Linked Events

• Bucharest Rock Arena: May 30, 2009 - May 31, 2009

Author Topic: Bucharest Rock Arena - 30 - 31 mai 2009  (Read 6747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
Re: Bucharest Rock Arena - 30 - 31 mai 2009
« Reply #50 on: April 14, 2009, 09:16:42 pm »
Incercati sa postati chestii mai consistente; nu tot felul de rahaturi.
Multumesc  anticipat.

great, poate il pun si pe asta in perioada bacului.

ma rog, depinde  ce intelege fiecare prin consistent ....

« Last Edit: April 14, 2009, 09:17:41 pm by crematory »

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #51 on: April 14, 2009, 09:21:23 pm »

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: April 14, 2009, 09:21:23 pm »

Offline Panthera

• Capitan
  • *
« Reply #52 on: April 14, 2009, 09:58:01 pm »
Panthera, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Bony

• Maior
  • *
  • everybody sucks, nobody swallows
« Reply #53 on: April 14, 2009, 10:08:33 pm »
prevad castigatorul "cea mai groaznica anulare pe 2009"...
Necroman, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline macs

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #54 on: April 14, 2009, 10:11:32 pm »
cica nu mai apar AC/DC ...ce comedie, ce tragedie; acum cateva zile ziceau la radio ca biletele sunt deja puse in vanzare... Au inceput si in lumea rock'ului show'uri de prima pagina in can-can, etc.
macs, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #55 on: April 14, 2009, 10:13:15 pm »
prevad castigatorul "cea mai groaznica anulare pe 2009"...

"...Asta după ce bilete au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele."

La Romania asta se numeste TUN!... :-X
It's not so bad if shit happens, as long as you serve the right wine with it.

Offline Bony

• Maior
  • *
  • everybody sucks, nobody swallows
« Reply #56 on: April 14, 2009, 10:17:06 pm »
@macs: heh, chiar azi am vazut un poster mare si negru cu acdc si chiar m-am mirat ca se tine... vad ca n-a fost sa fie.
o sa ajunga publicu sa cumpere bilete dupa concert ca sa fie siguri ca se tine :))

Offline huNter

• Sergent
  • *
« Reply #57 on: April 14, 2009, 10:24:39 pm »
acum 2 zile au aratat si la stiri... si toti sustineau sus si tare ca biletele sunt puse in vanzare si tot tacamul...  numa la noi se poate intampla o chestie de genu asta:|
huNter, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Snowie

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #58 on: April 14, 2009, 10:28:49 pm »
cum c**** recuperam banii dati pe bilet?
Snowie, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline gabi_hardrocker

• Sergent
  • *
« Reply #59 on: April 14, 2009, 10:43:21 pm »
cum frate sa numai vina AC/DC  :'(
io numai aveam rabdare pana maine dimineata sa ma duc sa-mi iau bilet. Noroc ca nu m-am dus azi ca luam cea mai mare teapa din viata mea .....
daia imi place mie in romania ca avem parte numai de surprize....placute...
gabi_hardrocker, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #60 on: April 14, 2009, 10:47:19 pm »
cum c**** recuperam banii dati pe bilet?

Ce sa recuperam? avem intrarea la un festival tipic romanesc. Pe bilet nu scrie ce vom asculta.

Offline Snowie

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #61 on: April 14, 2009, 10:54:29 pm »
Ce sa recuperam? avem intrarea la un festival tipic romanesc. Pe bilet nu scrie ce vom asculta.

pe spatele biletului, punctul nr. 2: "[...] Biletele nu sunt rambursabile cu exceptia cazului in care spectacolul/evenimentul este anulat sau este reprogramat [...]"

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #62 on: April 14, 2009, 11:04:52 pm »
Da, ai dreptate. Se pare ca ticketpoint e responsabil.

Banii pot fi recuperati: http://www.ticketpoint.ro/bilete/1/358/bilete+bucharest+rock+arena

Offline Snowie

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #63 on: April 14, 2009, 11:10:28 pm »
 ;) am vazut. multumesc.  http://www.metalhead.ro/Stire-Ticketpoint_returneaza_banii_cumparatorilor-16370.html 
macar atat, dupa dezamagirea asta majora.....acum, sa-l reprogrameze, sa renegocieze, sa-si bage festivalul in ***
« Last Edit: April 14, 2009, 11:13:14 pm by Snowie »

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #64 on: April 14, 2009, 11:11:57 pm »
Totusi pentru recuperarea baniilor e nevoie de bonul fiscal de la cumparare?  ;D

Offline Snowie

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #65 on: April 14, 2009, 11:17:23 pm »
Totusi pentru recuperarea baniilor e nevoie de bonul fiscal de la cumparare?  ;D

la cata nesimtire si pseudocorectitudine gasim in tara asta, nu m-ar mira. totusi, acolo scrie ca suntem rugati sa returnam doar tichetele, deci nu cred ca vor si alte minuni.

Offline TheGrimReaper

• Capitan
  • *
« Reply #66 on: April 14, 2009, 11:25:04 pm »
METALHEAD.ro a anuntat mereu, premergator anunturilor oficiale, show-uri cu cele mai mari trupe de rock si metal, show-uri care s-au tinut de fiecare data ! METALHEAD NU anunta concerte incerte si pana si un zvon pe care il dam este mereu imbracat intr-o haina groasa de adevar.

de http://www.metalhead.ro/Stire-Concertul_AC_DC_confirmat_pe_pagina_de_turneu-16344.html aici luat...

La care eu am comentat azi pe la amiaza
"Reaper  - pe 14.4
"METALHEAD NU anunta concerte incerte" CUM sa zici asa ceva mai Morris? Cum plm sa zici asa ceva cand tocmai voi a-ti dat cu bata in balta de cateva ori? Sa reamintesc cateva exemple sau nu? Iti zic doar unu, ultimul concert Iris, la care de fapt a concertat Directia 5. Macar nu te umfla in pene degeaba mai omule... In alta ordine de idei, am bilet la ac/dc :D"

Acum, nu sa zic ca am avut gura aurita, dar plm.. v-ati facut si voi de kko la faza asta, era complet inutila treaba cu "METALHEAD NU anunta concerte incerte" etc... Plm, acum m-am facut de 2 bilete care sunt degeaba, si o mare dezamagire ca speram sa ii vad inainte sa dea ortu' popii.

Inteleg ca nu e vina Mhead, nu asta zic, doar ca v-ati bagat si voi reputatia la bataie acum, si nu a iesit ok... Sper ca totusi sa se rezolve problema, pfai ce pacaleala ne-au dat...
You see me now, a veteran of a thousand psychic wars...

Offline Sorelly

• Sergent
  • *
« Reply #67 on: April 14, 2009, 11:33:00 pm »
Cand am citit articolul lui Morrison, nicio clipa nu m-am gandit ca stirea nu-i valabila.  Ce dezamagire!

http://www.metalhead.ro/Stire-Concertul_AC_DC_confirmat_pe_pagina_de_turneu-16344.html
Sorelly, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline shleam

• Locotenent
  • *
« Reply #68 on: April 15, 2009, 12:46:05 am »
parca era prea frumos sa fie adevarat .. nu stiu , dar totul a venit asa dintr-o data cu o abundenta ...

Offline gogi

• Capitan
  • *
  • metalhead member
    • http://www.myspace.com/signofthunder
« Reply #69 on: April 15, 2009, 09:15:26 am »
DEZGUSTATOR! Ce mi se pare mie cel mai grav, este ca desi ne-a enervat pe toti faza asta, nu putem spune ca ne mira, sau ca ni se pare de neinchipuit. Nu este prima magarie de acest gen facuta de niste pseudopromoteri in Romania si cu siguranta nici ultima.
ROCK UNDER THE SIGN OF THUNDER

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #70 on: April 15, 2009, 09:22:56 am »
asa e'n romania, asa e romanu', daca traiam intr-o tara civilizata nu se amana niciun concert

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #71 on: April 15, 2009, 09:24:26 am »
Mda ... de tot kktu' ce s'a intamplat.

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline lephrichon

• Maior
  • *
« Reply #72 on: April 15, 2009, 09:58:18 am »
deci un asemenea concert nu s-ar fi putut tine in veci vecilor. motive?
1: un concert cu o trupa mare nu se anunta cu 1 luna jumate inainte (Morrison - no ofence - dar ca organizator de concerte ar fi trebuit sa stii chestia asta)
2: pretul mult prea mic al biletelor la acest festival care se intinde pe 2 zile (mi se pare aberant 100 Ron/ 2 zile - chiar daca era in zona C).
3: www.acdc.net nu este site-ul oficial al trupei. pentru informatii oficiale se pot accesa www.acdc.com sau www.myspace.com/acdc

inainte de a va mai arunca sa va cumparati bilete incercati sa ganditi la rece deciziile ;)
Grindcore este zgomot şi zgomotul este minunat!

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #73 on: April 15, 2009, 10:15:56 am »
sunt singuru' care se strica de ras p'aici? ;D

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #74 on: April 15, 2009, 10:19:17 am »
NU.

Mai rau, ia de vezi o schema. Mesaj offline gasit de la cineva azi-dimineata pe mess:
cineva: nu o sa ma mai indoiesc niciodata de puterile tale =)) ac/dc nu mai vin in romania =))

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #75 on: April 15, 2009, 10:21:42 am »
inainte de a va mai arunca sa va cumparati bilete incercati sa ganditi la rece deciziile ;)

Problema cu ganditul la rece e ca sunt destui care nu o fac si epuizeaza biletele inainte de a se confirma concertele.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #76 on: April 15, 2009, 10:22:13 am »
si eu ma stric, si ma bucur ca s-a anulat, era o porcarie la care oricum nu ajungeam. Oricum se pare ca din cauza lui am avut de suferit, si nu pot decat sa fiu satisfacut  ;D ;D ;D

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #77 on: April 15, 2009, 10:53:27 am »
cum bre porc. io lacrimez deja
plm

Offline giusipusi

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #78 on: April 15, 2009, 10:59:27 am »
Sper ca cei care au afirmat sus si tare ca se va tine concertul s-au invatat minte sa nu mai arunce vorbe fara acoperire si sa-si asume raspunderea pentru postarile lor.
"Present is the time including all times; each second is eternity as eternity is now; and now ... now is forever"

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #79 on: April 15, 2009, 11:06:12 am »
Sus si tare au afirmat si agentiile de presa si ziarele si televiziunile, nu vad de ce va casuna pe metalhead, asta daca n-aveti fireste alte cacaturi de rafuieli cu ei.
In momentul in care se incheie contractul cu Bechtel, pentru construirea de autostrazi si, la 5 ani de la parafare, ai doar 4 km de autostrada, injuri presa care a anuntat incheierea contractului respectiv? Daca da, somn usor!

LE: raspuns valabil si pentru TheGrimReaper
« Last Edit: April 15, 2009, 11:10:00 am by Count Raven »

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #80 on: April 15, 2009, 11:18:32 am »
eu nu am inteles ceva totusi.....de unde stiau organizatorii ca vor veni 70.000 de oameni ? ac/dc ar fi strans sa zicem 25.000, da' nu mai multi, asa fara ac/dc nush cn vine pentru ab4 si vita de vie

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #81 on: April 15, 2009, 11:22:04 am »
De la mama omida stiau.
Io le-am spus sa te intrebe si pe tine ca tu stii sigur ca vin max 25.000, da' ei: "nu, nu batman, batman".

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
  • Piedone Zeppelin vegheaza asupra tuturor!
« Reply #82 on: April 15, 2009, 11:35:09 am »
O sa ma duc sa mi iau banii inapoi pe bilete de la ticketpoint... fantastic... au venit biletele si peste o ora aflu ca nu e AC-DC... Nici macar nu am mai deschis pachetul... Trebuie sa fac scandal cuiva.... Ma gandesc la ticketpoint daca nu gasesc pe handicapatii aia de la die cool....

ah btw....

AC/DC Date In Bucharest Falsely Advertised
Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.

Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.
« Last Edit: April 15, 2009, 11:36:21 am by rc_andrei »
Snake eye, I'm watching
Snake eye, look out
Snake eye, i'm coming
Snake eye, ain't no escapin

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #83 on: April 15, 2009, 11:57:29 am »
Ticketpoint n-au nicio vina, dimpotriva, pierd si ei la imagine. Ei au semnat un contract cu o societate comerciala si atata tot. Nu e vina lor ca nu s-au uitat ca societatea aia e inregistrata acum doua saptamani la Registrul Comertului si chiar daca ar fi observat asta, nu reprezenta o dovada de neincredere musai, in definitiv o firma nu trebuie sa stea la dospit.

Toata lumea si-a pus intrebari, toata prezentarea aia a evenimentului parea prea fabuloasa, prea fantastica. Urmarind numele vehiculate si turneele lor pe mapamond (ma refer la trupele in activitate, nu la Floyd), AC/DC era singura varianta logica din cele listate, avand data libera atunci si aflandu-se in zona, nu in SUA ca Bon Jovi sau in America de Sud ca U2. Altar, prezenti pe afis, au declarat in Ziua de Cluj inca dinainte de a se arunca presei comunicatul oficial ca este cu certitudine vorba de AC/DC - http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=23550 . Umplerea Bucurestiului cu afise a constituit si ea un argument favorabil, asa ca toata presa a muscat momeala si a dat stirea ca sigura, dupa cum cateva mii de oameni au muscat momeala si si-au luat bilete. Voi va veti recupera banii, presa a pierdut la imagine in bloc - nu doar Metalhead, cum zic niste retardati in comentariile de pe site, Ticketpoint si OneEvent, in calitate de giranti ai evenimentului, au cel mai mult de pierdut.

Nu stiu daca a fost teapa, sondaj de opinie regizat sau pur si simplu un haos provocat de nepriceperea unora si de credinta ca a realiza un eveniment live cu AC/DC in camp, la 15 km de oras e asa, o duda simpla ca organizarea unui concert cu trupe locale in LMC.. Dincolo de aspectul evident ca aia nu-s headlineri sa-i promovezi timp de o luna, festivalul asa cum fusese el gandit si prezentat, implica probleme serioase de logistica.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #84 on: April 15, 2009, 12:24:22 pm »
"Ticketpoint n-au nicio vina, dimpotriva, pierd si ei la imagine. Ei au semnat un contract cu o societate comerciala si atata tot. Nu e vina lor ca nu s-au uitat ca societatea aia e inregistrata acum doua saptamani la Registrul Comertului si chiar daca ar fi observat asta, nu reprezenta o dovada de neincredere musai, in definitiv o firma nu trebuie sa stea la dospit."

Pe de o parte nu au nicio vina... dar din pacate ticketpoint au semnat un contract cu o firma minune... problema intervine ca ei nu s au asigurat ca totul este real, legal, ca exista etc. Eu de ex daca as fi avut cred ca si cea mai mica firma de genul ticketpoint daca ar fi venit un organizator la mine si ar fi zis "ba vin X sa cante hai puneti bilete la vanzare..." (X fiind o trupa meseriasa) pai daca nu as fi vazut contractul pe masa nu as fi sunat cred ca de cel putin 3 ori sa confirme aia personal, agentul lor si maica sa nu as fi pus nimic in vanzare si nu as fi facut manevra....

deci isi au si ei partea de vina... si daca mai deschid astazi pachetul si vad pe bilet inscriptionat acdc atunci e si mai grav.

si chestia asta cu presa Oana eu nu inteleg ce atata valva ca Metalhead sau alte publicatii sau posturi tv sunt de vina.... nu sunt de vina cei mentionati pentru ca ei transmit mai departe informatia. Pur si simplu a fost o teapa foarte bine pusa la punct de catre niste carnati ordinari. Am auzit ca unii si au vandut bilete pe Ebay de la acdc in austria sau din nush ce tara... si acum stau cu dejtu' in cur ca saracii nu mai au ce face.

Eu sincer inca ma gandesc daca merita (si tind sa cred ca merita) sa se dea in judecata la comun catre firmele care s au ocupat de organizarea concertului... ma rog tepei secolului in romania.

pana una alta....

We've been Thunderstrucked grav...

Offline TheGrimReaper

• Capitan
  • *
« Reply #85 on: April 15, 2009, 12:31:49 pm »
presa a pierdut la imagine in bloc - nu doar Metalhead, cum zic niste retardati in comentariile de pe site

Mai usor, asta cred ca intra la atac la persoana, no ? Nu ii cunosti pe cei in cauza ca sa ii judeci...

@Count & Co. de pe forum (incl Morrison)

Eu nu am cumparat bilet, pana nu am vazut http://www.metalhead.ro/Stire-Concertul_AC_DC_confirmat_pe_pagina_de_turneu-16344.html AIA
Acum bineinteles EDITATA si scoasa treaba cu
METALHEAD.ro a anuntat mereu, premergator anunturilor oficiale, show-uri cu cele mai mari trupe de rock si metal, show-uri care s-au tinut de fiecare data ! METALHEAD NU anunta concerte incerte si pana si un zvon pe care il dam este mereu imbracat intr-o haina groasa de adevar.

Asa ca, m-am luat dupa voi, am luat bilete, si am luat teapa. Bineinteles, asta e valabil si pentru restul posturilor de TV si ziare care au zis asta, dar voi a-ti fost singurii care s-au batut cu pumnul in piept ca vin si ca nu anuntati concerte incerte si ca show-urile anuntate de voi s-au tinut de fiecare data. Asta m-a deranjat, si oricum nu foarte mult, banii pe bilete ii iau inapoi.

Ideea era ca voi erati putin mai sus pe o scara ierarhica comparativ cu posturile de TV si majoritatea ziarelor, acum am observat si eu ca nu e chiar asa. Nu e prima oara cand nu verificati sursele.

Ma repet, desi redundant, nu am nimic personal cu Mhead, si nu ii invinuiesc de treaba asta, doar ca era mai ok daca erau ceva mai ponderati in declaratii.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #86 on: April 15, 2009, 12:35:28 pm »
fiti seriosi, v-ati luat bilet ca ati vazut afisele in oras, nu ca a scris pe metalhead.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #87 on: April 15, 2009, 12:40:29 pm »
rc_andrei: da, pentru ca tu ai fost in stare sa vezi si sa intelegi tot mecanismul si sa nu dai cu laturi in presa. Dar ceea ce a scris Oana (si eu mai scurt mai sus) este perfect legitim, pentru ca sunt unii pentru care toate treburile astea se confunda, fie din proasta pricepere, fie din nepricepere, fie din lenea de a pricepe, fie numai si pentru a mai folosi o ocazie de a arunca ceva maro in Metalhead si/sau presa, depinde de gradul de informare.
Si atunci, d-aia atata valva. Oricum, chiar scrise astea, nu-s convins ca nu vor mai aparea suparati pe metalhead, presa, viata, ca la suparare (desi as avea cateva de spus si despre natura supararii fata de amploarea reactiilor) multi nu stau sa mai identifice problema si trag in toti.

LE: @TheGrimReaper hai sa te intreb ceva, ca vad ca tot insisti aiurea. Care este diferenta dintre a anunta concerte certe, dar care ascund probleme de organizare, tzepe, chestii pe care nu este obligatoriu sa le investighezi, caci e o deosebire intre presa de investigatie si cea de informare si concerte certe si care au loc, regimul ambelor categorii fiind similar (anunta organizatorul, apar informatii pe site-urile celor implicati, trupa, organizatori, label etc.)?? Iti spun eu, mare! Pentru ca uite, in cazul asta concret, Metalhead a picat la fel de prost ca toate celelalte elemente de presa, posibile si imposibile, dupa cum arata si Oana. Deci, aici a fost o teapa care a functionat cu atat mai mult cu cat nu s-a trezit Metalhead (nush de ce consideri ca e pe o treapta ierarhica?? si superioara?) sa dea stirea, ci toata presa, agentii romane de presa etc. etc. Nu stiu in ideea in care ieri, alaltaieri vuia toata lumea, era impanzit tot orasul de afise, ce inseamna ponderare la tine?? Poate imi explici, de fapt nu mie, ca n-am simbrie de la metalhead, cum fals cred unii, ci celor in tema....

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #88 on: April 15, 2009, 12:44:29 pm »
tepei secolului in romania.

maiastre, editeaza. puneo tepei muzicale a secolului, eventual.
ca tepe, sia luat romania da e ca un arici. si pe langa alea, acdc anulat e ca o virgina atinsa cu dejt mic de la stanga

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #89 on: April 15, 2009, 12:46:08 pm »
RC_ANDREI, cat oi fi tu de firma de ticketing, nu-mi poti cere mie ca promoter sa-ti arat un contract cu clauze confidentiale and all the shit. Daca ai sa consulti RCOM online, ai sa vezi ca PlayCool exista legal. De doua saptamani, dar exista. Au certificat de inmatriculare si stampila => exista legal.

Aia zic si eu, ca presa si-a luat tzeapa si ca Metalhead nu e de vina.

GrimReaper, nu ma refeream la tine, citeste alea 100 si ceva de comentarii de la prima stire cu anularea si daca tu nu gasesti comentarii retardate pe acolo, io-mi dau foc in fatza Primariei. Chiar nu trebuie si nu vreau sa cunosc persoane ca autorul comentariului de mai jos, de exemplu:

M - pe 14.4
cea mai mare tzeapa din toate timpurile? de cand plm ii acdc o trupa asa gigantica? :)))) ii o besina de trupa care era la moda acum 340 de ani,si acum inainte sa moara s-au gandit sa mai faca ceva turneu si album ca nu mai au bani nici sa se ingroape,acdc nu a fost niciodata o trupa buna sau originala,o trupa de ******** care la 80 de ani se imbraca in "scolaritze"

Atac la care persoana ma? LOL.
Acum, ca te uiti tu in stirile Metalhead ca-n Sfanta Scriptura, e problema ta.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #90 on: April 15, 2009, 12:48:20 pm »
Chiar nu trebuie si nu vreau sa cunosc persoane ca autorul comentariului de mai jos, de exemplu:

M - pe 14.4
cea mai mare tzeapa din toate timpurile? de cand plm ii acdc o trupa asa gigantica? :)))) ii o besina de trupa care era la moda acum 340 de ani,si acum inainte sa moara s-au gandit sa mai faca ceva turneu si album ca nu mai au bani nici sa se ingroape,acdc nu a fost niciodata o trupa buna sau originala,o trupa de ******** care la 80 de ani se imbraca in "scolaritze"

Nush daca as vrea sa-l cunosc personal, da' o bere prin recomandata tot i-as trimite ;D

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #91 on: April 15, 2009, 01:03:39 pm »
"RC_ANDREI, cat oi fi tu de firma de ticketing, nu-mi poti cere mie ca promoter sa-ti arat un contract cu clauze confidentiale and all the shit"

Oana, da ma rog nu stiu cum merge treaba cu promoting stuff dar eu cel putin asa vad lucrurile. e doar o parere nu am dat cu parul. Adica ma gandesc ca intre firmele organizatorice si cele care vor printa si distrubui tickete trebuie sa existe o comunicare serioasa si cel putin niste chestii neconfidentiale.... nu am zis in contextul in care eu care vin de la dalga si vreau sa vad contractul... si spun asta pentru ca indirect firmele care vor distribui biletele vor fi arse in posterior cam grav.... la imagine, la orice capitol... si eu nu m as risca asa enorm sa fiu ars in posterior daca as avea o firma de genul asta....

la fel cum nea caisa ala a scris ca e o trupa de kkao care era la moda acum 340 de ani. sa fie sanatos e parerea lui.

ma rog pana una alta rectific....

teapa muzicala a secolului in romania   :'(

raven chiar mi se pare aiurea treaba cu presa... se cauta un vinovat si in lipsa se da vina pe presa si se pare in special pe metalhead.... iar treaba cu afisele... nu am cumparat ca am vazut afisul am cumprat la aproximativ o ora dupa ce s a "confirmat", de pe net (nu am precizat metalhead a nu se sari pe mine ca sacalii sa ma injurati).  Am vazut afisele cred ca ieri si mi s au parut ciudate... aiurea.... nasoale...
Si am mai auzit de la o amica ca cica site ul lor ar fi fost copiat si adaugat pe lista concertelor romania... desi ma indoiesc.... uatever...

OANA: +667 pentru "Chiar nu trebuie si nu vreau sa cunosc persoane ca autorul comentariului de mai jos"  ;D

for those about to cut themselfs:

eu zic sa tinem post din pricina evenimentelor ce s au petrecut.... ma lepat de aceasta muzica ma arunc in biserica sa ascult muzica bisericeasca....  :o sau nu...

treceti peste ca nu vine sfarsitul lumii acum ca nu o sa vina ac dc in romania.... asta e...
« Last Edit: April 15, 2009, 01:14:16 pm by rc_andrei »

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #92 on: April 15, 2009, 01:14:50 pm »
Acum, ca te uiti tu in stirile Metalhead ca-n Sfanta Scriptura, e problema ta.

parca MH e siteul nr. 1 intr-o parte a lumii, conform propriilor declaratii - pai daca nu sunt stiri sigure cata credibilitate mai are? presa generalista e varza si o musca oricum, dar tu ca site specializat puteai pune comunicatul oficial si un p.s. undeva completand ca singurul site oficial acdc nu a confirmat. dar vii si citezi un site neoficial de turneu ca fiind o chestie mai sigura decat BNR. trupele mari confirma imediat pe siteul lor un concert ca asa e profi

Ma repet, desi redundant, nu am nimic personal cu Mhead, si nu ii invinuiesc de treaba asta, doar ca era mai ok daca erau ceva mai ponderati in declaratii.

corect, nimeni nu are nimic cu MH dar a folosit intr-o stire un ton care nu lasa alternativa de indoiala, si, prin urmare, unii, mai influentabili sau mai entuziasti, au luat de bune afisele din oras sau stirile MH si au luat bilete - presa inca are putere de manipulare

oricum poate va fi realizat concertu in cele din urma dupa turneul din SUA, ca vad ca e posibil sa mai adauge 20 de date noi - si daca vin pana la urma in Ro, toata lumea a avut dreptate ;)
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #93 on: April 15, 2009, 01:24:27 pm »
da... inca 20 de date de bagat... ma indoiesc ca or sa vina....

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #94 on: April 15, 2009, 01:29:52 pm »
Daca tie ca revista online, presa de informare - cum zicea contele - iti vine comunicatu ca vin aia, ca e sigur ca pana mea, ce faci? Nu publici si te uiti cum toti restul o fac? Si dupa aceea iti iei muhe de la diversi pt ca nu anunti concertele? Sau anunti, chiar daca nu esti sigur, pentru ca ala e rolul tau, sa dai mai departe informatia? Daca aia de s-au grabit sa ia bilet nu si-au dat seama ca un concert acdc contractat si anuntat si promovat doar cu o luna inainte de presupusa data nu are cum, tehnic, logic, sa fie suta la suta sigur, atunci problema lor. Trebuie sa mai si gandesti cu capul tau uneori, nu doar sa iei de buna orice si dupa aceea sa arunci vina pe cine poti pt ca tu, de felul tau, fix in acel moment ai refuzat sa-ti folosesti creierul pt functiile sale elementare.
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #95 on: April 15, 2009, 01:32:41 pm »
To be evil...

"Daca aia de s-au grabit sa ia bilet nu si-au dat seama ca un concert acdc contractat si anuntat si promovat doar cu o luna inainte de presupusa data nu are cum, tehnic, logic, sa fie suta la suta sigur, atunci problema lor."

Dar nu imposibil...  ;)

Offline razvan_votka

• OitaNeagra
  • Sergent
  • *
« Reply #96 on: April 15, 2009, 02:10:32 pm »
Nu pot decat sa ma rad...pe sondajul de la saitu' lor scria de Pink Floyd....orice individ care asculta muzica ar trebuie sa stie ca PINK floyd nu mai canta...deci nu e teapa e prostie _ imi pare rau daca jignesc pe cineva cu asta dar asta e ... la fel de bine putea sa spuna ca o sa fie concert Nirvana si tot se gasea lume care sa cumpere bilet.

edit : + ca era suspect faza cu festivalul, o trupa de calibru ac/dc nu are nevoie de un "festival" ca sa se cumpere bilete, doar daca vrei sa faci ceva de genul master of rock ceea ce nu e cazul momentan in romania, ca daca ar fi sa fie asa ceva ar fi gandit cu mult timp inainte.
« Last Edit: April 15, 2009, 02:14:21 pm by razvan_votka »
razvan_votka, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
  • Cocalar corporatist DEMASCAT
« Reply #97 on: April 15, 2009, 02:11:17 pm »
Conform cotidianul.ro, s-au vandut belete de 250.000 de EUR, dar doar 10.000 au si ajuns la Playcool. Chiar ma intrebam cat e de mare tzeapa pe care o va suporta ticketpoint.

Sursa:

http://cotidianul.ro/ac_dc_o_farsa_jucata_de_doi_frati_israelieni-80807.html
All those who proclaim that dog is man's best friend, have evidently not played with the pussy.

Offline vladnem

• Sergent
  • *
« Reply #98 on: April 15, 2009, 02:35:27 pm »
Dar banii pe bilete ati reusit sa ii recuperati? In cluj am cam avut probleme, urmeaza sa incerc din nou mai tarziu.

Offline rc_andrei

• Locotenent
  • *
« Reply #99 on: April 15, 2009, 02:37:34 pm »
Nu pot decat sa ma rad...pe sondajul de la saitu' lor scria de Pink Floyd....orice individ care asculta muzica ar trebuie sa stie ca PINK floyd nu mai canta...deci nu e teapa e prostie _ imi pare rau daca jignesc pe cineva cu asta dar asta e ... la fel de bine putea sa spuna ca o sa fie concert Nirvana si tot se gasea lume care sa cumpere bilet.

Mi se pare ca Pink Floyd s au apucat din nou de cantat...

http://www.starpulse.com/news/index.php/2008/04/04/nick_mason_pink_floyd_will_play_together

April 4th, 2008

Rock veterans Pink Floyd will reunite again - but only for charity, according to drummer Nick Mason. The British star claims the band, which regrouped for a one-off reunion for 2005's Live8 gig, is currently trying to source a good charity to support before it sets any more concert dates. Mason says, "I'm pretty sure we'll play together again. We're not at each others throats now."

The Live8 performance marked the end of a 20-year feud between David Gilmour and former frontman Roger Waters.

Auzisem ceva mai demult nu stiu insa cum sta treaba... parca au si sustinut un concert nu stiu nu sunt informat 100% dar oricum...  8)

METALHEAD Forum

« on: »