Adrian Smith: nu, mai citeste te rog pe acest forum si o sa ai revelatii.
Cum de altfel, am si eu, constatand ca n-ai aparat ac/dc-ul, ci m-ai trimis la albume Kreator (de ce?) care, surpriza, imi plac!
Altfel, ne mai vedem pe alte topice, la chestii concrete.
P.S. ai avut senzatia ca m-am luat de maiden? pfffff
Ok, o sa apar AC/DC-ul:
Sunt sigur ca vom fi printre putinii care nu voir avea sold out la acest concert, cum de altfel in afara de Metallica noi nu reusim acest lucru la nici un concert mare.
De ce? Ca aia care au bani se dau in Bamboo si in alte chestii de kkt - un concert rock da naspa la statutul lor actual, aia care nu au bani prefera sa-i dea totusi constant pe tigari sau alte cacaturi scumpe si daunatoare, dar de care nu se pot lipsi zilnic caci "viata li s-ar schimba".
Mai sunt cei cu castiguri medii care or nu da bine cu statutul lor actual (ce a prins faza asta la parvenitii de romanasi), or prefera sa spuna ca nu au bani, or ca mai bine vene nu stiu ce alta trupa.
Raman cativa idioti care se duc sa asculte o trupa "expirata", de "mosi" care oricum si-a repetat albumele in mai multe copii in ani diferiti si ramane ideea care o stim cu totii ca o trupa mare isi pune mari semne de intrebare daca sa vina pe la Romanica stiind ca la noi lumea nu prea merge la concerte. La noi si la bulgari ...
Cred ca nu te poti numi rocker daca nu ai ascultat macar cateva din piesele de mai jos:
Let there be rock, Going down, Problem child, Whole lotta rosie, back in black, highway to hell, shoot to thrill, given the dog a bone, fly on the wall, sink the pink, Walk all over you, Flick of the switch, Heatseaker, Two's up, For those about to rock, Let's get it up, If you want blood, Thunderstruck, Razors edge, Mistress for Christmas, Hail Caesar, The furror.
Inainte sa spui ca o trupa e rasuflata trebuie sa faci un efort si sa asculti ceva de la acea trupa, daca nu, spui doar ca nu ai ascultat.
Si ca sa mai crizez pe cativa de aici, niste riffuri AC / DC sunt mult mai complexe decat cele gen Marduk sau alti "imnisti".