Author Topic: Immortal - All Shall Fall  (Read 6019 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
Re: Immortal - All Shall Fall
« Reply #50 on: September 24, 2009, 11:53:29 pm »
Nu vreau sa insist, dar asta e Abducted reloaded. Gata ! Asta e ! Nu-i nici industrial de garaj, nici manowar-black. E Abducted style black metal. Un pic mai slab (data fiind indemanarea celor doua trupe).
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: September 24, 2009, 11:54:34 pm »
Frigu s-a dus. La fel si majestuozitatea (nu stiu daca exista cuvantul, dar intelegeti). Suna timid si timorat.

nu's de acord, da' deloc, insa fiecare cu urechile lui ... mari diferente in compozitie fata de celelalte ulterioare Blizzard Beasts nu prea's

creste cu fiecare ascultare, piesa preferata - Hordes to War

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: September 24, 2009, 11:54:34 pm »

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: September 24, 2009, 11:58:06 pm »
he-he, the blackest of ' em all; si restul e misto..... la sa-le sa creasca.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #53 on: September 25, 2009, 12:02:50 am »
La mine atat o sa creasca pana iese afara. :)
Desi aud clar aceleasi structuri binecunoscute (aici reciclate), nu pot sa-mi dau seama de ce asta e subtzire. E ca si cum ash asculta And Justice for All facut cu instrumentele de pe Kill'em All.
Ma streseaza tobele de Music ej6 (sau la cat o mai fi ajuns).

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #54 on: September 25, 2009, 12:10:29 am »
Petronius...............

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #55 on: September 25, 2009, 12:12:22 am »
eream sigur c'o sa vina un user nou cu texte de tipu' "voi, astia de pe forumuri, sunteti niste terminati. immortal, pisa'te pe noi!"

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #56 on: September 25, 2009, 01:06:17 am »
Ba! Gata! Pe bass e apolion, da?! Pai ce mrztsirantz masiii mai caraitz! E album bun si gata!
Un nene care canta in aura noir nu se prostituiaza. Asa sa stitz! Acu, gata. Un laptic cald ( de foca moarta do saptamana) si la culcare!
Nighty night, pusyz.
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline somberlain

• Sergent
  • *
« Reply #57 on: September 25, 2009, 01:25:06 am »
Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

Domnule Conte [e pleonasm? :))]

Nu stiu de ce, dar sunt aproape sigur ca Abbath a compus tot(instrumentalul) in "I" chiar daca mai sunt si alti instrumentisti in acel proiect.
"n-as recunoaste vocea lui Abbath sau niste riff-uri pattern Immortal?"

"stii, agati bunaciunea aia pe care abia asteptai s-o ai, o duci acasa, o dezbraci si vezi ditamai tufisul, neepilata pe picioare, cu pedichiura jalnica, cam certata cu deodorantul, da' te uiti la ea si parca e pacat sa scapi piesa totusi..."  

Am zis clar ca am ascultat albumul doar o data, o sa mai dau o tura in jurul lui si inca una si...

Despre Gorgoroth nu pot sa zic nimic, inca. Nu am ascultat albumul nou,nici n-am urmarit discutia legata de album.

Domnule Cyberian, "Haide sa ne multumim makar cu ce ne ofera aia", de ce?!? suntem handicapati?
« Last Edit: September 25, 2009, 01:28:30 am by somberlain »
somberlain, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: September 25, 2009, 03:33:19 am »
somberlain: sunt obisnuit cu tampenii... o sa sari de cur in sus si o sa faci ca toate visele. N-ai raspuns pe puncte.

Cyberian pare handicapat, sa-l ajutam...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline somberlain

• Sergent
  • *
« Reply #59 on: September 25, 2009, 09:39:02 am »
N-am raspuns pe puncte pentru ca mi-am vazut  greselile. Sunt sigur ca parerile dumneavoastra sunt pareri personale si nu credeti ca toti care asculta Immortal gandesc la fel.

"Zi-mi si mie un motiv pentru care n-as recunoaste..." Sunt destui care nu recunosc.
"Sa stii ca n-am nici o greata sa spun de ceva ca pute, chit ca vine dintr-un cur legendar" altii saruta curu legendar.  Sunt sigur ca nu va spun nimic nou.

Eu cand vorbesc despre ceva tind sa generalizez, nu prea am treaba cu minoritatea care are habar, am treaba cu prostimea.

Multumesc domnului  Cyberian, care a confirmat tot ce am zis eu si astfel nu am picat de fraier :-*

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #60 on: September 25, 2009, 10:52:45 am »
Ma, io nam ascultat decat hordes to war si unearthly kingdom. Citesc disputa asta si nu vad niste chestii dar vad repetat cu insistenta numele "I".
Plm, ceam ascultat io, are intradevar riff de heavy metal dar asta se intampla in immortal de la at the heart of winter incoace si pe un cu totul alt calapod decat in I. Care e faza? Sunt astea doua piese atat de diferite de restul albumului? Suna a motorhead, in plm?!
Nush care e faza, da parerea mea e ca albumu asta suna previzibil. Da bine!
Vroiatz immortal de panan blizzard? Pai e o mosÞra de riffage pusa pe site de asta iarna. Nu inteleg de une atata dezamagire. Trebuia sa ma fi intrebat pe mine si va spuneam io: va fi un album cu riffuri de at the heart of, pe sound si tempo de damned in black.
Ce I? Unde?! Wtf!

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #61 on: September 25, 2009, 10:55:19 am »
Blizzard,e cel mai prost immortal.Iar Demonaz e overated ridicol de mult.
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #62 on: September 25, 2009, 11:38:37 am »
Miemi place mizeria aia. Creca cam cel mai mult de la ei. Da, e cam death metal asa, da e un album supercoi. Daca as cauta inadins sal definesc intrun sg cuvant, miar veni in cap harsh.
Oricum, pentru cine are urechi sa auda, albumu ala a sadit samanta a ceea ce mai tarziu va fi cunoscut ca riff immortal pana si de catre surzii din azil. Piese ca mountains of might sau frostdemonstorm... Ehe-heee, ce vremuri, bre...

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #63 on: September 25, 2009, 11:52:10 am »
da parerea mea e ca albumu asta suna previzibil. Da bine!
[.....................] Trebuia sa ma fi intrebat pe mine si va spuneam io: va fi un album cu riffuri de at the heart of, pe sound si tempo de damned in black.
Ce I? Unde?! Wtf!

Pai in esenta si -n mai putine cuvinte asta am zis si eu.

@ala care are senzatia ca tre' sa inghitim tot ce ni se da - boy, this is stupid. Whoa, si-au luat din timpul lor sa stea pe derdelus si sa compuna pentru mine si eu, nerecunoscatoarea, nu apreciez efortul. Immortal e industrie, la alta scara decat Metallica, dar pe aceleasi coordonate, o trupa care s-a desfiintat ca nu mai avea nimic de zis si s-a reinfiintat sa cante in 'selected events", adica in locuri in care bugetul e suficient de mare incat sa li se dea 15-20.000 de euro pe show si care s-a gandit sa scoata un <<at the heart of damned son of northern darkness>> reloaded cu un touch de Battles in the North si mai multe straturi de touch-uri Sodom, totul pe un sound aerisit de l-ar putea asculta si tata (sau Eagle :P ). Repet, n-am zis ca e rau, dar e genul de album pompat de Nuclear Blast si slavit in advertoriale de Terrorizer si alti granguri din media de profil ca sa sara suta de mii de exemplare la vanzari.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #64 on: September 25, 2009, 12:09:35 pm »
Bre hellu' ... io am iscat treaba cu I. Nu me'am ales cu grija cuvintele ... am zis ca'mi aminteste de ... greseala o fo' cand am zis reloaded,dar mai rau. P'orma s'au aruncat pe I, care pro, care contra.

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #65 on: September 25, 2009, 12:26:22 pm »
da ma, aerisit sa il pot asculta si io, si altii mai multi :) si sa putem zice ca am asuclat ceva black; voi ascultati inferno daca asta nu va multumeste, no :);

arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrggghhhhhhhhhhhh :D
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #66 on: September 25, 2009, 12:30:17 pm »
@ Oana: ai si tu dreptatea ta. cu o mentiune insa. in timp ce metallica de-o buna vreme incoace vine numai cu balarii, immortalul asta suna bine. ca nu e fresh, ca a aparut sa mai faca oamenii un ban, ca e cu influente, asta e alta discutie, zic eu. Intr-adevar, nu e de ridicat chiar pana in slavile cerului, dar e un album bun, care merita scos si ascultat. Si mie imi place soundul asta mai polishat asa, se potriveste pe stilul mai cumintel al materialului.

L.E.@ Kronk: Inferno ala nu e chiar asa de suparat cum credeam, e curatel si destul de digerabil. misto, altfel.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #67 on: September 25, 2009, 04:24:15 pm »
Mie nu mi-a placut deloc, da' nici nu ma asteptam. Black metalu' este cel mult o glazura peste o treaba heavy/thrash (in majoritate), a carei calitate obiectiva nu o pot discuta ca nu ma pricep. Intr-adevar legatura cu I este doar superficiala, atat lucru pot sa afirm, da'n rest, sa fie la voi acolo, ca la mine nu intra deloc

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #68 on: September 25, 2009, 04:32:11 pm »
Si, incet-incet, inorogea delfinescu devine din simplu iuzer, testeru de metale grele.
Sa mai zici bre ca nus si forumurile astea bune la ceva!

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #69 on: September 25, 2009, 04:37:42 pm »
Si sa spuna careva ca Immortal au scos albumul asta, asa, dupa ani de frecat baranga, doar din dragoste pentru muzica.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #70 on: September 25, 2009, 04:47:05 pm »
poti sa canti si pop din pasiune si dragoste pentru muzica...

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #71 on: September 26, 2009, 12:20:59 am »
Ia ui aici:

"In January 2008, Immortal started rehearsing and writing new material for the album.[2] After spending much time performing live that year the band entered both the Grieghallen and Abyss studios in April, 2009 to start recording the album."

Abyss studio...A cui e ? De aia imi mirosea mie a polishare gen Abducted. Nu ma inseala ele, urechiusele mele. 
Don't hate me 'cos I'm beautiful ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #72 on: September 26, 2009, 12:24:07 pm »
Si sa spuna careva ca Immortal au scos albumul asta, asa, dupa ani de frecat baranga, doar din dragoste pentru muzica.

Nu ma deranjeaza nici daca au compus in contul unei datorii catre o familie siciliana, careia i-a distrus Abbath 2 masini, cand exersa inghititul de flacari.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #73 on: September 28, 2009, 01:20:13 pm »
Si, incet-incet, inorogea delfinescu devine din simplu iuzer, testeru de metale grele.
Sa mai zici bre ca nus si forumurile astea bune la ceva!

tester ii zice? nu is sigur;
mai degraba ca si turnesolul (sau celalat, nu mai stiu cum ii zice) care facea rosu sau albastru; daca imi place mie, inseaman ca ii accesibil :D, deci nu ii tru, deci nu ii bun? :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #74 on: September 28, 2009, 01:42:43 pm »
Exact asta inseamna. Daca tot esti tester (mai mult sau mai putin turnesolat), baga un ochi doar la myspace-ul de la Funeral Goat. O sa-mi dai dreptate. Multa. Toata.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #75 on: September 28, 2009, 03:33:13 pm »
Ba, are ereptate inorogea. Nu tester. Reactiv!
Daca cand asculta cevase inrosdeste, e vb despre ceva gay! Daca se albastreste, e nasol atunci, e cu smoala pa pene! ;D

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #76 on: September 28, 2009, 03:39:23 pm »
nu ma bag la funeral goat; m-am albastrit numa cand am vazut numele :);

ontopic: astazi immortal-ul ii tot in heavy rotation, la pereche cu Redemptionul; offotpic: am sters Fool's game si Nile-ul :); a, si Alice in chains (asta neasculata inca) ca aveam ceva varianta in care trebuia sa schimb mp3 in zip si sa dezarhivez, cu parola de pe nus ce site :D; si mi lene sa caut alta varianta;

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #77 on: September 28, 2009, 03:43:11 pm »
Ai sters Nile? AI STERS NILE??

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #78 on: September 28, 2009, 03:45:24 pm »
da :); da asta il face album foarte bun pe felia lui, nu? :D
si uite ca la redemption nu ma irita vocea ozzyana, ca si la CR :)

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #79 on: September 28, 2009, 04:18:21 pm »
 un album necrutator, excelent, foarte bine realizat. M-am inseninat in dupa amiaza asta. Acum ma simt si bine :D Bine ca a aparut , merita atentia. Unul dintre cele mai bune albume pe 2009.
radu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dragonul roz

• General
  • *
  • Pig fairy
« Reply #80 on: September 28, 2009, 04:29:51 pm »
eagle tata,despre ce redemption vorbesti?cumva despre redemption cu za maiti ray alder(FATES WARNING!!)?am citit io bine ca redemption are un ray alder cu voce ozziana? :o :o :o :o :o :o WTF??? de fapt stai....3...2...1..start:ahahahahahahahahahahaha  :D

Quote from: nobody
laba tot un fel de tribut adus femeii este!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #81 on: September 28, 2009, 04:32:51 pm »
Pai da mai DR, nu vezi? Ca pe topicul Redemption (chiar, exista? sa vi-l fac io? vi-l impachetez sau serviti aici?) nu ar veni sa spuna, da' o lalaim la Immortal despre progari. Bah, o fi un semn si-n asta, mai stii? Ca tot stramba din nas trvkvltii prin zona... Ati infestat inca o zona.

P.S. daca va prind la Funeral Goat, aveti ban 3... 2.... 1.... zile. Da, 321 de zile. Full ban! ;D

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #82 on: September 28, 2009, 04:35:13 pm »
 :D :D ce nenorocit contele! asa se face treaba ;D

am ascultat si eo jucaria asta a lu immortal..da cum ma asteptam,nu spune nimic...
aa ba da,mai tragi o pesa sa'si aminteasca lumea de tine si setezi repeatu...bizda ma'sii.
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Dragonul roz

• General
  • *
  • Pig fairy
« Reply #83 on: September 28, 2009, 04:40:49 pm »
conte,am sa poposesc acusi pe la topicu' redemption,inca nu-s pregatita pentru o mica cronicuta pentru ca l-am ascultat doar de vreo 40 de ori  :).promit ca nu mai infestez pe aci,da' nu pot sa tac cand vad ca ray alder are voce ozziana,ie greu cu rasu' isteric  :D.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #84 on: September 28, 2009, 04:43:41 pm »
eagle va continua sa ne fascineze. iar abbath sa scuipe flacari... what's new? :P

bai, aia cu 40 de ori de ascultare te impiedica la o cronicutza, mi-aduce aminte de-un coleg de facultate care avea mari ezitari in a intra la examenul de penal special, pentru ca-n nemernicia si comoditatea sa, citise materia doar de ....37 de ori; un alt coleg de-al meu, genul care afla in ziua examenului la ce e examen, a lesinat; alte animale n-au mai fost ranite inainte ori in timpul examenului.
« Last Edit: September 28, 2009, 04:47:26 pm by Count Raven »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #85 on: September 28, 2009, 04:47:07 pm »
Dr, ai citit prost. Si ca de obicei te repezi ca muta la fermoar. Satz traduc io din ardeleneasca inorogica: spre deosebire de CR, unde vocea ozzyana ma irita, la redemption nu am aceasta problema.  Ceea ce inseamna nu numa ca la redemption nu e voce ozzyana ci si ca ii place. Normal! As adauga. Doar e inorogea delfinescu, cel dupa care a fost numita culoarea roz, ROZ, in plm... :|

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #86 on: September 28, 2009, 06:02:24 pm »
ma, nu tare :)

da DR si ceilalti, ascultati Walls (de pe ultimul Redemption) si Perry Mason (Ozzy in '95, nu mai stiu daca tot asa ii zicea si la album), si dati-va si voi cu parerea :);

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #87 on: September 28, 2009, 06:09:53 pm »
A ramas spatiu gol dupa "ceilalti". Ceilalti ce? Ceilalti cine? Ce, eu am vreme de asa ceva? Io-te fatule, Count Raven, Nile, Immortal, plus noii veniti de azi: Kill si Capra funerara... Ca tot nu mai poti tu de parerea mea, nu? ;D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #88 on: September 28, 2009, 06:12:06 pm »
Ba, aghevaru e ca la cat e de naspa ziua asta, un redemption , cat de mic, ma poate omora! Pas, zic... Mai am una alta da facut..

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #89 on: September 28, 2009, 09:03:39 pm »
Ai sters Nile? AI STERS NILE??

E perfect :D, lasa ca mai bine asculti Nemuritorii ca suna excelent.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #90 on: September 28, 2009, 10:42:32 pm »
Aolo!!! Nemuritorii, neamule!
Ba, datorita faptului ca lucrez in mediu toxic ( si nu primesc spor de icter !!! ) am vazut cum arata neneii astia! Pai, care ai pozibilitatz si ficat puternic ( w12 requiered ) , sa cate pa net formatzea romaneasca nemuritorii, produsa de spiros dan galatz!
Tragetz ligheanele aproape... :|

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #91 on: September 28, 2009, 10:45:55 pm »
Asta e harshait ma, helule... Iti dai seama, cat spatiu a ocupat la manele si maneloizi si la ce asculta vecinii lui, il suspectez de-o solida cultura in domeniu. Ce zici tu de nemuritorii aia pare de groaza, daca-s la fel cu aia de-i stiu si eu. :(

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #92 on: September 29, 2009, 08:27:26 am »
Egzact cum am zis. Au trecut cateva zile, toata lumea stie albumu pe de rost, se discuta altceva. :)

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #93 on: September 29, 2009, 11:52:38 am »
Aolo!!! Nemuritorii, neamule!
Ba, datorita faptului ca lucrez in mediu toxic ( si nu primesc spor de icter !!! ) am vazut cum arata neneii astia! Pai, care ai pozibilitatz si ficat puternic ( w12 requiered ) , sa cate pa net formatzea romaneasca nemuritorii, produsa de spiros dan galatz!
Tragetz ligheanele aproape... :|

E mai trendy Nemuritorii ;D
 Count Raven, normal ca am o cultura muzicala solida, ascult artisti underground direct din piata rahova, si pacat ca nu am prea multe ligheane prin casa. Una peste alta, a iesit un album f bun in opinia mea. Nu mai postez mult aici dupa aia mi se duce inspiratia sa mai scriu despre manele ;D

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #94 on: October 01, 2009, 09:16:10 pm »
Albumul este asezat in aceiasi inspiratie de odinioara. Se vede ca au avut ceva in minte cand l-au facut, nefiind unul din acele albume scoase  de dragul de  a fi scoase. Este pe masura vorbind de asa formatie .
 E  bine conceput, cel putin dpmdv. Astea fiind auzite mai adaug si atmosfera aceea tipica lor, transmisa  mie mi-a rezultat un album grozav.
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #95 on: October 02, 2009, 07:13:54 am »
Radu !!!

Este fix ultima oara cand iti atrag atentia. Devii obositor sa tot mentionezi pe fiecare post de manelistii din cartierul Rahova. Pentru un blecar ( de duzina ce'i drept ) te plangi cam mult. Crybaby !!!

Next is ban pana se desfinteaza manelele sau Immortal !

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #96 on: October 06, 2009, 07:14:17 am »
Pe gustul meu prima melodie, o tot ascult de ceva timp. Dupa aia plictiseala, mai o sodomeala, nu prea rau dar nici prea bine. Ala la baterie baga cate un ritm uneori de zica ca-i bun sa bata si la nunti. In fine, doar cateva momente, secunde de riff-uri mai aplecate spre black-ul care ia consacrat. Trebuiau sa se opreasca dupa prima melodie si sa fi continuat mai tarziu, dupa o bardaca de inspiratie.

PS: Mdeh, nu toti pot canta ca Walknut, coyosi chiar si prinsi intr-o repetitivitate bolnavicioasa a riff-urilor.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #97 on: October 08, 2009, 12:15:33 am »
naspa album. ca sa ma repet plictisitoriu, monoton etc.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #98 on: October 11, 2009, 01:01:59 pm »
Este cyber black metal. BM-ul sec 22. Cred ca Rob Zombie se potrivea mai bine la voce. Si nu incerc sa fac misto.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #99 on: October 11, 2009, 01:02:58 pm »
Aia-s Akercocke meets Anaal Nakthrah. Nimic nu stii. :P

METALHEAD Forum

« on: »