Foarte comici, zici? Pai hai sa facem comicarii, cu ce-ai zis, ne mai radem si noi la pupatoare.
Da, stai tu zici ca nu esti fan Slayer. Deci nu-ti faci conexiunile cu Slayer, ci cu nu-metale... Da, bun, de la unul care era lesinat dupa o trupa semi-indoielnica de la Spirit incoace, e perfect explicabil, nu? Ne-am ras la comicaria mea, nu?
Asaaaa, apoi zici de etalon in thrash, un album din 2004... ne radem explicabil? C-avem vreo douazeci si ceva de ani in spate de thrash de la formarea genului, cu atentie mare: Big Four. De pe atunci, prietene, de atunci, inclusiv sound-ul ce-a insotit album de album si trupa de trupa. Ne radem, ca abordam istoria invers, nu? S-a tot sporovait aici pe tema sunetului, probabil ca n-ai fost curios si ce.
Nu-i bai, bai scorojitule, dar cand ai optiunea de-a spune "nu sunt fan Slayer, nu-mi place albumul, punct, nu-i albumul asteptat, nu e-n zona ce-o mestec eu", nu te folosesti de ea, preferand calea comicariilor, de-a mai da si explicatii... comice?
Si daca apare unul care zice aia, de spuneai la final? C-ai lasat parca in suspans fraza, mi-e teama ca avea o continuare feroce: va condamn la ascultarea non-stop de folk/melodic death metal, sa ma rad si eu. Asa-i?
Hai, ai fost simpatique, lasam prostiile si amuzamentele.
C-azi am avut parte de destul.