SS: o sa intreb o amica psihi/o-ceva de profesie cum se numeste neuro-afectiunea aia care se manifesta prin transmutarea unor trasaturi sau comportamente ale tale catre ceilalti, cu negarea, evident, a acestei transmutari si toate eforturile care insotesc aceasta treaba. Ca vad ca esti in faza terminala si vreau sa stiu daca mai pot sa te ajut sau te euthanasiez
Si ca sa imi betonez afirmatiile, o sa trec in revista simptomele.
1. albumele puse de mine au fie 0 reply-uri, fie 1-2 (unde daca apare +1, nu am nici o treaba), fie s-a deschis o discutie, in care in nici un caz nu m-am comportat ca trupa sau ca un adolescent: gashca mea e cea mai tare din parcare, pacat de voi ca sunteti praf si nu pricepeti.
2. paranoia, deci, este prezenta la tine, dovada ultimele albume postate de tine, unde exista invariabil o rubrica de muscatura catre mine sau catre altii, desi pana acum am considerat ca ceea ce am avut de spus in anumite privinte si "conflictul" incheiat;
3. in fixismul de care dai dovada, n-ai inteles nici acum ca in privinta CG chiar a fost o reactie grabita din partea mea, o eroare cum s-ar spune, nu persistenta in tampenii, cum faci tu ulterior;
4. tot acuzi lumile de fuga, fuga la metal-archives/myspace si reaparitia cu titlul de "stiam de o mie de ani trupa asta"... pana sa probezi (daca poti treaba asta), ar fi minunat daca ai incepe tu sa n-o mai faci sau... macar sa nu dai senzatia asta; sigur, nu pot proba asta, dar ceva imi spune ca nu sunt prea departe de asta;
5. daca tot vorbim de "oportunisme metalice", sa nu-ti aduc aminte cum pe un forum sustii una, pe un alt forum alta (exact opusul), in functie de "curentii" forumului respectiv... Absu iti zice ceva?

6. iti reamintesc, nu e vorba de un concurs tip cine pune nush cate si de care albume, nu e un concurs cine stie mai multa muzica si nu e un concurs cine ii demonteaza sistematic celuilalt albumele; daca n-ai retinut, in primul rand ascult muzica pentru mine, si-ti dovedesc asta cand doresti;
7. cand nu reusesti sa convingi, inventezi:
Exact faza de la Common Grave cand se mironosea tot el si cu Arana, exact off topic "Vaaaai, credeam ca's italienii, pe astia ma pish (da nu stiu cine sunt)." Pai cum naiba sa nu faca istorie asa o gluma, tocmai aici, pe forumul moderatorilor de tabla zincata.
vs
Ah, ma entuziasmasem ca-i vorba de italieni. Continuati, in cazul asta.
si urmatoarele, pentru a-ti face un refresh. Si a-ti dovedi ca vorbesti in dodii. In cazul in care vorbesti in cunostinta de cauza, e mai grav, ca intra la capitolul "ticalosii gratuite, pentru a dovedi neaparat c-am dreptate", desi tot cu substrat paranoid.
In concluzie, am fugit s-o sun, ca mi-esti prieten si desi pari pierdut, poate mai exista vreo speranta.

Cum zice si-n semnatura mea: merry crisis and happy new fear.
P.S. mi-a placut aia cu tabla zincata... astept sa te upgradezi si tu, macar user de tabla zincata sa fii, ca tabla aia simpla rugineste aiurea

Ah, mi-e ca te fac moderator si am rezolvat-o

LE: imi cer scuze fata de toti ceilalti interesati de album ca v-am ocupat locul... repet, despre FF nu am nici amintiri placute, nici nu am de ce povesti, in consecinta. Va lumineaza maestru' ss, stati linistiti.