rc_andrei: da, pentru ca tu ai fost in stare sa vezi si sa intelegi tot mecanismul si sa nu dai cu laturi in presa. Dar ceea ce a scris Oana (si eu mai scurt mai sus) este perfect legitim, pentru ca sunt unii pentru care toate treburile astea se confunda, fie din proasta pricepere, fie din nepricepere, fie din lenea de a pricepe, fie numai si pentru a mai folosi o ocazie de a arunca ceva maro in Metalhead si/sau presa, depinde de gradul de informare.
Si atunci, d-aia atata valva. Oricum, chiar scrise astea, nu-s convins ca nu vor mai aparea suparati pe metalhead, presa, viata, ca la suparare (desi as avea cateva de spus si despre natura supararii fata de amploarea reactiilor) multi nu stau sa mai identifice problema si trag in toti.
LE: @TheGrimReaper hai sa te intreb ceva, ca vad ca tot insisti aiurea. Care este diferenta dintre a anunta concerte certe, dar care ascund probleme de organizare, tzepe, chestii pe care nu este obligatoriu sa le investighezi, caci e o deosebire intre presa de investigatie si cea de informare si concerte certe si care au loc, regimul ambelor categorii fiind similar (anunta organizatorul, apar informatii pe site-urile celor implicati, trupa, organizatori, label etc.)?? Iti spun eu, mare! Pentru ca uite, in cazul asta concret, Metalhead a picat la fel de prost ca toate celelalte elemente de presa, posibile si imposibile, dupa cum arata si Oana. Deci, aici a fost o teapa care a functionat cu atat mai mult cu cat nu s-a trezit Metalhead (nush de ce consideri ca e pe o treapta ierarhica?? si superioara?) sa dea stirea, ci toata presa, agentii romane de presa etc. etc. Nu stiu in ideea in care ieri, alaltaieri vuia toata lumea, era impanzit tot orasul de afise, ce inseamna ponderare la tine?? Poate imi explici, de fapt nu mie, ca n-am simbrie de la metalhead, cum fals cred unii, ci celor in tema....