Gerila, scuteste-ma de "slayeeeer frateeee"si abtine-te sa mi te adresezi ca pe "B-dul" Toporasi.
ok,daca simti ca m'am adresat tie,te'ai autoinclus unde aparent nu ti'era locu'...stiti bine cu toti ca rolul unui forum s';a degenerat inca din primele lui faze de evolutie,intr'un obiect in care toti putzoii arata cat de jmecheri sunt,ca tastatura si monitoru is coordonatele vietii lor...de ce sa tratez cu respect mijlocu' asta de astfel de afirmare?ce ma motiveaza sa nu folosesc limbajul cat mai ordinar posibil?
oana,ai venit si ai aruncat detalii despre afinitatile tale muzicale si ti'ai imaginat apoi ca eo sau "Hellu si gasca lui de followers" ti'ar lua mortii la una mica doar pentru ca nu coincid afinitatile?i'm sowy,ai inteles gresit....
si acum imi vin niste lesinati,nu dau nume ,ca la fel,sar ei ca arsi imediat cum si'au zarit descrierile,fara sa'i numeasca nimeni...anywayz,lesinatii aia care multi dintre ei is de'o seama cu mine,dar nu au idee de multe treburi,nu e vina lor,e vina valului din care facem parte...si iti vine un lesinat de zizu,o tipologie evidenta de om care s'a intalnit cu metalu recent,la fel de evidenta e dorinta de remarcare intr'o comunitate...tot la fel de evidente sunt trairile lor facute dupa standarde,pentru nu mai o arde niciunu cum simte,toti isi iau repere si le urmeaza fara sa tina cont de ce sunt ei....
si din nou imi bag p00la in toti aia fara personalitate,imi bag p00la in toate nimicurile voastre!atunci cand fiecare o sa o arda pe treaba lui o sa renunt si eo la limbaju de tractorist din scroviste...
ai vazut macar de ce am inceput sa injur in prima faza?cand au sarit toti aia de cred ca corzile de pe chitari sunt mustati de pisica ,sa spuna ca nu mai jtie slayeru ca muzica....sau te'ai prins ca ce'am postat ulterior era o caterinca ieftina sa dea culoare la tristetea asta?
si masochismu ala ce rost are?
vii ca asculator de slayer de x ani si spui despre ultima treaba a lor,indirect:"ma pij pa el,e un jeg" spune daca reprezinta asta altceva decat o rugaminte de primit talpi in dinti,in ideea de "ia ,hai sa fiu eo al reacu,ca's masochist,sa vad ce fac astia acum,ia uite"
///testele puliiii///
"warniing plm...."