Daca asculti albumul asta la radio sau la un prieten fara sa stii ca e Immortal, e bun, merge.
Zi-mi si mie un motiv pentru care n-as recunoaste vocea lui Abbath sau niste riff-uri pattern Immortal? Ah, ar fi ala ca n-am prea ascultat la viata mea asa ceva. Asta e singurul care tine, imo.
Cred ca au ramas cuplati pe "I" si au continuat ce au inceput acolo, nu sunt primu' care zice asta.
Care sa fie intelesul celor de mai sus? Din cate stiu eu, ba ma ajuta si niscaiva materiale, I reprezinta un proiect al unui singur om din Immortal, restul fiind din Enslaved, din Gorgoroth si un fost prin Immortal prin debutul anilor '90. Interesant e cum atunci lumea spunea ca I e Immortal related, iar acum ca nu satisface niste gusturi, a devenit invers.
Multi inca se tem sa isi dea cu parea, cu adevarata parere! despre albumu asta pt ca deh... Immortal, legende...
Poate ca n-am ascultat nici eu destul de mult albumul, dar deocamdata mi se pare primul esec Immortal.
Cin'sa fie ei, acestia multi? Teama de ce? Ca-s legende? Bai, nu se supara Abbath daca-i spun ca albumul suge, stai linistit. Iar cu legendele? Sa stii ca n-am nici o greata sa spun de ceva ca pute, chit ca vine dintr-un cur legendar. Or aici nu e cazul, ce-ai?
LE: uite, un exemplu proaspat si aburind... nush daca ai urmarit cele discutii legate de noul album Gorgoroth. Asteptari mari, ochii pe ceas din 10 in 10 minute. A, nu mai spun de usurarea ca a intrat lucrarea pe mainile lui Infernus si ale lui Pest. Cum sa-ti spun, deja ma vedeam cu ochii inchisi cum sunt dat peste cap de noul album, cum se fixeaza un ranjet tamp pe fata, de satisfactie, cum legendele raman legende.
Nu mai spun ca Infernus si Tormentor au facut ravagii in Orcustus in albumul omonim de anul asta, unul dintre cele mai tepene din black-ul 2009 si nu numai.
Si urmarea? E un mare fas.. abia acolo o sa vezi ce-nseamna "nu-mi suna deloc a..." si ce inseamna lipsa aia de nerv, explozia pe care o asteptam. Pentru mine acest album a fost plastic descris intr-o corespondenta privata de-a mea cu un distins user al forumului cam asa:
"stii, agati bunaciunea aia pe care abia asteptai s-o ai, o duci acasa, o dezbraci si vezi ditamai tufisul, neepilata pe picioare, cu pedichiura jalnica, cam certata cu deodorantul, da' te uiti la ea si parca e pacat sa scapi piesa totusi..." A, nu te-am intrebat, pe Gorgoroth ii consideri legende?