Author Topic: Way to End - Desecrated Internal Journey  (Read 1203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
Way to End - Desecrated Internal Journey
« on: December 16, 2009, 12:37:52 pm »
Full-length, Debemur Morti Productions
October 30th, 2009

1.   Facing the Abyss   02:11   
2.   A Step into the Void   06:49   
3.   At the Threshold   06:44   
4.   The Worm   05:31   
5.   Unconscious Evocation of a Neverending Search   07:09   
6.   The Sore of Creation   05:57   
7.   No Dreams   03:49   
Total playing time   38:10

http://www.myspace.com/waytoendmetal
http://metal-archives.com/band.php?id=3540293344

Un album care imi aduce aminte ba de Kathaarsys, ba de Mirrorthrone, ba de Absentia Lunae, Desecrated Internal Journey ne ofera un bm cu amprenta evidenta a tarii de provenienta (Franta - desi nicuna din trupele amintite nu e de acolo ;D) si cu tuse progresive la fel de evidente. Trebuie sa recunosc ca are momente in care aproape ca ma pierde, cat si pasaje cam cheesy, dar overall imi place (si mi'au trebuit vreo 2 luni de la prima ascultare ca sa ma hotarasc). Mentiune speciala pentru piesele 2 si 3, iar Unconscious Evocation of a Neverending Search imi aduce aminte de ceva foarte specific, dar nu reusesc sa identific fix ce.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Way to End - Desecrated Internal Journey
« Reply #1 on: December 16, 2009, 01:01:04 pm »
Mie-mi place albumul asta. Nu exagerat, insa i-am dat cateva ascultari si mi-a fost bine.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 16, 2009, 01:01:04 pm »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #2 on: December 16, 2009, 01:13:19 pm »
Acum o sa fiu foarte originala, dar zau ca fix ce zice contele. Ah da, la un moment dat cand il ascultat vroiam sa ii fac topic, dar lasati... leneeee
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #3 on: December 17, 2009, 02:34:36 am »
Ioi, nene, ce faina coperta. Cre'ca mai mult pentru coperta asta reusita il downloadez, acum sa vedem daca au si ceva glas in vene.  ;D I-am adaugat si la pretini pe myspace.  :D :D

Moderator Comment incearca sa postezi ontopic
« Last Edit: December 17, 2009, 07:15:41 am by Queen_Of_The_Reich »
DaemonNight, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #4 on: December 17, 2009, 08:30:43 am »
Problema este ca acest album contine prea multe amintiri...de la altii (exact cum s-a semnalat in topicul prezentatorului) dar cu ajutorul executiei bune se mai sterg din pacate.

Global Moderator Comment Si postati naibii on topic, ca in afara de daemon night, n-ati zis nimic despre album. Ca pe noi nu ne intereseaza nici daca va place si nici ce ati fi facut daca nu facea altul altceva :)
« Last Edit: December 17, 2009, 09:13:00 am by Domnu` Crema »
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #5 on: December 17, 2009, 10:21:19 am »
uhm, deci eu n-am postat ontopic? vreti sa va arat sute de posturi la zeci de albume care au fost considerate on topic si care nu zic cu nimic mai mult decat ce-am zis eu? iar daemon night care lauda coperta posteaza on topic? ati baut acid?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: December 17, 2009, 10:31:39 am »
Olele, drace! Adica cum? Daca vorbesti despre coperta esti offtopic?! Cum plm! Ce, e fro pata de culoare generata aleator de catre casa de discuri sau de catre forum?!
E poza aleasa de trupa sa recomande grafic albumu, ce dreac...
Bine, ca nu inteleg care e faza cu interventiile moderatoristice vizavi de cei care asa si pe dincolo, e alta treaba. Nu vaz, care din mozi e?
Ala de sa trezit cu noaptean cap sa se duca la sicoala sau ala de nu sa mai culcat ca sa ajunga la servici, la oltenitza? ;D
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #7 on: December 17, 2009, 10:37:04 am »
Noah .. .tu nu intelegi multe. Da bre ... ala cu oltenitsa s'o trezit cu muianu' la cearceaf. ;D im' revin pan'pe seara.

« Last Edit: December 17, 2009, 10:41:00 am by Queen_Of_The_Reich »

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #8 on: December 17, 2009, 11:20:52 am »
Helule, aminteste-mi sa iti fut diseara un sut in coahe, tip Roberto Carlos, lovitura libera de la 40 m, rupe plasa.  >:(  Intai afla ce si cum si dupa aia fa remarci. Fie, pot fi tot tampite, ulterior. ;)

In rest, dupa ce ca e penurie de reply-uri pe topicuri cu albume ale unor trupe care nu incep cu "mega" si se termina cu "yer", mai si comentam.
@SS: sa stii c-am vazut ce-ai scris inainte de a edita si cred ca e mai bine pentru posteritate ca s-a editat peste. Si mult mai bine pentru tine.
Endovstory!

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #9 on: December 17, 2009, 12:20:16 pm »
uhm, deci eu n-am postat ontopic? vreti sa va arat sute de posturi la zeci de albume care au fost considerate on topic si care nu zic cu nimic mai mult decat ce-am zis eu? iar daemon night care lauda coperta posteaza on topic? ati baut acid?

Uite-i, ba, cum se leaga de mine. Nu vezi, bre', ca s-a legat si de mine tanti Queen?
Pana la urma am downloadat albumul, nu mi se pare nici plin de amintiri, nici plin de ceva special.
Daca iel zice ca aduce cu Kathaarsys, Mirrorthrone sau Absentia Lunae mie mi se pare ca seamana oleaca si cu Asgaroth, chiar daca ala ii putin doom/black metal. Poate mi s-o incurcat creierul, nu stiu, asa mi se pare mie.
Nota personala: 7.5.  :)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: December 18, 2009, 02:21:13 am »
  Intai afla ce si cum si dupa aia fa remarci. Fie, pot fi tot tampite, ulterior. ;)

ce de cct... :(

METALHEAD Forum

« on: »