Am inteles ca au parte de o invitatie din partea alcoolicilor anonimi-filiala Bisoca. ( ma bantuie bisoca asta).
aia 'e' cu exorcizarea...
Bre, cum va uita dumnezeu cate una pe aici...Dragi persecutati de scoala si fomelie, conform cu dreptul lu' constitutie si cu principiul unui forum am dreptul la opinie. Asa ca malinveino/ule am sa-mi expun parerea despre fix ce am eu chef. Daca nu te-ai limita la niste chestii precum "nu intelegeti oceseyu'..." nu ati fost acolo, vei vedea ca de fapt (cel putin parerea mea) se referea la o conduita morala. Practic intr-un fel sau altul, aici nus epune problema ca era idolu' tau, se [une problema ca nu a fost fair play,etic,moral si nici drept fata de fani...
Punctu 2: Malinveinule, aricioi mic, faptul ca esti un incuiat demonstreaza ca FIX tu nu intelegi muzica lu' OCS...Care din moment ce se alcolizeaza ca sa-si coloreze hinspiratia ( asa cum sustineti ) o fac pt ascapa de limite.
punctu3 : De fapt cred ca asta e reclama mascata....
L.E apropos, daca Marduk sunt consacrati pt ceea ce fac ei intr-un concert, Adica SHOW (chestie de care voi nu aveti parte) nu va mai ambalati hormonu' sa mai aduceti vorba de ei in astfel de circumstante...Asa sa fim, cel putin struti...