Linked Events

• Impaled Nazarene in Romania: January 30, 2011 - February 01, 2011

Author Topic: Impaled Nazarene in Romania - Road to the Balkans Tour 2011  (Read 3781 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
Re: Impaled Nazarene in Romania - Road to the Balkans Tour 2011
« Reply #50 on: January 30, 2011, 03:19:09 pm »
mue cu caccat
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Infester

• Infestation of Evil
  • Capitan
  • *
  • Ciorchine de hemoroizi
« Reply #51 on: January 30, 2011, 04:49:26 pm »
Cred ca o sa ma imbolnavesc

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: January 30, 2011, 04:49:26 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: January 30, 2011, 05:47:27 pm »
Traiasca grecii!!!

P.S. traiasca si peruk!!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #53 on: January 30, 2011, 05:55:24 pm »
nu mai, ca a luat ban

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #54 on: January 30, 2011, 06:03:04 pm »
ce tigani..

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #55 on: January 30, 2011, 07:35:02 pm »
m@gr&!!!_)(*(*&

si l-atz mai banat si pe peruk in culmea activitatii lui forumistice!

ce zi de cac*t!
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline scorojit

• Colonel
  • *
« Reply #56 on: January 30, 2011, 09:02:27 pm »
nu exista dumnezeu

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #57 on: January 30, 2011, 09:05:41 pm »
ba din faza asta se vede foarte clar ca exista.
si e foarte defensiv si ofticos

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: January 30, 2011, 09:22:46 pm »
exista pulla lu hector in gura noastra... aia exista. cine e hector? personaj din mitologia romaneasca cu sarma ghimpata pe pulla.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #59 on: January 30, 2011, 09:28:39 pm »
Calm down, nu e prima trupa care rateaza epocala sansa de a se produce in Romania.
Lor o sa le para rau !

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #60 on: January 30, 2011, 11:04:32 pm »
ma deprima chestia asta. ca si soferii de tir si anumite culori.
coro tata, da'i in pulla mea de greci homosexxualli (sa le fvt kommatara!!!), adu'i pe nazareni oricand pozibil!

ptiu, fvtvi!!!!!!  :(

Offline scorojit

• Colonel
  • *
« Reply #61 on: January 30, 2011, 11:32:43 pm »
Sa vezi acu ca l-au maniat impalezii pe SLAYER si aduce mania moldovenilor asupra lor. :))

Offline sunmoon

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • Sun & Moon Records
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #62 on: January 31, 2011, 08:52:14 am »
am facut 700 km cu masina degeaba (dus-intors bineinteles) si acuma spuneti ca e vina grecilor, foarte interesant, dar cum explicati stirea asta:

http://campnazarene.com/index.php?id=97
sunmoon, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dragonul roz

• General
  • *
  • Pig fairy
« Reply #63 on: January 31, 2011, 09:03:53 am »
iti explica ei:

YOU READ IT, TURKEY AND GREECE WILL HAPPEN, REST IS CANCELLED. WE ARE NOT HAPPY ABOUT THIS AND WE SPENT OUR HOLIDAYS TO DO THIS FIASCO. WE ALL WORK SO FIRST ONE TO SAY WE DO THIS FOR MONEY (WHAT MONEY EH?) CAN FUCK RIGHT OFF!!! AT LEAST WE ...MANAGED TO SAVE A COUPLE OF SHOWS, IT IS BETTER THAN NOTHING. AND FOR YOU WHO DO NOT UNDERSTAND, I CAN TELL YOU WE WOULD HAVE LOVED TO PLAY IN BULGARIA AND ROMANIA, WE HAVE NEVER BEEN THERE BUT THIS WAS TOTALLY BEYOND OUR CONTROL. YOU DECIDE TO BE X-FAN, THEN GO AHEAD. THIS SUCKS BUT WHAT THE F U C K CAN YOU DO WHEN YOU ARE BETWEEN A FIST AND BRICKWALL???

Quote from: nobody
laba tot un fel de tribut adus femeii este!

Offline SLAYER

• Реальный Пацан
  • Maior
  • *
  • Metalhead din Chisinau
    • http://www.metal.md
« Reply #64 on: January 31, 2011, 12:08:05 pm »
Sa vezi acu ca l-au maniat impalezii pe SLAYER si aduce mania moldovenilor asupra lor. :))

Sigur ca da nahui...plm((((((((((

da care situatia cu concert in Bucuresti...va avea loc fara IN cu trupele din Pl si Ua sau nu?
« Last Edit: January 31, 2011, 12:11:48 pm by SLAYER »

Republica Moldova

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #65 on: January 31, 2011, 12:31:28 pm »
Momentan sunt anulate toate concertele in Romania cu sanse de reprogramare. Citeste si matale o pagina in urma ;)
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline sunmoon

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • Sun & Moon Records
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #66 on: January 31, 2011, 12:55:32 pm »
foarte interesant,
din cuaza managerului turneului (grecul rau) a fost amanate concertele din Romania si Bulgaria, dar concertele din Grecia si Turcia si tine cum a fost programat initial.
come on!
concluzie: faceti un singur concert pt o trupa ca IN, dar asta sa fie facut cum trebuie. ultima vreme am fost la niste concerte foarte fine in tara: Paradise Lost-Samael (Cluj), Mayhem (Cluj), IN (Oradea), bravo, felicitari si mult succes.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #67 on: January 31, 2011, 12:59:44 pm »
Ba dashteptilor ... ats fost vreunu acolo de va tot dati cu presupusul? Sunmoon ia mai baga o geana sa vezi la cate ore a venit update'ul cu turcia si grecia. Nu se stie concret ce s'a intamplat si nu mai amesteca promoterii locali si managerii de turneu aiurea. Zice undeva ca promoterii din Romania nu si'au onorat contractele si ca din cauza asta au fost anulate concertele la noi? NU! Asa ca terminati frate cu supozitiile astea cretine.

LE: una'i sa'ti exprimi dezamagirea ... alta'i sa tot arunci vorbe de genul celor de mai sus. Plm ... si io stau cu 5 bilete in pozonar si rad la ele. Asta e!
« Last Edit: January 31, 2011, 01:04:00 pm by Jägerkillär »

Offline Coro - Axa Valaha

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #68 on: February 01, 2011, 06:18:30 am »
Impaled Nazarene - trei concerte anulate in Romania

Pentru ca situatia extrem de neplacuta privind anularea celor trei concerte Impaled Nazarene a atras mai multe comentarii negative, multi spectatori indoindu-se de veridicitatea motivului anularii in-extremis al concertelor anuntate cu atata vreme inainte, Axa Valaha Productions, impreuna cu cele doua agentii locale care s-au ocupat de organizarea concertelor de la Oradea si Iasi, au decis sa revina cu detalii in legatura cu aceasta situatie extrem de neplacuta pentru toata lumea.

Mihai "Coro" Caraveteanu (Axa Valaha Productions): "Inca o data ne disociem de orice raspundere in legatura cu anularea concertelor din Oradea, Iasi si Bucuresti. Aceasta decizie apartine doar trupei si a fost luata intr-un context de imprejurari care nu ne priveste in niciun fel. Ca agentie organizatoare a celor trei concerte din Romania, nu e de datoria mea sa ma ocup de transportul trupei headliner de la un concert la altul, am cu totul altfel de obligatii si raspunderi din acest punct de vedere. Cu toate acestea, am facut, impreuna cu Ribcage Booking, tot ce era omeneste posibil pentru ca Impaled Nazarene sa poata ajunge in Romania, am oferit inclusiv o varianta de transport alternativ, incepand cu Oradea, pentru ca acest turneu sa poata continua. Din pacate, datorita colaborarii si comunicarii defectuoase intre trupa headliner si agentia organizatoare a turneului, GCA Concerts din Atena, nici aceasta varianta nu a fost posibila, iar membrii trupei Impaled Nazarene au decis sa renunte complet la turneu si si-au achizitionat bilete de avion pentru a se intoarce in Finlanda. GCA Concerts a incercat imediat sa salveze concertele pe care le organizeaza direct in Grecia si Turcia, astfel ca le-au oferit finlandezilor noi bilete de avion pentru ca acestia sa poata sustine ultimele date ale turneului. Astfel, singurele victime colaterale din aceasta poveste cu final nefericit, sunt cele trei agentii romanesti, Axa Valaha Productions, Ribcage Booking si Metal Support, precum si agentia bulgara ShadowLand Music, al caror concert la Sofia a fost de asemenea anulat. Dupa ce ieri am facut public mesajul pe care Mika Luttinen ni l-a transmis in acest context, astazi revin cu declaratia pe care finlandezul a facut-o fanilor bulgari, prin ShadowLand Music, via Metal Katehizis, una dintre cele mai importante webzine-uri din tara vecina. Aveti declaratia, respectiv link-ul mai jos. De asemenea, am obtinut o reactie din partea GCA Booking, care isi cere scuze si admite ca situatia le-a scapat de sub control, mesajul semnat de Kostas Taousanidis, boss-ul GCA Concerts, ne-a parvenit luni 31.01.2011, dupa pranz. In aceste conditii, vom merge mai departe si vom organiza un singur concert Impaled Nazarene in Romania, in luna martie a acestui an, un show exclusiv, despre care vom oferi detalii in cel mai scurt timp. Desi vina pentru aceasta situatie ingrata nu ne apartine, ne cerem scuze tuturor celor care au facut eforturi pentru a ajunge la aceste concerte, au cumparat bilete in avans sau au fost in ultima instanta intorsi din drumul catre concertul din Oradea. Sper ca veti intelege situatia, pentru ca nici eu, nici partenerii mei n-am anulat niciodata concerte in-extremis, situatii de acest gen se intampla din cand in cand, chiar si cu trupe mult mai mari, doar ca ne doream foarte mult sa nu ni se intample noua asa ceva, nu doar din cauza pierderilor financiare serioase, ci mai ales din cauza feedback-ului negativ de care beneficiem acum din partea fanilor care ar fi vrut sa vada Impaled Nazarene in Romania. Vom reveni in cel mai scurt timp cu detalii legate de felul in care vom returna banii pe biletele vandute in avans, respectiv cu noua data de concert Impaled Nazarene, pentru care biletele deja vandute la Iasi, Bucuresti si Oradea raman valabile."

Mika Luttinen (Impaled Nazarene): "...our support band from Greece - Ritual Of Odds, came to pick us up from Slovenia. They came with a van that was like a fucking toilet - no seat belts, junk everywhere, broken tail lights, broken windows (winter eh) etc. We were supposed to travel thousands of kilometres with this." (Metal Katehizis - http://katehizis.com/news/shNews.php?id=17661& )

Kostas Taousanidis (GCA Concerts):  "Hi Coro, sorry for my delay on this... Possibly you came already in contact with Mika. Unfortunately they had a problem with Ritual Of Odds band and the mini van and they decided to cancel the shows. That reason, as a combination of the very bad treatment of Slovenia's promoters as Mika told me, with bad hotel accommodation and no transportation, make them angry and out of limit! We talked yesterday with Mika and we tried to save the situation, but when we talked they get already their decision and book the flights back for Finland. We saved the Turkish and the Greek shows with flights the last moment into Turkey from Finland... I'm very sorry for the whole situation but it was out of my hands. All The Best."

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #69 on: February 01, 2011, 08:17:39 am »
pe mika il inteleg la faza cu transportul si tot...
grecul (GCA) parca arunca cumva pisica pe ritual ofodds si sloveni. tipic.
cat despre aceasta poveste, io consider ca nu are inca un final, intrucat astept concertul din martie de la bucuresti.
coro, go on with your ghoul. bring the nuclear bastards home!!!  \m/
suport total.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #70 on: February 01, 2011, 08:24:12 am »
La IN pe site alaltaieri se impulea Mika cu gagica unuia din ritual of odds pe aceeasi tema. Apparently that guy screwed things up. Oh well ... sa vie in martie zic! ;D

Offline Herod

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #71 on: February 01, 2011, 09:10:24 am »
Da,
Salutare popor. Nu am mai scris de mult pe forum aici. Dar vreau sa fac si eu o declaratie privind mizeria asta cu grecii eu fiind promoterul din Slovenia.

Treaba a fost cam asa. Dupa soundcheck i-am dus pe Impalezi la hotel. Acolo era un grec care ne astepta sa ne arate cu ce masina vor merge in tour. Cred ca nici cea mai penala trupa de manele nu ar circula cu asa ceva pe strada, mai mult de atat nu stiu daca masina aia ar fi ajuns pana in Romania... Daca ar fi existat controale vamale masina aia nu trecea nici o vama.

Mai mult, masina nu avea decat 4 locuri. Trupetii erau 5. O fereastra era distrusa, cauciucul de securizare fiind practic inexistent. La fel si luminile de semnalizare de pe partea stanga inexistente...
La intrebarea lui Mika "Dude you think we will manage to go to Romania with this car?", "You think we can get there alive with this car?" grecul foarte arogant "Why not? You have to come now..."

Trupa va pune in curand pe websiteul lor niste poze cu ce mizerie de van a fost acolo.
Cat despre mine ca am fucked it up... Ce sa zic, ne-am distrat 3 zile ca niste sefi. Probabil au fost foarte dezamagiti de toata distractia care s-a intamplat in Slovenia si si-au bagat picioarele in el de tour. :))

Va salut si sper sa ajunga IN si in Romania.
Setlistul pt concertele astea aveau 35 de piese pe o durata a 2 ore.
Herod.

Offline Herod

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #72 on: February 01, 2011, 09:26:10 am »
Impaled nazarene fiind extrem de suparati:

Total War @ Unterhund
« Last Edit: February 01, 2011, 09:40:43 am by Herod »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #73 on: February 01, 2011, 09:32:28 am »
Setlistul pt concertele astea aveau 35 de piese pe o durata a 2 ore.

q12

Offline Herod

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #74 on: February 01, 2011, 09:36:51 am »
Iar pentru grecu care zice ca slovenia a fost un esec poate are si el si voi timp sa cititi ce zice trupa despre concertu din Slovenia.

http://campnazarene.blogspot.com/?zx=8fbf985795a83101

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #75 on: February 01, 2011, 09:47:28 am »
Stai bre flexat ca Mika si Arkki au umplut netul cu cat de bine s'au simtit in Slovenia si cat au beut. ;)

Offline barret

• Locotenent
  • *
« Reply #76 on: February 01, 2011, 02:00:43 pm »
Urata faza, ii inteleg perfect pe cei de la IN, dar pe Coro nu. De ce prefera mai degraba sa puna botul la minciunile grecilor decat sa stea de vorba cu Mihai?

Sa speram ca o sa primim vizita finlandezilor cat mai rapid posibil, in momentul asta chiar nu ma mai intereseaza in ce oras au sa cante.
-----------------------------------

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #77 on: February 01, 2011, 02:57:53 pm »
Eu am fost anuntat prin telefon ca nu se mai tine concertul in timp ce eram in tren spre iasi  q13
« Last Edit: February 01, 2011, 02:58:23 pm by Drowned Soul »
But only death is the one who can tell ...

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #78 on: February 03, 2011, 08:17:21 pm »
pana la urma, a explicat / inteles cineva de ce se tin concertele din Turcia si Grecia si de ce alea din Romania nu se mai tin?

Get out, you miserable dog!

www.newedunow.ro

Offline Piccolo

• Locotenent
  • *
« Reply #79 on: February 03, 2011, 08:53:02 pm »
Pt ca ar fi fost prea mult pt Kostas Tzatzikis ala sa anuleze concertul din Grecia, iar Turcia era in drum (zborul din Finlanda spre Turcia). Meh...

METALHEAD Forum

« on: »