta parca are o directie...similaritatile cu immortal sunt asa evidente ca te forteaza sa ti pierzi interesu.
prea grabiti uneori gagii si se pierde din efect, productia e standard, tobe prea sus parca.unoeri din balaceala mai sare cate un riff proaspat dar care repede e busit de urmatorul, pacat de el.

Piesa 8 de ex debuteaza a la immortal ("asta nou'": caaaah!)...dar pac riffu urmator plezneste masinaria si e ok, evident, miscarea trei ma intristeaza iar... si apoi secvente de riff gen primele piese ... iar balaceala. black metal punks mi se pare absolut degeaba acolo, nu au ce dovedi cu asa ceva. Dressed in death e cam pe la throne of grief, poate astea doua piese s cele mai reusite, dar deloc memorabile.

Uneori se vrea asa de rau ca doare :)) adica baga tare sa salveze la capitolu impresie directa.
deci nu. zic io. doar bucatele care din pacate nu au gasit cum sa se lipeasca. inca un album de umplutura.

Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #7 on: December 18, 2008, 11:43:15 pm »
da . de umplutura. cum ar fi umplutura din curcanu umplut: fara ea e doar curcan.

high light : black metal punks \m/

METALHEAD Forum

« on: »