Author Topic: Lifelover - Dekadens [EP]  (Read 390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
Lifelover - Dekadens [EP]
« on: December 05, 2009, 07:50:13 am »

Tara: Svedia

Stil: black metal/depressive rock

Alcatuire:
( ) - lead vocals
B - guitar, vocals, piano
H. - guitar
Fix - bass
Non - drums

Tracklist:
1.   Luguber Framtid   03:06   
2.   Myspys   04:04   
3.   Major Fuck Off   02:25   
4.   Lethargy   04:00
5.   Androider   05:11   
6.   Visdomsord   02:47   
7.   Destination: Ingenstans   04:31   

Uameni buni... uite ca le-am gasit si io, dupa atata vreme, acest albumel si nu se putea sa nu vi-l povestesc si voo. Lifelover astia, mi se pare mie, au inceput sa lase placa psihedelica si au inceput s-o deie in alte cele, inclusiv un blec destul de curatel (Major Fuck Off) si o chestie mai goth, asa, n-as sti sa va zic exact de care (Androider). Spunea cineva pe un forum ca si-au schimbat compozitorul, care-i acuma-n persoana lu' B, pe numele sau, mesteru' Nattdal din IXXI si fost prin Ondskapt. Partitura vocala iarasi foarte buna in dreptu' lu' nenea Kim, o clapa surprinzatoare, toba reala carnoasa, da' nu foarte complexa si nici asa creativa, multa agresivitate si mult mai str8forward gandite piesele. Estem si-un interludiu calm, cu nenea Kim parca preluat de la radio (Visdomsord)... plus cateva ecouri care amintesc de Erotik, da' un Erotik, culmea, imblanzit si golit de ciudateniile care faceau deliciul albumului.

Nu-i, neaparat, un album rau, asa cum nu-i nici un album bun; nu stiu unde sa-l plasez in discografia lor, stiu doar ca astept muzica de damblagii de la baietii astia si ca, desi promiteau de pe Konkurs si ma cam asteptam, aci e si mai sanatos la cap ce s-aude. Pare rau pentru nenea Kim, da' cu o floare ragusita nu se face primavara. Luguber Framtid parca e cu totu' din alt film, acu' ca am ascultat tot MCDu' o tura.

Adrese utile:
http://www.lifelover.se/
http://metal-archives.com/band.php?id=68417
http://www.myspace.com/lifeloverband
« Last Edit: December 05, 2009, 07:52:48 am by Chiperion »

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
Re: Lifelover - Dekadens [EP]
« Reply #1 on: December 12, 2009, 08:51:09 pm »
A fost un album destul de  asteptat , respectiv vrut de catre fani , din cate am observat .
  Acum parerea mea nu este chiar pertinenta, avand in vedere ca nu prea ma cunosc cu muzichia lu' lifelover decat vag, trei melodii pe colo, pe colo . 
 Albumul, mi s-a parut ascultabil , bunicel , cu  parti  'rautacioase ' (fata de ceea ce ma asteptam) .  In principiu  mi-a parut un experiment care incearca sa imbine o bucata de colo cu una de colo, sub o  nuanta depresiva.
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

METALHEAD Forum

Re: Lifelover - Dekadens [EP]
« Reply #1 on: December 12, 2009, 08:51:09 pm »