Linked Events

• OST MOUNTAIN FEST II – 22-24 iulie 2011, Rasnov: July 22, 2011 - July 24, 2011

Author Topic: OST Mountain Fest 2 - 22-24 iulie 2011, Cetatea Rasnov  (Read 16540 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hardandheavy

• Stay Metal Forever!
  • Maior
  • *
  • Stay Metal Forever
Re: OST Mountain Fest 2 - 22-24 iulie 2011, Cetatea Rasnov
« Reply #50 on: May 26, 2011, 04:27:51 pm »
ONSLAUGHT CONFIRMED FOR ROMANIA'S 'OST MOUNTAINFEST'

Hi Ladies and Luntaics
Hope you're all doing great right now..!!!

We are extremely stoked to announce that ONSLAUGHT will be appearing at the 3 day openair "OST MOUNTAINFEST" in Brasov, Romania on 24th July 2011.. along with Samael / Keep of Kalessin / Paradox and 23 other bands..

Its been a few years since we last visited Romania and we're so looking forward to returning to this fantastic country.. We had such an amazing experience and met some truly wonderful people last time around, it was a real blast..
Bring it on..!!!

cheerz
Nige

http://www.myspace.com/onslaughtuk/blog/542994548
Click to<br /><br />Visit

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #51 on: May 27, 2011, 03:06:17 pm »
bun!  a15
~Sinner, Winner, the fight is Blind
Lust, Gods, Unholy Times
Night, Light, this fight is might~

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: May 27, 2011, 03:06:17 pm »

Offline Gandacul de Bucatarie

• Maior
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #52 on: May 27, 2011, 03:18:56 pm »
Se potriveste ca saua pe vaca Onslaught acolo....Exista si un termen in engleza pt afacerea asta: gimmick q5
Gandacul de Bucatarie, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Marele Alb

• Sergent
  • *
« Reply #53 on: May 27, 2011, 03:29:22 pm »
Se potriveste ca saua pe vaca Onslaught acolo....Exista si un termen in engleza pt afacerea asta: gimmick q5

a3
Marele Alb, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #54 on: May 27, 2011, 03:34:05 pm »
de fapt in romana suna altfel, dar nu e cazul.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline Coro - Axa Valaha

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #55 on: May 28, 2011, 12:42:37 pm »
 mai sunt 7 trupe ce vor fi anuntate maine pentru a finaliza line-up-ul festivalului pe 2011. cred ca, in comparatie cu trupele de anul trecut, anul asta e vorba de mai multa diversitate la nivel stilistic, iar nivelul general al trupelor, atat romanesti, cat si straine, este mai ridicat! oricum, in afara de a privi Onslaught drept gimmick, ne-am dori foarte tare sa auzim parerea vostra per ansamblu - de exemplu, au fost mai multe comentarii cum ca Ost ar fi un fest de pagan, la modul peiorativ "cu fluiere"... dupa cum se poate observa, nu (mai) e vorba de asa ceva :)) si asta e doar un aspect de comentat!
 de asemenea anul asta spectatorii vor beneficia si de un camping securizat, fara a mai exista varianta de a fi luati de ape :) by the way, care ar fi optiunea voastra ca mod de cazare? la cort, la pensiune, hotel etc? e si asta un lucru bine de stiut :)

mai multe maine, inclusiv cele sapte trupe si afisul final al festivalului!

Coro

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #56 on: May 28, 2011, 05:11:10 pm »
anul asta e vorba de mai multa diversitate la nivel stilistic

Din pacate.
DaemonNight, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #57 on: May 29, 2011, 10:59:50 pm »
dupa cum am zis in precedentul meu post, asteptam comentarii si sugestii concludente si argumentate, nu regrete! :)
maine vine in sfarsit ultimul pachet de trupe pt OMF 2011, toate cele bune!
Coro

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #58 on: May 30, 2011, 01:22:20 pm »
hai cu noutatileeeeeeeee :D

Offline EuSuntDracul

• Colonel
  • *
« Reply #59 on: June 06, 2011, 03:38:21 pm »
Nu s-a mai anuntat nimic, nu?
EuSuntDracul, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #60 on: June 06, 2011, 04:01:15 pm »
Nici gand.

Offline hardandheavy

• Stay Metal Forever!
  • Maior
  • *
  • Stay Metal Forever
« Reply #61 on: June 08, 2011, 09:12:06 am »
Asociaţia Culturală OST anunta ca headlinerul SAMAEL nu va fi prezent la aceasta editie a Ost Mountain Fest. Interesul scazut al publicului si vanzarile de bilete sub asteptari au facut ca organizatorii sa ia aceasta decizie care cu siguranta afecteaza interesul unei anumite categorii de spectatori ai acestui festival. Cei care si-au achizitionat deja bilete sau abonamente pentru editia din acest an pot recupera integral valoarea acestora direct de acolo de unde au fost achizionate.

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa renuntam la headlinerul cel mai costisitor din punct de vedere financiar, in cazul de fata Samael. Nu e o optiune usoara, avand in vedere ca trupa are multi fani in tara noastra, dar am observat ca dupa luni de zile de la anuntul oficial, vanzarile de bilete si feedbacklul general al publicului sunt mult sub asteptarile noastre, punandu-ne in situatia de a risca insasi existenta festivalului. In aceste conditii, ca profesionist, consider ca a renunta la unul dintre headlineri este cea mai buna optiune pentru ca Ost Mountain Fest sa poata continua sa existe. Imi cer scuze in fata tuturor celor care isi facusera planuri in legatura cu prestatia Samael din aceasta vara, imi asum aceasta decizie si sper ca gestul nostru sa atraga atentia tuturor celor interesati de scena metal, o scena care exista mai ales prin ea insasi. Toate celelalte trupe anuntate raman confirmate 100%, nu vor mai exista alte modificari la nivelul line-upului pentru editia din aceasta vara. Va salut pe toti si sper sa ne vedem la Ost Mountain Fest la sfarsit de iulie 2011. (Mihai „Coro” Caraveteanu – PR manager Ost Mountain Fest)

Ultimele trupe confirmate pentru cea de-a ediţia din acest an a festivalului Ost Mountain Fest, eveniment ce va avea loc īn weekendul 22-24 iulie 2011, in incinta Cetatii Rāşnov, aflata in judetul Brasov, langa orasul cu acelasi nume.

NEGURA BUNGET, cea mai bine cotata trupa autohtona la nivel international, este ultimul headliner anuntat al editiei din acest an a Ost Mountain Fest. Trupa care a lansat in primavara acestui an doua noi materiale oficiale, noul mini-album „Poarta de Dincolo”, respectiv primul DVD oficial din cariera trupei „Focul Viu” revine astfel pe scena Ost Mountain Fest, cu ocazia singurului recital pe care Negura Bunget il va sustine in acest an pe scena unui festival open air din Romania. Trupa timisoreana este confirmata de asemenea la festivaluri importante din Europa, ca Exit Festival (Serbia) sau Party San (Germania). www.myspace.com/negurabunget, www.negurabunget.com

METHEDRAS, thrasherii italieni care au mai vizitat Romania in trecut, atat in calitate de headlineri, cat si alaturi de Destruction, vor reveni in tara noastra, de aceasta data in cadrul Ost Mountain Fest si alaturi de una dintre trupele lor favorite, Onslaught. Muzica Methedras este un amestec dinamic si rapid de thrash metal si death metal de sorginte americana, melodicitate ce aminteste de Pantera si o intensitate a riff-urilor ce sugereaza cele mai furioase momente Slayer. Italienii au trei albume la activ, ultimul full-lenght lansat sub egida Punishment 18, beneficiind de recenzii extrem de incurajatoare din partea publicatiilor de profil si aducand trupa in turneul european alaturi de Destruction. www.methedras.com, www.myspace.com/methedrasthrash

MALPRAXIS, unul dintre cele mai interesante noi nume ale scenei undergound din principalul oras al Transilvaniei, Cluj-Napoca, a lansat la sfaristul lunii mai 2011 materialul de debut, sub forma unui MCD intitulat „Forensickness” cu un continut de patru piese, cantonate in zona gore death metal. Dupa ce au concertat la Hatework Festival si alaturi de mexicanii de la Disgorge, Malpraxis ajung pe scena celui mai important festival open air din Romania. www.myspace.com/malpraxisro

DELIVER THE GOD. Scena brasoveana a fost mereu cunoscuta pentru trupe underground extrem de interesante si in acelasi timp extrem de actuale. Si daca ultima decada a anilor 90 ni i-a oferit pe Nation’s Slum din Brasov, e foarte clar ca prima decada a noului mileniu ii scoate la lumina pe Deliver the God, una dintre cele mai energice trupe ale undegroundului actual, un amestec intens si destept de hardcore, metalcore si death metal, cu doi vocali nebuni si un show pe masura. Pentru ca la Ost Mountain Fest e nevoie de diversitate, Deliver the God reprezinta Brasovul si metalul modern la editia din 2011 a festivalului. www.myspace.com/deliverthegod

SPECTRAL, probabil singura trupa romaneasca dedicata in exclusivitate death metalului extrem de tehnic si de alambicat, o trupa care pregateste de mai bine de doi ani albumul de debut „Neural Correlates of Hate” ce va fi lansat cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, vor concerta in premiera la editia din acest an a Ost Mountain Fest. www.myspace.com/spectralmetal

DIN BRAD este fara indoiala unul dintre cele mai neobisnuite proiecte autohtone, un experiment inedit in folclorul traditional romanesc, respectiv in valorile ceremoniale si sociale ale acestuia. Proiectul a luat fiinta in anul 2008, la initiativa liderului trupei Negura Bunget, Negru, si a evoluat intr-o trupa cu line-up stabil, alaturi de Negru fiind prezenti in componenta Din Brad colegii lui din Negura Bunget, Inia Dinia si Gadinet, dar si vocalista Alma, albumul de debut „Dor” fiind inregistrat in aceasta componenta la inceputul anului 2011, urmand a fi lansat sub egida prestigiosului label german Prophecy. Din Brad vor sustine primele aparitii live in vara acestui an, la Kilkim ˇaibu XII Festival din Lituania, respectiv pe scena acustica a Ost Mountain Fest, fiind trupa care va sustine ultimul recital al editiei din 2011, duminica, 24 iulie 2011. www.dinbrad.com

LAONLYNESS, unul dintre cele mai interesante proiecte neconventionale din zona Brasovului, alcatuit in jurul vocalistului si performerului Leo, alaturi de care activeaza membri din trupele True Mind si QuantiQ, prezinta un mix interesant de post rock, atmosfera death rock si vibe post punk. Laonlyness va concerta in cea de-a doua zi a festivalului, dupa miezul noptii, pe scena acustica a Ost Mountain Fest. http://www.myspace.com/laokreegan

Editia din 2011 a Ost Mountain Fest include urmatoarele trupe pe afis: Keep of Kalessin (Norvegia), Dornenreich (Austria), Onslaught (Marea Britanie), Negura Bunget (Romania), Bolthard (Romania), The Foreshadowing (Italia),  Winterhorde (Israel), Damned Spirits’ Dance (Ungaria), Din Brad (Romania), Sincarnate (Romania), Taine (Romania), E-Force (Canada / Franta), Methedras (Italia), Spiritual Ravishment (Romania), Fen (Marea Britanie), Mediocracy (Romania), The Way of Purity (Suedia / Norvegia), Piatra (Romania, L.O.S.T. (Romania), Deathdrive (Romania), Eufobia (Bulgaria), Akral Necrosis (Romania), Spectral (Romania), Deliver the God (Romania), Apa Simbetii (Romania), Ka Gaia An (Romania), Laonlyness (Romania), True Mind (Romania), Put Solnca (Rusia), Insult (Polonia), Malpraxis (Romania), Action Bass Tom Band (Germania).

Biletele s-au pus deja in vanzare in vanzare, la pretul de 180 de lei pentru un abonament valabil pentru cele trei zile de festival, sau la pretul de 80 de lei pentru un bilet valabil o zi, preturi valabile pana la data de 21 iulie 2011, urmand ca direct la festival, pretul abonamentelor si biletelor sa creasca pana la 200 lei, respectiv 90 de lei pe zi.

Biletele sunt disponibile on-line in reteaua Biletoo.ro (plata valabila cu cradul sau ramburs / livrare prin curier), Librariile Adevarul din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, Focsani, Cluj-Napoca, Craiova, Galati si Constanta, Magazinul Muzica, Magazinul Unirii parter, Sala Palatului, Magazinul Victoria parter, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor (toate din Bucuresti), de asemenea prin Axa Valaha Productions si filiala Bestial Records din Bucuresti.

« Last Edit: June 09, 2011, 12:07:08 pm by hardandheavy »

Offline EuSuntDracul

• Colonel
  • *
« Reply #62 on: June 08, 2011, 09:50:54 am »
bai, eu am o problema si inca una mare: samael s-a anuntat de mult timp, totusi, pe site-ul oficial nu apare OST. mi-am luat belet, daca imi trageti tapa cu samael va bantui prin corturi pe la rasnov 3 nopti de va ia mama naibii! exista vreo explicatie?

sa-mi bag picioarele!!! q12 q12 q12

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #63 on: June 08, 2011, 10:39:43 am »
Deci pana acuma care-i lizda ? Keep of Kalessin mai vin ?
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline vendetta!

• Maior
  • *
« Reply #64 on: June 08, 2011, 11:04:15 am »
la ce altceva va asteptati cand pretul biletului e atat de mare ? de banii aia iese lumea la un festival afara... plus ca trupele confirmate au mai cantat pe la noi, iar altele sunt bagate numai sa fie trupe pe scena, iar atunci o sa stea mai multa lume la bere decat in fata scenei.

eu anu trecut am fost la festival fara bilet, doar ca sa vad atmosfera si sa beau o bere cu ceva prieteni, nu m-a interesat ceea ce era pe scena. sunt sigur ca sunt si altii care sunt in cazu' meu :)

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #65 on: June 08, 2011, 11:11:43 am »
S-a gasit vendetta cu sandor alde mari organizatori cu experienta de fut scule de club aiurea. Lasati oamenii sa-si faca treaba ca stiu ei mai bine

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #66 on: June 08, 2011, 11:36:16 am »
Gata am gasit lista. Mersi ca m-ati lasat sa o caut singur, ca zici ca-i concertul lu tata din deal.

● ACTION BASS TOM BAND (Germania)
● AKRAL NECROSIS (Romānia)
● APA SĪMBETII (Romānia)
● BOLTHARD (Romānia)
● DAMNED SPIRITS’ DANCE (Ungaria)
● DEATHDRIVE (Romānia)
● DORNENREICH (Austria)
● E-FORCE (Canada / Franţa)
● EUFOBIA (Bulgaria)
● FEN (Marea Britanie)
● !NSULT (Polonia)
● KA GAIA AN (Romānia)
● KEEP OF KALESSIN (Norvegia)
● L.O.S.T. (Romānia)
● MEDIOCRACY (Romānia)
● ONSLAUGHT (Marea Britanie)
● PIATRA (Romānia)
● PUT SOLNCA (Rusia)
● SAMAEL (Elveţia)
● SINCARNATE (Romānia)
● SPIRITUAL RAVISHMENT (Romānia)
● TAINE (Romānia)
● THE FORESHADOWING (Italia)
● THE WAY OF PURITY (Suedia / Norvegia)
● TRUE MIND (Romānia)
● WINTERHORDE (Israel)

Daca vin Keep of Kalessin, Onslaught, Fen si E-Force e arhisuficient. Restu pot sta acasa linistiti. Pe neveu ashea... Ah, da si ACTION BASS TOM BAND, ca imi lace numele.

Offline roadrunner

• Locotenent
  • *
« Reply #67 on: June 08, 2011, 12:24:52 pm »
Mdea imediat cum se anunta vreo anulare apar si comentariile de tipul "am zis eu" variind de la "la banii astia ma duc afara" (du-te), mici deviatii de genul "organizatorul trebuie sa realizeze evenimentul indiferent de nr de bilete vandute" (siiigur, ca asta nu e afacere,e ceva facut din pasiune cu banii lor) pana la "teapa".
 Atata timp cat organizatorul anunta din timp modificarile de program oferind returnarea banilor celor care nu sunt de acord cu noile conditii nu vad "teapa".
PS: Da, ii inteleg si pe cei care venind din alt oras/tara si-au facut un program care implica zile de concediu iar anularea/amanarea ii da peste cap. Insa in momentul in care te decizi sa iti iei bilet si sa faci un astel de program cu mult timp inainte iti asumi si eventualele probleme.
« Last Edit: June 08, 2011, 12:30:55 pm by roadrunner »
roadrunner, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #68 on: June 08, 2011, 12:42:27 pm »
    Io nu inteleg (ca intre timp am aflat cat e bonamentul), de ce tre sa vina o droaie de trupe, unele vai de poola lor si sa se ridice astfel pretul ? Nu se poate ca Artmania, 2-3/zi si mai de calitate ? Ca asa mai merita si cheltuiala si se evita si plictiseala. Sau unii canta pe gratis, bucurosi ca apar si ei unedeva ?
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni, da cine plm ar dori sa vina la fest pt trupa Piatra, Eufobia sau Put Solnca si sa stie ca i-a si platit cu o particica din belet ?

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #69 on: June 08, 2011, 12:52:14 pm »
... iti asumi si eventualele probleme.

dupa cum si organizatorul trebuie sa-si asume "eventualele probleme".

Mdea imediat cum se anunta vreo anulare apar si comentariile de tipul "am zis eu" variind de la "la banii astia ma duc afara" (du-te), mici deviatii de genul "organizatorul trebuie sa realizeze evenimentul indiferent de nr de bilete vandute" (siiigur, ca asta nu e afacere,e ceva facut din pasiune cu banii lor) pana la "teapa".

pana acum nu am vazut astfel de comentarii pe acest topic.
« Last Edit: June 08, 2011, 12:55:26 pm by Domnu` Crema »

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #70 on: June 08, 2011, 12:58:29 pm »
Eu unul abia astept sa-i vad pe Piatra si Put Solnca e o trupa foarte tare chiar daca nu e atat de promovata. E o varianta si asta cu Artmania, dar asta e un alt tip de eveniment, lumea vine sa se distreze la munte nu sa stea pe asfalt.
  Fiecare produs are consumatorii lui. Eu abia astept sa-mi intalnesc prietenii din tara cu care ma vad rar si sa stau 3 zile la Rasnov ascultand muzica buna(in opinia mea) ....D-aia exista concerte de club si evenimente tip Artmania sau Sonisphere, ca sa aiba publicul ce sa aleaga....
rune, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

• Maior
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #71 on: June 08, 2011, 01:05:07 pm »
Eu sunt de acord cu SS,o gramada de trupe de trei lulele si cateva trupe 'mari' care de fapt au o cota redusa de club,e cazul si lu nenea Sarmael.Basca,azi aflam ca mai e un mare 'headliner' confirmat: negura bunget.Give me a break..Arde-ti curentul degeaba acolo,anulati toata paranghelia

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #72 on: June 08, 2011, 01:09:19 pm »
Ma gandesc cu frica cum suna asa ceva live...la Rasnov.  :)

Put Solnca - Мы все возвратимся домой

N-am nimic cu nimeni si chiar nimic cu trupa asta, dar, ma repet, nu pot sa ma gandesc ca la calculul beletului s-au adaugat si astia si altii (perhaps si mai aiurea). In fine, e strategia organizatorilor, fiecare cu gusturile lui si of cors, exista intotdeauna optiunea de a nu participa  :)

Nu exista bilet pe fiecare zi (sau numai pe o prestatie) ca parca as vrea sa-i vad pe Keep of Kalessin si pe Vil cum se misca live ?

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #73 on: June 08, 2011, 01:09:40 pm »
Si hai sa fim seriosi...De ce s-o fi anulat Opeth? Ptr. ca lumea prefera sa stea intre betoane, sa bage hamburgeri pe gat ascultand muzica de pe Torent. ....

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #74 on: June 08, 2011, 01:11:41 pm »
Eu din cate stiu, nu-i prezenta obligatorie. S-a schimbat ceva intre timp?  a3

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline roadrunner

• Locotenent
  • *
« Reply #75 on: June 08, 2011, 01:13:28 pm »
Din moment ce organizatorul imi comunica din timp modificarile si imi ofera posibilitatea de a fi/nu fi de acord cu ele (a se citi returnarea banilor) atunci consider ca a procedat corect fata de mine.
PS: Si eu am destui dinti impotriva organizatorilor romani insa tin exclusiv de organizarea la fata locului a evenimentului (Fun time productions care a reusit sa redefineasca sintagma "coada la bere in acompaniamentul formatiei vocal instrumentale Deff Leppard" si in curand voi primi si confirmarea/infirmarea daca mai calc vreodata la evenimente organizate de D&D East Entertainment care a reusit sa ma invete stepul la coada la toalete si a inventat zona cu bere doar non-alcoolica)
PS2:Trebuia sa il citez mot-a-mot pe Vendetta?
« Last Edit: June 08, 2011, 01:14:18 pm by roadrunner »

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #76 on: June 08, 2011, 01:15:59 pm »
  salut! inteleg comentariile voastre, si as vrea sa le iau unul cate unul si sa le comentez, pentru a oferi o explicatie, zic eu de bun simt, legata de intrebarile voastre:

1. in primul rand vreau sa ma refer la anularea recitalului Samael, care e legata strict de numarul de bilete vandute. Samael e o trupa costisitoare, cu un fee pe masura, la care se adauga cheltuieli suplimentare, de genul multe bilete de avion, hotel, catering special etc. intrebarile de genul "voi faceti festivalul asta doar cu banii din bilete?" cred ca sunt rau intentionate sau cel care intreaba e ageamiu, pentru ca un astfel de eveniment implica o multime de costuri fixe, care nu se schimba indiferent ca aducem sau nu Samael sau orice alta trupa... dar bineinteles ca banii din bilete ajuta de asemenea ca evenimentul sa se intample! sau crezi ca se inghesuie sponsorii la un festival de metal? te asigur ca nu! in conditiile in care am constatat ca vanzarile sunt mici, am decis sa renuntam la Samael, reducand astfel cheltuielile festivalului in general, pentru ca evenimentul sa se intample cu restul trupelor, cred ca e un fair deal, mai ales ca odata cu aceasta schimbare oferim si posibilitatea celor care vroiau exclusiv Samael sa isi recupereze banii pe bilete / abonamente. cat despre cei care isi luasera concedii etc. cred ca Ost Mountain Fest ramane o optiune serioasa pentru o mini-vacanta la munte, mi-e greu sa cred ca ar veni cineva 3-4 zile la un fest doar pentru Samael si in rest sa mearga la plimbare la Pestera Fundata (de altfel un loc foarte interesant, aflat in apropierea locatiei de festival)...

2. Vendetta ne reproseaza ca pretul biletului e mare, dar nu ne explica cu ce festivaluri din afara a facut comparatie. Daca compara Ost Mountain Fest cu Brutal Assault de exemplu, sa dea un search pe google si sa vada cate trupe au participat la BA # 2 si care a fost pretul biletului., nu sa compare cu lineup-ul din acest an, sau de anul trecut sau de aiurea. Daca ar exista asteptari cum ca la un fest din Romania vin 7-8.000 de persoane, te asigur ca pretul biletului ar fi mai mic, dar sa ne imaginam asa ceva e ca si cum ne-am imagina Six Feet Under la Baia Mare :) Vendetta a venit anul trecut fara bilet la Ost Mountain Fest, daca am inteles bine, doar pentru atmosfera. E un punct de vedere interesant, pentru ca asta e unul dintre cele mai importante aspecte ale unui festival, atmosfera! Si atunci intreb, atmosfera va fi nasoala doar pentru ca nu mai e Samael in lineup sau pentru ca Vendetta ar trebui sa isi ia bilet?

3. Surgical Strike: te asigur ca pretul abonamentului e in raport direct cu cheltuielile aferente ale evenimentului, cheltuieli care se refera mai putin la costul trupelor, sa zicem cele mentionate de tine, se refera mai ales la scena, sunet, securitate, promo, avioanele si fee-urile headlinerilor etc. De ce am ales sa oferim o medie de 10 trupe pe zi? pentru ca asa trebuie sa arate un festival, cu headlineri si support acts, cu trupe pe care le vezi cu placere si cu trupe la care dai skip si bei o bere cu prietenii. nu vreau sa fac o comparatie cu Artmania, dar a face un festival de la 6 la 10 pm, cu 3 trupe pe seara nu prea arata a festival, e doar un motiv sa petreci un weekend la Sibiu, facand toata ziua si noaptea multe chestii care n-au legatura cu motivul deplasarii, evitand astfel plictiseala. e excelent si asa si am facut-o personal de mai multe ori la Artmania, dar pentru mine festival inseamna multe trupe, camping, corturi, standuri cu merch, afterparty in locatia festivalului etc.

sper ca am sintetizat cum trebuie, daca mai sunt intrebari si comentarii, voi fi aici ca sa le raspund, multumesc in numele echipei Ost Mountain Fest pentru intelegere si sustinere!

Coro @ Ost Mountain Fest

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #77 on: June 08, 2011, 01:17:12 pm »
SS exista bilete de 1 zi. citeste tot ;)
rune, poate ca nu ma intereseaza opef?

• Maior
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #78 on: June 08, 2011, 01:18:07 pm »
n curand voi primi si confirmarea/infirmarea daca mai calc vreodata la evenimente organizate de D&D East Entertainment care a reusit sa ma invete stepul la coada la toalete si a inventat zona cu bere doar non-alcoolica)
PS2:Trebuia sa il citez mot-a-mot pe Vendetta?

care-i faza cu berea non-alcoolica,avea prea multa apa in ea? a3 adica era 'botezata'
« Last Edit: June 08, 2011, 01:18:37 pm by Gandacul de Bucatarie »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #79 on: June 08, 2011, 01:20:28 pm »
cum naiba poti sa citesti tot ?  :)

coro - thanks pt explicatii (mai ales aia cu partea trupelor) M-am linistit  :)
« Last Edit: June 08, 2011, 01:21:29 pm by Surgical Strike »

Offline roadrunner

• Locotenent
  • *
« Reply #80 on: June 08, 2011, 01:23:15 pm »
care-i faza cu berea non-alcoolica,avea prea multa apa in ea? a3 adica era 'botezata'

Erau doua zone la AC/DC separate de tribune. Cea de sus "beneficia" doar de standuri cu bere non-alcoolica. Si ca demonstreze ca sunt inteligenti la un moment dat au blocat trecerea din zona de sus in zona de jos celor care coborau sa ia bere normala.
« Last Edit: June 08, 2011, 01:23:48 pm by roadrunner »

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #81 on: June 08, 2011, 01:26:16 pm »
SS, ctrl+f daca'i mai usor. oricum ... informatii despre abonamente si bilet pe zi au fost postate AICI pe forum inca din martie. :P

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #82 on: June 08, 2011, 02:07:18 pm »

Ai foarte mare dreptate, la fel au si cei care spun ca nu vor sa vina la OST pentru ca nu-i intereseaza trupele. Dar nici organizatorii nu pot aduce trupe pe gustul tutruror in acelasi timp. Pana la urma concluzia e clara si de bun simt: PREZENTA NU E OBLIGATORIE ! :))

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #83 on: June 08, 2011, 02:36:13 pm »
Pe mine altceva ma distreaza ... pretentiile pentru line-up in conditiile in care este la a 2-a editie. Eu ma duc pentru onslaught, methedras si e-force care probabil baga in aceeasi zi si 90 ron nu mi se pare mult. In schimb opef + hahatonia mi se pare obraznic de mult, drept pentru ca nu mergeam.
« Last Edit: June 08, 2011, 02:52:29 pm by Jägerkillär »

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #84 on: June 08, 2011, 03:09:09 pm »
+1 la tot ce zici p-acolo. io l-am luat la 68 lei :D.
pe e-force astia nu i-am ascultat, am vazut ca tot thrash sunt. e ceva de capu' lor?

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #85 on: June 08, 2011, 03:09:54 pm »
E! ca E Voivod related! Deci da!

Offline vendetta!

• Maior
  • *
« Reply #86 on: June 08, 2011, 06:06:24 pm »
S-a gasit vendetta cu sandor alde mari organizatori cu experienta de fut scule de club aiurea. Lasati oamenii sa-si faca treaba ca stiu ei mai bine

tu sa taci, deocamdata esti un pigmeu si numa gura e de tine pe spatiul virtual  q5

dar sa ne imaginam asa ceva e ca si cum ne-am imagina Six Feet Under la Baia Mare :) Vendetta a venit anul trecut fara bilet la Ost Mountain Fest, daca am inteles bine, doar pentru atmosfera. E un punct de vedere interesant, pentru ca asta e unul dintre cele mai importante aspecte ale unui festival, atmosfera! Si atunci intreb, atmosfera va fi nasoala doar pentru ca nu mai e Samael in lineup sau pentru ca Vendetta ar trebui sa isi ia bilet?

* n-am eu nicio treaba cu six feet under la baia mare, daca asta vrei sa insinuezi.

* cand am zis "atmosfera" ma refeream la zona faina si la gramada de metalisti beti de dupa concert .. nu la concert in sinea lui + motoare si concursuri intre motoristi + cativa prieteni.
« Last Edit: June 08, 2011, 06:13:41 pm by vendetta! »

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #87 on: June 08, 2011, 07:26:09 pm »

Nemaipunand la socoteala ca a existat si o oferta ptr. OST  de 50 ron abonamentul pe la sfarsitul anului trecut daca nu ma insel. Drept e ca nu era anuntat nici un headliner....Asta-i misto, poate sa se retraga orice trupa nu ai justificari sa ceri banii inapoi. Si Artmania a avut o asemenea oferta, parca 70 ron /abonament.  :)

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #88 on: June 08, 2011, 07:36:02 pm »
Ma gandesc cu frica cum suna asa ceva live...la Rasnov.  :)

Put Solnca - Мы все возвратимся домой

N-am nimic cu nimeni si chiar nimic cu trupa asta, dar, ma repet, nu pot sa ma gandesc ca la calculul beletului s-au adaugat si astia si altii (perhaps si mai aiurea). In fine, e strategia organizatorilor, fiecare cu gusturile lui si of cors, exista intotdeauna optiunea de a nu participa  :)

Nu exista bilet pe fiecare zi (sau numai pe o prestatie) ca parca as vrea sa-i vad pe Keep of Kalessin si pe Vil cum se misca live ?

Mah, eu unul astept seara cu acusticu'....DORNENREICH 
Dornenreich - Der Hexe flammend' Blick (Live @Flammentriebe Tour 2011)

dornenreich - jagd
« Last Edit: June 08, 2011, 07:37:32 pm by rune »

Offline EuSuntDracul

• Colonel
  • *
« Reply #89 on: June 08, 2011, 08:23:00 pm »
anuntarea samaelului a insemnat ziua cand m-am decis ca merita sa merg si anul asta la ost. am fost suparat / dezamagit de dimineata dar imi voi pastra abonamentul fara doar si poate (week-end la munte+rock e bine zic ! ). daca lumea nu si-ar lua bilete de la intrare cred ca astfel de amanari / anulari ar fi mai rare.
ps: ce plm comparati cu artmania, cu line-up de anu asta nici daca ma invitau 2 gemene suedeze nu ma duceam!

apropo de asteptari:
Fen - GHOSTS OF THE FLOOD - LIVE

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #90 on: June 08, 2011, 09:17:16 pm »
 @ Vendetta - pai cine a zis ca ai avea ceva legatura cu SFU la Baia Mare? mai citeste o data comparatia, ca sa prinzi nuanta de ridicol si amuzament... pentru partea a doua, exact despre astmosfera aia vorbeam, zona frumoasa, multi metalisti mai mult sau mai putin betzi, tovarashii, trupe bune ca bonus... cam asta e atmosfera la orice festival care se respecta!

sunt multe trupe mai putin cunoscute care merita efortul de a fi urmarite live, mai ales ca e vorba de un open air, nu de un show de club. chiar ma gandeam daca cei interesati de fest au parcurs (pe myspace, youtube etc) macar o treime din trupele confirmate, imi aduc aminte de unul dintre amicii cu care am mers in 2007 la Brutal Assault si care verificase fiecare trupa in parte si isi facuse un grafic, cu multe comentarii amuzante, la Jig Ai de exemplu scrisese: grindcore din Cehia, excelent! nu ma duc! :) ca nu e el pe filmul asta cu grind...

ma bucur ca s-a animat un pic discutia aici, fara a se deraia spre teme gen tzeapa, aminteste de RCOA...
  keep going!

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #91 on: June 08, 2011, 10:12:47 pm »
sa-mi bag picioarele!!! q12 q12 q12

Ai cobit!!! :))

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #92 on: June 08, 2011, 10:16:43 pm »
aiurea, cobea daca scria inainte de anunt.

Offline rune

• Sergent
  • *
« Reply #93 on: June 08, 2011, 10:31:37 pm »
Stiu eu ce zic,  pe 18 mai a scris "daca imi trageti tapa cu samael va bantui prin corturi pe la rasnov 3 nopti de va ia mama naibii!  "  :))    Da' e baiat fin si intelept si le da o lectie carcotasilor: vine si fara Samael!  FELICITARI !

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #94 on: June 08, 2011, 10:36:52 pm »
atunci tebuia sa dai quote de la respectivul mesaj.
sa depasim momentul.

Offline bobby_350

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #95 on: June 09, 2011, 09:40:45 pm »
Eu nu cred in "pretul ridicat" al eventului, chiar era destul de mic, insa in lipsa headlinerului, mi se pare mare. Fara carcoteli si dinastea, voi v ati atras umbra de neseriozitate prin anulare. Trebuia lucrat mai profesional, faceati calculele dinainte si nu i chemati in primul rand. Sunt indignat pt ca mi am facut deja planuri, buget, concediu care ma afecteaza personal pe mine si pe cei cu care vroiam sa venim. Eu va urez bafta incontinuare, sper sa va iasa bine toata treaba; profit pt voi si "have fun" pt ceilalti participanti.
Pe mine nu ma intereseaza asa mult festurile underground pt trupe in curs de emergenta. De aceea aleg sa plec peste granita, iar pt aceasta "nisa" de "plecatei" va invit sa folosim forumul pentru sugestii privind, bilete, acomodare, constituirea de grupuri pt calatorie si reduceri de costuri.
Rock ON
bobby_350, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #96 on: June 09, 2011, 11:08:20 pm »
In conditiile in care alde Samael nu mai vin, cu cat se reduce pretul unui bilet/abonament ?

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #97 on: June 09, 2011, 11:18:14 pm »
Cu nimic, ca o sa aduca in loc 4-5 trupe din kazakhstan si lituania, de care n-a auzit nimeni, ca doara asa-i la festivaluri. Acuma fara misto, nu stiu daca Samael mai prezinta o asa de mare atractie, ca un headliner serios, vreau sa zic.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #98 on: June 09, 2011, 11:28:55 pm »
E mai  mult decat nimic.

Offline Herod

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #99 on: June 10, 2011, 11:33:57 am »
... In aceste conditii, ca profesionist, consider ca a renunta la unul dintre headlineri este cea mai buna optiune pentru ca Ost Mountain Fest sa poata continua sa existe. [/i]

Niciodata nu se renunta la headlineri. renunti la gloata de trupe din bulgaria si romania care nu orgasmizeaza pe nimeni si tii headlinerii... in fine... munca de profesionist!

METALHEAD Forum

« on: »