Author Topic: Woods of Ypres - Woods III: The Deepest Roots And Darkest Blues  (Read 1487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
Woods of Ypres - Woods III: The Deepest Roots And Darkest Blues
« on: January 02, 2008, 01:36:53 pm »

Full-length, Krankenhaus Records
January 1st, 2008
Genre: Melodic Black Metal

1.   The Northern Cold   05:31   
2.   Iron Grudge   03:56   
3.   Your Ontario Town is a Burial Ground   05:33   
4.   Through Chaos and Solitude I Came...   04:48   
5.   Years of Silence (and the Private Joke)   04:25   
6.   Distractions of Living Alone   06:14   
7.   Deepest Roots: The Belief that All is Lost   02:12   
8.   Darkest Blues: The Relief that Nothing Can be Done   04:54   
9.   Thrill of the Struggle   06:29   
10.   December in Windsor   02:59   
11.   Trillium: The Third of Three Winters, 2004-2007 (Instrumental)   04:33   
12.   Song of Redemption   05:37   
13.   End of Tradition   05:45   
14.   To Lock Eyes with a Wild Beast   05:17   
15.   Mistakes Artists Make (The Dream is Dead)   03:55   
Total playing time   01:12:24

Total Playing: 1h12'24''

Componenta:
Jessica Rose: Keyboards
Dan Hulse   :  Bass, vocals, recording engineer
David Cold  :  Vocals, Guitars, drums

Daca deja am trecut in 2008, surprizele metalice ale anului 2007 inca nu s-au sfarsit, desi acest album a aparut prin primavara, abia acum am reusit sa-l ascult. Chiar asteptam cu nerabdare aparitia acestui al treilea album al trupei canadiene Woods Of Ypres. Albumu pastreaza aceeasi linie ca si precedentele doua  combinand cu pricepere si dibacie, gothic metal, doom metal si black metal insa la un nivel mai inalt, cu mai mult profesionalism si o buna productie. Albumul ofera un buchet imens de trairi si sentimente, date de succesiunea fazelor melodice cu cele dinamice. Un album numai bun pentru zapada si vantul de afara.
Mai multe nu mai am ce sa scriu, decat ca trebuie ascultat.
Nota 10/10.

PS daca vreti mai multe informatii accesati site-ul oficial al trupei:
http://www.woodsofypres.ca/
« Last Edit: January 29, 2008, 02:22:08 pm by Phaedrus »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Woods of Ypres - Woods III: Deepest Roots and Darkest Blues (2008)
« Reply #1 on: January 28, 2008, 02:35:56 pm »
Un album pe care-l asteptam de ceva vreme al acestei interesante si controversate trupe canadiene din Ontario. De ce spun controversata? Pentru ca albumul anterior Pursuit of the Sun & Allure of the Earth, din 2004 a izbutit performanta de a lua note de la 0 (lol) la 100. Pe m-a, caci in alte locuri a luat note intre 9 si 10.
Iar am marait la genre, pentru ca e prea sec si prea echivoc sa spui melodic bm. De fapt, WoY este o trupa care imbina mai multe influente si genuri, fara ca neaparat sa o poti limita. In anumite locuri suna a Agalloch, in altele te duci cu gandul la Ulver, iar alternanta growl/clean voice chiar spre Opeth. Si in orice caz, pentru putinele pasaje cu influente black l-as numi mai repede blackened... 
Cu un plus pentru sunet, pentru inchegarea instrumentala destul de izbutita, cu un minus pentru lungimea sa, care tinde sa plictiseasca dupa piesa a cincea, a sasea (si nu esti nici macar la jumatate) sau pentru pasajele de clean voice care nu mi se par chiar nimerite (sau o fi insasi vocea), albumul este unul de maxim nota 8.5, totusi. Nu stiu de ce, dar dupa o prima ascultare a acestuia, cel din 2004 mi se pare mai bun, chiar daca nu e atat de lucrat pana in detaliu.

http://www.myspace.com/woodsofypres
http://www.woodsofypres.ca/v2/
« Last Edit: January 29, 2008, 02:21:47 pm by Phaedrus »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

Woods of Ypres - Woods III: Deepest Roots and Darkest Blues (2008)
« Reply #1 on: January 28, 2008, 02:35:56 pm »

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
Re: Woods of Ypres - Woods III: The Deepest Roots And Darkest Blues
« Reply #2 on: April 03, 2009, 04:25:40 pm »
Ce sa spun in apararea mea pt ca abia acum am ascultat bijuteria?....mai bine mai tarziu decat niciodata. E lung, dar nu ma plictiseste, cleanurile sunt de mama mama(bine, mie in general imi plac cleanurile). Un album care toate ca e ste melodic, este destul de variat astfel incat sa impresioneze.

Cica ni se pregateste un Woods IV. ;D

METALHEAD Forum

« on: »