Linked Events

• Bucharest Rock Arena: May 30, 2009 - May 31, 2009

Author Topic: Bucharest Rock Arena - 30 - 31 mai 2009  (Read 6748 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
  • Piedone Zeppelin vegheaza asupra tuturor!
Re: Bucharest Rock Arena - 30 - 31 mai 2009
« Reply #100 on: April 15, 2009, 02:38:37 pm »
Dar banii pe bilete ati reusit sa ii recuperati? In cluj am cam avut probleme, urmeaza sa incerc din nou mai tarziu.

http://www.ticketpoint.ro/bilete/1/358/bilete+bucharest+rock+arena

Bucharest Rock Arena se amana pana la o data care se va comunica ulterior

Cumparatorii care doresc recuperarea contravalorii biletelor achizitionate sunt rugati sa returneze tichetele in locatiile din care au fost cumparate sau, in cazul cumpararii de pe www.ticketpoint.ro, sa scrie o solicitare care sa contina numele pe care s-a facut comanda la contact@ticketpoint.ro
Snake eye, I'm watching
Snake eye, look out
Snake eye, i'm coming
Snake eye, ain't no escapin

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #101 on: April 15, 2009, 02:45:55 pm »
Stiu mesaju.  Am fost in magazinul diverta de unde am cumparat biletul si nu am recuperat inca banii.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: April 15, 2009, 02:45:55 pm »

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #102 on: April 15, 2009, 02:48:03 pm »
Pai atunci suna la protectia consumatorului si daca ai chef de alte rafuieli poti sa faci plangere la autoriutatile incompetente.

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #103 on: April 15, 2009, 03:29:44 pm »
Pe site-ul oficial AC/DC nu scrie nimic de un concert in Romania.

Am ras la inceput de giusipusi, dar acum realizez ca asta a fost cel mai aproape de adevar post.
In ceea ce ma priveste: ma bucur ca s-a amanat/anulat, ca oricum nu puteam ajunge, dar imi pare rau de lipsa de incredere care va aparea de acum inainte din partea publicului in organizatori.

Recunosc ca daca as fi putut merge eram probabil cu biletele luate, pentru ca nush ce iti trebuie confirmare mai puternica decat atunci cand vezi ca toate posturile de tv si site-urile trambiteaza concertul, vezi afise prin tot orasul, ba mai mult - apar si bilete la vanzare. Doar giusipusi sa fii ca sa vezi asa ceva si sa nu crezi. Asa cum unii dati vina pe metalhead sau pe alte publicatii ca "nu si-au verificat sursele", asa puteti da vina si pe voi ca "nu v-ati verificat sursele".

si nu in ultimul rand: imi pare rau pentru crema ca nu va vedea cele 480 de toalete ecologice. Ar fi fost un vis prea frumos.
Mie-mi trebuie furtuna,
Ma lipsesc de vreme buna!!!

Offline Sparky

• Shaormist de profesie :)
  • Colonel
  • *
  • Pana mea
« Reply #104 on: April 15, 2009, 03:52:43 pm »
dar imi pare rau de lipsa de incredere care va aparea de acum inainte din partea publicului in organizatori.

ca pana acuma era mare incredere...singurii organizatori competenti sunt Emagic si One event.in rest eu nu vad pe altcineva

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: April 15, 2009, 04:03:51 pm »
bai da egoism e pacilea. numa valduh sia amintit si de crema
plm

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #106 on: April 15, 2009, 06:18:26 pm »
vladnem le am trimis mail mai acu ceva timp (am luat online biletele) si mi au raspuns in mai putin de o ora. Nu am verficat inca contul sa vad daca au intrat banii dar oricum... s au miscat super rapid...

Offline stefi_blue

• Sergent
  • *
« Reply #107 on: April 15, 2009, 07:33:27 pm »
si eu am luat bilete on line si cum am citit  ieri pe metalhead ca se "amana" concertul am trimis un e-mail la ticketpoint(diverta) ca doresc anularea comenzii. azi dimineata la prima ora am dat telefon la banca si noroc ca tranzactia inca nu fusese procesata. le-am spus ca doresc sa nu proceseze tranzactia pe motiv ca evenimentul pentru care am luat bilete a fost anulat.  mi-au solicitat "dovezi" si le-am trimis prin e-mail link catre metalhead si realitatea.net. intr-un final, mi-au returnat banii pe card. azi am trecut din curiozitate pe la diverta si era lume care aducea biletele la BRAmsi isi primeau banii. deci, fiti fara grija, va veti primi banii inapoi.
rock on

ps. din fericire, eu ii voi vedea in viena, dar mi-ar fi placut sa ii fi vazut si la noi a doua oara...
\m/
stefi_blue, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline wotanski

• Colonel
  • *
  • the dude
« Reply #108 on: April 15, 2009, 07:34:57 pm »
da, e trist ca inca se mai intampla astfel de tepe, in conditiile in care romania a devenit tara membra ue si a adoptat un acquis comunitar, cel putin la nivel teoretic, care presupune incontestabil o protectie reala a consumatorului. desi probabil in legislatie apar si astfel de prevederi, este evident ca realitatea sta cu totul altfel. cazul de fata este inca o dovada elocventa in acest sens. intr-o societate bolnava, precum cea romaneasca, este inevitabil din pacate ca astfel de mizerii sa se intample.
chiar nu pot sa inteleg cum se poate da vina pe presa. presa preia comunicatele de presa trimise de organizatori, eventual coafate in mod propriu pentru a da o anumita amploare jurnalistica evenimentului, dar de aici si pana la a culpabiliza presa e cale lunga. presa reprezinta numai interfata de comunicare intre organizator si public. daca exista rea-vointa din partea asa-zisului organizator (oare surprinde pe cineva originea israeliana a acestei companii?!) presa nu are cum sa stie acest aspect. eventual se poate face o ancheta jurnalistica referitoare la compania in cauza, datele financiare trebuind, conform legii, sa fie publice, dar atat si nimic mai mult. mai departe intervine discernamantul publicului. simplu. in aceste conditii, imi vine greu sa inteleg motivul pentru care se arunca vina pe presa.
intr-o tara precum romania, cu un nivel de trai extrem de scazut, cu o coruptie maligna la toate nivelurile (vezi ex. dat de conte mai sus cu contractul bechtel), stirile de senzatie ar trebui din start sa ridice semne de intrebare. un astfel de eveniment, prezentat in modul in care a fost prezentat, mai exact prin omisiunea unor sponsori de nivelul corporatiilor mondiale, plus prin prezentarea formatiei pink floyd printre posibilele trupe ce ar fi urmat sa presteze la acest festival, cu siguranta ceva era putred desi marea majoritate, inclusiv subsemnatul, am vrut sa credem ca putem vedea ac/dc si la noi in tara. in ceea ce ma priveste intentionez sa nu ma mai las condus de entuziasm si sa dau dovada de mai multa prudenta cand se anunta evenimente "grandioase" in aceasta tara. referitor la acest aspect as vrea sa ridic si problema acelui festival de la fetesti, care din pct meu de vedere prezinta o doza serioasa de incertitudine. as dori sa stiu, in cazul in care m-as hotara sa cumpar bilet, sursele de finantare pentru evenimentul mentionat. nu vreau sa arunc dubii asupra organizatorilor acelui festival, pur si simplu doresc sa fiu mai bine informat in ceea ce priveste un eveniment de o asemenea magnitudine.
publicul roman a avut o serie de dezamagiri serioase de-a lungul timpului si se pare ca lucrurile evolueaza in acelasi sens, in care anumite personaje profita de dragostea pentru muzica a fanilor dand astfel de tepe majore si care aduc prejudicii grave de imagine atat celorlalti ortanizatori, cat si presei sau companiilor de ticketing sau logistice aferente.
un asemenea caz este evident de competenta organelor PENALE, interpolul fiind probabil o solutie in cazul in care acesti indivizi israelieni au decis sa se ascunda prin zonelor lor sfinte. desi am mari dubii ca se va intampla ceva in acest caz...
dezamagirea este profunda si cu siguranta va afecta serios increderea, deja subreda, in ceea ce inseamna organizatorii de concerte si sistemul aferent. solutia ar fi poate ca publicul sa ceara organelor statului sa-si faca datoria si in acelasi timp sa dea dovada de mai multa maturitate si sa-si indrepte corect atentia asupra celor responsabili si in nici un caz sa culpabilizeze presa, cu atat mai mult presa de rock/metal, caz particular in care o mare parte din membrii acestui tip de media fac acest lucru din pura pasiune, pierzand timp, bani, nervi.

asta fiind spuse, cu siguranta pe viitor voi continua sa imi indrept atentia spre evenimente care au loc in alte parti, in societati unde legea se aplica si responsabilitatea nu este doar un cuvant oarecare.
just take it easy man

Offline satanic

• Sergent
  • *
« Reply #109 on: April 15, 2009, 10:01:37 pm »

un asemenea caz este evident de competenta organelor PENALE, interpolul fiind probabil o solutie in cazul in care acesti indivizi israelieni au decis sa se ascunda prin zonelor lor sfinte. desi am mari dubii ca se va intampla ceva in acest caz...

din cite stiu statul Israel nu-si extradeaza cetatenii spre deosebire de altii..........  ;)
 Anularea unui concert naste "concerte". Da` ia mai duce-ti-va pe aratura cu reply-urile  astea penibile.
« Last Edit: April 15, 2009, 10:08:05 pm by crematory »
satanic, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #110 on: April 15, 2009, 10:11:39 pm »
Banii i-am recuperat pana la urma. Prima data am fost la ora 9 la magazin cand inca angajatii nu cred ca stiau ca s-a anulat concertul.
Sunt mai paranoic dupa ce am patit acelasi lucru la concertul Europe (inca am biletele).

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #111 on: April 15, 2009, 10:13:10 pm »
Sunt mai paranoic dupa ce am patit acelasi lucru la concertul Europe (inca am biletele).

cere daune morale !

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #112 on: April 15, 2009, 10:55:00 pm »
Ticketpoint n-au nicio vina, dimpotriva, pierd si ei la imagine. Ei au semnat un contract cu o societate comerciala si atata tot. Nu e vina lor ca nu s-au uitat ca societatea aia e inregistrata acum doua saptamani la Registrul Comertului si chiar daca ar fi observat asta, nu reprezenta o dovada de neincredere musai, in definitiv o firma nu trebuie sa stea la dospit.

ba nene, da' te informezi....nu lansezi bilete pe piata ca sa-ti umpli buzunarele!

Nu stiu daca a fost teapa, sondaj de opinie regizat sau pur si simplu un haos provocat de nepriceperea unora si de credinta ca a realiza un eveniment live cu AC/DC in camp, la 15 km de oras e asa, o duda simpla ca organizarea unui concert cu trupe locale in LMC.. Dincolo de aspectul evident ca aia nu-s headlineri sa-i promovezi timp de o luna, festivalul asa cum fusese el gandit si prezentat, implica probleme serioase de logistica.

...e vorba de "comisioane".... :-X
It's not so bad if shit happens, as long as you serve the right wine with it.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #113 on: April 15, 2009, 11:14:39 pm »
ba nene, da' te informezi....nu lansezi bilete pe piata ca sa-ti umpli buzunarele!

nu exista o obligatie de informare asupra bonitatii financiare/credibilitatii  partenerului de afaceri, iar lansarea biletelor  (si a oricarui produs susceptibil de comercializare) are drept scop "umplerea buzunarelor" (a se citi "profit"). nu vad nimic rau in asta, dimpotriva, este esenta unei piete normale. daca afacerea cade - din varii motive - fiecare isi recupreaza banii, isi asuma sifonarea imaginii publice si cu asta basta.
indiferent de ce "produs" ezte vorba - prezervative, opere de arta, sau concert eisiidisii - legile comertului sunt aceleasi !
cat despre micii cumparatori de bilete (izbiti in dragostele lor de fani), isi recupreaza pretul beletului. daca se simt lezati in sentimente, fugutza la instanta pentru daune morale  ..... he, he, he, daca le-o da cineva !
nu mai dramatizati atata  .....
« Last Edit: April 15, 2009, 11:16:58 pm by crematory »

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #114 on: April 15, 2009, 11:25:16 pm »
Inca un aspect.

Oameni buni, va doare sufletul, va doare buzunarul (aluia sigur o sa-i treaca in scurt timp, ca va vin banii), va inteleg. Totusi, daca mai vreti sa scrieti vreodata aici, terminati discutiile inutile de pe topicul asta si angrenati-va in miile de altele pe care le avem pe acest forum.

Va multumesc.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #115 on: April 15, 2009, 11:29:48 pm »
Ca sa nu mai amitesc de categoria numita "tristul de forum" (echivalentul "documentaristului de concert").
Specia asta vine cu intrebari de genul: "da cine a anuntat...?"; "da cine a anuntat primu`?"; "da` parintii lui stie ca anuntat cu litere mari?" .... samd si toaca la varza pe tema asta, pana te apuca scarba si ajungi sa-ti faci cruce ca nu se mai tine concertul !
« Last Edit: April 15, 2009, 11:30:25 pm by crematory »

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #116 on: April 22, 2009, 10:08:16 pm »
sa mai zic ca imi vine sa rad si cu fundu de acest event?  ::)

cum s-au dus ei reporterii antena 1 si care au mai fost acolo pe camp printre excremente de caine sa faca reportaju.. cum intrebau ei cine sa vina la fest.. nirvana sau elvis?
cum au lipit ei afise pe negru in tot bucarestiu.. off off..

iooo daca as fi voda mi-as da cu tesla.. ca au reusit altii sa faca un eveniment anulat mai  mare ca mine.. voda, sandor.. bai baieti.. luati model de la pleykvl astia... bine de tot data!  ;D
« Last Edit: April 22, 2009, 10:08:57 pm by nobody »
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

METALHEAD Forum

« on: »