Author Topic: Ulcer Uterus - Agonizing Degradation  (Read 888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
Ulcer Uterus - Agonizing Degradation
« on: January 03, 2009, 04:23:11 pm »

Death metal
Full-length, Unsigned
2008    

1.   Intro   00:55   
2.   Call Of War   02:52   
3.   Fetus Slayer   02:19   
4.   Elite   02:03   
5.   Herezja   03:37   
6.   Blood In Her Mouth   02:44   
7.   Agonizing Degradation   03:27   
8.   Possession   04:46   
9.   Warmachine   03:45   
10.   Nothing Is Not (Morbid Angel Cover)   04:37   
Total playing time   30:58

http://www.myspace.com/ulceruterus
http://ulceruterus.metal.pl/

O trupa polski de care n'a auzit nici dracu' (si asta aparent include si casele de discuri) vine cu un album de dm (cu usoare tendinte brutale) de toata frumusetea. Straight forward no bullshit, dar nu chiar simplist, riffaraia aducand aminte uneori de Morbid Angel sau de Immolation. In rest, cam ce te'ai astepta sa auzi de la o trupa poloneza de gen: viteza, agresivitate, baterie multa and so on. Chiar daca nu sparge tiparele, merita cu prisosinta niste ascultari, iar productia este beton pentru un album self produced - de fapt nu, este beton punct.

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
Re: Ulcer Uterus - Agonizing Degradation
« Reply #1 on: January 03, 2009, 04:39:09 pm »
dupa piesele depe myspace mie-mi suna brici ... si io m-am mirat in legatura cu productia ... si inca o trupa meserie pe felia metalului greu din polonia :P

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: January 03, 2009, 04:39:09 pm »

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: January 04, 2009, 06:45:51 am »
ce tara dom'le, la astia trupele obscure de care n-a auzit nimeni si care iti trimit albumu' daca le dai telefon (!!!!!) si care n-au vrun contract semnat cu vro casa de discuri suna ASA. se simt din plin influentele chiar din scena metal a propriei tari. nu se redescopera nimic, pur si simplu este un exemplu foarte bun de treaba executat corect.
dupa cum a zis (aoleo raman fara cuvinte si'ncep sa folosex template-uri la descrieri) si phaedrus, se simte (si) o influenta de death metal floridez (ala niuiorchez nu l-am ginit (yet), da' o fi)

nu pot sa nu ma gandesc... probabil prin polonezia, la concerte d-astea de 3-4-5 euro LMCiste sunt doar trupe de genu' asteia, sau demogorgonilor :o

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

METALHEAD Forum

« on: »