Author Topic: Immolation - Majesty and Decay  (Read 1975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
Re: Immolation - Majesty and Decay
« Reply #30 on: February 08, 2010, 05:21:53 PM »
Coperta e din World Of Warcraft: Wrath of The Lich King

nu, coperta e din washington - abe lincoln memorial
« Last Edit: February 08, 2010, 05:25:26 PM by Morrison »

Quote from: D.S.M.
io nu iau in serios decat facturile  ;D  ;D

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
« Reply #31 on: February 08, 2010, 05:25:53 PM »
am pus [img widht=300] etc.. si s-a dimensionat poza  a36

Offline D.S.M.

• 80's metal mönger
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • dirty speed metal
« Reply #32 on: February 08, 2010, 05:58:11 PM »
bai, o fi bun, o fi dm anului, da' nu la mine.
nu mai e immolationu' de altadata...e prea smirgheluit, prea luat la pila.
am vazut ca zicea lumea ca aminteste de failures...da, sunt de acord , dar doar prin numele trupei... :P ....nu mai e salbaticia aia d'antan, cand bagam immolation, ma asteptam sa iasa flacari din pereti, din podea, din tavan, m'astepatam la un footoot de crematoriu' la dracu'!!
acu' ce'avem?...dm de plastilina, umpic mai rasarit totusi decat ce se intampla pe shadows...  a37

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #33 on: February 08, 2010, 06:42:51 PM »
Nam zis io. Nam zis nimic, sa moara bibi.
Da de polishat e polishat. Si in momentu in care e aerisit cum e asta, nu prea vad de ce... ;D
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #34 on: February 08, 2010, 06:45:58 PM »
Cu riscul de a fi trolluita ca deh, mie'mi place. Si io's profana. Acuma asta habar n-am daca e de bine sau de rau, probabil multi o sa se dezica de album din cauza mea, dar na, ce sa va fac, daca mi'ati dat sa ascult eu am ascultat. Nu zic de ce'mi place ca si asa nu ma voteaza nimeni la iosif sava.
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #35 on: February 08, 2010, 06:55:23 PM »
Haide, las suferintele, baga ceva ca nam facut nimic azi cu astia la compilatie. Am ramas nesatisfacut complet. Numa botosi.
Macar tu sa zici ceva carnos despre album, ca pana acu numa pareri pline de bale am auzit.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #36 on: February 08, 2010, 06:57:20 PM »
pai daca nu-i place matragunei, hellu' stramba din nas, ss il foloseste ca sa mai arate o data ce frustrant e pentru el ca trupele lui sunt denumite "gay", cum sa nu fie un album de la excelent in sus?! SRSLY

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #37 on: February 08, 2010, 07:07:31 PM »
@hellu: Nu ma lua chiar in serios  sheep1

Bun, uite sa zicem ca imi place cum e construit, ca e foarte solid si lucrat, ca sunt acolo straturi peste straturi de muzica ce te fac pe tine, ascultator, sa vrei sa tot asculti; iar straturile alea sunt toate curate, in sensul ca nu s-au bagat in alte stiluri sau in floricele inutile. Si desi mie imi plac floricelele, e cat se poate de evident ca n-ar fi avut ce sa caute pe albumul asta. Sunetul e clar, curat, dar nu e supraprodus si asta face sa se distinga ca lumea instrumentele, sa intelegi ce face fiecare si desi eu una de multe ori habar nu am de ce mi se pare perfect in regula totul. Ca solourile alea care il enerveaza pe liviu sunt foarte smechere si omul nu se chinuie sa cante asa pt show-off. As zice ca e foarte sincer chiar. Sau imi place coerenta albumului, nu stiu, ca nu sunt trantite piese acolo sa fie, ca se distinge individualitate fiecareia si rolul in ansamblu; asa ca suna bine si piesa cu piesa dar si albumul ca intreg.

Bine, mie mi'e frica ca faptul ca nu ma pricep, ca n-am ascultat suficient immo and so on ma face sa vorbesc prostii (motivul logic si real pt care n-am vrut sa scriu prea mult...); dar in mare cam asta ar fi.

@drujba:  a38
« Last Edit: February 08, 2010, 07:07:52 PM by Arana »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #38 on: February 08, 2010, 07:50:44 PM »
ete ca nu fu greu.
nu vreau sa ma inaintepronunt, da daca ce va fi sa iasa din morbid angelu promis pe anu asta nu e decat jumate din piesa aia d-am gasito io sapt trecuta iar voi o stiatz si atz tinut-o pentru voi, e rusinos pentru immo.
ca sa ne intelegem. e frumos. e lucrat. e toate alea. da nu e salbatic si d-aia io stramb din nas. d-asta am strambat tot timpu din nas la immo. ce sa fac?

stiu. o sa vina os sa spuna ca lol, e chiar salbatic. inteleg, inteleg. gen bubico cand se ascunde sub canapea cand vin musafirii si cand il cheama mamitzica, el sta acolo si maraie, ceea ce o face sa spuna lasa-l draga, nu vezi ca e salbatic?  ::)
« Last Edit: February 08, 2010, 07:56:02 PM by hell9level »

Online Phaedrus

• Ov Khaos...
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #39 on: February 09, 2010, 09:03:32 AM »
Am io un feeling ca m-a-u o sa fie ceva intre domination si gateways, might be wrong, iar pesa aia e destul de veche, nu tre neaparat sa ne luam dupa ea. Is sigur c'o sa fie misto, nu cred ca va fi salbatic totusi.
Ii ziceam si lu drujba aseara, immo'u meu preferat e primu', desi's de acord ca nu isi definitivasera inca sunetul. Asta nou e un pas logic - poate pe unii ii deranjeaza ca baietii aveau drumu' curatat (in mare parte chiar de ei) in fata si au mers cumva la sigur - pe mine nu. E posibil sa ramana albumu' anului, excluzand vreo surpriza (care poa' sa apara intotdeauna), astept morbidu, gorgutsu si atheistu (dac'or aparea) sa se lupte cu el.

L.E. Ah, n'am zis niciodata ca nu imi plac solourile, ci doar ca vigna e scos mai in fata decat de obicei, chestie care nu ma incanta neaparat. Si gata, nu mai repet...
« Last Edit: February 09, 2010, 09:04:28 AM by Phaedrus »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #40 on: February 09, 2010, 09:53:08 AM »
Da ma, am inteles ca nu e vorba ca nu iti plac, dar era mai simplu sa formulez asa decat cum formulezi tu. E clar ca daca exista ceva ce chiar sa nu iti placa la albumul asta - deci diferit de nu te incanta - nu il forjai in halul asta. Auzi, 9489543 plays in 2 zile.   a36

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: February 09, 2010, 10:10:57 AM »
Ce o tineti langa cu salbaticia? Asta e o abordare hipergresita pentru Immolation. Normal ca nu-s salbatici, nici nu-si propun. Maiestatea nu e niciodata salbatica. E in schimb colosala. Abisala. Transcede muzica. Nu infige salbatic cutite in tine, doar isi odihneste corpul masiv pe tine si te apasa cu toata greutatea cosmosului.

Iar albumul e unul obisnuit pentru Immolation. Adica excelent.

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #42 on: February 09, 2010, 10:40:04 AM »
Ce o tineti langa cu salbaticia?

n-o tine nimeni bre. ziceam io asa , ca in loc de larva monstruoasa pe care o descrii mai sus as prefera o bestie cu bale la bot. atat.
da e misto albumu.
treaba e ca mi-a taguit wmpu piesel gresit si nu pot sa-l ascult decat pe player, ca sa nu stric mandrete de profil pe last.  ;D  da iam dat ca la 10 spinuri, asea...  ;)

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #43 on: February 09, 2010, 10:43:27 AM »
da' nu trebuie sa dai autotag la tot, ci doar la ce zice lastfmu' ca nu poate scrobbla pentru ca lipsesc taguri.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #44 on: February 09, 2010, 11:33:23 AM »
too late. deja imi arata ca ascult ceva arctic monkeys gen...  ;D

Offline dorin mihai

• Capitan
  • *
  • guinea pig destroyer 666
« Reply #45 on: February 09, 2010, 01:52:41 PM »
Quote from: Mike Majewski (Devourment US)
Immolation>death metal

pentru parerea mea visavis de album, astept un smiley implementat de morixon, reprezentand un audit despre raportul fanboys/hateri ca sa stiu pe ce parte a (anti-)trendului sa ma situez.
Your musical compatibility with METALHEAD_ro is Very Low
Quote from: Stupefaction
Melchior was the best Beheaded vocalist by far. Plus, just say his name.
MELCHIOR BORG
Pretty much born to growl if that's your name.

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #46 on: February 09, 2010, 05:14:59 PM »
ca si alte albume immolation , majesty and decay este un album DEATH METAL , la modu' de foarte death metal ... clasic , fara pasaje boring , previzibil in mare parte ,  da' marfa rau ...
ganganiile alea de le gaseste federus la productie mi se par de bun augur , adica suna bine asa cum e ... au mai venit si cu pasaje de tip nou pe care le'au legat bine la trasaturile lor de baza , batraneste , din topor ...pare ca au luat niste riffuri thrashy si le'au prelucrat foarte bine intr'un ritm immolation metal ... muarfa rau albumu .

this beautiful silence calls me now!

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #47 on: February 09, 2010, 11:24:49 PM »
... clasic , fara pasaje boring , previzibil in mare parte ...

:))
no uite daia mi place mie sa cetesc lucruri. nu ca vreau sa mi placa, dar foarte des nu am de ales.

cred ca ce vreai tu sa zici e "conservatorism". da nu i nici ala... e tembelism, retardism. si da.. e muarfa.

Statul este un monopol teritorial al coerciţiei – o agenţie ce se poate angaja în exproprierea neîntreruptă, instituţionalizată a proprietăţii şi în exploatarea proprietarilor legitimi sub forma impozitării şi a reglementării.

Offline Count Raven

• agent provocateur
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • advocatus diaboli
« Reply #48 on: February 10, 2010, 08:48:44 AM »
Am reusit sa ascult si eu finalmente albumul ieri/aseara.
Pacat ca unele piese is lasate balta dupa 2-3 minute.

Uite ca il citez si-i dau dreptate si nu s-a facut gaura in cer. Senzatia asta mi-a creat-o si mie.
Dar per ansamblu, este un material viguros si care nici nu trage targa, nici nu inventeaza roata, pur si simplu e o re-confirmare. Atat in sanii discografiei insesi, cat si in scena de death.
Islam: Because Christianity wasn't retarded enough for some people.
Ku Klux Ropes Ltd. - Proudly supporting the black community since 1953

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #49 on: February 10, 2010, 10:11:50 AM »
Fugii bai daci baii. E mare si monstruos si se urca pe tine si te apasa si creca vrea sa te si futa da cu ce?! ;D

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
« Reply #50 on: February 10, 2010, 10:15:07 AM »
Cum cu ce? De ajuns sa descheie slitul si, ca si pe topic, imediat tasneste hell9levelul, gata erect  ;D
« Last Edit: February 10, 2010, 10:15:36 AM by OldSchool »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #51 on: February 10, 2010, 10:18:45 AM »
@matraguna: desi mi-am pus toate urechile pe care le am si desi inteleg ce ai putea intelege prin tembelism si retardism - sau de fapt tocmai de asta - nu le regasesc pe album. Nu vad cum ti s-ar putea chiar atat de lipsit de orice incat sa aplici fix cuvintele astea. Si chiar mi-as dori sa stiu de ce, sa mai aflu si eu o treaba azi. Tine minte ca nu's fan immo deci pe de o parte nici nu sunt tocmai familiara cu ce ar trebui sa se intample si pe de alta parte nici orbita nu sunt de ce se intampla, hranita prea mult cu soundul lor s.a.m.d.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: February 10, 2010, 10:30:25 AM »
Arana... :(
Stitz buruiana dinaintea mea. Nu e normal sa-i aloci mai mult decat privilegiul de a te sterge cu ea daca nu cumva sa nimerit din start pe locul gresit. ;D
Deci, cateva lamuriri: trupele cu pattern sug. trupele care inceartca sash decanteze cariera intrun album sug. Trupele care stiu sa cante metal sug. Trupele care nu stiu da vor sug. Trupele care nu stiu si nici nu vor sug si ele. Singurele marfa sunt trupele care nu stiu nici sa cante metal nici ce vor, alea sunt marfa.
Matraguno, acu ca federush doarme linistit ca nu mai e inconjurat de fani CC, vrei sa merg cu tine de manuta sa ne uitam impreuna pe sub pat, dupa usa si in sifonier ca sa vezi ca nu sunt fani immolation si ca poti sa nu mai suferi la trupele misto? Haide. Itz iau si un lolipop. Si daca asa si pe dincolo, itz dau cerceii astia. ;D

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #53 on: February 10, 2010, 10:35:14 AM »
 a38

Da eu tot vreau sa raspunda; sunt suficient de curioasa sa vad ce dzeo ar putea sa raspunda.

Offline Count Raven

• agent provocateur
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • advocatus diaboli
« Reply #54 on: February 10, 2010, 11:06:52 AM »
Fugii bai daci baii. E mare si monstruos si se urca pe tine si te apasa si creca vrea sa te si futa da cu ce?! ;D

Asa, recunosc, sunt de acord, si? Unde si cum am contrazis eu asta?
Cat priveste matraguna, ma jur c-aveti alte treburi mai importante de facut. Lecturarea ziarului de inalta tinuta Libertatea pare subit o ocupatie foarte interesanta.

Offline Surgical Strike

• SS
  • General de Brigada
  • *
  • G point man
« Reply #55 on: February 10, 2010, 11:51:39 AM »
Arana... :(
Stitz buruiana dinaintea mea. Nu e normal sa-i aloci mai mult decat privilegiul de a te sterge cu ea daca nu cumva sa nimerit din start pe locul gresit. ;D
Deci, cateva lamuriri: trupele cu pattern sug. trupele care inceartca sash decanteze cariera intrun album sug. Trupele care stiu sa cante metal sug. Trupele care nu stiu da vor sug. Trupele care nu stiu si nici nu vor sug si ele. Singurele marfa sunt trupele care nu stiu nici sa cante metal nici ce vor, alea sunt marfa.

da alea ce dau mai tare in boxe riffuri de show no mercy nu sug ?  a14
Quote from: Warrel Dane
I am the black lord, I am the slave. Our world is dying, we are all naiv. I am the darkness, I am the grave. I am the voice you love to hate.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #56 on: February 10, 2010, 12:07:41 PM »
da alea ce dau mai tare in boxe riffuri de show no mercy nu sug ?  a14

probabil ca da,  in viziunea matarangii. ca despre asta era vorba. din partea mea, n-au boxe destul de mari.  ;)

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #57 on: February 10, 2010, 04:09:39 PM »
@matraguna: desi mi-am pus toate urechile pe care le am si desi inteleg ce ai putea intelege prin tembelism si retardism - sau de fapt tocmai de asta - nu le regasesc pe album. Nu vad cum ti s-ar putea chiar atat de lipsit de orice incat sa aplici fix cuvintele astea. Si chiar mi-as dori sa stiu de ce, sa mai aflu si eu o treaba azi. Tine minte ca nu's fan immo deci pe de o parte nici nu sunt tocmai familiara cu ce ar trebui sa se intample si pe de alta parte nici orbita nu sunt de ce se intampla, hranita prea mult cu soundul lor s.a.m.d.

retarzi pt ca raman intr o faza pe care o stiu, nu o duc mai departe, nu o schimba, nu o reiau mai inspirati fiind, pur si simplu raman la ea si reiau si reiau si reiau. daca zici ca nu esti familiara cu restu immo ar fi greu sa realizezi ca nu se misca in nicio directie. oamenii aia stiu death. bon. pt omuleti ca hellu e deajuns: sparge riffu de perete aia i tata, nu i bai, se poate si asa, e loc pt oricine, o vreme:))... nu i nimic. dar orice, si un scriitor, artist vizual, care pur si simplu isi aplica formula pe care o stie, fara efort fara discernamant, fara macar sa aiba decenta sa se opreasca cand devine iritant prin faptul ca nu spune nimic in plus... devine retardat, prins intr-o faza, intr un stadiu.

immolation mi au placut cel mai mult cand au avut o idee suficienta cat sa le tempereze tehnicitatea, sa o canalizeze, sunt cateva piese pe HRuin in aceasi masura tehnice si centrate in jurul unei idei, cu cap coada, cu climax. acolo era ceva, dar de acolo sau impotmolit iarasi in ceea ce au aratat de atatea ori ca pot face f bine.

artistii nu stau toti sa si priveasca de departe efortul 9si daca o fac nu mereu observa ce altii, spectatori etc pot semnala usor), impulsul si placerea de a face ce fac ii incurajeza sa nu se prea uite inapoi. sclavii inspiratiei. dar sunt si unii care inteleg ca a si deconstrui reteta, a sparge in bucati, sau dimpotriva, a o impinge in barocisme, in supraretete, cu toate riscurile, si sunt destule, e mult mai onorabil (de fapt singura miscare onorabila, in afara renuntarii de a mai inregistra si publica) decat reluarea seaca... care e nimic mai mult de cat masturbareala.

Online Phaedrus

• Ov Khaos...
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #58 on: February 10, 2010, 04:35:07 PM »
De ce amesteci lucrurile? Variatia (evidenta de altfel) in cadrul discografiei Immolation ar fi intr'adevar prea putina in literatura, cel putin pentru mine. Dar ca experiente intelectuale, empatice, cognitive (cum or fi pentru fiecare), muzica si literatura sunt cat se poate de diferite. Tu acorzi o valoare foarte mica excelentei intr-o estetica deja trasate intru totul, uitand ca muzica, pentru multi, e mai mult decat un efort cognitiv de a descifra intentia creatorului, pe de o parte, si euforia indusa de surpriza/noutate, pe de alta parte.
Putem judeca foarte bine valoarea istorica a unui album, oportunitatea lui in context, caracterul inovativ sau dimpotriva, insa niciunul din acestea nu e un criteriu absolut in ceea ce priveste impactul sau asupra "consumatorului".
« Last Edit: February 10, 2010, 04:35:30 PM by Phaedrus »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #59 on: February 10, 2010, 04:38:54 PM »
matraguno, tu vorbesti despre metal sau despre havohej ?

Oricum , nu stiu cum ai reusit , dar ai scris 5j de randusri de bullshit pur. Io nu-s un aparator fidel Immolation dar atunci cand din spatele fiecarui album transpare stilul individual, eu zic ca e de bine. E identitate artistica, ceea ce e mai presus de identitatea creatiei respective. E cctu ala care te trage de maneca atunci cand vezi un tablou de Van Gogh indiferent ca picteaza o moara de vant, un camp de matraguni sau muianul cuiva, daca tot ai dat-o in diversitatea manifestarii artistice. Nu te mai cca pe tine generalizand in functie de disponibilitatea ta de a asimila metalul si care pare pe undeva intre glezna si genunchiul broastei. Tie iti plece in metal exact ce nu e metal .
Oricum, ce m-a enervat nu a fost carnatul de rahat demn de GBook pe care l-ai trantit aici si unde eu inlocuiesc Immo cu cuvantul metal ci ca iti permiti sa rasucesti  vorbele unui om pe care eu il respect si care a afirmat zilele trecute ca el s-a chinuit sa se dezvete de tobe. Ai scos asta din context si ai aplicat-o in cel mai retard mod cu putinta netinand seama de faptul ca omul respectiv e exact opusul tau in materie de perceptie a metalului.

METALHEAD Forum

« on: »
Reclama: Ocazii.METALHEAD.ro
Loading from

Loading from