Linkin Park - ce nebunie a fost acum 7-8 ani cu ei. Primul album ('Hybrid Theory') a fost tare, cu melodiile 'In the end', 'Papercut', 'Points of authority'. A fost cel mai bine vandut album din America in 2001. Urmatorul album ('Meteora' - 2003) a fost la fel de bun, remarcandu-se prin 'Somewhere i belong', 'Numb' si altele. Melodiile mentionate au fost insa cele mai bune din punctul meu de vedere..la care se poate adauga si 'From the inside'. Asta a fost cred perioada cea mai glorioasa a formatiei,era un fenomen in randul tinerilor,mai ales cu melodia 'In the end' care a avut un videoclip pe masura. De fapt,cei de la Lq au avut mereu videoclipuri interesante.
Mie insa dupa aceasta perioada nu mi-a mai placut muzica lor (m-am indreptat si spre alte genuri) si nu i-am mai ascultat deloc pana in prezent, cu exceptia melodiilor mentionate mai sus,care vor ocupa mereu un loc special in amintirea vremurilor de atunci. Au fost (poate inca sunt) interesanti in sfera lor de muzica, insa nu e asta muzica adevarata..nicidecum.