[e primu' pe care-l fac acilea, avetzi mila. sper sa-mi revin curind shi sa nu ma mai bag piste fiefu' lu' conu' SS

]

1. Black 05:08
2. To Dust 03:55
3. Honest Human Emotion 04:06
4. Conclusion Disillusion 04:02
5. Sovereignty 03:28
6. Swarm 03:26
7. Moment of Clarity 04:04
8. Passionless 03:37
9. Extremes (Cynic cover) 02:36
10. Impressive Technology 03:24
11. The Whisper 04:01
acu':
Christian Rudes - Vocals, Guitars (
Gutrot, Mulch (USA))
Dennis Munoz - Guitars (
Demolition Hammer)
Garret Scott - Bass
Brian Harris - Drums (
Decay (USA), Firewind, Foul Stench, Kenziner, Seven Seraphim, The Reefer Hut, Vainglory, Zanister, Darkology)
ecshi:
Vocals:
Rob Barrett (and Guitars) (
Eulogy (USA),
Cannibal Corpse,
HatePlow,
Malevolent Creation)
Bass:
Greg St. John (Leviathan (USA),
Malevolent Creation)
Dave Smith
Mark Van Erp (
Cynic (USA),
Malevolent Creation,
Monstrosity (USA))
Drums:
Alex Marquez (
Malevolent Creation, Divine Empire,
Demolition Hammer,
Hellwitch,
Disincarnate,
Resurrection (USA), Anger,
Antagonized)
http://www.myspace.com/solsticeflhttp://www.metal-archives.com/band.php?id=2531deci, il ashtept de prea multa vreme ca sa mai stea pina shi o clipa p'acilea. shi stau shi ma cujetez cum ar trebui sa sune intro asta al meu: fie afacere de NOOOOOOOOOOOO FUCKIN' COMMEEEEEEEENT

(ca e vorba de ditamai solsticeu'), sau sa m'apuc sa scriu pina miine.
da' ash zice s-o luam apostoleshte asha. deci, in roshu, bold, italic, underline e curentzii shi ecshii care s-a plimbatara prin super-grei. banuiesc ca p'acilea nu mai e cine shtie ce de comentat. in simply roshu, super-grei, da' underrated (la modu' sincer, 'abar n-am care mai e aia, ca nu mai vaz ghini acu'. tre'sa postez intii).
history: solstice a aparutara kinda prea devreme/prea tirziu. prea devreme pentru curentu' deathrash (pen'ca ei, la rigoare, asta presteaza), prea tirziu pentru corentu' thrash care incepea sa decada in early 90s. pe felia pe care o conduce din pole position se mai inscria, la nivelu' asta de proficiency, doar hellwitchu' (d'aia shi transferurili intre echipe), sadusu' shi demolition hammeru' al marili (shi d'aici transferuri intre echipe) - cu amendamentu' ca demolition hammeru' e mult mai straight thrash, pe cind astelante doo e corcituri death/thrash clar. doo albume unu' mai greu decit altu': solstice shi pray.
deci, dupa cum spuneam, story goes ca albumu' ista e inregistrat inca din 2008. deci, botu' meu era la fel de inspumat ca shi al lu' mirtzoaga aia din "gone with the wind" care pin' la urma moare. sh'am ascultatara in neshtire ale doo trackuri de le-au datara drept teaser. bre, va spui cu mina pe inima ca ale doo trackuri, deshi mi-a scosara plombele dintre dintzii cariatzi, e ale mai ushurele de pe album (ma cujet ca le-au pusara la bataie doar-doar or mai prinde shi la ceva nenei d'ashtia din generatzia mai tinara, pen'ca la fanbaseu' al batrin, nu era nevoie decit de 10 secunde din oricare track shi era deja mincat...).
ce-avem acilea? bre, de la poluare fonica intr-o orgie dementa in ureaca mea dreapta, la growl de moare lumea in ureaca stinga. shi fiecare dintre urechi o urashte de moarte p'alanta, in virtutea dictonului de sorginte populara (parafrazat) "riffu' din ureaca vecina e mai ghini decit ala din scaritza shi nicovala mea". blast de pe primu' track pin' la ultimu', insa main structure e THRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAASH BAAAAAAAAAAAAAAAAAABY THRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAASH! un bass pe circa care face numa' sholticarili dracu', in tandem cu doba. bre, shi doba, nu gluma, s'aude dubla lu' animalu' egzact asha cum tre'. bine, nenelu' a trecutara de la thrash pin' la techshit, asha ca vorba ceea celebra de p'acilea "bate ghini". productzie asha cum ii shade ghini lu' albumu' care a maturat absolut tot (cu exceptzie hellwitch, p'asta doar l-a intrecut) pe capitolu' thrash, deathrash pe anu' ista. de fapt, daca ma cujet, cre'ca pe mai multzi ani, in sus shi'n jos... pe la capitolu' solouri, is fo citeva de ar face cu cinste fatza oricarui cortegiu funerar, din vechime pin'acu'. numa' ca neneii a acumulatara prea multe de spus, in prea mult timp shi tre' sa le zica pe toante doar in 41'47", asha ca nu prea are de stat dupa ele.
bre, iar scriu pina miine in detrimentu' muzicilor. concluzia serii: nu va luatzi dupa mine ca-s dus (la capitolu' solstice). da' daca avetzi ceva timp shi chef, incercatzi un spin. pentru urechile corespunzatoare, it will pay off, cu virf shi'ndesat...
np: solstice - extremes (cre'ca asta e in memoriam...)