Author Topic: Deströyer 666 - Defiance (2009)  (Read 2552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
Deströyer 666 - Defiance (2009)
« on: June 13, 2009, 09:57:29 am »

full-length, season of mist
june 22nd, 2009

1. Weapons of Conquest
2. I Am Not Deceived
3. Blood For Blood
4. The Barricades Are Breaking
5. A Stand Defiant
6. A Path to Conflict
7. A Thousand Plagues
8. Human All Too Human
9. A Sermon To The Dead

line'up:
Keith aka K.K. Warslut - Vocals, Guitar, Bass (1994-) (Bestial Warlust, Corpse Molestation, Raven's Wing)
Shrapnel (Ian) - Guitar, Vocals (1996-) (Razor of Occam, Adorior (UK))
Matt - Bass (2003-) (Razor of Occam)
Mersus - Drums (2001-) (Homicide (Ger), Zarathustra (Ger), Old (Ger))

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=109377258
http://www.destroyer666.net/

destroyer s'au intors! focul incrucisat de black si thrashmetal face ravagii din nou!
imediat cum incepe 'weapons of conquest', e clar ca 6 ani de tacere n'au alterat cu nimic stilul si soundul trupei.
nu fac paralele/referiri/comparatii cu ce'a fost inainte pt ca se ridica, sta mandru si sfidator/provocator de la egal la egal cu un
'phoenix rise'/'cold steel...for an iron age'.
in cuvinte putine (pt ca sunt asurzit de riffurile si atmosfera omniprezenta care nu inseamna decat un singur lucru-METAL PUR!),
alb. asta s'ar traduce cam asa:
destroyer666-'defiance'=manifestul metalistului extrem.

highlights: toate + 'blood for blood'  :-*
« Last Edit: June 13, 2009, 10:00:00 am by deadskinmask »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Deströyer 666 - Defiance (2009)
« Reply #1 on: June 13, 2009, 10:09:25 am »
Trecand peste faptul c-as da cu un strat, doua de negru pe niste rythm-gh si niste solo-uri, dar asta ca sa-mi satisfac pofta de carcoteala, e un album beton armat.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: June 13, 2009, 10:09:25 am »

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #2 on: June 13, 2009, 10:13:39 am »
gustati umpic... ;) ...

sunt sigur ca n'o sa mai serviti altceva (deh...macar pana iese slayeru')  ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: June 13, 2009, 11:07:18 am »
Ba, albumu, in ceea ce ma priveste, sta langa absu la orice ora, si daca nash fi io mai aplecàt spre furii si riffuri atonale, ar fi chiar cu doo deshte mai 'nalt. Da nu neaparat valoric cat ca atitudine. Sta mai drept. Mai cu peptu umflat. Io nash da cu negru decat pe inceputu de la stand defiant, care e cam fandosit. Da partea a2a e janu de imn la intonarea caruia tzai dori sa fii intro sala cu 2000 de insi care racnesc refrenu, cu venele umflate pe tample. Seamana a un rotting christ da nu mai stiu care. Plm
Desrtroyer666u de ma spart pe mine se regaseste in pesa a2a si in barikades are breaking.
All in all e fenix rising si inca ceva!
10/10 \m/

A2a am zis? Gresii. Blood for blood vrusai sa zic...
« Last Edit: June 13, 2009, 12:08:33 pm by pentecost »
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #4 on: June 13, 2009, 02:53:23 pm »
Cum ii ziceam lu' contele ieri, e ceva mai melodios decat ma asteptam. Nu ca ar fi neaparat un lucru rau asta. Mai am de rumegat la el, oricum.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #5 on: June 14, 2009, 11:23:44 am »
La mine o fo ceva de janu: prima auditie, marfa! La a2a incep sai gasesc hibe. Multe! La a3a, ba, da ios nebun?! Ce plm hibe?! La a4a, deja ma bucur de fazele care o sa vina. Samd. Acu e playeru la incarcat bgms plula! Nu se mai incarca odata!
:(((((

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #6 on: June 14, 2009, 03:45:23 pm »
eu l am asc cu un sfert de ureche si a fost un background sonor...placut , ca sa zic asa...imi fac curaj si l reiau. Faptul ca creeaza impresii asa dif de la asc la ascultare trebuie sa insemne ceva (mai spre "bine")...helule, zic.
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #7 on: June 14, 2009, 04:53:51 pm »
Inseamna ca mau lasat in plm, 6 ani de zile pe uscat si pe felie nam gasit decat nenei care o ard atonal, asta inseamna. Dest666 au fost tot timpu mai melodici, iar faptul ca revin cu aceeasi treaba ma loat putin pe neasteptate, dar lucrarea e asa complicata incat nu mash mira ca si peste 100 de ascultari sa gasesc ceva nou. E cam cacatoare treaba. E genu de album care ar trebui sa intre instant in top 3 thrashblackmetal. Deci, mai traditional de atat, mai qintesential in ceea ce priveste subgenu asta, pur si simplu nu ai cum sa fii, in plm!
Ios acu la distrustion, la sb, care matura pamantu in fata a doar 200 de oameni, ca altfel as oferi pe min/sec/pesa, momente de abandon oricaruia se considera blackthrasher sau macar separat unu din astea doo..
E futator albumu!

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #8 on: June 14, 2009, 05:49:34 pm »
zici bine ca i pentru blackthrasheri, care nu ma consider. zici ca i complicata opera si asa as zice si eu doar ca as adauga cu efect dezorientativ puternic. daca ziceai complexa nu eram de acord.  poate "prea" complicat, nu tehnic, cat prea unduitor in ale starilor si bucatilor, parca prea multe pasaje rupte de alte pasaje sunt acolo si efectul e indecis la mine... chintesential...ok, dar la modul" nu fac nimic in plus ca ma indepartez si o frec aiure" mai putin la modul "mai chintesential decat fostul efort chintesential"....

bottom line: pt fanii inraiti.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #9 on: June 14, 2009, 05:54:35 pm »
Era chear culmea sats placa ... parca aveam un deja-vu dupa Aura Noir. :P

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: June 14, 2009, 05:56:22 pm »
Bottom line-u e praf!
E pentru fanii indracitz! ;)
Stay doparte! Matraguno! ( Ca cand tzash zice stay gay/profanatica/shit..) ;)

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #11 on: June 14, 2009, 06:13:18 pm »
l-am luat si io ieri ca insotitor la pregatire de papa bun ... concluzie : poate's io prea inflacarat sub impresia primei ascultari insa, dupa ce m-a smucit rau prin bucatarie, ieram convins ca'i albumu' anului pana acu' ... adica inca sunt da' mai vedem, mai audiem

ciudatica ultima bucata( A Sermon To The Dead ), ciudatica da' mijto

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #12 on: June 14, 2009, 10:18:45 pm »
Dupa o prima ascultare pe fuga,primele impresii ar fi ca e un album nebunesc,demonic si al dracului de bun. :P Dar evident ca mai am de analizat la el...

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #13 on: June 14, 2009, 10:32:44 pm »
Bottom line-u e praf!
E pentru fanii indracitz! ;)
Stay doparte! Matraguno! ( Ca cand tzash zice stay gay/profanatica/shit..) ;)

hahahaaaaaah   profanatica...destroyer...pro fanatica ...destroyer...bre ma lashi? :)))) ledney uber ales oricand.

(ca zisesi de absu, pacatele mele, ala nu e album... e colectie de timbre plus vro 2 piese si un baterist scapat si tarandu-si lanturile grele...destroyeru asta macar il pot reasculta.)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #14 on: June 15, 2009, 12:20:03 pm »
Aia cu tobaru scapat o fo de mare angajament. Am so retin. Nush ceai zis exact despre absu, da mie mia placut. Mai ales aia cum ca nul poti reasculta. ;)

L.e.: oricum, despre albumu ontopic nici nu ma complic sa discut cu tine.
Vine olscul acu, nervos, dupa ce doar asta a ascultat w-e-u asta, si tzo da din fundu curtii. Cu barosu de o tona. ;)
« Last Edit: June 17, 2009, 10:02:51 pm by pentecost »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #15 on: June 15, 2009, 12:51:12 pm »
Ma intreb daca are sens.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #16 on: June 17, 2009, 04:07:52 pm »
Mda,raman la parerea ca e un album reusit,extrem de reusit! :o Cel mai mult imi place ultima piesa,"A Sermon To The Dead". ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #17 on: June 17, 2009, 06:02:50 pm »
E misto rau piesa. Imi ridica coama pa spinare vocile alea doo. Deci, aia chiraita e urlet de lup, direct! Supertare! Iar chitaritza dupe spate.. awww!
Una dintre cele mai misto pie§e ale lor!

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #18 on: June 17, 2009, 06:39:03 pm »
Pacat ca n-am si eu coama ca tine sa vad cum e,dar o sa-mi las. ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: June 17, 2009, 06:41:52 pm »
E nasol bre.. :(
Daca se zbarleste, ahaaa, nu mai intri fara sa te apleci, nici pe sub arcu de triumf.. ;D

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #20 on: June 18, 2009, 02:24:11 pm »
Pe mine m-a surprins albumul asta in mai multe feluri. In primul rand, cu melodicitatea, de care au mai zis si altii, numai ca la mine e invers: e mai putin melodic decat ma asteptam. Ultimele lor releasuri, EPurile alea de acum 6-7 ani, indicau o directie mult mai melodica. Albumul asta in schimb e mai putin melodic, insa mult mai dens si mai opresiv decat ma asteptam. In al doilea rand, cu viteza, singura piesa cu adevarat rapida e Barricades si eventual prima cat de cat, restul sunt mid spre lent. Nu ma asteptam la un album atat de atmosferic de la ei. Si in al treilea rand cu chestia care de fapt deriva din primele doua, schimbarile astea m-au derutat si m-au facut sa il asimilez destul de greu, chestie la care iar nu ma asteptam. Ceea ce nu inseamna ca nu mi-a placut din prima. E ca o bautura care iti place, dar careia iti e destul de greu sa-i descrii gustul.

Ca si calitate in sine, e clar un album de top anul asta - si e un an foarte puternic pana acum. Si e posibil sa fie chiar cel mai bun album Destroyer. Singurul meu regret e ca nu au mai bagat vreo 2-3 momente de alea de "fist in the air" ca ultimele 2 minute din Stand Defiant. In rest, albumul asta nu schimba cu nimic, eventual doar intareste eticheta pe care le-a pus-o un gagiu misto de pe alte meleaguri, om altfel maniac cu thrashul si metalul traditional, dar fara treaba cu blackul: "Destroyer666 are the embodiment of all things metal". 

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #21 on: June 18, 2009, 02:29:59 pm »
Fremos ma olscul, fremos!
The embodyment of all things metal... Marfa rau!

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #22 on: June 18, 2009, 10:43:15 pm »
asta e album dala care place la tot rockeru de pe forum.. cum a fost acu putina vreme legion of the damned?

album la care toti spun ca da domle este bun, mie imi place piesa aia, mie ailalta.. e bun e rock, e bine!?

nu de alta.. dar sa stiu daca sa imi fac timp sa-l ascult sa va contrazic argumentat si in constiinta de cauza!  ;D
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #23 on: June 18, 2009, 11:04:20 pm »
asta e album dala care place la tot rockeru de pe forum..

mie nu-mi place. de aia nici nu l-am ascultat.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #24 on: June 18, 2009, 11:14:54 pm »
mie nu-mi place. de aia nici nu l-am ascultat.

da dar tu nu esti rocker!

tu esti metalist..  8)

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #25 on: June 19, 2009, 09:48:00 am »
asta e album dala care place la tot rockeru de pe forum.. cum a fost acu putina vreme legion of the damned?

album la care toti spun ca da domle este bun, mie imi place piesa aia, mie ailalta.. e bun e rock, e bine!?

nu de alta.. dar sa stiu daca sa imi fac timp sa-l ascult sa va contrazic argumentat si in constiinta de cauza!  ;D

moama ce la fix ai scos asta :))))))

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #26 on: June 19, 2009, 10:02:35 am »

Asta e post d-ala, de rocker care acu aude prima data de Destroyer 666?

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #27 on: June 19, 2009, 11:02:26 am »
Ma, ce sa zic?
Vreu sa ma alatur si eu corului roacherilor ce lauda aist album. E zad, asa la primele ascultari.

Amu, hellule, ca te vaz si pe tine incantat, sa iti prezint o situatie ipotetica.
Sa zicem ca te iau pe sus, te proptesc bine in perete in niscai piroane. Ca pe Cristi, il stii. De-a stanga iti trantesc abzu, de-a dreapta, normal, Distroyerul. Si ma uit asa gales la tine, ma scurm odata-n nas,  si te-ntreb : Oglinda, hell'oglinjoara, care-i a mai jmechera cantare pe anul asta din tara? Ce raspunzi, ai? Ca mi-s tare curios.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #28 on: June 19, 2009, 11:16:37 am »
da, ma.
si eo vreau sa m'alatur corului, ca..plm, l'am ascultat de destule ori.
da' nu pot.
'nca nu m'a prins destul, face ca apzu.

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #29 on: June 19, 2009, 12:00:52 pm »
Amu, hellule, ca te vaz si pe tine incantat, sa iti prezint o situatie ipotetica.
Sa zicem ca te iau pe sus, te proptesc bine in perete in niscai piroane. Ca pe Cristi, il stii. De-a stanga iti trantesc abzu, de-a dreapta, normal, Distroyerul. Si ma uit asa gales la tine, ma scurm odata-n nas,  si te-ntreb : Oglinda, hell'oglinjoara, care-i a mai jmechera cantare pe anul asta din tara? Ce raspunzi, ai? Ca mi-s tare curios.

ba, nush... la mine e de top 3 pe anu asta. deja, desi a trecut destul de putin timp, a surclasat candlemassu ca nr de auditii. il mai las o luna si ma hotarasc care e al mai al. absu sau asta. da tare mie co sa mearga ele frumos de mana pe locu 2 , ca iese slayeru si le rupe muia la tatz, ha!  ;D

nobody nu tre loat in seama. asculta fat boy slim. de buruiana amara nici nu mai zic. o arde din ce in ce mai retard. nici nu stiu daca e rocara...  >:(

porku inca nare sarman nas, alearga fericit pe coclauri, mai sare cate un gard. ii da lui un par in crur pana la urma...  ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #30 on: June 25, 2009, 01:08:27 pm »
Cred ca l-am ascultat de vreo 6-8 ori in vacanta asta in care am fost si vreau sa spun atata: rupe. Ba nu, pe masura ce-l asculti, se cere reascultat. Ceea ce nu mai are nevoie de comentarii.

Nobody: in mare parte, tu sa stii ca ai dreptate, insa vezi tu, intre aia de-l lauda exista doua tabere, cea care stie ce-i cu D666 si ce voia de la el si ce a obtinut si cei care descopera acum ce si cum. Ar mai fi si a treia, da' iar zic unii ca ma iau de ei si pana la urma la faza ta ajung. Da' poti sa-l asculti. Nu prea vad cum contrazici argumentat, insa.... if u know what I mean... ;D

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #31 on: June 25, 2009, 04:49:56 pm »
cr, bine ai revenit  :D...ca stateau ditamai topicele (destrosixsixsix,katharsis) fara flou ca sa zic asa.
banuiesc ca 'defiance'-u l'ai asc de 6-8 ori pe zi,nu?  ;)

catt despre putreziciunea asta de alb. ce sa va mai elucrubez?...
TORTURA IN EXCELSIS!!!

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #32 on: January 21, 2010, 01:23:02 pm »
In timp ce altii se agita in van, l'am mai luat pe asta la niste ture. Ne imprietenim din ce in ce mai mult. Buna treaba, imi plac albumele care cresc pe masura ce le asculti.

Offline ArmouredGoat

• Maior
  • *
« Reply #33 on: January 21, 2010, 01:50:30 pm »
da, insa asta e genul de album care-ti place din prima ;) sper sa se redreseze pe urmatorul EP, cum fac de obicei si sa scoata o mizerie cum e traditia. e cam dubioasa directia asta super curatica si melodica pe care a luat-o albumul asta (care nu e rau defel, dar cam usor digerabil si fara puterea de a deveni un clasic in discografia lor). eu sper la un "Of Wolves, Women and War" II :D
« Last Edit: January 21, 2010, 01:52:08 pm by ArmouredGoat »
one thousand amps toll the endtime riff

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #34 on: January 21, 2010, 01:52:29 pm »
Ma, D666 n'au fost niciodata o trupa d'aia de tre sa fi trait 10 ani in mlastina ca sa poti sa inghiti. Ca'i curatel nu zic nu, da' pe mine unu' nu ma deranjeaza.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #35 on: January 21, 2010, 02:12:39 pm »
mi se pare mie, sau astia'n toata biscografia au avut lp'uri curate si ep'uri de cusca?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #36 on: January 21, 2010, 05:23:40 pm »
P-, in afara de primu care are si productia aia de colivien fundu custii, lp-urile sunt destul de curatele iar personal, asta ontopic mi se pare chiar salbatic pe langa ph rising. Cei drept, supt cold steel pe scara riffului mizerabil si cu siguranta productia mai polishata I'll sperie pe armoured gout, ca ca compozitie si structuri ar trebui in mod natural sal faca sa doarma cu el sub perna. Sa se trezeasca ca mine dimineata in padure, in pulea goala, cu ghemotoace de blanitza insangerata  intre dintz. Sa fuga cainii de el pe strada. You know, regular wolves stuff... ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: January 21, 2010, 05:27:47 pm »
L.e.: iar ca ecsceptie, abraxasu mi se pare mult mai bine produs decat restu epurilor ( epuri, sa moara vaca !! :D ) si chiar si decat lpurilor de panan el.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #38 on: January 21, 2010, 05:33:53 pm »
deci cum:
alea scurte is lupi si alea lungi is iepuri, sau invers?
alea scurte is epuri si alea lungi is lpuri?
sau is lupi si caini?
sau iepuri domestici si iepuri salbatici?
nu mai inteleg nimic...
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #39 on: January 21, 2010, 05:52:32 pm »
var 2 si var 5.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #40 on: January 21, 2010, 05:55:06 pm »
Eagle, e simplu: epuri si lupuri.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: January 21, 2010, 05:57:42 pm »
bun, si atunci cum,  epurii is mai murdari decat lupurii? tre sa ma intorc la cartea de zoologie, sau la ceva encicopedie de copii :D

da ma, btw, astia is prea mainstream de o prins numa o nominalizare din 10 liste prezentate pana acum la compilatie?
« Last Edit: January 21, 2010, 05:58:43 pm by eagle »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #42 on: January 21, 2010, 06:04:48 pm »
Ba, nutz bate capu. Avand in vedere ce topic ocupam acu cu tampeniile dan capu tau,  toate alea de vorbim aci de ele sunt cu gheare si cu dintz. Inclusive epurile. ca satz faci o idee despre ce vorbesc, inchipuiestetil pe malmsteen cu skiluri de ninja si gusturi de hanibal lector. Cunosti ceva mai groaznic de atat? Ma gandeam eo...

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #43 on: January 21, 2010, 06:07:35 pm »
ar fi ceva: tu cu skilluri de malmsteen si ninja, ca gusturile le cam ai :D

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: January 21, 2010, 06:09:10 pm »
ba ba ba, epuri si lupi mai ca inteleg, da ninja malmsteen deja e prea mult

Moderator Comment si vorbesc serios

Offline nonserviamgod

• Sergent
  • *
« Reply #45 on: January 25, 2010, 09:20:39 pm »
e foarte bun albumu pe unele piese ejaculezi instantaneu  ;D
nonserviamgod, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »