Author Topic: IMMOLATION + MELECHESH - 12 Martie, Cluj-Napoca, Irish&Music  (Read 10922 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
Re: IMMOLATION + MELECHESH - 12 Martie, Cluj-Napoca, Irish&Music
« Reply #50 on: February 08, 2008, 07:48:18 pm »
nu se merge pe varianta ghinion, al doilea vehicul poate fi microbuz mititel de 8+1.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: February 08, 2008, 07:54:20 pm »
Tres bien.
Si ultima chestiune si promit sa hoinaresc pe alte plaiuri pana la luarea deciziei: daca nu mi-am procurat belet, inca, anturarea in placuta calatorie cu voi imi garanteaza si un bilet? Evident, contra-cost...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: February 08, 2008, 07:54:20 pm »

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #52 on: February 08, 2008, 08:00:06 pm »
Mais biensur.

Da-ne un scurt mail cand stii exact ca poti veni. Ar fi ideal daca ai putea lua decizia respectiva inainte de 5-6 martie, lucru valabil pentru toti doritorii, pentru a putea finaliza detaliile legate de plecare in timp util.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #53 on: February 08, 2008, 08:03:44 pm »
Pai luni, maxim marti stiu si eu si atunci sunt in masura sa fac si rezervarea, daca e cazul.
Multam de informatii si sper sa ne vedem la frumoasul eveniment muzical-cultural-bestial  :)

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #54 on: February 08, 2008, 08:15:52 pm »
Si noi iti multumim, asteptam mail de la tine. Deja s-au inscris oameni.

Offline Titus

• Bestial Records - filiala Bucuresti
  • Colonel
  • *
  • Dictatorul suprem al revistei Balamuc Zine
    • Bestial Records - prima casa de discuri underground din Romania!
« Reply #55 on: February 08, 2008, 08:35:56 pm »
Pai luni, maxim marti stiu si eu si atunci sunt in masura sa fac si rezervarea, daca e cazul.
Multam de informatii si sper sa ne vedem la frumoasul eveniment muzical-cultural-bestial  :)

Bestial
iti garantez eu ca va fi, cel putin dintr-o anumita perspectiva  ;D

Titus
TITUS CONSTANTINESCU
(distribuitor Bestial Records si Rocris Disc)
OP 31 - CP 74 SECTOR 2 BUCURESTI
e-mail: titus@bestial.ro / YM: dark_distro
tel: 0722.814.991

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #56 on: February 09, 2008, 12:09:47 am »
pot ajuta eu cu cate autocare vreti numai sa fie doritori

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #57 on: February 09, 2008, 01:17:14 am »
m-as baga si io, va zic zilele astea
asta daca nu gasesc ceva cu teleportarea aia >:( >:(

Offline Devourer

• Locotenent
  • *
« Reply #58 on: February 09, 2008, 01:43:32 am »
Noi ne vom teleporta in stil barbar cu trinu' de nuoapte pen' ca avem o placere sadica sa fim sodomizati de moji aurolaci in rapizurile senecefereului , sa puta a pijat de la tualete, sa hie tutun ca sa neavumam precun slanele ardelenejti si sa ni se usuce okii in cap de la caldura aia in eczpcies. D'apia ajept ! ;D

Don' joara Slimey ..... ontrepare, daca nu ie con suparare : Immo dupa concierpt or sa fuga mijelejte de pe canpu de lumpta sau vor mai sta o tzara ca sa loam si noi niscaiva avtografe pe gigipackuri si sa le spunem ca ajea cun i-am ajteptat 1000 de ani ii mai ajteptam si altadat' ?  ::)

Dupe Pangient Stenciu , alti carcalaci din omienoozuptejapte ! Breeeeeee, num vine sa crez !    ;D
spărgătorii de capete

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #59 on: February 09, 2008, 03:50:25 am »
vor fugi miseleste catre dusuri foarte probabil, dar se vor intoarce cu chef de stat la taclale / primit complemente, baetzii nu este roxtaruri din cate am intzeles, asa ca nu vor fugi nici de blitz nici de iscalituri. [asta am probat-o anul trecut].

@morrison, daca le si subventionezi, dam o bere la concert. altfel nuntzeleg zubtilitatzurile din postul tau.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #60 on: February 09, 2008, 10:52:43 am »
nu e nicio subtilitate
am zis doar ca daca se strang 40-50 de bucuresteni care vor sa mearga la cluj la concert, pentru un pret rezonabil de dus intors (nu stiu cat, dar ma interesez - oricum ceva de genu 30 de euro), putem face rost de autocar/e dus intors.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #61 on: February 09, 2008, 03:43:34 pm »
Pai daca vor exista 50 de oameni, cu siguranta va fi luat un autocar. noi ne-am orientat deocamdata in functie de numarul de oameni care si-au manifestat intentia de a veni / sau au luat legatura cu titus pentru a-si cumpara bilet. despre pret, cum am zis pe luni-marti cand vin raspunsurile la oferte, dar 30 de euro mi se pare mult.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #62 on: February 11, 2008, 08:49:00 pm »
slimey, daca ai mai zis scuza-ma, ca nu ma da atentia afara din casa acum... pana cand trebuie sa anuntam cei care vrem sa venim din Buc?

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #63 on: February 11, 2008, 08:53:29 pm »
si pe mine ma bate gandul.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #64 on: February 11, 2008, 08:56:02 pm »
Vorbesti serios?  :D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #65 on: February 11, 2008, 08:58:11 pm »
Pe bune, imi muncesc capatana sa vad cum gasesc o posibilitate .

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #66 on: February 11, 2008, 09:02:48 pm »
Ai doua variante cvasi-obositoare. Fie pe cont propriu, Braila - Cluj si retur. Fie ajuns dimineata in Bucuresti, mers pe 'varianta slimey'. Insa in ambele variante, mi-e ca pierzi doua zile.  :-\

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #67 on: February 11, 2008, 09:09:26 pm »
Mai dificil este cu zilele libere in timpul saptamanii,  avand in vedere responsabilitatile care-mi apasa umerii firavi. ( aviz sefilor de tot soiul si celor care reproseaza ca nu am viata personala si profesionala, tu-i in vorbituare de idioti ).

Offline SEBEK

• HATEWORK
  • Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #68 on: February 11, 2008, 09:12:21 pm »
Pai in principiu ar trebui sa inchiriem mijlocul de transport pana pe 5 Martie. Am ajuns si la urmatoarele variante de pret pentru transport, care depind exclusiv de numarul de persoane care vor fi interesate:
- 20-35 persoane - 100 RON/persoana, dus-intors
- 35-40 persoane - 90 RON/persoana, dus intors
- 40-50 persoane - 80 RON/persoana, dus intors
- 50-58 persoane - 65 RON/persoana, dus intors.
Vom anunta pe parcurs numarul de locuri ocupate. Cu cat numarul se apropie de 60 cu atat este mai convenabil.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #69 on: February 11, 2008, 09:14:12 pm »
Ai doua variante cvasi-obositoare. Fie pe cont propriu, Braila - Cluj si retur. Fie ajuns dimineata in Bucuresti, mers pe 'varianta slimey'. Insa in ambele variante, mi-e ca pierzi doua zile.  :-\

bah tu in loc sa incerci sa convingi omu' >:( :P
'ai bre crema, ca doar e ziua mea, tre' sa-ti fac si tie cinste... ca de nesatuii astia si-asa nu scap... :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #70 on: February 11, 2008, 09:18:39 pm »
Normal ca as vrea sa vina si crematory, ca doar l-a zapacit melecheshu' in ultima vreme  ;D. Dar trebuie sa privesti si cu realizm treaba. Tocmai ce ti-a zis ca are un program ciudat, iar chestiunea nu-i chiar in wend.

SEBEK: fireste ca e de dorit varianta cea mai ieftina; mersi de info, oricum. Ne straduim sa dam rapid raspuns.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #71 on: February 11, 2008, 09:28:42 pm »
Phedrus ~ un motiv in plus.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #72 on: February 21, 2008, 02:06:10 am »
GOATWHORE s-au infiintat in 1996 in New Orleans din membri ai Acid Bath / Crowbar: Sammy Duet si Zak Nolan, iar in 1997 au fost semnati pentru primul material la Rotten Records.
Din 2004 insa, Goatwhore au trecut la Metal Blade, unde dupa o serie de evenimente nefaste (precum accidentul de masina al vocalului), au scos si cel mai recent album al lor “A Haunting Curse”.
In ceea ce priveste influentele muzicale trupa mentioneaza adeseori nume ca Venom, Bathory, Celtic Frost

Goatwhore au un inceput de 2008 extrem de tumultuos, fiind intr-un turneu de peste 40 de date pe teritoriul Statelor Unite alaturi de EXODUS, Arsis si Warbrinber, turneu ce va lua sfarsit la finele lui februarie, urmand ca Goatwhore sa se indrepte spre Europa pentru turneul avut alaturi de cei de la Immolation, primul turneu european al trupei din New Orleans.

Isi descriu muzica in propriile cuvinte ca fiind: “Un ritual format din diverse blasfemii, practicat ca recviem al sinuciderii” sau “O razbunare tonica in lupta impotriva perderii cuvintelor capabile sa dovedeasca faptul ca un Dumnezeu exte vinovat de existenta ta.”

Lineup:
Ben Falgoust - vocals
Sammy Duet - guitar
Nathan Bergeron - bass
Zack Simmons – drums

Band site: http://www.goatwhore.net
Myspace: http://www.myspace.com/goatwhore

Goatwhore pot fi vazuti la Cluj pe data de 12 martie, alaturi de Immolation, Melechesh si Sickening Horror.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #73 on: February 21, 2008, 10:38:24 am »
daca venim cu voi de la Buc, mai e nevoie sa ne cumparam bilete de la Titus sau putem lua direct de la voi?

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #74 on: February 21, 2008, 11:13:03 am »
Goatwhore - super COI !

Offline Titus

• Colonel
  • *
« Reply #75 on: February 21, 2008, 11:46:51 am »
daca venim cu voi de la Buc, mai e nevoie sa ne cumparam bilete de la Titus sau putem lua direct de la voi?

Puteti lua si de la Cluj, insa la 40 de lei. Eu le am la 30 lei, pana pe 11 martie.

Titus

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #76 on: March 01, 2008, 02:09:54 am »
Melechesh semnati la Nuclear Blast.

Nuclear Blast au anuntat cu mandrie semnarea blackerilor "sumerieni". Dupa infiintarea trupei in 1993, Melechesh (tradus din aramaica "rege al focului") au avut o evolutie clara devenind cea mai reprezentativa trupa din Orientul Mijlociu. Celebritatea le-a fost adusa de albumul Sphynx (2003) iar odata cu  "Emissaries" (2006) pasul urmator a fost in mod logic intrarea in "dinastia Nuclear Blast"

declaratia lui Ashmedi:
“We are pleased to be cooperating with and being part of the Nuclear Blast dynasty. This was the logical step for us and Nuclear Blast has the platform from which we can keep on expanding and capturing the souls of many. With strong foundations towers can soar ever higher to reach newer cosmic plains.

I am working on new material at the moment, the writing process will still take some time, the process will be paused for the European Tour in March/April hence, talk of a new album will not yet be divulged but we will keep you updated!”

surse: www.melechesh.com / www.myspace.com/melechesh

Offline Vlahul

• LMC
  • Maior
  • *
  • Long Live Metal!
    • Metal Masters
« Reply #77 on: March 02, 2008, 04:19:03 pm »
Proscriptor...as a drummer

In the past 27 years, Proscriptor McGovern has established himself as one of the most important, extreme metal drummers in the world. He is best known for his percussive and poetic roles in the bands Absu and Melechesh and is probably the most charismatic drummer/vocalists of this genre.

Proscriptor’s tale began when his stepfather passed down his old Ludwig drum kit to him in 1981. A decade later, he would combine his arcane insight and accelerative drumming techniques towards the band Absu - a band that would invent a style called "mythological occult metal."

Musically speaking, Proscriptor is influenced by diverse types of music: from Slayer, Soft Machine and Styx to Kreator, King Crimson and Kiss.

Not only Absu, but Proscriptor has contributed his talents for other acts, such as Blood Storm, Demonic Christ, Equimanthorn, Equitant, The Firstborn, David Harbour, Heaven's Devils, Infernal Oak, Judas Iscariot, Magus, Melechesh, Ozark Empire, Roller, Starchaser Network, Thornspawn, The Turning, Vex and even his own solo works under his same pseudonym.

Sursele:

http://www.myspace.com/proscriptormusic

Pacat ca nu mai face parte din proiectul Meleclesh. Din 99 pana in 2005 a bagat mare la versuri si compozitii. As fi venit cu ochii inchisi pana la cluj doar sa vad/aud pe nebunu' asta. A fost foarte aproape sa primeasca postul de tobar in Slayer, numai ca s-a intors Lombardo :).

Pacat inca odata, ar fi fost o prezenta de vis.

Meleclesh Lineup:

Current members

* Ashmedi – main vocals, lead & rhythm guitars, 12-string acoustic guitar, keyboards and percussion
    * Moloch – lead & rhythm guitars, buzuq
    * Xul – drums & percussion
    * Kawn – live Bass, backing vocals

Former members

* Lord Curse – drums (on As Jerusalem Burns)
    * Proscriptor – drums & percussion, vocals, lyrics (On Djinn and Sphynx)
    * Al´ Hazred – bass, additional vocals

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #78 on: March 02, 2008, 04:51:01 pm »
ai cam pecit la partea cu compozitia nu ca as vrea sa minimalizez veleitatile bunului Proscriptor. Daca ai fi deschis oricare cd origi cu Melechesh ai fi vazut la lyrics si music ori Ashmedi ori Moloch ori amandoi. Da, Proscriptor a contribuit la versurile a vreo doua piese, mai exact: Apkallu Counsel si Triangular Tattvic Fire, dar la partea de muzica nu este creditat cu nimic, nicaieri.

Pe de alta parte Xul cred ca reuseste sa il inlocuiasca destul de bine, iar ca si tobar in genere, merita mentionat ca mai bate si la Thanatos si ca printre trupele la care a cantat so far sunt Liar of Golgotha, Funeral Winds , Lier in Wait, ne zice cu intelepciune arhiva metalica cea de toate zilele  ;)

Offline SEBEK

• HATEWORK
  • Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #79 on: March 02, 2008, 05:04:57 pm »
Mi-ai luat vorba din gura.
In fine, m-am obisnuit cu astfel de abordari de suprafata. Daca imi aduc aminte, inante de concertul Suffocation, Voda reusea sa faca tot felul de afirmatii de natura rasiala despre Mike (Fuckin') Smith si depre Terrance Hobbes.
Acum face afirmatii necontrolate despre rolurile din Melechesh. Cred ca e din cauza sosului de pizza care se urca la cap uneori. Sau e vorba despre altceva...
Nus de ce, da unii oameni nu pot sa faca niciodata nimic bine.

Offline Vlahul

• LMC
  • Maior
  • *
  • Long Live Metal!
    • Metal Masters
« Reply #80 on: March 02, 2008, 09:28:51 pm »
nu cred ca e cazul sa luati foc chiar asa, nu am avut nicio intentie rautacioasa... mai bine nu postam, stiam ca abia se asteapta :).

anyway... cu sosuri de pizza sau nu si cu Proscriptor necreditat...

imi cer scuze daca am adus vreo ofensa domnului Sebek!

Cat despre conceptia mea asupra iudeilor sau altor rase, hai sa o lasam personala, poate acel ofensator se simte prea tigan la culoare si incearca sa intepe cumva.

Ramanand la topic, Meleclesh este o trupa buna de black, cea mai buna trupa jidaneasca as zice. Muzical vorbind, poate sa scoata capul cu mandire printre elitele muzicii extreme din prezent.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #81 on: March 02, 2008, 09:47:33 pm »
una la mana, conceptia ta referitoare la rase ramanea persoanla daca n-o fluturai in dulcele stil pe forumuri.

a doua la mana, inainte de a face referiri la culori si rase, treci pe la un dentist. anatomic suntem toti la fel, la demnitate mai putem purta discutii.

a treia la mana, nu ia nimeni foc, dar cum sa iti spun, inainte de apasa butonul ala de send, mai baga un cd in player si mai documenteaza-te. interventiile care dezinformeaza nu ajuta pe nimeni.

Elly / Hatework Crew
« Last Edit: March 02, 2008, 10:13:59 pm by Slimey »

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #82 on: March 02, 2008, 10:11:41 pm »

Cat despre conceptia mea asupra iudeilor sau altor rase, hai sa o lasam personala, poate acel ofensator se simte prea tigan la culoare si incearca sa intepe cumva.

OK deci editezi tu, ca daca editez eu, dau si ban.

Si acum sa ne intoarcem la concert.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #83 on: March 03, 2008, 10:54:08 am »
Amabilitatile reciproce au fost mutate la fight club.

Offline Helgea88

• The Ultimate Fucking Evil!
  • Maior
  • *
  • F.O.A.D.
« Reply #84 on: March 03, 2008, 12:46:40 pm »
Ramanand la topic, Meleclesh este o trupa buna de black, cea mai buna trupa jidaneasca as zice.

nenea oamenii din melechesh nu sunt evrei. mai documenteaza-te putzin
daca o trupa s-a formai in israel nu rezulta ka e "jidaneasca"

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #85 on: March 03, 2008, 02:35:59 pm »
daca va mai vad cu expresii de genul asta pe aici (jidan,jidov,jidanesc,tzigan etc) banez eu, personal si cu manutza mea de pionier   TOT ce vad si ma si supar ca vacaru pe sat !

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #86 on: March 03, 2008, 07:59:46 pm »
emile, nu e nevoie de pluralul ala din "va mai vad", ca numa' unu uzita acele expresii.

in alta ordine de idei, cei interesati de transportul bucuresti-cluj si retur din ziua concertului pe al carui topic ne aflam, sunt rugati sa ne contacteze cat mai repede pentru a lua o decizie in privinta excursiei si a mijlocului de transport.

reamintesc mail: bilete[at]hatework.ro si telefon 0728 26 86 79.

Keep supporting extreme music!

UPDATE:

Foarte important: schimbare de program pentru concertul Immolation din Cluj-Napoca.

Ora de incepere a concertului din data de 12 martie, va fi modificata la 18:30 in loc de 20:00 cum figureaza pe biletele evenimentului. Agentia care organizeaza turneul “Shadows of the Emissaries’ Curse” impreuna cu Hatework au decis urmatorul program:
Acces sala: 18:00
SICKENING HORROR - 18:30-19:00 
Change over - 19:00-19:15
GOATWHORE - 19:15-19:55 
Change over 19:55-20:20 
MELECHESH - 20:20-21:05
Change over - 21:05-21:30 
IMMOLATION - 21:25-22:25

Acest eveniment va dispune de stand cu merchadise al tuturor trupelor mentionate mai sus.
Irish & Music Pub va fi deschis dupa concert pana spre orele diminetii.

INFORMATII UTILE PENTRU CEI CARE NU LOCUIESC IN CLUJ:

Mai jos puteti gasi cateva alternative de deplasare catre Cluj-Napoca, criteriul principal pentru alegerea respectivelor orase este vanzarea de bilete.
Pentru cei din Bucuresti, mai este inca deschisa lista pentru inscrieri la autocarul/microbuzul destinat exclusiv celor care vin la concert, pentru alte solutii, consultati siturile citate in finalului textului.

Mijloace de transport (microbuze) catre Cluj-Napoca:
Oradea – Cluj : plecare 14:00 (Autogara Oradea) – sosire 17:15 (Autogara Cluj) rezervari: 0741-607.941
Baia Mare – Cluj: plecare 14:00 (Autogara Azur) – sosire 17:00 (Autogara Cluj) rezervari: 0741-607.941
Zalau – Cluj: plecare 13:30 (Autogara Zalau) – sosire 16:00 (Autogara Cluj) / sau plecari dese de la Hanul Drumetului (neregulate).
Bistrita – Cluj: plecare 15:00 (Autogara Bistrita) – sosire 17:30 (statie Observator) rezervari: 0722-238.96
Sibiu – Cluj: plecare 14:15 (Autogara Sibiu) – sosire 17:20 (Autogara Cluj) rezervari: 0741-607.941
Mures – Cluj: plecare 14:50 (Autogara Voiajor) – sosire 17:00 (Autogara Cluj) rezervari: 0239-694.417
Brasov – Cluj: plecare 11:20 (Parcare Gara Mare) – sosire 17:00 (Autogara Cluj) rezervari 0239-694.417
Iasi – Cluj: plecare 07:15 (statia Vama Veche Codreanu) – sosire 16:30 (Autogara Cluj) rezervari 0740-83 78 55
Timisoara – Cluj: plecare 6:54 (gara Timisoara Nord) – sosire: 12:37 (gara Cluj) [tren]

Plecari din Cluj (trenuri) catre:
Oradea: 2:10 (sosire 4:47) Rapid
Baia Mare: 6:07 (sosire 9:24) Rapid
Zalau: 1:29 (sosire 6:17, schimbare in Dej si Jibou)
Bistrita: 1:35 (sosire 6:37, schimbare in Beclean)
Sibiu: 5:00 (sosire 9:14, schimbare in Copsa Mica)
Mures: 23:54 (sosire 5:20, schimbare in Razboieni)
Brasov: 23:12 (sosire 4:45) Rapid sau 1:17 (sosire 8:22) Rapid
Iasi :1:20 (sosire 10:08) Accelerat
Timisoara: 23:42 (sosire 6:32) Accelerat
*surse: www.autogari.ro / www.infofer.ro

Variante de cazare in orasul Cluj-Napoca la o stea, 2 stele, 3 stele sau hostel:
Vila Mora: Cluj-Napoca Str. Prof. Dr. Gh. Marinescu Nr. 94
0264 431 942 / 0728 962 445 / 0728 962 446
Hotel Athos: Cluj-Napoca, str Becas nr. 42
0744 555 453
Pensiune Mellis: Cluj-napoca, Str. Moldovei Nr. 5
264 595 247 (+Fax) / 0744 645 800 / 0727 456 389
Pensiune Max: Cluj, Str. G-ral Traian Mosoiu N. 64
0755 484 298 / 0732 509 394 / 0264 455 443
Hotel Transilvania: Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand Nr. 20
0264 594 429
Hostel Retro Youth: Cluj, Potaissa st.13
0264 450 452
Pensiunea Paris: Cluj, str. Paris, nr. 103-105
0264 432 003 / 0264 432 014 / 0742 104 966
Hotel Pedro: Cluj-Napoca, Str. Paris, Nr. 89 B
0264 433 083 / 0364 105 131 / 0723 390 595
Vila Cetatuia: Cluj-Napoca, str. Serpuitoare nr. 1, jud. Cluj
0364 107 341 / 0751 082 573

Clubul Irish & Music Pub este situat pe strada Horea nr. 5
« Last Edit: March 04, 2008, 07:06:12 pm by Slimey »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #87 on: March 05, 2008, 12:42:19 pm »
Din nefericire, spun absent aici.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #88 on: March 05, 2008, 12:46:38 pm »
pentru ca miercuri voi fi in cluj am o intrebare: se poate cumpara bilet de la fata locului?

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #89 on: March 05, 2008, 01:11:26 pm »
Da, se poate cumpara la fata locului:
fara rezervare: 40 RON
cu rezervare: 35 RON (rezervarea se face scriind un email la bilete[at]hatework.ro in care specifici numele complet si un numar de telefon). Te asteptam!

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #90 on: March 05, 2008, 01:19:00 pm »
ok. multumesc. s-a facut. ne vedem acolo.

Offline Devourer

• Locotenent
  • *
« Reply #91 on: March 06, 2008, 01:19:50 am »
Motifele acestor skimbari care ar fi ? Oricun o sa fim acolo. ;D

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #92 on: March 06, 2008, 12:07:55 pm »
inceperea mai devreme a concertului presupune terminarea mai devreme a acestuia. agentia ne-a semnalat ca ar dori aceasta schimbare, a fost discutat si cu cei de la music pub, si s-a ajuns la programul afisat mai sus ca fiind cel mai ok pentru toata lumea.

ps: in felul asta o sa fie vreme dupa show sa se mai stea la taclale si cu batranii dolan sau vigna, sau cu cine vei mai dori tu poze sau autografe.

Offline Mugur

• Capitan
  • *
« Reply #93 on: March 06, 2008, 10:56:28 pm »
cat am sa regret ca nu pot merge si eu. sunt de tura atunci :(
As Blood Rains From The Sky.... We Walk The Path Of Endless Fire .

Offline clarra20

• Sergent
  • *
« Reply #94 on: March 07, 2008, 09:37:09 am »
Mai e putin! Yupiiiiii!

Roxana

lasa linkurile stupide pt alte boarduri. Arana
« Last Edit: March 07, 2008, 11:05:43 am by Arana »
clarra20, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Titus

• Colonel
  • *
« Reply #95 on: March 07, 2008, 10:27:51 pm »
Ultima ocazie de a cumpara bilete Immolation la 30 lei, pentru cei din Bucuresti: maine, 8 martie, dupa ora 19,00, la standul Bestial Records de la Live Metal Club.

In aceeasi ordine de idei: stand Bestial Records miercuri la Cluj, la concertul Immolation: CDuri, casete, reviste, DVDuri, tricouri.

Titus/Bestial Records

Offline babman

• Sergent
  • *
« Reply #96 on: March 08, 2008, 01:40:44 pm »
chiar vroiam sa vad Goatwhore (si Immolation, da mai putin :D)... dar is falit, si Cluj e cam departe :-< se ofera vreun clujean sa ma adopte pana pe 12? :D
babman, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #97 on: March 10, 2008, 12:02:07 pm »
fro veste despre faimoasa excuirsie la immolation?
in ce varianta si daca mai sunt schimbari de orar pls. ca sa stiu daca merg, cu cine merg..
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #98 on: March 10, 2008, 12:10:38 pm »
Se pare ca vom pleca din Autogara Militari, anunt eu azi ora daca nu apare Slimey.

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #99 on: March 10, 2008, 06:58:10 pm »
Am revenit. Din pacate varianta microbuzului pica, suntem prea multi pentru 8+1 si prea putini pentru unul mai mare. Asa ca avem acceleratul la 7:30 (ajunge in Cluj la 15:54, costa 51 lei pret intreg) sau varianta autocar din autogara mai sus-mentionata la ora 9. Pentru retur la baza, e un tren pe la 11 noaptea pe care speram sa-l prindem fara a "ciupi" din recitalul Immolation.

METALHEAD Forum

« on: »