Author Topic: Dezamagirile anului 2009  (Read 5076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
Dezamagirile anului 2009
« on: March 17, 2009, 08:50:39 pm »
Daca pana acum n-am simtit nevoia acuta de a injura vreun album asteptat de mine (poate Den Saakaldte ca juma's pese vechi, umpic Fen sau Kathaarsys), noul Pestilence chiar cere un topic ca asta :'( :'(
Repetitiv la culme, neinspirat compozitional - singurele bucatele bune (care sunt oricum scurte sau/si repetate ad nauseam) sunt copy/paste din vechile albume.

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
Re: Dezamagirile anului 2009
« Reply #1 on: March 17, 2009, 11:48:56 pm »
pana acum :

My Dying Bride - For Lies I Sire (MARE dezamagire)

Si

Sepultura - A-lex
But only death is the one who can tell ...

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: March 17, 2009, 11:48:56 pm »

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: March 18, 2009, 12:35:56 pm »
oarecum d'acord in ce priveshte pestilence. totushi, n-ash fi asha aspru. e album de come-back, dupa jdeani shi dupa TotA.  evident ca ashteptarile sunt mari. nu le face fatza, da' nici chiar asha de lepadat nu e. intr-adevar, se vad clar repetitziile de pe albumele batrineshti (horor detox e aproape copie dupa land of tears pe riffu' de intro) da' nah, acu' e acelashi om, acelashi stil de a compune. metalu' a evoluat mult din 91, mammeli poate mai putzin. una peste alta, io unu' vaz shi ceva plusuri, nu numa' minusuri...

le - iaca io ma chinui cu believeru'. l-am ashteptat de ani de zile. shi asta e necazu', ca ashteptarile astea te fac sa speri ca va fi cel putzin la fel de bun ca ultimu' album, daca nu mai bun, ca deh, pe vremurile vechi, erau taticii taticilor pe felia lor. shi unde mai pui ca primu' track dat spre audience, medtown, e bun. asha ca ashteptarile au mai crescut putzin. eh, cind am playerit prima oara tot albumu', n-am fost atit de incintat pe cit mi-ash fi dorit. evident, n-am fost dezamagit. da' nici dat pe circa, ori io asta-mi doream de la ei.

unde mai pui, pe gabriel se manifesta un fenomen oarecum invers cu pestilence. pe mine ma oftica exact lipsa elementelor clasice, alea de-a pus believeru' acolo unde e. prea putzin thrash intercalat cu muzica clasica, mult prea multe insertzii jazzy in schimb. probabil d'aia nu sunt inca foarte fericit cu albumu'. da' bag spinuri la greu, pin' la urma il ingurgitez io. probabil asta e solutzia pentru mai toate albumele astea...

np: believer - stoned
« Last Edit: March 18, 2009, 12:42:37 pm by metaaaaleeee »

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: March 18, 2009, 12:48:24 pm »
Totusi, chiar si acordandu-i toate circumstantele atenuante, nu vad cum pot inghiti atata repetitie - uite synthetic grotesque - bucata aia (in cadrul careia exista deja repetitie, 4x) se repeta de x ori, vine un interludiu, dup'aia se intoarce fix la aia, dup'aia interludiu (a carui prima parte e identica cu ala de dinainte), dup'aia iar aia de la inceput... c'mon, si pe malleus maleficarum era mult mai multa variatie.
« Last Edit: March 18, 2009, 12:55:41 pm by Phaedrus »

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #4 on: March 18, 2009, 12:51:21 pm »
albumu ala de la Pestilence parca e facut strict pentru cantari live, ceea ce nu-i chiar rau (moah au cam modificat Out Of The Body putin)....overall e un album placut, nu-i chiar repetitiv ci doar merge pe o idee fixa :)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #5 on: April 03, 2009, 10:50:07 am »
despre peste noiru' nou:

Liviu Gligor: ce plm e asta? la peste noire ma refer
Liviu Gligor: la la la la la la
Cristi: nici mie nu-mi place deocamdata
Liviu Gligor: bah, astia mai si canta? sau tot e "treceti batalioane franceze ardenii"
Cristi: vag pe alocuri
Cristi: au pastrat sunetul, dar compozitia nu mai e aceiasi, intr-adevar canta treceti batalioane... asa ca nici atmosfera aia nu mai e

Nota: nush daca's ardenii, nu m'am obosit sa vad despre ce canta

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: April 03, 2009, 10:52:07 am »
Ia sa vedem...

LE: de fapt, eu cred ca avand foarte multa legatura cu Alcest, s-au incurcat materialele... ce zic cred, sunt convins
Oricum, ma frapeaza ca ai asteptari in zona asta. Nu neaparat ironic, fac observatia..
« Last Edit: April 03, 2009, 11:27:51 am by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #7 on: April 03, 2009, 04:23:35 pm »
mistoooo :))

alcestu' nici nu'i pe asta si, in general, a scris o singura piesa de la pn (una de pe penultimu').
da's si eo de acord, EL e vinovat

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: April 21, 2009, 04:05:38 pm »
Dupa o prima ascultare, sunt aproape sigur ca noul Gory Blister isi are locul aici

Offline Garm

• Capitan
  • *
    • Garm24
« Reply #9 on: May 02, 2009, 12:15:50 am »
Ultimul Eluveitie din pacate. Are 2-3 piese reusite dar ca intreg este mult prea plictisitor.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: May 04, 2009, 11:36:31 am »
Daca il raportezi la Slania, e clar. Daca raportezi la Spirit, iti spun ca era normal.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #11 on: May 09, 2009, 12:38:07 pm »
pe langa 1349, as trece aici si ultimul azarath care, desi musteste de immolation si morbid angel, imi pare cam fara vlaga si monoton

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: May 26, 2009, 12:00:08 pm »
Vinterriket - Horizontmelancholie  2009  inca o poveste incheiata cu 'suptces"

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #13 on: June 12, 2009, 11:36:27 am »
si ultimul azarath care, desi musteste de immolation si morbid angel, imi pare cam fara vlaga si monoton

pai poate fix de-aia...
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline swarog90

• Sergent
  • *
« Reply #14 on: August 17, 2009, 11:14:12 am »
despre peste noiru' nou:

Liviu Gligor: ce plm e asta? la peste noire ma refer
Liviu Gligor: la la la la la la
Cristi: nici mie nu-mi place deocamdata
Liviu Gligor: bah, astia mai si canta? sau tot e "treceti batalioane franceze ardenii"
Cristi: vag pe alocuri
Cristi: au pastrat sunetul, dar compozitia nu mai e aceiasi, intr-adevar canta treceti batalioane... asa ca nici atmosfera aia nu mai e

Nota: nush daca's ardenii, nu m'am obosit sa vad despre ce canta

mie asta mi s-a parut un album ok, si ca compozitie si ca sound si culmea, nu ma asteptam dar si calitatea inregistrarii parca a crescut....but then again mie imi plac trupele din les legions noires in genereal [exceptie mutiilation sau cum se scrie] asa ca poate e o chestie autoimpusa. Incearca noul Ad Hominem, suna destul de misto in opinia mea
swarog90, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #15 on: August 17, 2009, 02:28:35 pm »
apropos de peste noire: http://diabolicalconquest.com/interviews/peste_noire_english.htm
cred ca printre putinele daca nu singuru interviu.

Offline silvaticus

• Sergent
  • *
« Reply #16 on: September 02, 2009, 12:48:00 am »
Eu ascult "Balade" foarte des si foarte mult.
Stiu ca poporul o sa o ia altfel dar Peste Noire e o entitate (om/trupa) care cere un grad de intelegere. N-o sa-i spun neaparat cultura, e o idee care face parte dintr-un tot pe care nu il poti asimila pe bucatele.
Sunt convins ca pentru 99% dintre metalistii care vor sa dea din cap fericiti pe ceva nou care suna fix la fel ca ceva de acu` 20 de ani e o mare dezamagire. Probabil e dubios sa-i auzi pe cristina religioasa, pe antonica nebunu` sau pe niste bravi francezi cantand despre sora Moarte ori rege, inviati prin muzica de Foamea Jegoasa, daca nu ai un context in care sa ii pui.
Interviul pe care il puteti accesa din reply-ul anterior si cu cel aparut in vremea lui "La Sanie..." spun multe. Nu sunt de genul " salutam fanii din tara x, keep the inverted flame alive, am inregistrat cu scula x la studioul y".

Pe scurt, e o trupa cu o personalitate bine definita pe care o afirma din plin si cu mijloace potrivite pe ultimul album.

Pentru cei care nu au rabdarea necesara pentru un album intreg, as recomanda sa ascultati odata cu citirea versurilor:

si "slagarul":

silvaticus, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #17 on: September 02, 2009, 07:23:26 am »
Vezi tu, io nu-s unu' din aia "care vor sa dea din cap fericiti pe ceva nou care suna fix la fel ca ceva de acu` 20 de ani" (crede-ma pe cuvant sau mai citeste-mi din posturi), apreciez trupele cu "o personalitate bine definita" etc., da' asta nu e un criteriu suficient. Sau, cu alte cuvinte, un concept coerent si bine pus in practica nu compenseaza diferentele muzicale dintre ce'i albumu' asta si ce caut eu. Versuri? alea's cel mult un bonus...

Offline thedarkdream

• Aeon Sun Guitarist
  • Maior
  • *
  • I like turtles
    • Blog cu Pinguini
« Reply #18 on: September 14, 2009, 02:55:22 pm »
Nu cred ca avea cineva asteptari prea mari de la acest album, dar Leaves' Eyes - Njord e cea mai mare adunatura de muzica proasta de care am dat in acest an :))

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #19 on: September 14, 2009, 05:01:01 pm »
Vreo 2 secunde m-am gandit asa ca ba - de dragul vremurilor apuse - ia sa vad ce'i cu el. Nu stiu cand au fost astea 2 secunde, cand am vazut ca a aparut probabil, dar mi-au trecut. Si acum mi-a trecut de tot, deci merci :D
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #20 on: September 14, 2009, 07:02:31 pm »
Sunt convins ca pentru 99% dintre metalistii care vor sa dea din cap fericiti pe ceva nou care suna fix la fel ca ceva de acu` 20 de ani e o mare dezamagire.     

asta e una. totusi, albumu e foarte "alternative" ceea ce i da locul lui aparte, dar departe de metalu extrem. adica, poti sa nu fii headbanger si sa nu ti placa. nu i greu.

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #21 on: September 16, 2009, 12:23:13 pm »
Spunea cineva mai sus ca Sepultura A-lex e o dezamagire.Cum poate sa starneasca dezamagire ceva ce in predictie da un rezultat catastrofic cu o marja infima de eroare? ;)Era evident ca va fi asa.Sepultura e intr-un haos si o ratacire totala de pe prin 98
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #22 on: September 16, 2009, 03:07:53 pm »
Ce tampenie...A-Lex este un album foarte bun, net superior mizeriilor pe care le scoate Cavalera de 5-6 ani. Dreq A-Lex ala are tot ce trebuie.

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #23 on: September 17, 2009, 12:15:56 pm »
'opa, sorry, abia acu' am vaz'tara.

bre, dam cezarului ce-i al cezaruui, A-Lexu' nu-i rau. da' e departe de ce-a fost sepultura maxima. in acelashi timp, ultimele soulfly e chiar pe felie. IMHO, mult mai pe felie decit A-lexu'. ca sa nu mai vorbim de CC, ala are fo doo trei trackuri de zici ca-s desprinse din perioada BTR...

np: ministers of anger - peasants

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #24 on: September 25, 2009, 10:39:33 am »
[size=10pt][size=10pt]GORGOROTH [/size][/size]

immortal...

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #25 on: September 25, 2009, 10:43:19 am »
'opa, sorry, abia acu' am vaz'tara.

bre, dam cezarului ce-i al cezaruui, A-Lexu' nu-i rau. da' e departe de ce-a fost sepultura maxima. in acelashi timp, ultimele soulfly e chiar pe felie. IMHO, mult mai pe felie decit A-lexu'. ca sa nu mai vorbim de CC, ala are fo doo trei trackuri de zici ca-s desprinse din perioada BTR...

np: ministers of anger - peasants

Da'o'n colo ca alea de la soulfy toate suna la fel, ca sa nu zic ce prestatie live de doi lei....la CC e mai rasarita treaba

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #26 on: September 30, 2009, 11:27:03 am »
Ca tot n-am mai trecut pe aici, o fac cu ocazia albumului Gorgoroth - Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt.
Motivatia? Se gaseste la topicul albumului, pe la stiri, pe la Immortal - All Shall Fall...

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #27 on: September 30, 2009, 11:40:45 am »
Shining, dar asta anticipasem la concert deja. Daca o sa continue asa, au cam murit. (mi-e si lene sa vad daca este topic facut, parca era pe undeva...)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #28 on: September 30, 2009, 11:43:38 am »
Este facut.
A fost discutia purtata la stiri, acolo unde se anunta.
De iscusit ce e, nici topic aici, la albume noi, n-are :D
« Last Edit: September 30, 2009, 11:47:52 am by Count Raven »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #29 on: September 30, 2009, 12:00:34 pm »
+1 la gorgo, desi's d'abia la a doua pesa

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #30 on: September 30, 2009, 11:50:43 pm »
Hai lasatima! Deci , in sfàrsit a devenit vizibila ( si pentru voi) asemanarea dintre sining si placebo? Eh, e bine si acu..
Urmeaza ulver si pest noar. Detailz soon..
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Graforlok

• Sergent
  • *
« Reply #31 on: November 03, 2009, 09:24:23 am »
Sepultura nu ar trebui sa mai dezamageasca pe nimeni. Aceasta formatie poate concura , cu sanse uriase de succes la titlul de cea mai proasta formatie buna a tuturor timpurilor. Nu cred ca exista trupa importanta in rock care sa fi devenit vreodata atat de grotesca.

Graforlok, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #32 on: November 03, 2009, 09:33:29 am »
bai nene io nu pot sa inteleg zau. Oi avea io gusuri fucked up. Deci Shining e foarte bun, ce pana mea oi vrea sa cante ala ce o facut si pe ultimele cinci albume? E mega combinatie ce a facut acolo.

Sepultura ala iar e bun si da la mumu familiei Cavalera.

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #33 on: November 12, 2009, 07:28:28 pm »
Ce aveti bai cu Shiningu? Sincer, nu puteam sa inghit, mai ales Halmstadu, dar asta nou mi se pare un album genial.
Pestu mi se pare interesant, abordarea e f originala, desi dupa primele 2 piese mi se pare ca se duce pe gheata.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #34 on: November 13, 2009, 05:26:59 pm »
Am observat - dupa ce m-a tras drujba de maneca - ca ai bagat si sambata; nush ma ce-am cu el, nu mi-a mers. Dar deloc. O sa ii mai dau o tura sa vad daca sunt io nebuna.

Offline Razvan

• Also known as a wit, raconteur and absynthe lover
  • Colonel
  • *
  • wec.spruz.com
« Reply #35 on: November 13, 2009, 11:04:04 pm »
Eu, personal, nu am o dezamagire a anului in materie de concerte. Ba, dimpotriva, chiar am fost surprins si de numarul lor si de alte aspecte. Ma asteptam la mai multe anulari. Deci dp meu de vedere, mie mi-a fost ok ca si spectator.
Ca si albume, am doua: katatonia si swallow the sun. Noroc cu Slayer, Collosseum si Guilt Machine.
In materie de jocuri, poate Modern Warfare 2, din ce am vazut pana acum. Nu are server dedicat si nici liber la screen capture. Nici consola si nici PunkBuster. Noroc cu Left4Dead 2. E ok.
In materie de oameni, ar fi o lista noua dar o tin pt mine.

Cam asa...happy new year.
R, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Anahi

• Sergent
  • *
« Reply #36 on: January 15, 2010, 12:25:05 am »
Eluveitie clar..de departe

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: January 15, 2010, 03:57:18 pm »
Un ochi zambe, altu bazaie... Is convins ca mizeria de Slania ti-a placut. ;D

Offline Wolves Evolving

• General de Brigada
  • *
  • xWxEx
« Reply #38 on: January 15, 2010, 04:47:43 pm »
Singura dezamagire reala, pentru mine, pe anul trecut a fost Immortal. De la restul albumelor proaste n-am avut pretentii ;D.

Quote from: D.S.M.
slayer motorhead darkthrone sunt blestemata trinitate a metalului din toate timpurile 

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #39 on: January 15, 2010, 04:57:23 pm »
Urmareste-ma:
Ana are mere.
Abbath are I.
Immortal are album nou.

Acum, zi si tu, de ce ai fi dezamagit? Ca n-au Battles in the North reciclat? Hai maaaaa....

Offline Wolves Evolving

• General de Brigada
  • *
  • xWxEx
« Reply #40 on: January 15, 2010, 05:20:19 pm »
Urmareste-ma:
Ana are mere.
Abbath are I.
Immortal are album nou.

Acum, zi si tu, de ce ai fi dezamagit? Ca n-au Battles in the North reciclat? Hai maaaaa....

Pai nu, nu ma asteptam sa recicleze Battles in the North sau mai stiu eu ce alt album, dar All Shall Fall m-a plictisit grav si nu are legatura cu faptul ca e 'heavy-ist'.
Ca tot ai adus vorba de I, mi-a placut mai mult albumul lor din 2006 - Between Two Worlds -, decat All Shall Fall.
Probabil ca tie ti-a placut, totusi.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: January 15, 2010, 05:51:19 pm »
Mi-a placut?? A fost in top personal nr. 1! Verifica, ca-s expus. ;D

Dar e Immortal, totusi.

METALHEAD Forum

« on: »