Author Topic: AC/DC in Romania !  (Read 16368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tavy4489

• Sergent
  • *
  • http://malpraxis4.blogspot.com
Re: AC/DC in Romania !
« Reply #100 on: January 15, 2010, 04:56:34 PM »
Ce bine e sa nu faci nimic dupa care sa te odihnesti

Offline Iordachecalin

• Sergent
  • *
« Reply #101 on: January 17, 2010, 10:01:06 AM »
Nu stie nimeni cam la ce distanta de scena incepe normal circle? parca vad ca ma trezesc sa-l vad pe angus numai pe panouri...
Iordachecalin, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: January 17, 2010, 10:01:06 AM »

Offline moty

• Let there be rock!
  • Sergent
  • *
« Reply #102 on: January 17, 2010, 01:53:49 PM »
Din ce am inteles eu din schema aia, cam de pe Bd Unirii incepe.
moty, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Adrian_Smith

• Sergent
  • *
« Reply #103 on: January 18, 2010, 11:41:34 AM »
Prietene, si eu am pus suflet in dorintele mele si am aflat ca le picteaza zamfirescu.
Mai mult. Mi-am dorit slayer si primesc ac/dc cu pompa.
ac/dc fiind o trupa mediocra super-umphlata,
Sa stii ca fiind un pilon de baza al acestui topic nu ti se intampla nimic.
Asa cum astora de la AC-DC nu li se intampla. Plm, Sly isi rupe gatul ca voia sa arate ceva. Astia rup locul! Aratand ca joaca pe corzi e o industrie.

Mai frate, dar si de astia te iei ...
Sa inteleg ca tie iti place numa Slayer?
Uite ca vin si eu cu o afirmatie: Ti-o place tie Slayer, dar Pleasure to Kill, Extreme Aggression si Coma of Souls bat la fund orice album Slayer. Pentru necunoscatori apartin trupei Kreator.

Inca ceva, acesti slayeri au inceput cantand piese Iron Maiden si Judas Priest si garantez ca au bagat la viata lor si ceva riffuri marca AC/DC.

Dar cred ca ce nu e underground e naspa...
Adrian_Smith, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: January 18, 2010, 11:45:18 AM »
Adrian Smith: nu, mai citeste te rog pe acest forum si o sa ai revelatii.
Cum de altfel, am si eu, constatand ca n-ai aparat ac/dc-ul, ci m-ai trimis la albume Kreator (de ce?) care, surpriza, imi plac!
Altfel, ne mai vedem pe alte topice, la chestii concrete.

P.S. ai avut senzatia ca m-am luat de maiden? pfffff

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline IoneT

• Sergent
  • *
« Reply #105 on: January 18, 2010, 01:43:46 PM »
Nu stie nimeni cam la ce distanta de scena incepe normal circle? parca vad ca ma trezesc sa-l vad pe angus numai pe panouri...

mai mult ca sigur o sa`l vedem de pe panouri la normal circle :D
IoneT, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
« Reply #106 on: January 18, 2010, 02:12:22 PM »
normal circle este un fel de "coltu' retarzilor" in hardrock?

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Adrian_Smith

• Sergent
  • *
« Reply #107 on: January 18, 2010, 02:34:11 PM »
Adrian Smith: nu, mai citeste te rog pe acest forum si o sa ai revelatii.
Cum de altfel, am si eu, constatand ca n-ai aparat ac/dc-ul, ci m-ai trimis la albume Kreator (de ce?) care, surpriza, imi plac!
Altfel, ne mai vedem pe alte topice, la chestii concrete.

P.S. ai avut senzatia ca m-am luat de maiden? pfffff

Ok, o sa apar AC/DC-ul:
Sunt sigur ca vom fi printre putinii care nu voir avea sold out la acest concert, cum de altfel in afara de Metallica noi nu reusim acest lucru la nici un concert mare.
De ce? Ca aia care au bani se dau in Bamboo si in alte chestii de kkt - un concert rock da naspa la statutul lor actual, aia care nu au bani prefera sa-i dea totusi constant pe tigari sau alte cacaturi scumpe si daunatoare, dar de care nu se pot lipsi zilnic caci "viata li s-ar schimba".
Mai sunt cei cu castiguri medii care or nu da bine cu statutul lor actual (ce a prins faza asta la parvenitii de romanasi), or prefera sa spuna ca nu au bani, or ca mai bine vene nu stiu ce alta trupa.

Raman cativa idioti care se duc sa asculte o trupa "expirata", de "mosi" care oricum si-a repetat albumele in mai multe copii in ani diferiti si ramane ideea care o stim cu totii ca o trupa mare isi pune mari semne de intrebare daca sa vina pe la Romanica stiind ca la noi lumea nu prea merge la concerte. La noi si la bulgari ...

Cred ca nu te poti numi rocker daca nu ai ascultat macar cateva din piesele de mai jos:
Let there be rock, Going down, Problem child, Whole lotta rosie, back in black, highway to hell, shoot to thrill, given the dog a bone, fly on the wall, sink the pink, Walk all over you, Flick of the switch, Heatseaker, Two's up, For those about to rock, Let's get it up, If you want blood, Thunderstruck, Razors edge, Mistress for Christmas, Hail Caesar, The furror.

Inainte sa spui ca o trupa e rasuflata trebuie sa faci un efort si sa asculti ceva de la acea trupa, daca nu, spui doar ca nu ai ascultat.
Si ca sa mai crizez pe cativa de aici, niste riffuri AC / DC sunt mult mai complexe decat cele gen Marduk sau alti "imnisti".

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #108 on: January 18, 2010, 02:38:19 PM »
Cred ca nu te poti numi rocker daca nu ai ascultat macar cateva din piesele de mai jos:
bla bla

Am mai vazut sentinte d'astea, dar tot n-am inteles de unde le scoateti. Voi sa fiti sanatosi.
Inainte sa spui ca o trupa e rasuflata trebuie sa faci un efort si sa asculti ceva de la acea trupa, daca nu, spui doar ca nu ai ascultat.

Corect.
Si ca sa mai crizez pe cativa de aici, niste riffuri AC / DC sunt mult mai complexe decat cele gen Marduk sau alti "imnisti".

Da? Aproape ca ti-as cere sa vii cu exemple...

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #109 on: January 18, 2010, 02:40:05 PM »
Bre ... omul te'a invitat sa mai studiezi forumul si implicit postarile lui si ale altora ... de ce tii cu dintii de o idee cand nu stii cu cine si's aproape convinsa ca nici de ce discuti ?!

Pe bune ... ai idee cati revolutionari d'astia ca tine apar pe aici ? Fara suferinte chiar nu se poate ? Fara scosul ochilor la fel nu se poate ?

Halal sa va fie ....

Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

si sa nu uitam

Moderator Comment on topic sau te muti la boardul trupe straine unde vei gasi si topicul dedicat trupei. La fel iti recomand cu tarie sa treci in revista si regulamentul

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline wotanski

• Colonel
  • *
  • the dude
« Reply #110 on: January 18, 2010, 02:57:35 PM »
ramane ideea care o stim cu totii ca o trupa mare isi pune mari semne de intrebare daca sa vina pe la Romanica stiind ca la noi lumea nu prea merge la concerte

o trupa, cu atat mai mult una mare, nu-si pune nici o problema, fie ca e vb de romania sau de germania. in momentul in care exista un booking efectuat, un contract semnat si un avans platit, managementul/ag.de booking (atentie, nu formatia) isi onoreaza obligatiile prevazute in contract. mai lasa suferintele vb Cuinei si inainte sa-ti exprimi o opinie referitoare la mersul pietei muzicale mai bine fa un pic de documentare. business-ul e business indiferent ca vb de germania, suedia, romania sau bulgaria, iar fee-ul este fee in fct de cat de bine sau prost se negociaza.
just take it easy man

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: January 18, 2010, 03:01:14 PM »
1. nici la belgrad nu a fost sold-out; totusi au fost multi romani acolo; ma rog, sold-out-ul nu ma intereseaza dpdv muzical;

2. nu fac analize financiare sau mai rau, umane; doar atata iti spun, daca unei trupe ii platesti cat iti cere si ce-ti cere, nu-ti stramba din nas;

3. ma pot numi rocker ca de la varsta de 12 ani (din 1982, mai exact), imi tot largesc orizontul ascultand diverse si diverse chestii, in toate directiile si toate genurile; e normal sa am niste gusturi formate si e normal sa vorbesc dintr-o experienta indelungata si as fi arogant, intensa; spre deosebire de altii care au refuzat sa faca asta, cantonandu-se la cateva trupe, dar edictand ca alea-s miezul si ocarand diverse alte persoane care indraznesc sa aiba alte opinii; in plus, am avantajul ca nu duc la exacerbare suferintele si o sa-ti spun senin mereu: nu-ti place marduk (de exemplu)? e fix treaba ta, asta nu te face mai destept sau mai idiot, dupa cum tu sau altii incearca sa ma convinga ca-s idiot ca-mi poate place asa ceva si ac/dc nu; e o diferenta, ai o varsta, poti sa sesizezi cine-i pe araturi si cine nu;

4. in aceeasi masura, te rog sa ma crezi ca stiu despre ce-i vorba in privinta ac/dc, cu care in mod evident, am luat legatura demult, inainte de-a vorbi despre underground-ul ala care va provoaca angoase si la fel s-a intamplat cu multe alte trupe despre care ai venit sa ma inveti sau tragi de maneca; esti dragut, multumesc, dar nu e cazul; de altfel, recent am zis ca halesc multe gashti si in mainstream, dar sigur ca n-ai apucat sa citesti;

5. nu inteleg o chestiune: de ce trebuie sa se ajunga la jigniri? cumva se crede ca vor convinge pe cineva parerile insotite de jigniri sau aere de superioritate? cumva se crede ca n-am raspuns la asa ceva? cumva se crede ca daca ai o varsta, iti permiti chiar orice? probabil asteptand in compensatie respect?

6. cum s-a spus, astept sa discutam civilizat pe anumite topicuri, eventual sa ma inveti despre acele trupe cu care am crescut si, imi permiti o aroganta iarasi? am crescut cand inca tu fredonai "podul de piatra s-a sfaramat..." si/sau altii erau proiecte familiale; asta ca tot ma abordezi ca fiind cu cerneala neuscata in buletin, nimic personal ;)

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #112 on: January 18, 2010, 03:01:32 PM »
Citez: Si ca sa mai crizez pe cativa de aici, niste riffuri AC / DC sunt mult mai complexe decat cele gen Marduk sau alti "imnisti".

AC/DC:

vs.

Marduk:

Da-ma dreq

Offline bobolax123

• Sergent
  • *
« Reply #113 on: January 25, 2010, 09:42:55 PM »
ba daca am sub 18 ani am voie la concert neinsotit de un major?:-?   ms:D
bobolax123, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Iordachecalin

• Sergent
  • *
« Reply #114 on: January 27, 2010, 05:00:01 PM »
Oare cam pe cand o sa se stie cine o sa cante in deschidere????

Offline TasE

• Capitan
  • *
« Reply #115 on: January 28, 2010, 03:46:04 PM »
Poate o sa cante Stefan Banica Jr. sau Holograf  ::)
Mother North, Your fields are bleeding

Offline just_kinder

• Sergent
  • *
  • kinder
« Reply #116 on: January 28, 2010, 05:48:59 PM »
super fain, de ziua mea ::)

sigur o sa fiu acolo
just_kinder, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Tone

• Sergent
  • *
« Reply #117 on: February 04, 2010, 01:56:03 PM »
lume cine vrea sa vanda bilet in zona gold cu alte cuvinte sa faca bisnita ma paote contacta la 0727798281. vreau sa cumpar 2 bilete dar si unul e ok
Tone, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #118 on: February 04, 2010, 02:09:39 PM »
Ia patineaza usor usor la parter, la raionul de publicitate, pana nu ma-nfurii.
Aici se discuta despre concert.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #119 on: February 04, 2010, 02:26:58 PM »
Io cre ca aia din deschidere o sa fie huiduiti mai ceva decat Backstreet Boys care canta anu asta in India la festival de metal..

Offline Anahi

• Sergent
  • *
« Reply #120 on: February 05, 2010, 08:42:07 AM »
Lol.BSB in deschidere la un concert de metal

Offline Awaken

• Sergent
  • *
« Reply #121 on: February 06, 2010, 11:49:11 PM »
Oare cam pe cand o sa se stie cine o sa cante in deschidere????

Am mai spus undeva pe pagina precedenta a thread`ului; in deschidere vor canta nord-irlandezii de la The Answer.
Awaken, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: February 06, 2010, 11:56:07 PM »
La asa granzi mai conteaza? Sau e cu pile?
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline st.spell

• Capitan
  • *
« Reply #123 on: February 27, 2010, 03:28:57 PM »
Riff-urile celor de la AC/DC sunt geniale si nu suna toate la fel. Parerea mea e ca AC/DC a ajuns cea mai bine vanduta formatie rock din toate timpurile nu prin reclame sau pe alte cai mai putin cinstite, ci prin valoare. Angus e un chitarist exceptional, cu o solistica excelenta, si a ajuns undeva in varf prin foarte multa munca.
Nu iti place AC/DC, the pioneers and masters of Hard Rock, mergi la Rammstein... sa-ti urle metalul computerizat.
Nu vreau sa para prin acestea ca te-as fi jignit, dar NU pot ingadui ca cineva sa jigneasca AC/DC.

Asta da raspuns :) !
Live from hell!!

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #124 on: February 27, 2010, 03:41:27 PM »
Exact,doar prin valoare pura au ajuns aici...Nu prin saci de bani bagati de atlantic si columbia rec(ulterior) in dezvoltarea brandului,a imaginii care au dat de mancare la atat de multi oameni in jur a15
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline sorina.

• Locotenent
  • *
  • ...
« Reply #125 on: March 13, 2010, 08:57:13 PM »
habar nu ma intereseaza cine vine in deschidere !!!  rockon1
sorina., you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #126 on: March 14, 2010, 02:49:21 AM »
Hmmm, unele gusturi sunt cu adevarat geniale, io asta am inteles.

Offline IUDA

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #127 on: April 08, 2010, 02:56:37 PM »
salutare
de unde mai pot procura si eu un bilet?
IUDA, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Svart

• Building a ruin
  • General de Brigada
  • *
  • God's away on business
« Reply #128 on: April 08, 2010, 02:59:08 PM »
daca citesti pe prima pagina a topicului, o sa te lamuresti.
Come on bastards
If you walk the water
We will walk the fire

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #129 on: April 13, 2010, 08:49:00 PM »
Salut!
Nu stiam daca sunt in tara in ziua concertului. Acum stiu. Daca cineva are 2 bilete de vanzare in Golden Circle, raman dator! Bine ... nu raman dator, sunt dispus sa platesc si ceva extra fata de pretul initial :-)

Get out, you miserable dog!

Offline 5nap

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #130 on: April 13, 2010, 11:28:21 PM »
ai pm
5nap, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline eventim.ro

• Sergent
  • *
« Reply #131 on: April 30, 2010, 02:00:55 AM »
Eventim a depistat o serie de bilete obtinute fraudulos. Avem dovezi ca userul 5nap este printre cei care ar detine astfel de bilete. Acestea au fost anulate. La intrare se va face control cu scanner-e. Prin urmare, cei care au achizitionat bilete pe alte cai decat cele oficiale, se expun riscului de li se interzice accesul, biletele nefiind valide (cei care au achizitionat de la 5nap cu siguranta vor ramane pe dinafara).
Cu toate eforturile noastre, intotdeauna vor exista spectatori care, din naivitate, se expun acestui risc si devin victimele acestor infractori (cuvantul "infractor" defineste actele acestor persoane). Nu putem decat sa repetam ceea ce este scris si pe bilete: nu cumparati decat din locuri autorizate.
eventim.ro, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #132 on: April 30, 2010, 06:47:28 AM »
Eventim a depistat o serie de bilete obtinute fraudulos.

in concret ?
Acestea au fost anulate

ar fi necesare mai multe elemente de individualizare/identificare a biletelor anulate (serie, numar...), astfel incat, dobanditorii acestor bilete sa cunoasca din timp ca pot avea surpriza neplacuta de a nu-si putea vedea evoluand trupa favorita.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #133 on: May 01, 2010, 04:21:45 PM »
Stie cineva daca va fi transmis pe vreun post TV romanesc concertul AC\DC din Rumeinia? Ca eu nu prea deschid TV-ul... ;D
« Last Edit: May 01, 2010, 04:22:07 PM by Zizou »

Offline st.spell

• Capitan
  • *
« Reply #134 on: May 02, 2010, 09:25:57 PM »
Stie cineva daca va fi transmis pe vreun post TV romanesc concertul AC\DC din Rumeinia? Ca eu nu prea deschid TV-ul... ;D

Da'cine-l deschide?
Am inteles ca pe Tvr2 se va transmite. :Pacum nu stiu daca e pe bune..

Online ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #135 on: May 02, 2010, 09:32:52 PM »
PrimaTv ii face promovarea si TVR2 il transmite ... deci e pe bune :P
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline st.spell

• Capitan
  • *
« Reply #136 on: May 02, 2010, 10:58:08 PM »
PrimaTv ii face promovarea si TVR2 il transmite ... deci e pe bune :P

Atunci e bine  :P

Offline IoneT

• Sergent
  • *
« Reply #137 on: May 03, 2010, 10:50:51 PM »
salutare , imi poate spune si mie cineva cum pot ajunge de la gara de nord in piata constitutiei ? sau sa se posteze un articol ceva cu treaba asta . ms fain

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
« Reply #138 on: May 03, 2010, 11:12:42 PM »
metrou direct pana la izvor si ai cam ajuns. te urci si vezi constitutia. cred intru unu drapel, facatoru' cerului si'al pamantului blabla

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: May 04, 2010, 12:35:17 AM »
http://maps.google.ro/
Tocmai ce au pus la pct maps-urile cica.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #140 on: May 04, 2010, 11:01:10 AM »
Pai da mai DS, harta bucurestiului oferita de googlemaps nu-ti ofera si raspunsul punctual la ce-ntreba cetateanul cela.

Offline st.spell

• Capitan
  • *
« Reply #141 on: May 06, 2010, 10:28:41 PM »
aaaah mai sunt 10 zile. a5
« Last Edit: May 06, 2010, 10:29:14 PM by st.spell »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #142 on: May 06, 2010, 10:32:25 PM »
Pai da mai DS, harta bucurestiului oferita de googlemaps nu-ti ofera si raspunsul punctual la ce-ntreba cetateanul cela.

Creca stie sa bage pct plecare - pct sosire, ca e baiat mare.
PS: AAA nu e cu masina sau nu vrea sa mearga pe jos sa admire frumusetea locurilor, scuze atunci.

Offline st.spell

• Capitan
  • *
« Reply #143 on: May 06, 2010, 11:10:24 PM »
tare curioasa sunt...ma intreb cum o sa iasa concertul asta.. :P

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: May 07, 2010, 03:07:49 AM »
PE 17 o sa iasa...

Offline Miksa

• Locotenent
  • *
  • METALHEAD
« Reply #145 on: May 07, 2010, 10:41:44 AM »
Eu am o frustrare a naibi de mare...toate concertele tari se tin in "metropola" Bucuresti, desi p-acolo e plin de manelisti...ce naiba nu-i aduc prin Cluj, Satu Mare, Baia Mare...eh...nu au locatii cica...vrajeala mare!
Carpe Noctem!

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #146 on: May 07, 2010, 10:45:54 AM »
Pai esti la un tzop de Budapesta, ce-i asa mare baiul?

Offline Miksa

• Locotenent
  • *
  • METALHEAD
« Reply #147 on: May 07, 2010, 11:00:51 AM »
Te cred, da-i destul de mare efortu' totusi...nu-i chiar la o aruncatura de bat Budapesta...ma rog, argumente pro si contra si tot as vrea concerte bune si in provincie, nu doar in Buc., oricum mai multi amatori de rock vin din tara decat din capitala.

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #148 on: May 07, 2010, 11:29:05 AM »
amatori da, profesionisti nu :P

Online javelin

• General de Brigada
  • *