Author Topic: Party.San Metal Open Air 2010 (12-14 august) Bad Berka/Germania  (Read 996 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline scorojit

• Colonel
  • *
Party.San Metal Open Air 2010 (12-14 august) Bad Berka/Germania
« on: February 12, 2010, 06:31:33 pm »

Festivalul asta cred ca e o alternativa foarte buna pentru astia de vor sa mearga la festivale de metal da` nu vor sa plateasca si pentru core-uri si alte din astea.

http://www.party-san.net/openair/index.php?lang=en

Pana acum:

AURA NOIR
CANNIBAL CORPSE
DEMONICAL
DESASTER
DEVOURMENT
DYING FETUS
KETZER
LIVIDITY
LOCK UP
MANEGARM
MERRIMACK
MILKING THE GOATMACHINE
MONSTROSITY
NAPALM DEATH
NECROPHAGIST
OFERMOD
ONHEIL
SARKE
SUFFOCATION
SUICIDAL ANGELS
THE CROWN

THE DEVIL'S BLOOD
TRIBULATION
UNDER THAT SPELL
VARG
WATAIN

~50 euro biletul si am intrebat pe forum si mi s-a raspuns asa: "that's correct, yes!
you can take as much food and drinks as you want to the campground as long as there are not in glas bottles."
~10000 de oameni din cate stiu eu vin in medie la festivalul asta

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: Party.San Metal Open Air 2010 (12-14 august) Bad Berka/Germania
« Reply #1 on: February 12, 2010, 06:42:04 pm »
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: February 12, 2010, 06:42:04 pm »

Offline suffoflesh

• Colonel
  • *
  • dark recollections
« Reply #2 on: June 29, 2010, 04:02:27 pm »
printre altele au mai aparut cateva trupe esentiale ca autopsy, asphyx sau origin.
as face cumva sa ajung la masacru asta.
someone said...
Dor de Duh - show frumos, atmosferic, nu s-au potrivit cu line-upul deloc, unii dadeau din cap cand nici macar nu bagau distors, aiurea, meritau si ei o seara pe masura puterilor lor

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #3 on: August 09, 2010, 01:35:30 pm »
daca mai sunt partyzănei p'aci, dati un semn sa bem p'acolo o cubă-libre on the ice (cum se lauda organizatorii pe site) in trilurile lui autopsy  q5, noi ajungem joi  dimineata / la amiaza.

LE: ni si programu: http://www.party-san.de/openair/index.php?lang=en
« Last Edit: August 09, 2010, 01:37:14 pm by Slimey »

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #4 on: August 17, 2010, 07:29:45 pm »
Sa trajem neshte concluzii, ca sa n-ajunga topicu asta in coada de peste la arhiva, si deh poate s-or gasi ispititzi pentru la anu.

Fest dragutz, organizare nemtzeasca in conditii aprige (ploaie si glod din belshug)
- o singura scena (partea buna la asta e ca mai apucai sa iti tragi sufeltu, sa tragi de o bere sau sa o lalai pe la standurile de merch)
- sunet in majoritatea cazurilor foarte bun,
- vro 30 de standuri de merch si alte boarfe sau jucarii pentru metalisti (dantelarii, chestii de pus prin casa, capete de morti ciomage si alte jucarii), cd-urile in general la preturi irezistibile (intre 3 si 12 euro), plus diverse gigpackuri, vinile, boxseturi si alte chestii foarte sexi.  q4
- camping cu loc pt masina + loc de cort aferent (partea buna ca poti bea din portbagaj :P, aia proasta - fiecare isi punea in masina ce muzica il taia capul si deschidea portierele).
- la vreo 30 de minute de mers pe jos gasiram un strand, numa bun pentru ani in care vremea va fi prielnica pentru scaldatul de mahmureala.
- in sat (Bad Berka) se mananca bine si foarte bine La Cui (Am Nagel) - preturi decente si portii mari; la berarie (Altes Bierhaus) - preturi ceva mai mari dar au bere homemade; si la fastfoodul de langa primarie (dotat cu kebab si pizza)

Preturi inauntru festului:
bere (locala, Kloestritzer, excelenta) - 2 €
cola - 2 €
cuba libre (Havana) - 4 €
whisky sau vodca (jim beam, wyborowa) - 4 €
apa - 1 €
juma de pui rotisat  ;D - 3 [cam orice de mancare era intre  3-5 € ]
- la bauturi se platea garantie pt paharele de plastic 1  €.

Si acu legat de muzici:
- highlightu indiscutabil (si motivu pentru care am ales PSOA anul asta) a fost AUTOPSY, recital mega beton in miez de noapte, de peste o ora jumate care a trecut prin cam toate albumele, cu texte batraneshti si entuziasm evident, mult chef de show-megashow, datorat intre altele si faptului ca din spusele lor, era primul concert in europa dupa 20 de ani de lipsa, nota 10+; un bonus la asta acolo aproape a fost Asphyx. rockon1
- ce m-a mai dat pe spate: Monstrosity, Devil's Blood, Dying Fetus, Suffocation, Devourment.
- ce m-a mai bucurat: Napalm Death, Cannibal Corpse, Necrophagist, The Crown (desi din motive "obective" am vazut juma de concert), Origin.
- mi-au mai placut cat de cat: Lividity, Aura Noir, Lock Up, Demonical si Watain.
- restu nu le-am prins sau nu mi-au zis nimic.

populatie prietenoasa, in numar de aprox 5-6000, deci un fest relativ mic.
nu prea mi-a ars de facut poze, dar am cateva:

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #5 on: August 17, 2010, 09:40:39 pm »
bai voi ati fost la party sau la ost ?  q2

am avut si eu nevoie de directiuni in cj-eu si nu stiam dece nu aveai semnal..  q5
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline suffoflesh

• Colonel
  • *
  • dark recollections
« Reply #6 on: August 18, 2010, 10:57:11 am »
slimey, pare ca a fost mocirleala in toata regula cum a fost acu 2 ani la BA.
m-ar bucura enorm un concert pe la noi cu macar unu din headlinerii de la PS.

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #7 on: August 18, 2010, 11:10:23 am »
@nobody, am uitat incarcatorul acasa, da sper ca v-ati descurcat pana la urma :)

@suffo, legat de mocirla, a fost nitzel mai crancen, la BA era cat de cat ciment, aici a fost teren viran si pe alocuri iarba. nici rumegushul imprastiat in prima zi nu a ajutat foarte mult, te afundai cu tot el.  q7
legat de treaba ailalta, indeed, m-as bucura si eu.

Offline Coro - Axa Valaha

• Maior
  • *
  • Axa Valaha Prods brain
    • Axa Valaha Prods
« Reply #8 on: August 21, 2010, 04:05:28 pm »
  of, cand am vazut pozele, parca nu m-am mai ofticat atat de tare ca n-am ajuns la Party San. ca de noroaie eram deja satul de la Ost Fest. oricum, cu o urma de regret ca n-am vazut autopsy (pe care sper sa ii vad la OEF, daca festul meu favorit are vreo orma de respect pt sufletele noastre), din surse sigure de neamtz avizat, se pare ca Party San-ul are probleme cu autoritatile din zona, in conditiile in care aia se plang ca s-a distrus "peisajul" si le cer niste banutzi, multi... asta combinat cu faptul ca anu' asta au fost mai putin cu vreo 800 de oameni ca anu' trecut si ca berea pe vreme de ploaie nu se vinde atat de bine ca pe soarele ala de iti incinge dovleacu'.
  horns up oricum pentru cel mai mistoc festival independent din estul german...

p.s. CDurile alea la 3 euro de la EMP sau NB sunt ca sa ingroape micile afaceri ale labelurilor independente... de exemplu de ca sa iti cumperi un CD de la Black Blood Recs cu 10 euro cand il gasesti la Nuclear Blast cu 3 euro (desi ei au dat 5 euro pe el)? nu inteleg prea bine principiul de marketing, dar e un fel de p**a in curu' astora mici...

Offline Slimey

• HATEWORK
  • Maior
  • *
« Reply #9 on: August 27, 2010, 11:49:49 am »
nu e tocma locu pt biscutzia asta, da sa stii ca de promo-ul nb au beneficiat si distro-yerii prezenti. zic asta, pt ca trebuia sa vanezi cd-urile pe acolo, ca
venea cate un baiat si isi lua bulku de treij de cd-uri lasandu-te cu buza umfli.
plus ca alea de erau la 3 bucks nu le gaseai la celelate distro-uri prezente acolo (deci banuiesc ca s-au vorbit initial intre ei), iar pe site si in catalog le gasesti la 7.

sper sa isi rezolve problemele de care zici, ca planuiesc sa trolluiesc si la anu pe acolo (bine, sa vedem si lineupul intai). btw, vazusem negura bunjet confirmat pt editia de la anu.

iar legat de autopsy, ar fi probabil singurul motiv pt care m-as urni catre oef. showul ala a fost ceva unbelievable.

METALHEAD Forum

« on: »