SUICIDAL ANGELS
Tara de provenienta: Grecia
Componenta: Nick Melissourgos – Vocals , Guitar
Orpheas Tzortzopoulos – Drums
Angelos Kritsotakis – Bass
Panos Spanos - Guitar
Album: "Sanctify The Darkness" – 2009 - November 20 Nuclear Blast Records.
track list:
01. Bloodthirsty
02. The Pestilence Of Saints
03. Inquisition
04. Apokathilosis
05. … Lies
06. No More Than Illusion
07. Atheist
08. Beyond The Laws Of Church
09. Mourning Of The Cursed
10. Dark Abyss (Your Fate Is Colored Black)
11. Child Molester
http://www.myspace.com/suicidalangelsHehehe, de cand i-am vazut pe pustii astia in 2007 in deschidere la rotting christ mi-au cazut cu tronc, mai ales ca isi incepeau fiecare piesa cu un minispeach gen, hai lume ca s-a deschis sezonu de vanatoare de crestini ( postu pastelui, din cate imi amintesc).
Thrash gen exodus meet slayer 84-86, tocat nemtzeste, cu tocatoru. N-are pedale duble pe pasajele in viteza si e in viteza tot !

ok, mai are si niste pasaje mai midtempo asa, da nici nu le ei in seama. D-abia pe alea te prinzi ca are pedala dubla.
Voce de vis, gen araya dar cu un timbru decantat din angelriper si cronos si indulcit cu ceva elenistic inconfundabil. Riffuri peste riffuri, toate construite pe acelasi calapod dar diferite intre ele, care amintesc in egala masura de kill’em all, bonded by blood, hell awaits si across the open sea

. De vis. De ascultat cand itz asteptz vecinii crestini in scara, dupa usa, cu paru.
Highlightz: vreau sal vaz pala care evidentiaza freunu in favoarea altuia si care poa sami dea si un argument logic la asta.
Nota? 10 !