Author Topic: WAR DANCE - Path of Power 2008  (Read 1247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
WAR DANCE - Path of Power 2008
« on: December 07, 2008, 02:34:42 pm »

1    Path Of Power                             4:27
              2    Broken Bond  Good Red Road      6:49
              3    My Country Tis Asleep                  3:16
              4    Red Bridge (Instrumental)            4:28
              5    Unseen Hand                                3:58
              6    Vision Quest                                  5:41
              7    The Ballad Of Crazy Horse             5:09
              8    Warriors Way                                 5:50
              9    The Circle                                       3:46

Greg Simon – Guitar & Vocals
Chris Detroit – Drums
Javier Sauza – Bass

Formatie de liga a 10-a, daca e sa-i luam dupa nivelul la care s-a ajuns in ziua de azi. 43 de min de Old school thrash midtemporizat, accelerat pe alocuri, cu chitara a la Sepultura 1989 si bass gros ca un kkt sanatos (ca sa parafrazez un celebru banc romanesc ). Singura izbucnire de virtuozitate: cateva note acustice ici si colo. Vocea ? Falsa, cum altfel. Dar sincera. Ca de contabil beat, in ziua de salariu, scapat la crashma de karaoke.

De ce ii propun ? Pt ca... iti pui castile si asculti acest trio din Venice California si te surprinzi batand ritmul pe sub tastatura si dand din cap in fata monitorului. A aparut in martie si imi pare rau ca pana acum am ascultat multe jeguri cu pretentii si pe asta nu.
« Last Edit: December 07, 2008, 02:38:08 pm by Surgical Strike »
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
Re: WAR DANCE - Path of Power 2008
« Reply #1 on: December 11, 2008, 02:37:08 am »
e mediu pt mine.
frumos si apreciabil pt thrash d'asta lent, da' n'a reusit sa bata recordu' de nota pt genu susmentionat.

btw, lol@americani albi care se dau indieni si sunt apreciati pentru sinceritate. astia's noua generatie de wiggeri sau cum?

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 11, 2008, 02:37:08 am »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #2 on: December 11, 2008, 10:37:25 pm »
Eh, si tu... Oamenii nu au chiar nici o pretentie. Totul e din suflet. Nu cred ca vor sa deschida pt Slayer, vreodata.
 :) Is vechea generatie, ca is de prin '89

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: December 11, 2008, 11:04:30 pm »
Man, e din zona Mustaine "nu ma urc pe aceeasi scena cu ei, ca-s sutanisti"??

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #4 on: December 12, 2008, 08:43:26 am »
Astia nu se suie pe scena cu belladona, indianul fals

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #5 on: December 12, 2008, 08:49:17 am »
Man, e din zona Mustaine "nu ma urc pe aceeasi scena cu ei, ca-s sutanisti"??

I resent this ...

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: December 12, 2008, 11:08:34 am »
SS: e laudabil ca se urca pe scena, totusi... :P

Offline peterp

• Sergent
  • *
« Reply #7 on: January 13, 2009, 06:06:43 pm »
În primul rând - Scuzele mele, dacă această traducere este slabă româneşte. My angajaţi folosi Google translator pentru a citi vechi "bloc sovietic ţări" internet metal forumuri, Google şi traducerile nu sunt foarte exacte. Salutări de la Hollywooood! Este uimitor (şi mare) pentru a vedea de tineri din ţările din Europa de Est / vechi URSS fi capabil de a-şi exprima-vă în public. 2009 este mai bun decât 1979, da? Este o mare de voci care vă poate ajunge la noi 10000 km departe!

Am lucrat la Los Angeles de rock / metal divertisment masina din 1985, aşa că vreau să schimb de informaţii care pot fi plictisitor sau inutil pentru tine, sau, poate, interesant de unul dintre voi, dacă vă place istoria metal. Această discuţie cu privire War Dance este foarte interesant pentru mine. Google translator pare ca toti de aici de pe bord uraste aceasta trupa, care este nici o problema. Multi oameni le place de asemenea, la fel ca orice trupa care are o idee de muzică controversate.

Iată câteva adevărul probabil că nu ştiu, din moment ce sunt atât de departe. Poate unii dintre voi nu s-au născut atunci când War Dance folosite pentru a juca la Venice Beach skateboard festivaluri. Poate că nimeni în România a fost aici la Hollywood, atunci când benzile de War Dance a făcut ca benzile de glam Faster Pussycat şi Poison fugit de la Sunset Strip, şi chelfăni a fost permis să fi jucat aici la Hollywood, pentru prima dată.

1. cineva de pe forum folosit cuvântul "wigger". Asta este foarte prost!!. Aceasta trupa a mai nativ american de sânge. Este, de ce această bandă există!

2. cineva a spus că n-ar deschide pentru Slayer, acest lucru este adevărat. Înainte de m-am dus la locul de muncă pentru acest înregistra compania în 1996, am fost un promotor de spectacole pentru o companie numita Golden Voice. War Dance a fost un act de deschidere pentru multe din aceste benzi, dacă îmi amintesc corect: Testament, Interzis, Nuclear Assault, Voivod, Kreator, rămăşiţe care plutesc & rebut, sinucidere Tendinţe, Death Angel ... probabil mai mult, dar care pare ca o acum mult timp în urmă.

3. De la 1988-1993, atunci când acestea au fost popular în California, cantaretul lor Greg Simon (care de asemenea este încă lor chitarist şi liderul lor) a făcut vocea sunet la fel ca James Hetfield la justiţie pentru toţi. De asemenea, el a luat peste 25 de lung chitara soloes pe albumul lor de 1991 (care am) numit nativ într-un coşmar. Acest nou album aproape doar el vorbeşte şi, uneori, el ia nici o chitara soloes ... ciudat.

De ce? Este cunoscut de către unii oameni aici în LA de muzică Simon de afaceri care este implicat în mod activ în lupta pentru libertate indian detinuti politici, şi acest nou album de bani se întâmplă la această mişcare. Cred că încearcă să vândă această muzică de oameni care urasc de metal, pentru a persoanelor implicate în unele dintre cele sociale revoluţii întâmplă în Statele Unite ale Americii acum. Cred că vrea acesti oameni sa-i inteleaga versuri!!

Greg Simon este mai mult ca Barack Obama decât Dave Mustaine, haha!! Deci --- War Dance sunete vechi şi slab pentru România copii? Nici o problemă. Dar existenţa lor a fost întotdeauna interesant de mulţi dintre noi Old Skool industriei muzicale de oameni.

8) Rock on, şi vin la California cândva - este puţin diferit de cel vechi Uniunii Sovietice, ştiu. Noroc, PeterP în Hollyweird
peterp, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #8 on: January 13, 2009, 08:34:37 pm »
Hello, sir; thank you for the interesting information, as I'm sure a lot of us wanted to know more about the band and the context you're referring to. Stick around, you can even use English, as there're plenty more where I came from... and I'm sure we can exchange ideas on other topics as well.

METALHEAD Forum

« on: »