Author Topic: Slayer - World Painted Blood (2009)  (Read 7847 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Slayer - World Painted Blood (2009)
« Reply #200 on: November 13, 2009, 02:37:38 pm »
Treci imediat la metal court, c-ai un album de notat.
Lasa-i p-astia, c-are gerila grija de ei, delicat si politicos, asa cum s-a consacrat ;D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #201 on: November 13, 2009, 02:51:50 pm »
ma cloroformez.
de parca e si greu de intuit ce nota dau acolo  ;)

p.s. - a ascultat cineva 'atrocity vendor' aia bonus?

METALHEAD Forum

« Reply #201 on: November 13, 2009, 02:51:50 pm »

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #202 on: November 13, 2009, 02:54:02 pm »
O sa-mi ia mult timp sa reusesc sa pricep de ce unii se considera autoritati supreme in materie de metal si se considera indreptatiti sa te injure daca indraznesti sa spui ceva mai-putin-ca-perfect de trupa tabu. Slayer-ul asta e bun, dar daca nu mi-ar fi placut, as fi venit s-o zic numai din masochism, asa, sa vad pana unde pot merge fanii Slayer cu comentariile de cac*t. Yuck, parca sunteti stupizii de anul trecut de la Death Magnetic. It makes me sick.

La obiect, ca sa-mi iau totusi si io portia de suturi de la Hellu si gasca lui de followers - intotdeauna mi-a placut mai mult Kreator. In 2009 e la fel. Intotdeauna mi-a placut mai mult Megadeth. In 2009 e la fel. Exceptand live-ul, unde Slayer le face la frigare pe amandoua la un loc, subiectiv si personal prefer K si M si mi se rupe-n paispe de catalogarile sau poezioarele voastre.

Ma enerveaza Playing with Dolls, sar peste Americon, in rest e un Slayer bun, cu cateva piese memorabile (cu un + pentru Public Display of Dismemberment) si cateva fillere. In partea de sus a clasamentului pe albume Slayer, cu siguranta. "Cel mai album" Slayer? - in niciun caz. Cel mai tare album 2009? Posibil, pentru mine nu, fie si numai din cauza primelor doua titluri mentionate.

Gerila, scuteste-ma de "slayeeeer frateeee"si abtine-te sa mi te adresezi ca pe "B-dul" Toporasi.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #203 on: November 13, 2009, 03:03:41 pm »
Fanii Slayer de pe forumul asta cam pica-n fanatism, am observat si eu.

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #204 on: November 13, 2009, 03:05:03 pm »
Ce-mi place aia cu "Hellu si gasca lui de followers". :)

P.S. bine, mi-ar placea si mai mult daca ar exista asa ceva... ;D

LE: si discursul asta, gen "fanii slayer fac si dreg", pe care-l afiseaza multi pe post de, chipurile argument zdrobitor against e de hahahahahahahaha

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #205 on: November 13, 2009, 03:09:35 pm »
Nu stiu de ce ti se pare ca ar fi argument against ceva, cand nici n-a fost zis in context de argumentare, nici n-am negat ca-mi place albumul. Prin urmare nu e un argument, e doar o observatie, destul de usor de facut pentru oricine citeste discutiile de-aici, c-o atitudine obiectiva.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #206 on: November 13, 2009, 03:11:49 pm »
+1 la cam tot ce o zis Oana, exceptand partea referitoare la piese si la kreatorul de anul asta.
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #207 on: November 13, 2009, 03:18:44 pm »
Pai e clar de ce ascultati Kreator mai cu inclinatie: ca nu va place Playing with Dolls  :)

Bre hellule, sa ai tu secta mah si sa nu ma inviti la o sacrificare, eviscerare, autoflagerare, ceva acolo... :(
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #208 on: November 13, 2009, 03:19:24 pm »
@OS: Pentru ca nu vad necesara ridicarea unor ziduri artificiale intre cei cu parere foarte buna despre album si cei carora li se pare ok sau mai putin ok, aruncandu-se aproape cu dispret chestia cu "fanii pica-n fanatism" si pentru ca implicit, plasat artificial de partea celor de acolo, va anunt ca nu sunt fanul nici unei trupe.

Si nu mi se pare ok, deasemenea, daca cineva care isi spune parerea despre album prin raportare mai mult sau mai putin izbutita la alta trupa/alt album, tot ceea ce succede acelui post sa fie un copilaresc "ba tu, ba tu, ba ai tai, ba ai tai".

Iar ca atitudine obiectiva, se poate remarca in aceeasi masura, iritarea celor ce sustin, de exemplu, Kreator. Sau obiectivismul se limiteaza subit arbitrar?

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #209 on: November 13, 2009, 03:33:54 pm »
Pe mine nu ma irita in general nici ce se zice de Kreator, nici ce se zice de Megadeth. Cui ii place, bine, cui nu, iara bine. Comparatia intre discuri nu sta in picioare decat prin prisma anului de aparitie si a faptului ca toate trei sunt trupe etalon, fie ca va place sau nu. Dar daca discutam in termeni de clasamente si topuri anuale, cred ca e justificabila. Daca albumul anului pentru mine e Endgame-ul, ala e si aia e, nu-mi amintesc sa ma fi isterizat la remarcile voastre repetate legate de vocea lui Dave, la reactualizari in memoria colectiva a unor albume ca Risk sau The World Needs A Hero... in general la nimic. Dar atitudinea unora e "Megadeth si Kreator se auto-recicleaza, in timp ce Slayer se reinventeaza, pentru ca Slayer au o pereche de coaie in plus, pe care si le-au castigat pe merit in 1986 si mai au si the ultimate metal track, tot din 86 si ala"

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #210 on: November 13, 2009, 03:39:54 pm »
io zic ca "slayeristii" sunt aia de'au ridicat ziduri (si nu'mi vine sa cred ca folosesc "slayeristi" fara sa ma includ :P)
enfin, nu mai conteaza

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #211 on: November 13, 2009, 03:42:06 pm »
Mie nu-mi vine sa cred ca acum ducem o discutie ba tu/ba tu pe fata...  :o

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #212 on: November 13, 2009, 03:45:02 pm »

Gerila, scuteste-ma de "slayeeeer frateeee"si abtine-te sa mi te adresezi ca pe "B-dul" Toporasi.

ok,daca simti ca m'am adresat tie,te'ai autoinclus unde aparent nu ti'era locu'...stiti bine cu toti ca rolul unui forum s';a degenerat inca din primele lui faze de evolutie,intr'un obiect in care toti putzoii arata cat de jmecheri sunt,ca tastatura si monitoru is coordonatele vietii lor...de ce sa tratez cu respect mijlocu' asta de astfel de afirmare?ce ma motiveaza sa nu folosesc limbajul cat mai ordinar posibil?
oana,ai venit si ai aruncat detalii despre afinitatile tale muzicale si ti'ai imaginat apoi ca eo sau "Hellu si gasca lui de followers" ti'ar lua mortii la una mica doar pentru ca nu coincid afinitatile?i'm sowy,ai inteles gresit....

si acum imi vin niste lesinati,nu dau nume ,ca la fel,sar ei ca arsi imediat cum si'au zarit descrierile,fara sa'i numeasca nimeni...anywayz,lesinatii aia care multi dintre ei is de'o seama cu mine,dar nu au idee de multe treburi,nu e vina lor,e vina valului din care facem parte...si iti vine un lesinat de zizu,o tipologie evidenta de om care s'a intalnit cu metalu recent,la fel de evidenta e dorinta de remarcare intr'o comunitate...tot la fel de evidente sunt trairile lor facute dupa standarde,pentru nu mai o arde niciunu cum simte,toti isi iau repere si le urmeaza fara sa tina cont de ce sunt ei....
si din nou imi bag p00la in toti aia fara personalitate,imi bag p00la in toate nimicurile voastre!atunci cand fiecare o sa o arda pe treaba lui o sa renunt si eo la limbaju de tractorist din scroviste...
ai vazut macar de ce am inceput sa injur in prima faza?cand au sarit toti aia de cred ca corzile de pe chitari sunt mustati de pisica ,sa spuna ca nu mai jtie slayeru ca muzica....sau te'ai prins ca ce'am postat ulterior era o caterinca ieftina sa dea culoare la tristetea asta?

si masochismu ala ce rost are?
vii ca asculator de slayer de x ani  si spui despre ultima treaba a lor,indirect:"ma pij pa el,e un jeg" spune daca reprezinta asta altceva decat o rugaminte de primit talpi in dinti,in ideea de "ia ,hai sa fiu eo al reacu,ca's masochist,sa vad ce fac astia acum,ia uite"
///testele puliiii///

"warniing plm...."
the future is fucked, more chaos for you!

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #213 on: November 13, 2009, 03:51:10 pm »
io zic ca "slayeristii" sunt aia de'au ridicat ziduri

Io cand ma uitam la televizor, pe vremuri ce-i drept, fanii slayer spargeau ziduri :)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #214 on: November 13, 2009, 03:51:40 pm »
Ma da chiar tre sa placa automat albumu asta? Intreb si eu..

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #215 on: November 13, 2009, 03:54:29 pm »
@OS: Pentru ca nu vad necesara ridicarea unor ziduri artificiale intre cei cu parere foarte buna despre album si cei carora li se pare ok sau mai putin ok, aruncandu-se aproape cu dispret chestia cu "fanii pica-n fanatism" si pentru ca implicit, plasat artificial de partea celor de acolo, va anunt ca nu sunt fanul nici unei trupe.

Aici, cum ii place lui hellu sa zica, inversezi nitel cauzalitatea. N-a venit nimeni pe topic sa dispretuiasca fanii Slayer ca-s fanatici. Observatia a fost emisa doar dupa ce unii fani Slayer s-au apucat sa deserte troaca cu laturi in cap oricui s-a dovedit de alta parere referitor la trupa/album.

Iar ca atitudine obiectiva, se poate remarca in aceeasi masura, iritarea celor ce sustin, de exemplu, Kreator. Sau obiectivismul se limiteaza subit arbitrar?

Dar cine s-a isterizat la Kreator, din fanii K sau ai HOC? Ca nu-mi aduc aminte, sincer. Tin minte ca Phaedrus m-a intrebat ce-mi place atat la album, i-am raspuns civilizat, a zis tot civilizat ca tot nu e convins si atat. Nu i-am pus oala de noapte in cap ca nu-i place, nici lui nici altora, si nici nu l-am luat la muje, nici macar in gluma. Nici Svart sau Oana sau altii carora le-a placut albumul n-au facut-o.

np: Funebrarum - Grave Reaper
« Last Edit: November 13, 2009, 03:54:53 pm by OldSchool »

Offline dorin mihai

• Capitan
  • *
  • guinea pig destroyer 666
« Reply #216 on: November 13, 2009, 03:59:01 pm »
gerila e tata lor. d'asta m-am logat sa zic asta.

Ma da chiar tre sa placa automat albumu asta? Intreb si eu..

tu acum testezi sa vezi cum e trendul, care e mai puternic, sa te pui de-a curmezisul? intreb si eu...
Your musical compatibility with METALHEAD_ro is Very Low
Quote from: Stupefaction
Melchior was the best Beheaded vocalist by far. Plus, just say his name.
MELCHIOR BORG
Pretty much born to growl if that's your name.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #217 on: November 13, 2009, 04:08:23 pm »
OS: nu limita discutia la ultimele posturi. Nu am zis ca nu ai dreptate, insa remarca mea vine ca o privire asupra intregii discutii de aici, de aproape 9 pagini incoace, plus pe unde s-a mai adus aminte.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #218 on: November 13, 2009, 04:11:17 pm »
Black Friday !

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #219 on: November 13, 2009, 04:12:56 pm »
Da, iar luni o sa fie exclamatia BACK, FRIDAY!

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #220 on: November 13, 2009, 04:13:26 pm »
vineri 13 chiar\m/

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #221 on: November 13, 2009, 04:16:51 pm »
tu acum testezi sa vezi cum e trendul, care e mai puternic, sa te pui de-a curmezisul? intreb si eu...

nu, incerc sa arat ca inversunarea asta e degeaba

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #222 on: November 13, 2009, 04:18:27 pm »
Ma enerveaza Playing with Dolls, sar peste Americon, in rest e un Slayer bun, cu cateva piese memorabile (cu un + pentru Public Display of Dismemberment) si cateva fillere.

a mai ramas frate ceva din albumu asta de zici ca sta in partea superioara a topului ?! acu, nu zic, tai americon, tai pws, tai cele cateva fillere...  :-\ piesele alea ramase tre sa fie some hell ova track fiecaren parte, de tin albumu in topu ala al tau! mercic fremos pentru concluzia pe care mai lasat so trag din ce ai scris !  :-*

despre fanii slayer nu tre sa mai zic nu? cult band > cult voice > cult riffs > cult leads orice ar canta, de la fetele de la capalna pana la i hate you. nu mai zic nici despre ce parere am despre hateri sau despre obiectivi dastia care privesc fckn slayer ca pe o formatie obisnuita.  ;D

ah, si nici parerile de pe forum nu ma intereseaza atata timp cat nu sunt ale lu dsm. in rest, lectura matinala, la cafea...  :-*
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #223 on: November 13, 2009, 04:30:00 pm »
Nu stiu ce concluzie ai tras tu... "fillerele" nu le scot "de tot". Poate fillere e cam mult spus, asa e, ar fi trebuit sa caut un termen mai moale. Sunt numai doua piese care nu-mi plac deloc si atata tot. Parca una din ele se regasea si la tine.
Ramane in partea de sus a clasamentului pentru ca exista in discografia Slayer albume care nu-mi plac, nu le ascult, de a caror existenta nu ma intereseaza. Nu le numesc, poti sa le banuiesti. Iar motivul invrajbirii noastre, albumul de fata, trece in viteza pe langa alea si se infige imediat sub alea. Q.E.D.

piesele alea ramase tre sa fie some hell ova track fiecaren parte - pai sunt!

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #224 on: November 13, 2009, 04:40:27 pm »
Buey am vazut doo filme ... si tot nats termenat.

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #225 on: November 13, 2009, 04:51:34 pm »
piesele alea ramase tre sa fie some hell ova track fiecaren parte - pai sunt!

pai asta erea concluzia.

nici eu nu ma omor dupa playng with dolls. bine, acu,  nici nu reprezinta tipul de piesa care ma simbiozat cu formatia asta ( spell the blood, dsm, seasons, 213, divine ), adica dastea mai de atmosfera, daca pot sa zic asa, da nici sa ma enerveze.  ii vad si rostu si chiar imi place. da moderat, asa. se putea si fara. de fapt, din cauza ei ii place lu svart albumu, lucru care ma enerveaza cumplit, venita fiind de la un thrasher ageamiu...  >:(

Offline Drahon

• En Sabah Nur
  • Capitan
  • *
  • God Bless Darwin!
    • MySpace
« Reply #226 on: December 27, 2009, 11:07:46 pm »
SLAYER RULZZZZZZ!!!!!!!!!  >:( WHO DOESN'T AGREE CAN FUCK OFF!! MAI ALES CA VIN SI LA NOI (SA SPERAM CA O SA FIE ASA!) - gata, nu mai scriu cu majuscule...  :P  eram prea entuziasmat, scz.

Nu de alta, dar abia azi am reusit sa-l ascult ca lumea, la boxe d'alea de spart geamurili! Ce pot spune, ma iubeste vecinii!!  ;D

oricum, am exasperat lumea cu WPB. Deja tot neamu', toti colegii si prietenii stiu....plm. In afara de Playing With Dolls si Human Strain imi plac toate piesele, cu accent pe Hate Wordwide, Psychopathy Red, Public Display of Disfigurement si Not Of This God. Mai ales versurile de la Hate Worldwide rup coiu'!!! :))
War Against Ignorance!
Proud Atheist & Humanist.

METALHEAD Forum

« on: »