Sa trajem neshte concluzii, ca sa n-ajunga topicu asta in coada de peste la arhiva, si deh poate s-or gasi ispititzi pentru la anu.
Fest dragutz, organizare nemtzeasca in conditii aprige (ploaie si glod din belshug)
- o singura scena (partea buna la asta e ca mai apucai sa iti tragi sufeltu, sa tragi de o bere sau sa o lalai pe la standurile de merch)
- sunet in majoritatea cazurilor foarte bun,
- vro 30 de standuri de merch si alte boarfe sau jucarii pentru metalisti (dantelarii, chestii de pus prin casa, capete de morti ciomage si alte jucarii), cd-urile in general la preturi irezistibile (intre 3 si 12 euro), plus diverse gigpackuri, vinile, boxseturi si alte chestii foarte sexi.

- camping cu loc pt masina + loc de cort aferent (partea buna ca poti bea din portbagaj

, aia proasta - fiecare isi punea in masina ce muzica il taia capul si deschidea portierele).
- la vreo 30 de minute de mers pe jos gasiram un strand, numa bun pentru ani in care vremea va fi prielnica pentru scaldatul de mahmureala.
- in sat (Bad Berka) se mananca bine si foarte bine La Cui (Am Nagel) - preturi decente si portii mari; la berarie (Altes Bierhaus) - preturi ceva mai mari dar au bere homemade; si la fastfoodul de langa primarie (dotat cu kebab si pizza)
Preturi inauntru festului:
bere (locala, Kloestritzer, excelenta) - 2 €
cola - 2 €
cuba libre (Havana) - 4 €
whisky sau vodca (jim beam, wyborowa) - 4 €
apa - 1 €
juma de pui rotisat

- 3 [cam orice de mancare era intre 3-5 € ]
- la bauturi se platea garantie pt paharele de plastic 1 €.
Si acu legat de muzici:
- highlightu indiscutabil (si motivu pentru care am ales PSOA anul asta) a fost AUTOPSY, recital mega beton in miez de noapte, de peste o ora jumate care a trecut prin cam toate albumele, cu texte batraneshti si entuziasm evident, mult chef de show-megashow, datorat intre altele si faptului ca din spusele lor, era primul concert in europa dupa 20 de ani de lipsa, nota 10+; un bonus la asta acolo aproape a fost Asphyx.

- ce m-a mai dat pe spate: Monstrosity, Devil's Blood, Dying Fetus, Suffocation, Devourment.
- ce m-a mai bucurat: Napalm Death, Cannibal Corpse, Necrophagist, The Crown (desi din motive "obective" am vazut juma de concert), Origin.
- mi-au mai placut cat de cat: Lividity, Aura Noir, Lock Up, Demonical si Watain.
- restu nu le-am prins sau nu mi-au zis nimic.
populatie prietenoasa, in numar de aprox 5-6000, deci un fest relativ mic.
nu prea mi-a ars de facut poze, dar am cateva: