0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Coperta e din World Of Warcraft: Wrath of The Lich King
io nu iau in serios decat facturile
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy
Ce o tineti langa cu salbaticia?
Immolation>death metal
Melchior was the best Beheaded vocalist by far. Plus, just say his name.MELCHIOR BORGPretty much born to growl if that's your name.
... clasic , fara pasaje boring , previzibil in mare parte ...
Pacat ca unele piese is lasate balta dupa 2-3 minute.
Fugii bai daci baii. E mare si monstruos si se urca pe tine si te apasa si creca vrea sa te si futa da cu ce?!
Arana... Stitz buruiana dinaintea mea. Nu e normal sa-i aloci mai mult decat privilegiul de a te sterge cu ea daca nu cumva sa nimerit din start pe locul gresit. Deci, cateva lamuriri: trupele cu pattern sug. trupele care inceartca sash decanteze cariera intrun album sug. Trupele care stiu sa cante metal sug. Trupele care nu stiu da vor sug. Trupele care nu stiu si nici nu vor sug si ele. Singurele marfa sunt trupele care nu stiu nici sa cante metal nici ce vor, alea sunt marfa.
I am the black lord, I am the slave. Our world is dying, we are all naiv. I am the darkness, I am the grave. I am the voice you love to hate.
da alea ce dau mai tare in boxe riffuri de show no mercy nu sug ?
@matraguna: desi mi-am pus toate urechile pe care le am si desi inteleg ce ai putea intelege prin tembelism si retardism - sau de fapt tocmai de asta - nu le regasesc pe album. Nu vad cum ti s-ar putea chiar atat de lipsit de orice incat sa aplici fix cuvintele astea. Si chiar mi-as dori sa stiu de ce, sa mai aflu si eu o treaba azi. Tine minte ca nu's fan immo deci pe de o parte nici nu sunt tocmai familiara cu ce ar trebui sa se intample si pe de alta parte nici orbita nu sunt de ce se intampla, hranita prea mult cu soundul lor s.a.m.d.