Author Topic: Skeletal Augury - Victory of the Holocaust (2009)  (Read 604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scorojit

• Colonel
  • *
Skeletal Augury - Victory of the Holocaust (2009)
« on: November 16, 2009, 05:50:04 pm »

1.   Intro   01:10   
2.   Skeletal Augury   03:55   
3.   From Pagan Flames   06:01   
4.   Moonbutcher   04:43   
5.   Black Metal Redrum   03:37   
6.   Funeral Mutilate   04:31   
7.   Total Maniac   04:08   
8.   Death's Hammer   05:22   
9.   Temple of Blood   04:12   
10.   Outro   01:38   
Total playing time   39:17

Genre(s)
Thrash/Black Metal
Lyrical theme(s)
Gore, Horror, Satanism
Origin    Formed in    Current label    Status
China (Beijing)    2008    Pest Productions    Active
Current line-up
F - Vocals
Xu - Guitar
Gu - Bass
Huang - Drums

http://www.myspace.com/pest666pro (nu am gasit myspace al trupei dar aici gasiti piesa From pagan flames  a doua in lista player-ului de pe pagina, ca sa va faceti o idee)
http://metal-archives.com/release.php?id=251793

Pana acum m-am ferit de blackul chinezesc dar nu stiu de ce. Acu mai mult ca sigur nu as fi ascultat albumul daca as fi citit China pe acolo da` ma bucur totusi ca l-am bagat in playlist. Un album caruia i-as da nota 8. Il trag in jos mult partile de la inceputul pieselor, parti care-s luate dintr-un film, ceva. Dureaza mult prea mult si-s enervante. In schimb, vocea e  tare misto, la fel si instrumentalul care are niste riffane care impreuna cu grohaiala si cu tobele fac un puhoi mai ceva decat inundatiile din fiecare primavara. Puhoi care, spre bucuria mea, nu e prea haotic si care e ochei dpdv al calitatii sunetului (vesnica pomenire problema). Eu zic sa aveti rabdare sau sa dati fast forward la partile de la inceput si sa va bucurati de un metal mai mult decat decent.
« Last Edit: November 16, 2009, 05:53:12 pm by scorojit »

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: Skeletal Augury - Victory of the Holocaust (2009)
« Reply #1 on: November 17, 2009, 11:55:30 am »
F - Vocals
Xu - Guitar
Gu - Bass
Huang - Drums

nu prea se cca pa ei cu stage name, nickuri si plm, neneii... F, frate!  :D
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: November 17, 2009, 11:55:30 am »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: December 15, 2009, 04:05:49 pm »
Hai c-am ascultat si eu tarashenia made in china...
Vocea aia tare misto, de care zice scorojit, cred ca-i vocea originala a lui Abbath, numai ca au inlocuit-o intr-un moment de neatentie si l-a lasat pe el cu vocea facuta pe un vapor, in marea chinei de sud.
Micutii varlavi blackeri yellow se descurca si pe instrumentatie, creand un linistitor haos, din care se mai desprinde, cred eu, o jucarie d-aia de o intorci cu cheia si pacane rapid sau din cand in cand basistul isi schimba pozitia si apare in fata boxelor, caci in cutia aia de pantofi mai chiraie F, se mai sperie XU si uite asa, GU se dezechilibreaza.
Acu' fara misto, am ascultat muuulte chestii mult mai infioratoare. Asta chiar ruleaza, in felul ei. Asa, chinezesc, cu musama multicolora: alb si negru. :P

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« on: »