Nu am aparut la fiecare album ---> esti paranoic
Nu am aparut la fiecare user ---> esti paranoic
Nu am aparut la fiecare comentariu ---> esti paranoic
Ca s-a mai intamplat, poate. Dar oricum, de fiecare data, insa, cand am indraznit sa-ti judec albume puse de tine, ai sarit in sus cu aceleasi texte.
Iar in privinta astuia, chiar sunt baliverne, ti-am demonstrat si de ce, "pe text", spre deosebire de tine care ti-ai ferit ofuscat poalele de atingerea mea. Ma cac in ele de albume, daca astea-s de natura sa-ti strice starea si sa stai in gatul meu, cand iata, mai vine cineva care-ti arata ce si cum (apropo de eronatul ala pe care-l tot clamezi, da' vai, nu esti in stare tu sa-l demontezi).
Si daca ai fi stapan pe ce scrii acolo, ai pufni si tu intr-un hohot sanatos de ras cand ai citi "doom experimental". Dar asa, probabil ca te vexeaza ca vine de la mine.
Mai amuzant este, si vine in sprijinul celor de mai sus, ca sunt convins ca daca venea altcineva sa-ti spuna "draga SS, mai informeaza, mai asculta, ca sa vezi cat de pe langa esti", spuneai ah, da, sorry... mie-mi suna asa, dar sunt in eroare.
Acum te las cu doom-urile tale inchipuite si paranoia legata de mine, ca se pare ca n-ai loc de subsemnatul. Oricum, cand vei vedea iar cai verzi pe pereti, voi fi p-aci. Poate in dispozitie de luat peste picior, desi daca voi spune ca bati campii, doar formularea va fi la misto, in rest ramane cum am stabilit

LE: ah, ce-i mai important, am incheiat discutia asta, care nu duce la nimic; cand vei fi disponibil sa discutam pe album, prea bine...