Author Topic: FEAR FACTORY - Mechanize <2009>  (Read 3060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
FEAR FACTORY - Mechanize <2009>
« on: December 21, 2009, 07:40:52 pm »
AFM/Candlelight Records
February 5th, 2010

Ma chiar gandeam cine o sa-mi lumineze sfarsitul de an.

Povestea e simpla: Christian Olde Wolbers and Raymond Herrera => out la trupa lor cea noua, Arkaea, sa faca gashca cu baietii de la Threat Signal (trupa chiar vanoasa, if you want my opinion) si contract semnat cu...cu...Gene Hoglan la tobe (si ce tobe !) plus impacare cu Cazares. La bass acelasi Byron Stroud - Bass (Strapping Young Lad, Zimmers Hole, Devin Townsend, Caustic Thought, Tenet, Physicist, Unit: 187, City of Fire).

Si tineti-va bine ca aista-i un elpi care ii zdruncina rau pe mai marii thrashului. Bine acuma, nu e 100% thrash, insa contine destule elemente care il apropie pentru o lupta corp la corp cu mai marii numelui care, anul acesta, ori au labarit-o pe reciclari, ori au fost cam spineless. Dar sa nu pierdem in stiluri, substiluri si clasificari (mai ales ca unii ii dau la death'n'industrial). E thrash-groove-industrial, ca sa dau apa la moara si vaduvelor batrane  :)
Stilistic, nu sunt schimbari majore, dar cum cred ca va dati seama, acest minunat album e alta mancarica de fish, comparativ cu ultimele. Riffuri ca la carte (the father is back), cursive si abrazive, clape mai inspirate ca niciodata si de mare bun simt. Mai putin clean la voce. Personal, imi placeau la nebunie refrenele alea relaxante, care si ele sunt acum mai jmirgăluite. De tobe nu mai zic nimic, ca nu pot sa folosesc decat cliseicul "metronom" si nu vreau sa fiu criticat. Agresivitate tooo-taaa-laaaa !!! Nebunieeeeee !!!!
Apropae ca l-as scoate mai bun ca Demanufacture, dar ma opreste capitolul "impact".

Daca era pe 2009 il aruncam direct pe locul 3.

Burton C. Bell – lead vocals
     Dino Cazares – guitar
     Gene Hoglan – drums
     Byron Stroud – bass

Bonus Track:
11. Crash Test

1.   Mechanize   
2.   Industrial Discipline   
3.   Fear Campaign      
4.   Powershifter   
5.   Christploitation      
6.   Oxidizer   
7.   Controlled Demolition      
8.   Designing The Enemy      
9.   Metallic Division      
10.   Final Exit      

http://www.fearfactorymusic.com/

http://www.myspace.com/fearfactory
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
Re: FEAR FACTORY - Mechanize <2009>
« Reply #1 on: December 21, 2009, 07:50:07 pm »
hhe-he, mai traeste neneii astia? ia sa-i cat si eu. ss, daca nu-mi place, dai o bere.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 21, 2009, 07:50:07 pm »

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #2 on: December 21, 2009, 08:04:47 pm »
i'am dat ieri doua'n gura  :D
se cunoaste c'a venit cazares inapoi, plm, e peste ce'au scos de la ala de dupa demanufacture ca'mi scapa acuma.
ce nu inteleg de ce nu sa face deja albume 2010, ca vad ca'i al doilea aparut la astea de 09.
sau, pa partea aialalta, ce atata graba?  ;D

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #3 on: December 21, 2009, 08:29:39 pm »
Chiar mei, acu vazusi ca am zis 2010 da' am scris 2009. Oricum nu-i pe ani. E "album nou".
Shvartzi, nu ma bag. Ca cu gusturile tale dubioaseeee...

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #4 on: December 22, 2009, 01:16:42 am »
DSM se gandea la "Obsolete"...
Eu nu's asa profund si FF nu m'au dezamagit nici pe albumele fara Cazares.De asta uitasem, noroc cu SS ca a avut sclipire.
Ce e,ba SS,nu ti'a placut Digimortalu'? :D
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, româneşti şi clasice!

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #5 on: December 22, 2009, 01:40:52 am »
Trupa asta am auzit-o in 92 pe casete poloneze si nu mi-a placut pt ca gaseam prea multe similitudini cu ce canta napalm death atunci...Si-au gasit un stil propriu on the way. Mechanize e un album Fear Factory asa cum trebuie fara nimic in plus care sa-l faca...outstanding.Pur si simplu  e ok ca si divine heresy-bringer of plagues....
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: December 22, 2009, 08:07:22 am »
Cazares sufera o schimbare radicala in materiei de idei, de la Divine Heresy (unde o freaca aiurea si baga aceleasi idei pe fiecare piesa) si acest Mechanize. Pana mea, asta e la fel de bun ca Demanufacture, iar piesa aia Mechanize distruge tot. Da da, e un album foarte bun.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #7 on: December 22, 2009, 08:21:49 am »
schimbare radicala de idei? suna exact la fel ca tot ce-am ascultat io vreodata de la astia ... gruvi, ultraprodus, repetitiv ... ma rog, merge de-o carciuma, da' maxim.

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: December 22, 2009, 10:05:11 am »
pai nu, ziceam in comparatie cu ce face la Divine Heresy...ca e cu totul alta mancare de peshte.

Iar de sunat, pai daca nu era in stilu FF de pana acu, atunci era problema :D

Oricum astia intotdeauna au fost repetitivi, da au farmecu lor acolo..nuj, nu m-au plictisit niciodata.

LE: Ca sa nu mai zic de asta:

« Last Edit: December 22, 2009, 11:33:41 am by Buvnitz »

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #9 on: December 22, 2009, 12:45:17 pm »
+1 la ce-a zis drujb. l-am bagat aseara o tura, urmat de demanufacture. aceeasi ciorba, mai putina inspiratie si prospetime pe asta nou, cam asta ar fi diferenta.

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #10 on: December 22, 2009, 02:32:06 pm »
mdeah, cam gata. cum spusei mai sus, ii detei doua intr'o seara de decemvrie, i'am mai dat o tura az'dimineata si cam atat.
adica a 3'a oara deja ma cam perd factoreii  :D.
in contextul trupei e bun, imediat dupa demanufacture si obsolete (da bre drumi, la asta ma refeream),
insa per me, e de duzina...l'am ascultat, l'am bifat, trece la raft.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #11 on: December 22, 2009, 07:50:58 pm »
Bai, un lucru bun tot a facut topicul asta: colegii nostrii chainslow si sfart au descoperit ca industrialul e repetitiv si ca acest album seamana cu demanufacture. :D Insa e mare pacat ca "pe ei nu-i atinge". Alooo, baietii cu gusturi alese, de deasupra tuturor, asa sectiune ritmica, ce scoate cazares cu hoglan, n-are nici un elpi de anul acesta (vb de cei din gama cu ei, adica +20). Poate ati ascultat altceva. S-a mai intamplat pe acest sait...  ;D

LE - ia uite cine ma facea pe mine arogant, ca numa acum mi-am dat seama
« Last Edit: December 22, 2009, 07:53:26 pm by Surgical Strike »

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: December 22, 2009, 08:04:59 pm »
pai pulbere, demanufacture l-am forjat destul de mult la vremea lui, mi-a chiar placut jumate din el asa, dar cam atat. asta nou nu mai are sclipirile de acolo.si ce pana mea vrei, sa zic  ca e misto numa ca ne stim si ca mi-ai dat sa beau vin si cocartz? :P
« Last Edit: December 22, 2009, 08:05:53 pm by Svart »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #13 on: December 22, 2009, 08:16:21 pm »
Ma chishca de ce zici tu, bah, ca nu l-am produs io  ;D Ma bucuram ca ai invatat ceva. Nu mai zi ca demanufacture ti-a placut numa jumate. Ala e genial. Ma inervez si mai tare cand te aud. Vezi, de aia am zis ca fac ca baiatu ala destept si frumos de gigi.  ;D

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #14 on: December 22, 2009, 08:31:53 pm »
bah las'o dreq de treaba...deci eu piesa ca Final Exit (de pe albumu asta) n-am vazut tot anu...aia e nene compozitie, ce plm imi tre sa-mi zdrangane unu pe chitata 50 de riffuri in 3 minute? Si tot nu-mi zice unde e feelingu si atmosfera.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #15 on: December 22, 2009, 08:37:22 pm »
am aere de superioritate daca sustin ca e un produs gruvi, ULTRAPRODUS(!!!!!) si REPETITIV? toate caracteristicile astea sunt valide dupa orice criteriu obiectiv ai lua ...

hoglan se waste-uieste.

sau au aere de superioritate cei care sustin ca'nteleg muzica de orice fel mai bine ca oricine altcineva? ...

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #16 on: December 22, 2009, 08:46:58 pm »
bre, toata albumele FF sunt ultaproduse, ca d-aia aveau substraturi d-alea gen Digimortal sau cum e asta Mechanize..titlu spune totu...

repetitiv nu e, sau ma rog acu depinde din ce punct de vedere il privesti. da pe segmentu lor nu e repetitiv deloc, are o sectie ritmica bestiala.

si n-are treaba cu care gen e mai bun, d-aia's mai multe sa fie tot omu multumit. Da-ti zic ca privit ca atare, albumu asta e un comeback f bun.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #17 on: December 22, 2009, 11:22:42 pm »
Vreau sa intervin si eu in discutii ca ma consider un ascultator al trupei si intr-adevar albumul asta unul dintre cele mai reusite comebackuri ce mi-au trecut pe la urechi in ultima perioada.De ce?
Pai in primul rand se pot sesiza niste diferente semnificative fata de "Transgression"(2005).Cazares este un chitarist excelent si pe albumul scoate la iveala(din nou) tot ce are mai bun:masina de riffuri percutante precum sunetul unei drujbe( :D) la turatie maxima,iar pe Hoglan mare parte din comentatorii de aici il stiu de ce e in stare.
Asemanarile cu clasicul "Demanufacture" sunt intr-adevar vizibile,dar in niciun caz nu putem vorbi de idei reciclate ci din contra,par sa scoata in evidenta si mai mult revenirea lui Cazares.
Intra de pe acum in top 2010 alaturi de Ironboundul Overkillilor... ;D

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #18 on: December 23, 2009, 10:35:51 am »
Alaturi de Overkill? Alaturi de OVERKILL? Nu, intra in orice top vrei tu mult sub Overkill, subsubsubsubteran, ca de pe fundul unui put de unde fearfactoreii se uita-n sus la Blitz si Verni cu gurile cascate, asteptand masa zilnica: laptic cald, ejaculat cu nerv si viteza direct in gatlejurile-nsetate. Sa le fie de bine!

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: December 23, 2009, 10:46:46 am »
Ce disperat esti! :D :D
Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun...

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #20 on: December 23, 2009, 11:05:14 am »
iar intram in polemica 'vezi ca thrashu e mai bun decat mizeria asta industriala sau ce plm or vrea sa cante cocalarii astia de la Fear Factory' :D

Ambele albume sunt bune! Doamne fereste, e pacat daca pui laolalta doua discuri bune dar din zone diferite.

P.S.: Iti zic sigur ca Overkill si FF se cunosc, au cantat si impreuna.. Si daca ar vedea astfel de discutii probabil ar rade cu o bere si hai noroc:)
« Last Edit: December 23, 2009, 11:07:11 am by Buvnitz »

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #21 on: December 23, 2009, 03:13:54 pm »
Alaturi de Overkill? Alaturi de OVERKILL? Nu, intra in orice top vrei tu mult sub Overkill, subsubsubsubteran, ca de pe fundul unui put de unde fearfactoreii se uita-n sus la Blitz si Verni cu gurile cascate, asteptand masa zilnica: laptic cald, ejaculat cu nerv si viteza direct in gatlejurile-nsetate. Sa le fie de bine!

Cred ca mi se-ntoarce stomacu' pe dos daca mai calc pe aici... :-X :-X :-X
Ma duc sa iau si eu albumu' la puricat... ;D

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #22 on: December 23, 2009, 03:28:36 pm »
iar intram in polemica 'vezi ca thrashu e mai bun decat mizeria asta industriala sau ce plm or vrea sa cante cocalarii astia de la Fear Factory' :D

Ambele albume sunt bune! Doamne fereste, e pacat daca pui laolalta doua discuri bune dar din zone diferite.

P.S.: Iti zic sigur ca Overkill si FF se cunosc, au cantat si impreuna.. Si daca ar vedea astfel de discutii probabil ar rade cu o bere si hai noroc:)

Si Slayer cu Slipknot se cunosc, sunt prieteni, au cantat si poate baut impreuna. Dar muzical ramane cum am zis eu ;)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #23 on: December 23, 2009, 04:24:40 pm »
Lol! E ca de/remanufacture? Nici nu ma obosesc.
Cazares ala e creca cel mai overrated chitarist care nu stie sa cante la chitara. E dimebag da ma slab. Sa vorbesti despre el in context de best of 2009 te obliga sa bagi si ramstein in discutie.
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #24 on: December 23, 2009, 04:34:37 pm »
L.e.: tocmai miam amintit ca lam vazt in urma cu catzva ani abordand triumfator o chitara cu tzashhpe corzi. 8+ cred. =))

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #25 on: December 23, 2009, 04:58:50 pm »
Liga Adevaratilor va saluta!!! :D

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #26 on: December 23, 2009, 05:02:20 pm »
La asta
cred ca se referea Hellu'. Io n-am rezistat pana la sfarsit si sunt ascultator de drone. Nu zic, e mai ascultabil ce face pe albumu' asta, ca a avut cineva placerea sa-mi arate si mie, da', cum sa zic io... bleah.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #27 on: December 23, 2009, 05:02:26 pm »
Ba, nam zis nimic de niciun salut, asa ca tine-ti trompeta, ok?

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #28 on: December 23, 2009, 05:54:43 pm »
Cand nu-i my spaceul ii ol' school (tot cam aia) care-i da drumu lu hellu sa ne miste. "Sho pe ei hellule, so mah n-auzi. Iti zicem noi ca-i naspa, tu sa ne crezi pe cuvant."  ;D
Ritmurile ce le scoate cazares + hoglan aici, nu's de nasu lu nici un Overkill (perioada de dupa Gustafson). Nici daca pe langa hard rockerii astia doi de acu, ii mai pune si pe ailalti doi (canavino si gant).

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #29 on: December 23, 2009, 06:48:37 pm »
De hoglan numai de bine. Chiar si syl ascult cu placere, da chitaristi care considera ca un riff e facut doar din masuri, ma ferit al jmecker. Bine, nu ca ar fi cine stie ce masuri complicate , atata doar ca sunt DOAR masuri. Again lol @ 8 corz + pe chitara.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #30 on: December 23, 2009, 07:40:05 pm »
haoleeeeu, micăăă ce ipocrizie (again)  ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #31 on: December 23, 2009, 08:16:04 pm »
Chiar nu intelegi sau esti doar tu in faza ta si mai blonda? ;D

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #32 on: December 23, 2009, 08:31:41 pm »
Io inteleg prea bine. Un lucru probat deja: daca riffanele astea, asa simple cum sunt ele, (ca de fapt n-a incercat nimeni sa-l dea pe cazares drept steve vai, voi ati dus discutia intr-acolo) erau scoase de plm stie ce trupa de aia nemaiauzita "intunecata", "oculta" si "apocaliptica" (dar in special nemaiauzia), erau ceva de trebuia sa fie pe spate jumate de forum. Iar daca cineva zice: "bai astia habar n-au" venea raspunsul "is black metal underground, ce plm vrei".

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #33 on: December 23, 2009, 09:22:20 pm »
savuros.

da nu ma refer la album :D
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #34 on: December 23, 2009, 11:57:04 pm »
Zi-le loredanule!! Problema cu suferintele astea este ca nu se mai termina si n-ar fi dramatic daca n-ar fi in numar de doua si alterneaza lenes: ba placa italienilor (care a facut istorie deja), ba placa jucaria voastra neagra nu e mai frumoasa decat jucaria mea, dupa caz, lovita, melo-moarta sau chiar progresista.

Cat despre album, in privinta mea, face parte fix din categoria materialelor "d-abia astept sa nu le ascult", avand o veche problema cu trupa asta. Si cu canizares al vostru. Evident, o problema negativa.
Dar am trecut p-aci ca prea da ss in foc cu acelasi recital, cand ramane in pana de argumente. Sa zicem muzicale, desi cred ca-s deja obraznic :P

____
LE: uneori jucaria-i neagra, dar manjita cu atat sirop ca si un roi de muste ar vomita sacadat ore-n sir... ;D
« Last Edit: December 23, 2009, 11:58:15 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #35 on: December 24, 2009, 12:40:01 am »
Bre SS, aratami si mie blacker minimalist cu chitara cu mai mult de 6 corzi. Problema mea nu e cu ce ai zis tu, ci cu cazares, care o arde mecanic sef gen si pozeaza in guitar hero. Acu, nu zic. E industrial si poate anumite sunete, de 2-3 ori pe album trebuiesc scoase din corzile alea in plus. ;D atunci se justifica haggard gen. E ok.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #36 on: December 24, 2009, 09:35:38 am »
Bai basescu si boc ai undergroundulu, "Shef, shefu, spune-i si tu ca nu ma descurc singur !"
Sa repet pe liniute ca pierdeti firu, numa din frustrarea de a a ma ataca pe mine si formatiile "produse" de mine si de pe care iau comision si de la Metalhead si de la casa lor de discuri (si vreau sa evit, again, replica de maicuta aterizata in taverna din port: "vaaaai, nu te mai lua de mine")
Cronologic:
1. Cazares nu-i guitar hero. io unu nu am afirmat lucru asta. am zis ca el+hoglan, pe albumu asta, is imbatabil ca sectiune ritmica.
2. Hellu vine, fara sa asculte (ca de obicei) si zice ceva de demanufacture ca-i de kkt etc. Dupa aia mere pe youtube si cauta nush ce clip cu cazares cu 8 corzi (irelevant pt ca n-a zis nimeni de Cazares ca-i Satriani)
3. Io vin si repet faza cu sectiunea ritm (care dupa parerea mea, ii mai buna decat Overkill post Gustafson). Parerea mea...
4. El vine si zice ca nu io inteleg.
5. Io ii explic ca inteleg si ca faza se repeta. Adica trupele de mare kkt puse de unii is bune ca's intunecate si oculte si apocaliptice si maloase si de neinteles pt pamanteni si acu mai nou am aflat ca le salvam cu termenul "minimalist" (cand de fapt termenul e "diletant") iar trupele clasice puse de altii (si nu ma refer la alea puse de mine si nici de cum la Common Grave) nu's bune fiindca contele are el paranoia asta (observata si de altii)  de a prezenta el "cei mai bun" si in special nemaiauzit de altii. Si mai are si tupeul mâzgălit sa vina si in primul post sa-mi zica mie ca io's ala care spun ca jucaria mea e mai buna.

Exact faza de la Common Grave cand se mironosea tot el si cu Arana, exact off topic "Vaaaai, credeam ca's italienii, pe astia ma pish (da nu stiu cine sunt)." Pai cum naiba sa nu faca istorie asa o gluma, tocmai aici, pe forumul moderatorilor de tabla zincata.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: December 24, 2009, 10:06:39 am »
Mie imi plac la CR interventiile alea cu:"de abia astept sa nu il ascult",sau la filme cu "de abia astept sa nu il vad".... :D :D

Offline FASHIONME

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #38 on: December 24, 2009, 10:29:15 am »
Pai e normal sa iti placa acele afirmatii, doar CR e formatorul tau de opinie.

Imi place cum noul FF, dar nu mi se pare deloc diferit de ceea ce au scos chiar si fara Cazares
FASHIONME, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #39 on: December 24, 2009, 11:03:18 am »
Ss, esti praf. Da praf obtinut din praf, nu asa, ca ala dupe marginea drumului. Cum satz spun... Poftim. Imagineaza-ti o zi torida in baragan, pe un drumeag cu prafu de doo palme pe el. Pe drumeag , un cal dabia adapat. Se pisa. Exact prafu de-l ridica el din jet, ala esti tu.
Deci, eo nu caut pe ytub, ca n-am. Eo zic de cazares asa cum I'll stiu eu, de ani buni, ca stie cu mana dreapta si ca din cauza ca nu face nimic cu aia stanga, pozeaza cu chitari cu tzashpe corz. Nu mai zic ca by definitio, sectie ritmica egal bass + toba iar la asta inca nu sa descoperit nenea ala care sa-l taie pe verni, dapai niste amaratz de dj care sunt FF.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #40 on: December 24, 2009, 11:45:49 am »
SS: o sa intreb o amica psihi/o-ceva de profesie cum se numeste neuro-afectiunea aia care se manifesta prin transmutarea unor trasaturi sau comportamente ale tale catre ceilalti, cu negarea, evident, a acestei transmutari si toate eforturile care insotesc aceasta treaba. Ca vad ca esti in faza terminala si vreau sa stiu daca mai pot sa te ajut sau te euthanasiez :D :D

Si ca sa imi betonez afirmatiile, o sa trec in revista simptomele.
1. albumele puse de mine au fie 0 reply-uri, fie 1-2 (unde daca apare +1, nu am nici o treaba), fie s-a deschis o discutie, in care in nici un caz nu m-am comportat ca trupa sau ca un adolescent: gashca mea e cea mai tare din parcare, pacat de voi ca sunteti praf si nu pricepeti.
2. paranoia, deci, este prezenta la tine, dovada ultimele albume postate de tine, unde exista invariabil o rubrica de muscatura catre mine sau catre altii, desi pana acum am considerat ca ceea ce am avut de spus in anumite privinte si "conflictul" incheiat;
3. in fixismul de care dai dovada, n-ai inteles nici acum ca in privinta CG chiar a fost o reactie grabita din partea mea, o eroare cum s-ar spune, nu persistenta in tampenii, cum faci tu ulterior;
4. tot acuzi lumile de fuga, fuga la metal-archives/myspace si reaparitia cu titlul de "stiam de o mie de ani trupa asta"... pana sa probezi (daca poti treaba asta), ar fi minunat daca ai incepe tu sa n-o mai faci sau... macar sa nu dai senzatia asta; sigur, nu pot proba asta, dar ceva imi spune ca nu sunt prea departe de asta;
5. daca tot vorbim de "oportunisme metalice", sa nu-ti aduc aminte cum pe un forum sustii una, pe un alt forum alta (exact opusul), in functie de "curentii" forumului respectiv... Absu iti zice ceva? :P
6. iti reamintesc, nu e vorba de un concurs tip cine pune nush cate si de care albume, nu e un concurs cine stie mai multa muzica si nu e un concurs cine ii demonteaza sistematic celuilalt albumele; daca n-ai retinut, in primul rand ascult muzica pentru mine, si-ti dovedesc asta cand doresti;
7. cand nu reusesti sa convingi, inventezi:
Exact faza de la Common Grave cand se mironosea tot el si cu Arana, exact off topic "Vaaaai, credeam ca's italienii, pe astia ma pish (da nu stiu cine sunt)." Pai cum naiba sa nu faca istorie asa o gluma, tocmai aici, pe forumul moderatorilor de tabla zincata.

vs
Ah, ma entuziasmasem ca-i vorba de italieni. Continuati, in cazul asta.

si urmatoarele, pentru a-ti face un refresh. Si a-ti dovedi ca vorbesti in dodii. In cazul in care vorbesti in cunostinta de cauza, e mai grav, ca intra la capitolul "ticalosii gratuite, pentru a dovedi neaparat c-am dreptate", desi tot cu substrat paranoid.

In concluzie, am fugit s-o sun, ca mi-esti prieten si desi pari pierdut, poate mai exista vreo speranta. :P
Cum zice si-n semnatura mea: merry crisis and happy new fear.

P.S. mi-a placut aia cu tabla zincata... astept sa te upgradezi si tu, macar user de tabla zincata sa fii, ca tabla aia simpla rugineste aiurea ;)
Ah, mi-e ca te fac moderator si am rezolvat-o :D

LE: imi cer scuze fata de toti ceilalti interesati de album ca v-am ocupat locul... repet, despre FF nu am nici amintiri placute, nici nu am de ce povesti, in consecinta. Va lumineaza maestru' ss, stati linistiti. ;)
« Last Edit: December 24, 2009, 11:49:16 am by Count Raven »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #41 on: December 24, 2009, 11:52:37 am »
prea lung. smbpl daca ceitesc.

In alta ordine de idei. Hellule, deci tu esti boc. Ma bucur ca am clarificat. Asa credeam si io

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #42 on: December 24, 2009, 11:54:13 am »
E de bine, mah... geoana. E de bine! :D

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #43 on: December 24, 2009, 12:36:57 pm »
bai, tot e bine. Is looseru nr 1 da macar nu mai is ghei. Tot e bine...

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: December 24, 2009, 12:52:39 pm »
Ss, asa ma alinti tu, Boc, prescurtand ardeleneste bocanc sau te referi la nenea ala mic de la cluj care la pus capra pe nenea ala mare de la buc? Ala cu oole, coleg de partid cu matale, I'll stii.

Offline digimortal

• Sergent
  • *
« Reply #45 on: December 25, 2009, 01:05:04 pm »
una din cele mai bune albume al lor!!!!!!!!!! FEAR FACTORY (the absolute metal 100%) oare cand vor veni in romania sa concerteze?
digimortal, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #46 on: December 26, 2009, 12:16:38 pm »
una din cele mai bune albume al lor!!!!!!!!!! FEAR FACTORY (the absolute metal 100%) oare cand vor veni in romania sa concerteze?

clar :))
ascultand asta imi pare rau ca nu mi place ultimu slayer.  Comeback la fel de formal si dispozabil ca atatea. Cu toate astea e mult mai agreabil ca immortal si mult peste gorgoroth. Singurul comeback valabil e beheritul.
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #47 on: December 27, 2009, 09:04:16 pm »
Singurul comeback valabil e beheritul.

bunicel spre slab. mult sub archgoat

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #48 on: December 28, 2009, 01:07:08 pm »
Io cred ca va bantuia spiritul sau spritsul sarbatorilor de vats orgasmat ashea acu' cateva zile. Zau ashea ... indrazniti sa puneti FF inaintea lu' Overkill 2010 ?! Acu' am recitit ... drumex ... oh well. Mai bine mantorc la solstice.

LE : uitasem : NUMAI PENTRU FANI ! sau de recomandat dujmanilor.
« Last Edit: December 28, 2009, 01:08:54 pm by Queen_Of_The_Reich »

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #49 on: December 28, 2009, 01:30:37 pm »
Unde am zis eu ca il pun inaintea Overkillului.Am spus ca intra alaturi de el in top 2010.
Ce dracu' sunteti asa batuti in teasta?

METALHEAD Forum

« on: »